Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Labrinipo και Christine1012 με το καλό να δείτε τα μωράκια σας σήμερα, στείλτε τους και φιλάκια από όλες εμας.

Harry λυπάμαι πολύ που ακυρώθηκε η προσπάθεια σου..ίσως όμως να ήταν για καλό.Τι ακριβώς επάθες από τα cyclacur?

Pink δυστυχώς μου έδωσε τόσο μεγάλες δόσεις, αφού να φανταστείς σε όποιον άλλο γιατρό του το είπα μου έλεγε αποκλειεται και ότι έχω κάνει λάθος, ευτυχώς που είχα κρατήσει το χαρτί που μου έγραφε τις δόσεις η μαια αλλιώς δεν με πιστεύανε κιόλας.Ρε συ δεν είσαι η Ειρήνη στο Fb?Τόσο λάθος έχω κάνει?

oχι δεν ειμαι η Ειρηνη... Δεν πειραζει ζουζου τα λαθη ανθρωπινα.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!Δε σας εχω ξεχασει σας διαβαζω αλλα μου ετυχαν διαφορα και δεν εινα καν ορεξη να μπω να γραψω στο φορουμ!Ξεκινησα cycacur για την εμβρυομεταφορα με πειραξαν ειχα πολλες παρενεργειες και ακυρωσα την εξωσωματικη τωρα .Θελω λιγο να ηρεμησω και ισως την κανω το καλοκαιρι.Θα μπω καποια στιγμη αλλα ακομη δεν δεν ειμαι στα καλυτεα μου?Εσας σας πειραξανε τα cyclacur?Filakia polla se oles!!Leuta μου θα βρεθουμε τις βορειας ελλαδας οι κοπελες σιγουρα!!!!Αν ερθεις θεσσαλονικη στειλε μηνυμα να βρεθουμε!!Bye!!!

HARRY!!!!!!!!!!! Χαιρομαι που σε διαβάζω...λυπάμαι που δεν προχώρησε η προσπάθεια σου. Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου...

Ακου...Εμενα δε με πείραξαν τα cyclacur αλλά επειδη το εψαχνα με τα οιστρογόνα γιατι εχω το λεπτό ενδομήτριο...μου ειπαν οτι υπάρχουν και αυτοκολλητα επιθεματα που τα βαζεις στην κοιλιά νομίζω...και εχουν και καλύτερη απορρόφηση..Για δες το!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Zetta μου σωστό!!!!!

Εγώ θα σου πω το αλλο που λένε με τον τροχό...

;);););):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p:p:p

Θα γυρίσει ο τροχός......θα......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Anastasia μου επαθα διαφορα ,οπως κατακρατηση υγρων πρηξιμο στην κοιλια,εμετους,αναγουλες,διαρροια,καταθληψη (κλαμα,εκνευρισμος πως με αντεξε ο αντρας μου ειναι αξιο αποριας)και επισης επειδη εχω απο φυσικου μου παχυ ενδομητριο επαθα υπερπλασια και δημιουργηθηκε πολυποδακι μικρο.Οποτε τωρα θελω υστεροσκοποηση ενω ποτε δεν ειχα προβλημα τετοιο.Τελος παντων αποφασισα να μην ξαναπαρω αυτα τα χαπια .

Pink hat με κατεψυγμενα θα κανω προσπαθεια.Καλα εκανες και επερνες λιγοτερα χαπια ειναι τα χειροτερα τα cyclacur!!

Leuta mou μπορεις να μου πεις ποια ειναι αυτα τα αυτοκολλητα στην κοιλια που εγραψες?Ευχαριστω γιατι δε θελω ξανα να δω αυτα τα χαπια!!!

Καλημερα κοριτσια!!Δε σας εχω ξεχασει σας διαβαζω αλλα μου ετυχαν διαφορα και δεν εινα καν ορεξη να μπω να γραψω στο φορουμ!Ξεκινησα cycacur για την εμβρυομεταφορα με πειραξαν ειχα πολλες παρενεργειες και ακυρωσα την εξωσωματικη τωρα .Θελω λιγο να ηρεμησω και ισως την κανω το καλοκαιρι.Θα μπω καποια στιγμη αλλα ακομη δεν δεν ειμαι στα καλυτεα μου?Εσας σας πειραξανε τα cyclacur?Filakia polla se oles!!Leuta μου θα βρεθουμε τις βορειας ελλαδας οι κοπελες σιγουρα!!!!Αν ερθεις θεσσαλονικη στειλε μηνυμα να βρεθουμε!!Bye!!!

κούκλα δεν ξέρω για τα cyclacur, αυτό που ξέρω να σου πω όμως είναι να μην στεναχωριέσαι, (ξέρω θα μου πεις, ναι ωραία να το λες πως το κάνεις... ? με πολλή προσπάθεια, πολλή υπομονή και επιμονή) κάθε εμπόδιο για καλό, όλα θα γίνουν την ώρα που πρέπει.

Σε νιώθω γιατί έχω ακυρώσει κύκλο 2 φορές (1 σπερματέγχυση που με πείραξαν οι arvekap και 1 εξωσωματική) μην σε παίρνει απο κάτω και όταν είσαι έτοιμη εμείς είμαστε εδώ για σένα. ;)

leuta, όντως πρέπει να κανονίσουμε μια συνάντηση Β.Ε. και γρήγορα μη σου πω, αντε μην ανέβω στον Βλάχο και τσακίσω 10 σουβλάκια να ηρεμήσω. Αλλά δεν με παίρνει γμτ γιατί ο κ@λ@ς μου έχει γίνει σαν τραπέζι....

url]

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου ,τι κανετε;εγω ειμαι στη δουλεια,[τι περιεργο]Ζεττα μη κανονισετε χωρις εμενα,κατα τον Ιουλιο θα σταματησω τα 12ωρα,τοτε θα μπορω,εκτος και αν θελετε να βγουμε μετα τις 8 που μπορω.

Γεια σας κοριτσια μου ,τι κανετε;εγω ειμαι στη δουλεια,[τι περιεργο]Ζεττα μη κανονισετε χωρις εμενα,κατα τον Ιουλιο θα σταματησω τα 12ωρα,τοτε θα μπορω,εκτος και αν θελετε να βγουμε μετα τις 8 που μπορω.

καλημέρα, καλά είναι δυνατον να κανονίσω χωρις την κουμπάρα?

Ασε που με βλέπω να σου 'ρχομαι καμια μέρα για προφιτερολ τώρα που βαράω μύγες... κι αμα θες σου ξεσκονίζω και τους κουραμπιέδες και στρώνω και στη δουλειά τους εργολάβους ... ;)

url]

ελα ελα κουμπαρα να πιουμε καφε,εχουμε και εναν πλατανο εξω απο το μαγαζι και κανει μια σκια μα τι σκια,το καλοκαιρι απο κατω την βγαζουμε οταν σκοτωνουμε μυγες απο την πολλη δουλεια,χιχι

ΑΝΙΤΑΚΙ διαβασα εχθες την ιστορια σου,βλεπω το χτυπησαμε το πιπινι εεεεεε;

ΧΑΧΑΧΑΧΑ.......ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΙΠΙΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ελα ελα κουμπαρα να πιουμε καφε,εχουμε και εναν πλατανο εξω απο το μαγαζι και κανει μια σκια μα τι σκια,το καλοκαιρι απο κατω την βγαζουμε οταν σκοτωνουμε μυγες απο την πολλη δουλεια,χιχι

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΖΗΛΕΥΩ.....ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.....!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Από Ζάκυνθο Θεσσαλονίκη

Τι είναι, ένα μοναχά τσιγαριλίκι.

Στο λιμάνι αμα βγεις

Έχει πινακίδα «Ανίτα έλα μην αργείς»

Κι όταν Σαλονίκη φτάσεις

Όλα μονομιάς θα τα ξεχάσεις

Όλες θα ʽμαστε εκεί

Κι όλα θα ʽναι σα γιορτή

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...