Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια μου καλα. Σημερα ειναι η μεγαλη μέρα μπήκα για λίγο να πω ενα γεια αγωνια τρελλη δεν κοιμήθηκα το βραδυ και η μικρή την εχει πιάσει και στριγγλίζει απο χθες εχει τα νευρα της.

Ζεττακι μου το ξερω οτι σου λενε ευκολη περιπτωση και μετα δεν γίνεται τίποτα αλλα δεν βλέπω να εχεις κάτι δύσκολο νομίζω αν πεσεις σε καλο γιατρο θα πετύχει εστιαζω θεμα στην αναπτυξη των ωαριων σου γιατι ειχες αυτες τις κύστες αλλα υπάρχουν και οι φυσικοι κύκλοι για αυτες τις περιπτωσεις. Εγω πιστευω σε σενα και εχεις και καλή ηλικια αποκλειεται να μην κατσει!!!

Το ποιηματακι καταπληκτικό! Εισαι τρομερη! θα γινεις υπέροχη μανουλα οπως κι ολες σας.

Σχετικα με την Κελυ που ρωτατε εχω μιλήσει αλλα καλήτερα να σας τα γράψει η ίδια οταν νιώσει ετοιμη, προφανως δεν ειναι καλα τα νεα για να χάθηκε.

Πολλα φιλια σε ολες.

Christine1012 τωρα θα βλέπεις τα αγορακια σου κι εσυ φευγω να δω κι εγω το δικο μου! Αχ θεε μου αλλη αγωνια αυτή!

Φιλια πολλα

με το καλο κοριτσακι μου...για μενα η αυχενικη είναι η πρωτη συναντηση με το μπεμπακι.. θυμαμαι ο γιατρος μου ειχε μαι τεραστια οθονη και οταν τον ειδα να κουνιεται τρελαθηκα.. καλη επιτυχια. Σε φιλω

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς ανιτάκι δίνουν και εγώ μετά το έμαθα.Οι νέες ερευνες όμως υποστηρίζουν χαμηλές δόσεις φαρμάκων για καλύτερη ποιότητα ωαρίων.

καλα εχω μεινει! 700 μοναδες...καλα εγω ειχα και πολυκυστικες οπότε με πηγε με τη μικροτερη (150) αλλα ρε παιδι μου 700 ειναι το μεγαλυτερο που εχω ακουσει. Α ρε κοριτσι, τι τραβηξες κι εσυ.

kOZcp3.png

καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

καλή επιτυχία Λαμπρινούλα και Χριστινάκι,

περιμένουμε τα νέα σας.

pink hat, τι κάνεις κορίτσι μου?

leuta μου, πως είσαι σήμερα? ελπίζω καλύτερα.

Φιλάκια

url]

Καλημέρα Ομορφιές!

Labrinipo μου, εγώ κλασσικά το βραδάκι δίνω ραντεβου στον γιατρό μου! χιχιχι. Ανυπομονώ πολύ! Καλή επιτυχία σε σένα κοριτσάκι μου που θα κάνεις αυχενική.

Αν όντως είναι άσχημα τα νέα λυπάμαι για την Κελλυ... Πίστευα πως το ένα μωράκι θα πήγαινε καλά... Τί να πω, θα περιμένω να μας πει η ίδια τα νέα της.

Ευχαριστώ zettaki, απόψε θα σας πω και γω τα νέα μου.

Φιλούθκια σε όλες

χχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλημέρα κοριτσια μου καλα. Σημερα ειναι η μεγαλη μέρα μπήκα για λίγο να πω ενα γεια αγωνια τρελλη δεν κοιμήθηκα το βραδυ και η μικρή την εχει πιάσει και στριγγλίζει απο χθες εχει τα νευρα της.

Ζεττακι μου το ξερω οτι σου λενε ευκολη περιπτωση και μετα δεν γίνεται τίποτα αλλα δεν βλέπω να εχεις κάτι δύσκολο νομίζω αν πεσεις σε καλο γιατρο θα πετύχει εστιαζω θεμα στην αναπτυξη των ωαριων σου γιατι ειχες αυτες τις κύστες αλλα υπάρχουν και οι φυσικοι κύκλοι για αυτες τις περιπτωσεις. Εγω πιστευω σε σενα και εχεις και καλή ηλικια αποκλειεται να μην κατσει!!!

Το ποιηματακι καταπληκτικό! Εισαι τρομερη! θα γινεις υπέροχη μανουλα οπως κι ολες σας.

Σχετικα με την Κελυ που ρωτατε εχω μιλήσει αλλα καλήτερα να σας τα γράψει η ίδια οταν νιώσει ετοιμη, προφανως δεν ειναι καλα τα νεα για να χάθηκε.

Πολλα φιλια σε ολες.

Christine1012 τωρα θα βλέπεις τα αγορακια σου κι εσυ φευγω να δω κι εγω το δικο μου! Αχ θεε μου αλλη αγωνια αυτή!

Φιλια πολλα

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!Θα περιμένω να καλά σου νέα!

Εγραψα στο φορουμ.....μαλλον πολλά...:oops::oops::oops:

Θα σου γράψω και ποιηματάκι οταν χαλαρώσω λιγο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ομορφιές!

Labrinipo μου, εγώ κλασσικά το βραδάκι δίνω ραντεβου στον γιατρό μου! χιχιχι. Ανυπομονώ πολύ! Καλή επιτυχία σε σένα κοριτσάκι μου που θα κάνεις αυχενική.

Αν όντως είναι άσχημα τα νέα λυπάμαι για την Κελλυ... Πίστευα πως το ένα μωράκι θα πήγαινε καλά... Τί να πω, θα περιμένω να μας πει η ίδια τα νέα της.

Ευχαριστώ zettaki, απόψε θα σας πω και γω τα νέα μου.

Φιλούθκια σε όλες

χχχ

Καλή επιτυχία και σενα κορίστι μου!! Διάβασα την ιστορία σου....;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΕΣ....!!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΙΑ....;);););)

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ..!!!!!!!:P:p:p

ΚΙ ΕΣΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΚΥΠΡΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΣΟΥ...!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

καλή επιτυχία Λαμπρινούλα και Χριστινάκι,

περιμένουμε τα νέα σας.

pink hat, τι κάνεις κορίτσι μου?

leuta μου, πως είσαι σήμερα? ελπίζω καλύτερα.

Φιλάκια

Καλύτερα.....Πρεπει οι Βορειας Ελλάδας να κανονισουμε καμια συνάντηση

Η HARRY που ειναι???

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΕΣ....!!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΙΑ....;);););)

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ..!!!!!!!:P:p:p

ΚΙ ΕΣΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΚΥΠΡΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΣΟΥ...!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΙΤΑΡΑ ΜΟΥ! ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

καλα εχω μεινει! 700 μοναδες...καλα εγω ειχα και πολυκυστικες οπότε με πηγε με τη μικροτερη (150) αλλα ρε παιδι μου 700 ειναι το μεγαλυτερο που εχω ακουσει. Α ρε κοριτσι, τι τραβηξες κι εσυ.

Pink hat μου διάβασα που έγραφες για τι ειδες και έζησες οταν γεννήθηκε πρόωρο το μωράκι σου...

Εχεις δίκιο μονο οταν το περάσεις κάποιος...καταλαβαίνει πόσο δύσκολο ειναι και γιατί αγχώνεσαι τωρα...

Όμως κάθε εγκυμοσύνη ειναι διαφορετική...και ας συνδέονται μεταξύ τους..Ο θεός για να σου στείλει 2 παιδάκια εχει τον σκοπό του...και δεν μπορει αυτος ο σκοπός να ειναι κακός...;);););) Να προσέχεις και να εισαι αισιόδοξη! Να πιστεύεις οτι Ο θεός δε θα σε αφήσει έτσι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημερα κοριτσια!!Δε σας εχω ξεχασει σας διαβαζω αλλα μου ετυχαν διαφορα και δεν εινα καν ορεξη να μπω να γραψω στο φορουμ!Ξεκινησα cycacur για την εμβρυομεταφορα με πειραξαν ειχα πολλες παρενεργειες και ακυρωσα την εξωσωματικη τωρα .Θελω λιγο να ηρεμησω και ισως την κανω το καλοκαιρι.Θα μπω καποια στιγμη αλλα ακομη δεν δεν ειμαι στα καλυτεα μου?Εσας σας πειραξανε τα cyclacur?Filakia polla se oles!!Leuta μου θα βρεθουμε τις βορειας ελλαδας οι κοπελες σιγουρα!!!!Αν ερθεις θεσσαλονικη στειλε μηνυμα να βρεθουμε!!Bye!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Labrinipo και Christine1012 με το καλό να δείτε τα μωράκια σας σήμερα, στείλτε τους και φιλάκια από όλες εμας.

Harry λυπάμαι πολύ που ακυρώθηκε η προσπάθεια σου..ίσως όμως να ήταν για καλό.Τι ακριβώς επάθες από τα cyclacur?

Pink δυστυχώς μου έδωσε τόσο μεγάλες δόσεις, αφού να φανταστείς σε όποιον άλλο γιατρό του το είπα μου έλεγε αποκλειεται και ότι έχω κάνει λάθος, ευτυχώς που είχα κρατήσει το χαρτί που μου έγραφε τις δόσεις η μαια αλλιώς δεν με πιστεύανε κιόλας.Ρε συ δεν είσαι η Ειρήνη στο Fb?Τόσο λάθος έχω κάνει?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημερα κοριτσια!!Δε σας εχω ξεχασει σας διαβαζω αλλα μου ετυχαν διαφορα και δεν εινα καν ορεξη να μπω να γραψω στο φορουμ!Ξεκινησα cycacur για την εμβρυομεταφορα με πειραξαν ειχα πολλες παρενεργειες και ακυρωσα την εξωσωματικη τωρα .Θελω λιγο να ηρεμησω και ισως την κανω το καλοκαιρι.Θα μπω καποια στιγμη αλλα ακομη δεν δεν ειμαι στα καλυτεα μου?Εσας σας πειραξανε τα cyclacur?Filakia polla se oles!!Leuta μου θα βρεθουμε τις βορειας ελλαδας οι κοπελες σιγουρα!!!!Αν ερθεις θεσσαλονικη στειλε μηνυμα να βρεθουμε!!Bye!!!

αχ γλυκια μου κοπελά. Καλως ηρθες θα σου πω παρόλο που επεστρεψες με κακη διαθεση. Κι εμενα τα cyclacur με ειχαν πειραξει οταν ειχα κανει την μεταφορα των κατεψυγμενων. Επαιρνα 4 τημερα και το στομαχι μου δεν μπορουσε να τα αντεξει. Εκανα και εμετους και διαρροια... ασε. Αφου καποιες μερες εσκεμμενα επερνα ενα λιγοτερο γιατι δεν τα αντεχα. Δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια. Το καλοκαιρι θα κανει κυκλο απο τηναρχη ή καταψυγμενα;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...