Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

mary B, καλώς ήρθες στην παρέα μας, εδώ δεν θα νιώσεις ποτέ μόνη.

Κουμπάρα μου, θα περιμένω το μνμ σου.

labrinipo, ξέρεις, έχω καταλήξει οτι κανένας δεν μου δίνει σημασία γιατί όλοι λένε, εσύ είσαι εύκολη περίπτωση, και μετά τίποτα. Απο το 2008 όλο αυτό ακούω, οτι είμαι εύκολη περίπτωση .... Είμαστε στο 2013 και δεν έχω μείνει ΠΟΤΕ έγκυος, ούτε απο μόνη μου, που νομίζω πως κάτι σημαίνει αυτό έτσι δεν είναι?, αλλά ούτε και με σπερματεγχύσεις ή εξωσωματική? Δηλαδή θα γεράσω και ακόμα θα με θεωρούν εύκολη περίπτωση...

Μόνο την ιστορία διάβασες, το ποιηματάκι μου όχι?

url]

Διαφημίσεις

mary B, καλώς ήρθες στην παρέα μας, εδώ δεν θα νιώσεις ποτέ μόνη.

Κουμπάρα μου, θα περιμένω το μνμ σου.

labrinipo, ξέρεις, έχω καταλήξει οτι κανένας δεν μου δίνει σημασία γιατί όλοι λένε, εσύ είσαι εύκολη περίπτωση, και μετά τίποτα. Απο το 2008 όλο αυτό ακούω, οτι είμαι εύκολη περίπτωση .... Είμαστε στο 2013 και δεν έχω μείνει ΠΟΤΕ έγκυος, ούτε απο μόνη μου, που νομίζω πως κάτι σημαίνει αυτό έτσι δεν είναι?, αλλά ούτε και με σπερματεγχύσεις ή εξωσωματική? Δηλαδή θα γεράσω και ακόμα θα με θεωρούν εύκολη περίπτωση...

Μόνο την ιστορία διάβασες, το ποιηματάκι μου όχι?

Zettaki αυτό το παραμυθάκι του τύπου "είσαι ευκολη περίπτωση" ή "δεν εμεινες? αλήθεια?Ησουν το φαβορί μου.." εγώ προσωπικά το έχω φαει πολλές φορές στην μαπα και πιστεύω και χιλιάδες άλλες γυναικες.Ασε μπουμπού μην την ψάχνεις αυτά είναι και καλά για την ψυχολόγια.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Zettaki αυτό το παραμυθάκι του τύπου "είσαι ευκολη περίπτωση" ή "δεν εμεινες? αλήθεια?Ησουν το φαβορί μου.." εγώ προσωπικά το έχω φαει πολλές φορές στην μαπα και πιστεύω και χιλιάδες άλλες γυναικες.Ασε μπουμπού μην την ψάχνεις αυτά είναι και καλά για την ψυχολόγια.

Ποια ψυχολογία ρε γμτ, αν ήταν να μου το παίζουν ψυχολόγοι να πηγαίναν σε αυτόν τον κλάδο και οχι στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, τότε ναι μπορεί και να με πείθανε, αλλά τώρα δεν με πείθουν, αφού δεν σου βγαίνει ρε φίλε, δεν είσαι ψυχολόγος, άσε την ψυχολογία μου σε εμένα και εσύ κάνε αυτό για το οποίο πληρώνω και μάλιστα χοντρά και άμα χρειαστώ ψυχανάλυση, εεε.... έχω όλες εσας....

Τόσο δύσκολο είναι να μην μου λένε μ@λ@κιες?

Οχι, τόσο δύσκολο είναι να πούνε την αλήθεια, μην πάω και τα σκάσω αλλού.

Αι στο .... όλοι τους, ξανασυγχίστηκα με τον κάθε μπιπ που βρίσκουμε ....

url]

Ποια ψυχολογία ρε γμτ, αν ήταν να μου το παίζουν ψυχολόγοι να πηγαίναν σε αυτόν τον κλάδο και οχι στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, τότε ναι μπορεί και να με πείθανε, αλλά τώρα δεν με πείθουν, αφού δεν σου βγαίνει ρε φίλε, δεν είσαι ψυχολόγος, άσε την ψυχολογία μου σε εμένα και εσύ κάνε αυτό για το οποίο πληρώνω και μάλιστα χοντρά και άμα χρειαστώ ψυχανάλυση, εεε.... έχω όλες εσας....

Τόσο δύσκολο είναι να μην μου λένε μ@λ@κιες?

Οχι, τόσο δύσκολο είναι να πούνε την αλήθεια, μην πάω και τα σκάσω αλλού.

Αι στο .... όλοι τους, ξανασυγχίστηκα με τον κάθε μπιπ που βρίσκουμε ....

Ζετάκι Δώσεεεε και ρίξε και κανα μπινελίκι και για μένα...

I81rp3.png

Ζετάκι Δώσεεεε και ρίξε και κανα μπινελίκι και για μένα...

μωρέ σε λίγο σε όποιον πηγαίνω θα του ρίχνω πρώτα μια σφαλιάρα, μετά θα κάθομαι και θα λέω ¨αυτό για να ξέρεις τι έπεται, και τώρα μπορούμε να αρχίσουμε.¨

url]

Διαφημίσεις

Mary καλωσήρθες στην τρελοπαρέα. Μόλις απέκτησες δωρεάν ψυχανάλυση!!!! Είμαστε και το ίδιο ζώδιο και το ίδιο ωροσκόπιο και ίδια ηλικία...

Σου εύχομαι σύντομα να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και γεμίσει η αγκαλίτσα σας!!!

cOiVp2.png

Καλησπέρα evmorfia και Rika. Παντως είναι φοβερό το πωσ αλλαζει η διάθεση σου όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε τέτοιο παρέακι .

από εσασ,ποιες έχουν πάει στον Μαντουδη? θα πρέπει να προσέξω κάτι? ποιες οι εντυπώσεις σασ? μείνατε ευχαριστημένεσ από τισ θεραπείες και τουσ τρόπους τουσ?

ANNITAKI & ZETTA P Σας ευχαριστω που γραψατε την ιστορια σας στο epitelous mama. αντε να ζωντανευει λιγο το φορουμ κι οταν νιωσετε ετοιμες παμε εκει να μιλαμε. ηδη θα ερθουν κι αλλα κοριτσια απο αλλα site και ετσι δεν θα δυσκολευομαστε να μας βρουν.

Ζεττα εσυ δεν εχεις ιδιαιτερο θεμα νομιζω με εναν καλο γιατρο θα το πετυχεις διαβασα λεπτομερως τα οσα εγραψες και νομιζω ειναι θεμα χρονου να ερθει το μωρο.

Αννιτακι εσυ θα εχεις την τυχη μου μαλλον τρίτη και τυχερη αλλα διαβασατε αυτα που εγραψε η Christine η κυπρια ποσοι γιατροι ψαχνουν σε μας ποτε ειναι καταλληλο το ενδομήτριο οεοε? οι περισσοτεροι εστιαζουν στα εμβρυα λετε το μυστικο να ειναι εκει στο παραθυρο εμφυτευσης? παρατηρησα οτι κι εγω τις δυο φορες που εμεινα εγκυος εμεινα ακριβώς την ίδια μερα του κύκλου δηλαδη οταν η εμφυτευση εγινε 17η μερα μπορει να γραφω βλακειες αλλα μου κολλησε τωρα που διαβασα τις ιστοριες στο επιτελους μαμα.

mary B καλωσήρθες γλυκεια μου στην παρεουλα μας, αν θες γραψε μας κι εσυ την ιστορια σου εχουμε ανοιξει ειδικο θεμα στο epitelousmama.gr εμπειριες εξωσωματικής ειναι ενα site που φτιαχτηκε ειδικα για αυτη την παρεα απο εδω εμπνευστηκα γιατι πολύ κοροϊδια ειχαμε φαει απο τους γιατρους πια.

Mimitra εχεις δικιο καλα εκανε ο Βλ και σου ειπε οτι δεν ασχολειται με υπογονιμοτητα αλλα νομίζω ειναι απλο να βρεις εναν γυναικ να πετυχει την μερα της ωορηξιας πια, κι εγω εχω ακουσει οτι ειναι σουπερ γιατρος ο Βλ. σε ποιο μαιευτηριο ειναι?

Φιλακια

Ο Βλάχος διευθύνει το Αλεξάνδρα αλλά συνεργάζεται και με Λητώ και Μητέρα.

Την υστεροσκόπηση μου την είχε κάνει στο Λητώ και την αποξεση στο Αλεξάνδρας.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπέρα evmorfia και Rika. Παντως είναι φοβερό το πωσ αλλαζει η διάθεση σου όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε τέτοιο παρέακι .

από εσασ,ποιες έχουν πάει στον Μαντουδη? θα πρέπει να προσέξω κάτι? ποιες οι εντυπώσεις σασ? μείνατε ευχαριστημένεσ από τισ θεραπείες και τουσ τρόπους τουσ?

Mary μου όταν πας γράψε μου σε παρακαλώ λίγα λόγια!

Στο λέω γιατί εγώ εχω μετα απο εσένα ραντεβού.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω πάει μπεμπα αλλα έχω ακούσει καλές εντυπώσεις από άλλες κοπέλες, αν θες γράψε μας δυο λόγια για τις προσπάθειες που έχεις κάνει έτσι για να έχουμε και εμείς μια εικόνα.Και εγώ για Μαντούδη σκέφτομαι...

I81rp3.png

Mary μου όταν πας γράψε μου σε παρακαλώ λίγα λόγια!

Στο λέω γιατί εγώ εχω μετα απο εσένα ραντεβού.

Πάντα μέσα στο μυαλό μου...καρμικό θα έλεγα...Είχε καλή χοριακή η κοπέλα...χάρηκα πολύ.

I81rp3.png

Μιμιτρα το είδα...είσαι γάτα...

Mary B καλώς ήρθες μπέμπα...ευχομαι όλα να σου πάνε καλά.

Σήμερα το μεσημέρι άκουσα την πιο γλυκιά φωνούλα στο τηλέφωνο...Το ανιτάκι μου με πήρε...Σε λατρεύω μπουμπούτσο μου.

Labrinipo αυριο που θα έχω χρόνο θα μπω να γράψω και γω στο site.Πρέπει να μετακομίσουμε?

ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ.....!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Δεν έχω πάει μπεμπα αλλα έχω ακούσει καλές εντυπώσεις από άλλες κοπέλες, αν θες γράψε μας δυο λόγια για τις προσπάθειες που έχεις κάνει έτσι για να έχουμε και εμείς μια εικόνα.Και εγώ για Μαντούδη σκέφτομαι...

Επ! Δε θέλω τέτοια!

"Μπέμπα" κλπ! Μπροστά στα μάτια μου!

Είπαμε! Είμαι κτητικιά εγω! :tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...