Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Το καλωσόρισμα από την πρόεδρο αν δεν κάνω λαθοσ...Mimitra εχω ακούσει καλεσ γνώμες σε συζητήσεις που δεν γνώριζαν ότι το θέμα με ενδιαφέρει.τώρα θα παω και εγώ για να εχω δίκη μου άποψη.παντως και εγώ έκανα τρεισ βδομάδες για το ραντεβού.

Ανιτακι είμαι Δίδυμος με ωροσκόπο Σκόρπιο και τισ δύο προσπάθειεσ τισ έκανα στο Κέντρο εξωσωματικής Αθηνών και τισ άλλες δύο στο Λητώ.είμαι 33 χρονών και προσπαθούμε ενάμιση χρόνο τώρα με εξωσωματική

καλως ορισες Μαιρουλα

Διαφημίσεις

Mary μου όταν πας γράψε μου σε παρακαλώ λίγα λόγια!

Στο λέω γιατί εγώ εχω μετα απο εσένα ραντεβού.

ΕΓΩ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΟΥΔΗ, ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΙΣ 15/4, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, Ή ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ...!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΕΓΩ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΟΥΔΗ, ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΙΣ 15/4, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, Ή ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ...!!!!!!!!

ΑΝΤΕ! Θα πας κι εσύ εκει?

Ωραία θα έχουμε δυο κοπέλες να μας πουν εντυπώσεις!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Anastasia σου εδωσε τοσο μεγαλη δοση γκοναλ[750];και νομιζα οτι εγω εκανα μεγαλη[450]

Με ξεκίνησε με 350 και μετα τον πρώτο υπέρηχο και την μέτρηση της οιστραδιόλης με ανέβασε 550 την πρώτη μέρα, 650 την δευτερη και 750 τις υπόλοιπες μέρες...Δράμα κατάσταση.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

καλησπέρα Nastasia.κορίτσια οπωσδήποτε θα σασ πω νέα όταν παω. εγώ στισ 3 προσπαθειε σ είχα 9-10 ωάρια αλλά μόνο την πρώτη φορά έφτασαν 8 και 6 κυττάρων.την τρίτη φορά μέχρι 6 κύτταρα.

στο Λητώ ήμουν με τον Καστορα αλλά ποιο πολύ με τουσ συνεργάτες του.αυτόσ μόνο στον υπερυχο και την μεταφορά.τα φάρμακα και οδηγίες οι μάιεσ.από επικοινωνία λίγα πράγματα.

ΡΕ Κοριτσια βρηκα κατι εξετασεις που ειχα κανει,για δειτε ειναι καλες; TSH 1,0 F-T3 2,7 F-T4 1,15 FSH 6,0 LH 5,5 E2 38,7 PG PROGESTERONH 2,4 E2 24,7 τις δυο τις εκανα στην διαρκεια της θεραπειας

Με ξεκίνησε με 350 και μετα τον πρώτο υπέρηχο και την μέτρηση της οιστραδιόλης με ανέβασε 550 την πρώτη μέρα, 650 την δευτερη και 750 τις υπόλοιπες μέρες...Δράμα κατάσταση.

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ..???????????????? ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ..??????????????

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΗΤΑΝ 200 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ...!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ..???????????????? ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ..??????????????

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΗΤΑΝ 200 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ...!!!!!!!!

Δυστυχώς ανιτάκι δίνουν και εγώ μετά το έμαθα.Οι νέες ερευνες όμως υποστηρίζουν χαμηλές δόσεις φαρμάκων για καλύτερη ποιότητα ωαρίων.

I81rp3.png

ΡΕ Κοριτσια βρηκα κατι εξετασεις που ειχα κανει,για δειτε ειναι καλες; TSH 1,0 F-T3 2,7 F-T4 1,15 FSH 6,0 LH 5,5 E2 38,7 PG PROGESTERONH 2,4 E2 24,7 τις δυο τις εκανα στην διαρκεια της θεραπειας

Κοριτσάκι ίσως να σου απαντήσει κάποια κοπέλα που γνωρίζει καλύτερα, εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι αν ήταν κατά την διάρκεια της θεραπείας η Ε2 δεν φαίνεται καλή.Κάποια πιο έμπειρη τι λέει?

I81rp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Συμφωνώ για τις δόσεις...

Και γω τωρα που εκανα μικρες δοσεις..τα 2 που ειχα εγιναν 8άρια και καλής ποιότητας...Τα ειδα και στο site που μας ειχε στείλει το Αναστασάκι...

Ενώ την προηγουμενη φορά μπορει να ειχα 6 ωάρια αλλα ηταν τα περισσότερα 5 και 4 κυττάρων...:shock::shock::shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα κοριτσια μου καλα. Σημερα ειναι η μεγαλη μέρα μπήκα για λίγο να πω ενα γεια αγωνια τρελλη δεν κοιμήθηκα το βραδυ και η μικρή την εχει πιάσει και στριγγλίζει απο χθες εχει τα νευρα της.

Ζεττακι μου το ξερω οτι σου λενε ευκολη περιπτωση και μετα δεν γίνεται τίποτα αλλα δεν βλέπω να εχεις κάτι δύσκολο νομίζω αν πεσεις σε καλο γιατρο θα πετύχει εστιαζω θεμα στην αναπτυξη των ωαριων σου γιατι ειχες αυτες τις κύστες αλλα υπάρχουν και οι φυσικοι κύκλοι για αυτες τις περιπτωσεις. Εγω πιστευω σε σενα και εχεις και καλή ηλικια αποκλειεται να μην κατσει!!!

Το ποιηματακι καταπληκτικό! Εισαι τρομερη! θα γινεις υπέροχη μανουλα οπως κι ολες σας.

Σχετικα με την Κελυ που ρωτατε εχω μιλήσει αλλα καλήτερα να σας τα γράψει η ίδια οταν νιώσει ετοιμη, προφανως δεν ειναι καλα τα νεα για να χάθηκε.

Πολλα φιλια σε ολες.

Christine1012 τωρα θα βλέπεις τα αγορακια σου κι εσυ φευγω να δω κι εγω το δικο μου! Αχ θεε μου αλλη αγωνια αυτή!

Φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...