Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Οχι αλλος ηταν ο ξεφτερης αλλα με ειχε τρελλανει κι εφυγα κατα τύχη βρρθηκα στο γιατρο μας, ωστε εσυ κανεις ηπια διεγερση και οσα παρεις θα τα γονιμοποιήσεις και θα μαζεψεις κι αλλα στην δευτερη και θα βαλετε τα καλήτερα! Ωραιο ακουγεται κι αυτο και με πολύ μικρή δοση. Ασε εμενα με ειχαν ντομαρει τρελλα παλιοτερα οσο εβλεπαν οτι δεν κάνω ωαρια τόσο ανεβαζαν την δοση, εφτασα να κανω και 350 τη μερα και μετα 400 και 500 αφου δεν ανατινάχτηκα παλι καλα.. Δοξα το θεο που ειμαι καλα παναγίτσα μου να μεγαλώσω τα παιδακια μου.

Οσο για το ποσες εξωσωματικές κι εγω ελεγα στην αρχη μεχρι 3 το πολύ 4 αλλα μόλις πετυχα την κορη μου στην 3η μετα εκανα ακόμα 4 αφου δεν καταλαβαινα πως παω στην επομενη καθε φορα ελεγα τελευταια και παλι προχωρουσα αλλα αυτη ηταν σιγουρα η τελευταια. Νομίζω οτι στις 4 πρεπει να γίνει τουλάχιστον μια σύλληψη αλλιως ή υπαρχει σοβαρο προβλημα ή εχεις πέσει σε Σοβαρο Μακακα γιατρο!

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ......ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ..???????

ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΙΛΙ..???????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

mimitra;1990074[/b]]Δε μπορώ ρε νταντακι τρελαίνομαι λέμε! !!!!!!

Νομίζω πρέπει για να ηρεμήσω και να ξεπεράσω την την κατάσταση να πιω κανένα ηρεμιστικό πρωτα και να τους παρω ενα τηλέφωνο να δω ΤΙ ΣΤΑ ΓΑΜ/@$##$$ ΔΙΑ θα μου πούνε!

Με έχουν παρατήσει στο έλεος του Θεού χωρίς καμία εξήγηση για αυτό που έγινε και δεν ξέρω τι μου γίνεται! !

Ειναι σοβαροί άνθρωποι αυτοί?

Τραμπαριφες είναι. ..

Εξαιτίας τους δε μπορώ να προσανατολιστω προς καμιά κατευθύνση.

Αφού δεν ξέρω τι φταίει!

Γι αυτό και δεν ξερω τι να κάνω και μια νομίζω φταιει το σπέρμα, μια φοβάμαι μην εχω κατι εγω,......

Και ολα αυτα επειδή δε μου δίνουν μια σαφή απάντηση οι ηλιθιοι.

Βρε ζουζουνιτσα μην χαλιέσαι για τους μ.....ες ηρεμησε γιατι θα μου ανεβασεις την προλακτινη και δεν θα συλλαμβανεις. Να ξερεις οτι τα περισσοτερα μεγαλα κεντρα ετσι αντιμετωπιζουν την αποτυχία με ενα ξερο τηλεφωνο δεν πειραζει δεν ετυχε δεν κολλησε δεν ήθελε ο θεος την αλλη φορα θα ειμαστε πιο τυχεροι κτλ. λες και παιζουμε τζοκερ ενα πραγμα. Αλλα εσυ θα μεινεις μονη σου εγκυος και θα τους κουφάνεις. Κιαυτος ο Βλαχος τι σημαινει παω εγκυος κυριε μου βαριέσαι να ελεγξεις την ωορηξία, ήμαρτον παναγια μου. Πηγαινε σε ενα κοντα σου κι ας μην τον ξερεις πες του γιατρε αυτο θελω δεν ειναι και δύσκολο πια, αφου νομίζω αν είχα υπέρηχο θα στο εκανα κι εγω.... Πολλα φιλια ηρεμησε προεδρε γιατι δεν αξιζει και να αγχωνομαστε για αυτους, ειπαμε οι περισσοτεροι ειναι ΕΜΠΟΡΟΙ...

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Nai ANITAKI mou tha tous doso Kai apo sena! Pos eisai koukla?

Labrinipo mou steile mou an exoun website. Einai panakriva genika, px 200euro to foremataki mono, alla vrika Kati teleia apo to mothercare 40euro! Kalitera kai apo auta pou poulane sta katastimata gia vaftistika. :D

Tora me to kako pou mas vrike de mas pairnei na kanoume spatales Gia Kati pou tha foresei mono Mia mera. Protimo na doso perisootera Gia to stauro pou tha tous meinei kiolas.

O giatros mou einai teleios! Sas to ksanapa na erthete Kai konta tou.tora tha einai Kai ola pio ftina! Xaxaxa

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Αννιτακι μου φυσικα και θα ερθω στον Τσιλι θα πω οτι ειμαι η πρωτη σου ξαδέρφη και επειδη ειχα παει κι εγω πριν μερικα χρονια θέλω να τον ξαναδω. Θα νομίζει ο ανθρωπος οτι ειμαι και ερωτευμένη μαζί του χα χα.

Γλυκεια μου χιωτισσα Λιν κι εγω πιστευω οτι δεν εγινε κατι εσκεμμενα απο το κεντρο που ήσουν, εγω πιστευω οτι την επομενη φορα θα τα καταφερεις αφου εχεις κανει πιο σωστο ελεγχο για το τι εφταιξε. Βεβαια πολλες εγκυμοσύνες ξεκιναν με κακή χοριακή και καταλήγουν μια χαρα φορτσαρουν αργότερα.

Pink hat σε παρακαλω πολύ σκέψου θετικα, κι εγω φοβάμαι πολύ ποσο μαλλον εσυ που εχεις περασει δύσκολα ομως το πιστευω οτι καθε εγκυμοσύνη ειναι διαφορετική θα δεις ολα θα πανε καλα και θα το λεμε σε 8 μηνες που θα κρατας τα πανέμορφα κοριτσάκια σου αγκαλιτσα.. ωχ αυθορμητα το εγραψα αυτο.... χι χι.

Φιλια σε ολες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Βρε ζουζουνιτσα μην χαλιέσαι για τους μ.....ες ηρεμησε γιατι θα μου ανεβασεις την προλακτινη και δεν θα συλλαμβανεις. Να ξερεις οτι τα περισσοτερα μεγαλα κεντρα ετσι αντιμετωπιζουν την αποτυχία με ενα ξερο τηλεφωνο δεν πειραζει δεν ετυχε δεν κολλησε δεν ήθελε ο θεος την αλλη φορα θα ειμαστε πιο τυχεροι κτλ. λες και παιζουμε τζοκερ ενα πραγμα. Αλλα εσυ θα μεινεις μονη σου εγκυος και θα τους κουφάνεις. Κιαυτος ο Βλαχος τι σημαινει παω εγκυος κυριε μου βαριέσαι να ελεγξεις την ωορηξία, ήμαρτον παναγια μου. Πηγαινε σε ενα κοντα σου κι ας μην τον ξερεις πες του γιατρε αυτο θελω δεν ειναι και δύσκολο πια, αφου νομίζω αν είχα υπέρηχο θα στο εκανα κι εγω.... Πολλα φιλια ηρεμησε προεδρε γιατι δεν αξιζει και να αγχωνομαστε για αυτους, ειπαμε οι περισσοτεροι ειναι ΕΜΠΟΡΟΙ...

Απο οσο ξέρω οι γιατροί έχουν ειδικότητες.

Και ο δικός μου είναι ογκολόγος, δεν ειδικεύεται στην υπογονιμοτητα.

Εντάξει, ίσως θα μπορουσε να με κοιτάζει και για αυτό το θεμα αλλά εφόσον δεν ειδικεύεται σε αυτό θεωρώ καλύτερα που μου το είπε.

Θα μπορούσε να βγάλει πιο πολλα λεφτά απο εμένα και δεν το έκανε.

Οπότε ας βρω εναν άλλον για την παρακολουθηση ωορηξιας και παω μετά πάλι σε αυτον!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αχ κουμπαρα μου τι εμαθα σημερα για το θεμα που λεγαμε εχθες,μερικους ανρωπους λες και τους στελνει ο Θεος .θα σου στειλω πμ οταν παω σπιτι γιατι τωρα ειμαι στην δουλεια και μπαινει κοσμος.

Επιτέλους σασ βρήκα!!!!

καλησπέρα σε όλες.σασ διάβαζα καιρό πριν,από το parents, αλλά μετά σασ έχασα.μετά από πολυ ψάξιμο να μαι και εγώ στην όμορφη παρέα σασ.οι πολύ παλιές μπορεί να με θυμούνται αλλά εγώ εχω διαβάσει τόσα για ολεσ,που νομίζω ότι μιλάμε αρκετό καιρό.

οι δικεσ μου προσπάθειες είναι 4 στο σύνολο.το θέμα μασ είναι στο σπέρμα και στη πορεία είπε ο γιατρός ότι μπορεί να φταίει και η ποιότητα των ωαρίων.1η θετική αλλά παλινδρομήσαν την έβδομη εβδομάδα.2η φτάσαμε σε βλαστοκυστεσ αλλά τη μέρα τησ εμβρυομεταφορασ δεν άντεξαν.3η αρνητικό και 4η σε φυσικό κύκλο πάλι αρνητικό.με τα πολλά αποφασίσαμε να αλλάξουμε γιατρό,όχι επειδή δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά για να πάρουμε μια πιο εξειδικευμένη γνώμη.αφού κάναμε την έρευνα μασ,καταλήξαμε να δούμε τον Μαντουδη.στισ 3/4 λοιπόν έχουμε ραντεβού και θα ήθελα να συζητήσω με ανθρώπους π ου να με καταλάβουν και να με συμβουλεύουν μεσα από τισ εμπειρίες τουσ.

Πόσο χαίρομαι που σασ βρήκα....!

Επιτέλους σασ βρήκα!!!!

καλησπέρα σε όλες.σασ διάβαζα καιρό πριν,από το parents, αλλά μετά σασ έχασα.μετά από πολυ ψάξιμο να μαι και εγώ στην όμορφη παρέα σασ.οι πολύ παλιές μπορεί να με θυμούνται αλλά εγώ εχω διαβάσει τόσα για ολεσ,που νομίζω ότι μιλάμε αρκετό καιρό.

οι δικεσ μου προσπάθειες είναι 4 στο σύνολο.το θέμα μασ είναι στο σπέρμα και στη πορεία είπε ο γιατρός ότι μπορεί να φταίει και η ποιότητα των ωαρίων.1η θετική αλλά παλινδρομήσαν την έβδομη εβδομάδα.2η φτάσαμε σε βλαστοκυστεσ αλλά τη μέρα τησ εμβρυομεταφορασ δεν άντεξαν.3η αρνητικό και 4η σε φυσικό κύκλο πάλι αρνητικό.με τα πολλά αποφασίσαμε να αλλάξουμε γιατρό,όχι επειδή δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά για να πάρουμε μια πιο εξειδικευμένη γνώμη.αφού κάναμε την έρευνα μασ,καταλήξαμε να δούμε τον Μαντουδη.στισ 3/4 λοιπόν έχουμε ραντεβού και θα ήθελα να συζητήσω με ανθρώπους π ου να με καταλάβουν και να με συμβουλεύουν μεσα από τισ εμπειρίες τουσ.

Καλώς την!

Εγώ είμαι η mimitra!

Πρόβλημα στο σπέρμα και εμείς.

1η φυσιολογική κυηση παλλινδρομη

2 σπερματεγχύσεις αρνητικές

Και μια εξωσωματική ανεμβρυικη (πριν 2 μηνες αποξεση).

Εχω κι εγω ραντεβού στο μαντουδη για 26/04 αλλά με εχουν πιάσει δεύτερες σκέψεις. ...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους σασ βρήκα!!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ..!!!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΙΤΑ, 40 ΕΤΩΝ ΜΕ 2 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ 2 ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ...!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ, ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ....ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ..????

Α....ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ..????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Μιμιτρα το είδα...είσαι γάτα...

Mary B καλώς ήρθες μπέμπα...ευχομαι όλα να σου πάνε καλά.

Σήμερα το μεσημέρι άκουσα την πιο γλυκιά φωνούλα στο τηλέφωνο...Το ανιτάκι μου με πήρε...Σε λατρεύω μπουμπούτσο μου.

Labrinipo αυριο που θα έχω χρόνο θα μπω να γράψω και γω στο site.Πρέπει να μετακομίσουμε?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ANNITAKI & ZETTA P Σας ευχαριστω που γραψατε την ιστορια σας στο epitelous mama. αντε να ζωντανευει λιγο το φορουμ κι οταν νιωσετε ετοιμες παμε εκει να μιλαμε. ηδη θα ερθουν κι αλλα κοριτσια απο αλλα site και ετσι δεν θα δυσκολευομαστε να μας βρουν.

Ζεττα εσυ δεν εχεις ιδιαιτερο θεμα νομιζω με εναν καλο γιατρο θα το πετυχεις διαβασα λεπτομερως τα οσα εγραψες και νομιζω ειναι θεμα χρονου να ερθει το μωρο.

Αννιτακι εσυ θα εχεις την τυχη μου μαλλον τρίτη και τυχερη αλλα διαβασατε αυτα που εγραψε η Christine η κυπρια ποσοι γιατροι ψαχνουν σε μας ποτε ειναι καταλληλο το ενδομήτριο οεοε? οι περισσοτεροι εστιαζουν στα εμβρυα λετε το μυστικο να ειναι εκει στο παραθυρο εμφυτευσης? παρατηρησα οτι κι εγω τις δυο φορες που εμεινα εγκυος εμεινα ακριβώς την ίδια μερα του κύκλου δηλαδη οταν η εμφυτευση εγινε 17η μερα μπορει να γραφω βλακειες αλλα μου κολλησε τωρα που διαβασα τις ιστοριες στο επιτελους μαμα.

mary B καλωσήρθες γλυκεια μου στην παρεουλα μας, αν θες γραψε μας κι εσυ την ιστορια σου εχουμε ανοιξει ειδικο θεμα στο epitelousmama.gr εμπειριες εξωσωματικής ειναι ενα site που φτιαχτηκε ειδικα για αυτη την παρεα απο εδω εμπνευστηκα γιατι πολύ κοροϊδια ειχαμε φαει απο τους γιατρους πια.

Mimitra εχεις δικιο καλα εκανε ο Βλ και σου ειπε οτι δεν ασχολειται με υπογονιμοτητα αλλα νομίζω ειναι απλο να βρεις εναν γυναικ να πετυχει την μερα της ωορηξιας πια, κι εγω εχω ακουσει οτι ειναι σουπερ γιατρος ο Βλ. σε ποιο μαιευτηριο ειναι?

Φιλακια

Το καλωσόρισμα από την πρόεδρο αν δεν κάνω λαθοσ...Mimitra εχω ακούσει καλεσ γνώμες σε συζητήσεις που δεν γνώριζαν ότι το θέμα με ενδιαφέρει.τώρα θα παω και εγώ για να εχω δίκη μου άποψη.παντως και εγώ έκανα τρεισ βδομάδες για το ραντεβού.

Ανιτακι είμαι Δίδυμος με ωροσκόπο Σκόρπιο και τισ δύο προσπάθειεσ τισ έκανα στο Κέντρο εξωσωματικής Αθηνών και τισ άλλες δύο στο Λητώ.είμαι 33 χρονών και προσπαθούμε ενάμιση χρόνο τώρα με εξωσωματική

Αναστασία σε ευχαριστώ.εύχομαι όλες να βρούμε αυτό που θέλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.Λαμπρινή μου θα προσπαθήσω αλλά η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι με αυτα.τώρα να φανταστείς γράφω από το κινητό(συγνώμη για τα λάθη) και νιώθω ότι θα στείλω κανένα γράμμα στην Αμερική.θα το ψάξω ομωσ γιατί το θέλω πολύ.μπορεί να αργήσω βέβαια αλλά θα το βρω .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...