Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αγαπούλες μου!!!

Καλησπέρα Καλησπέρα! !

Σήμερα είχα την κολλητούλα μου το μεσημέρι σπιτι γι αυτό και η απουσία!

Διάβασα ωραία νέα και χάρηκα πολύ!

Από που να αρχίσω. ..

Labrinibo μου συγκινήθηκα πάρα πολυ με την περιγραφή σου...

Είσαι η ελπίδα μας και η έμπνευση μας!

Συγχαρητήρια πολλά πολλά!

Christine1012 μπράβο μπουμπούκα μου χαιρομαι πολυ για εσένα και τα αγοράκια σου!

Ανιτάκι τρελό εννοείται πως ειμαι μέσα για 14/04!

Ανυπομονώ!

Harry18 στεναχωρεθηκα. . Δεν ήξερα οτι μπορεί να έχουν παρενέργειες τα φάρμακα.

Εγώ δεν ειχα εμφανίσει κάποιο θέμα οταν τα επαιρνα οπότε δεν ξέρω τι να σου πω..

Τα δικά μου νέα είναι τα εξής:

Αύριο παει ο σύζυγός μου για το σπερμοδιαγραμμα!

Μεγάλη μέρα! :-)

Βρήκα και νέο γιατρό!

Σε εκείνον θα πάω!

Έχουν πάει 2 φίλες της φίλης μου και έμειναν πολυ ευχαριστημενες.

Ασχολείται με την υπογονιμοτητα, δεν είναι εξωσωματικος, είναι καλός γιατρός και καλός άνθρωπος.

Και οι δυο φίλες της φίλης μου, ειχαν άμεσα αποτελέσματα!

Αύριο θα τον πάρω για ραντεβού!

Μπράβο μωρό μου, πολύ χαίρομαι για σένα.

Ναι ρε Δημητρούλα να βγάλετε μια άκρη και να συνεχίσεις και να έχεις μια φυσιολογικότατη σύλληψη, στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

Την Παρασκεύη θα πάρεις τα αποτελέσματα από τον Λυμπεροπουλο?Θα περιμένουμε τα νέα σου.

Και αν είναι καλός ο γιατρός θέλω και εγώ.Πως τον λένε?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου, τι καλά που θα ήταν να μπορούσαμε και εμείς οι υπολοιπές να είμασταν στη συνάντηση. Πολύ θέλω να σας συναντήσω και να τα πούμε και από κοντά... Κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε.

Λαμπρινή μου μπράβο αγάπη μου, είδες όλα καλά τελικά. Έτσι θα πάει μέχρι τέλος και σε λίγους μήνες θα έχεις αγκαλίτσα και το αγοράκι σου...Το λαμπρό παράδειγμα του ο επιμένων νικά.

Χριστινάκι όλο και μεγαλώνουν τα extreme boys που λέει και η Αναστασία μας, και όσο πάει και θα σου κάνουν και πιο αισθητή την παρουσία τους.

Μακάρι και όλα τα υπόλοιπα ταλαιπωρημένα κορίτσια της παρέας μας να ζήσουν σύντομα αυτό το υπέροχο συναίσθημα που ένιωσαν η Λαμπρινή και η Χριστινούλα μας.

cOiVp2.png

Μπράβο μωρό μου, πολύ χαίρομαι για σένα.

Ναι ρε Δημητρούλα να βγάλετε μια άκρη και να συνεχίσεις και να έχεις μια φυσιολογικότατη σύλληψη, στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

Την Παρασκεύη θα πάρεις τα αποτελέσματα από τον Λυμπεροπουλο?Θα περιμένουμε τα νέα σου.

Και αν είναι καλός ο γιατρός θέλω και εγώ.Πως τον λένε?

Την Παρασκευή θα πάρουμε τα πρώτα.

Μου είπαν στο τηλέφωνο όμως οτι αν κάνουμε και την εξέταση dna θα κάνει 1 εβδομάδα.

Μάλλον θα την κάνουμε γιατί μάλλον αυτή δείχνει για τις αποβολές. Χωρίς να ειμαι σίγουρη.

Αύριο θα τα πουν στον αντρα μου και θα επιλέξει εκείνος το αν θα την κανει η οχι.

Ο γιατρός που θα παω δεν ειναι απο τους γνωστούς.

Λέγεται Τρύφωνας Τσάγκας.

Είναι όμως μάλλον αυτό που θέλω.

Παρακολουθεί τον κύκλο, τα ωάρια, σου λεει πότε να έχεις επαφές. .. σαν τον πρώτο πρώτο που είχα.

Έτσι κι εκείνος, με μέτρησε μια φορά, μου είπε πότε να κανω επαφή, έκανα και πέτυχε!

Παλλινδρομησε βέβαια αλλά η μέθοδος σύλληψης ηταν σωστή.

Οι κοπέλες που τον είχαν η μια έμεινε σε 1 μήνα και η άλλη σε τρεις. Το έχασε ομως και ξανά έμεινε μετα απο 9.

Αυτά!

Δημητρούλα = happy! :-)

Αν καμιά κοπέλα εχει άποψη για τον συγκεκριμένο, παρακαλώ να την πει ακόμα και αν είναι αρνητική!

Δε θα την παρεξηγησω, ούτε θα μου μειώσει τη χαρά!

Ευχαριστώωωωωωω!!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

καλησπέρα κορίτσια(αν και είναι λίγο αργά).

συγχαρητήρια Λαμπρινή και Χριστίνα.ελπίζω και οι υπόλοιπες να ζήσουμε σύντομα αυτα τα συναισθήματα.εγώ πολύ αγωνία για αύριο.εχω τόσες απορείεσ που σκέφτομαι μην ξεχάσω να τον ρωτήσω αυτα που θέλω.τελικά δεν έχει καμμία από εσασ εμπειρία από τον Μ@ντ@@@η.δεν πειράζει.αύριο θα εχω νέα για κουβεντούλα.....

Γεια σας κοριτσάκια μου, τι καλά που θα ήταν να μπορούσαμε και εμείς οι υπολοιπές να είμασταν στη συνάντηση. Πολύ θέλω να σας συναντήσω και να τα πούμε και από κοντά... Κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε.

Λαμπρινή μου μπράβο αγάπη μου, είδες όλα καλά τελικά. Έτσι θα πάει μέχρι τέλος και σε λίγους μήνες θα έχεις αγκαλίτσα και το αγοράκι σου...Το λαμπρό παράδειγμα του ο επιμένων νικά.

Χριστινάκι όλο και μεγαλώνουν τα extreme boys που λέει και η Αναστασία μας, και όσο πάει και θα σου κάνουν και πιο αισθητή την παρουσία τους.

Μακάρι και όλα τα υπόλοιπα ταλαιπωρημένα κορίτσια της παρέας μας να ζήσουν σύντομα αυτό το υπέροχο συναίσθημα που ένιωσαν η Λαμπρινή και η Χριστινούλα μας.

Γιατί δε μπορείς να έρθεις?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

συγχαρητήρια Λαμπρινή και Χριστίνα.ελπίζω και οι υπόλοιπες να ζήσουμε σύντομα αυτα τα συναισθήματα.εγώ πολύ αγωνία για αύριο.εχω τόσες απορείεσ που σκέφτομαι μην ξεχάσω να τον ρωτήσω αυτα που θέλω.τελικά δεν έχει καμμία από εσασ εμπειρία από τον Μ@ντ@@@η.δεν πειράζει.αύριο θα εχω νέα για κουβεντούλα.....

Μάλλον οι δύο μας είμαστε τώρα!

Οι άλλες λυσαξανε το πρωι!

Σε ρώτησα χθες ποιον είχες στο Λητώ.

Θα μου πειιιιιιιις? :wink:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Mωρό μου εσύ, αγορομάνα μου, χαιρομαι πάρα πολύ που τα extreme boys πάνε τόσο καλά, με το καλό μπουμπού μου...Σε λατρεύω το ξέρεις?

:D me too!

Euxaristo koritsia! Sas euxomai na zisete sintoma kai seis auto pou zo ego tora!

Makari na mporousa Kai go na ertho sti sinantisi...

Oneira glika se oles

Xxxx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

λαμπρινή μπραβο. Ωραια νεα!

Kριστιν μπραβο, πολυ χαρουμενο νεο!

Εγω δεν είμαι καθόλου καλά σήμερα. Πήγα στο γιατρό και μου βρήκε ένα ωαριο γυρω στα 15 και άλλα δυο πολυ μικρά. Οπως καταλαβαινετε για ένα παω παρολο που παιρνω μικρες δοσεις φαρμακων (75). Δεν το περίμενα αυτό. Θεωρούσα ότι έστω ένα 2ο θα ειχα. Να δουμε τη συνεχεια τωρα. Από τη άλλη είναι καλό για να εγκαταλήψω μια και καλή τις διεγερσεις, έστω και ήπιες. Αλλα τους βαριέμαι φρικτα στους φυσικους κυκλους. Δεν ειναι η μερα μου σημερα.

Την Παρασκευή θα πάρουμε τα πρώτα.

Μου είπαν στο τηλέφωνο όμως οτι αν κάνουμε και την εξέταση dna θα κάνει 1 εβδομάδα.

Μάλλον θα την κάνουμε γιατί μάλλον αυτή δείχνει για τις αποβολές. Χωρίς να ειμαι σίγουρη.

Αύριο θα τα πουν στον αντρα μου και θα επιλέξει εκείνος το αν θα την κανει η οχι.

Ο γιατρός που θα παω δεν ειναι απο τους γνωστούς.

Λέγεται Τρύφωνας Τσάγκας.

Είναι όμως μάλλον αυτό που θέλω.

Παρακολουθεί τον κύκλο, τα ωάρια, σου λεει πότε να έχεις επαφές. .. σαν τον πρώτο πρώτο που είχα.

Έτσι κι εκείνος, με μέτρησε μια φορά, μου είπε πότε να κανω επαφή, έκανα και πέτυχε!

Παλλινδρομησε βέβαια αλλά η μέθοδος σύλληψης ηταν σωστή.

Οι κοπέλες που τον είχαν η μια έμεινε σε 1 μήνα και η άλλη σε τρεις. Το έχασε ομως και ξανά έμεινε μετα απο 9.

Αυτά!

Δημητρούλα = happy! :-)

Αν καμιά κοπέλα εχει άποψη για τον συγκεκριμένο, παρακαλώ να την πει ακόμα και αν είναι αρνητική!

Δε θα την παρεξηγησω, ούτε θα μου μειώσει τη χαρά!

Ευχαριστώωωωωωω!!!!

μιμιτρα, δεν ξερω τον γιατρό σου αλλα το μονο που έχω να επισημανω είναι ότι πρέπει να κανεις Ε2 και LH για να βρεις την ακριβη μερα ωορρηξιας. Συνδυασμο υπερήχου και ορμονολογικών. Ελπίζω ο γιατρός σου να κινειται έτσι.

Διαφημίσεις

Εχω επισκεφτεί το Μ@ΝΤΟΎΔη. Πολλές το θεωρούν Θεό αλλα εμενα δεν μου ταιριαξε γιατί ήθελε να με παει κατευθειαν σε δανεικά

Μάλλον οι δύο μας είμαστε τώρα!

Οι άλλες λυσαξανε το πρωι!

Σε ρώτησα χθες ποιον είχες στο Λητώ.

Θα μου πειιιιιιιις? :wink:

κοριτσάκι μάλλον δεν είδες που σου το έγραψα είχα τον Καστορα αλλα επικοινωνούσα πιο πολύ με τισ μάιεσ.με αυτόν μόνο στισ μετρήσεις και στη μεταφορά.

Εγώ Δημητρούλα μου είμαι στη Σάμο. Πέφτει λίγο μακρυά για να πεταχτώ για καφεδάκι... Όταν θα κάνω ταξιδάκι όμως θα το κανονίσουμε.

Αχ ναι!

Όταν έρθεις όμως θα κανονίσουμε!

Σας ζηλεύω πολύ που μένετε σε νησί και οχι σε αυτή την άχαρη ζούγκλα!

Το μόνο καλό εδώ είναι οι γιατροί και το mall :tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

κοριτσάκι μάλλον δεν είδες που σου το έγραψα είχα τον Καστορα αλλα επικοινωνούσα πιο πολύ με τισ μάιεσ.με αυτόν μόνο στισ μετρήσεις και στη μεταφορά.

Μου το έγραψες?

Δυο φορές έψαξα. .. :-(

Δε θα είδα καλά Συγγνώμη.

Εμένα εκεί ηταν ο πρώτος μου γιατρός.

Ειχα παει για παρακολουθηση και έλεγα μήπως είχαμε τον ίδιο αλλα όχι τελικά.

Εμένα ηταν ο Παπαϊωάννου.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εχω επισκεφτεί το Μ@ΝΤΟΎΔη. Πολλές το θεωρούν Θεό αλλα εμενα δεν μου ταιριαξε γιατί ήθελε να με παει κατευθειαν σε δανεικά

ευχαριστώ για την άποψη σου.καλα που μου το είπες για να είμαι και λίγο υποψιασμενη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...