Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και από μένα και καλό μήνα.Καλώς ήρθαν τα καινούργια κοριτσάκια μας!!!

mimitra μου αν καταφέρετε να βρείτε και να διορθώσετε το σπέρμα φυσικά και είναι το κελύτερο να προσπαθήσετε μόνοι σας.Αφού έχεις ξανασυλλάβει γιατί όχι και πάλι.Και εγώ που έχω κλείσει να περάσω από επιτροπή,προσπαθώ να βρω τι γίνεται με το σπέρμα και πως μπορούμε να το διορθώσουμε.Όπως και να έχει ακόμα και για την εξωσωματική και για να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρέπει όσο γίνεται να είναι καλό το σπέρμα.

Να ευχηθώ καλή επιτύχια στα κοριτσάκια μας Λαμπρινή και Χριστινάκι για αύριο.

Σας φιλώ όλες κούκλες μου!!!!!!!

roubies μου, μήπως ξέρεις κανένα γιατρό?

Όχι ομως εξωσωματικό.

Εναν απλό γιατρό.

Εγώ δεν εχω κανέναν που να ασχολειται με υπογονιμοτητα αλλά να μην είναι εξωσωματικος.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Όχι ομως εξωσωματικό.

Εναν απλό γιατρό.

Εγώ δεν εχω κανέναν που να ασχολειται με υπογονιμοτητα αλλά να μην είναι εξωσωματικος.

Ti eipame vre mikroula mou ;;;;

Den tha kaneis kanena alo vima mexri na deis to sperma !!!!

Tha vroume kai ginekologo kai ola !!!!

Yv7Sp2.png

Όχι ομως εξωσωματικό.

Εναν απλό γιατρό.

πριν μπεις σε ολη αυτη τη διαδικασια των εξωσωματικων, δεν ειχες καποιο γυναικολόγο για τα απλα τυπου παπ;

kOZcp3.png

πριν μπεις σε ολη αυτη τη διαδικασια των εξωσωματικων, δεν ειχες καποιο γυναικολόγο για τα απλα τυπου παπ;

Ναι έχω βέβαια!

Το Βλαχο.

Αλλά αυτός δεν ασχολείται με υπογονιμοτητα.

Ειναι γυναικολόγος/ογκολόγος.

Τον είχα ρωτήσει δηλαδή και έφαγα πόρτα.

Με την καλή έννοια πάντα! :cool:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΛΕΤΑΚΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ, ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ....ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟ ΕΧΕΙΣ... 30..? 35.?

ΛΕΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΩΡΗΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ..!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΛΕΤΑΚΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ, ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ....ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟ ΕΧΕΙΣ... 30..? 35.?

ΛΕΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΩΡΗΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ..!!!!!!!!

Για ποια ορμονη λες για να μην ψάχνω τα παλιά μνυματα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Για ποια ορμονη λες για να μην ψάχνω τα παλιά μνυματα.

ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!

Μ΄ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ..???????????

εχεις δικιο ρε κουκλιτσα αλλά ειλικρινα προτιμω να χασω τα παιδια/το παιδι την 23 εβδομαδα (ειναι το όριο της βιωσιμοτητας) παρά να χρειαστει να ζησω ξανα τον εφιάλτη της θερμοκοιτιδας. Δυστυχως η προωροτητα δεν σταματαει τη στιγμη που θα παρεις το παιδι στο σπιτι αλλα σε ακολουθει μεχρι να παει σχολείο...!είναι πολυ σκληρό πραγμα και δεν το ευχομαι ουτε στο χειροτερο εχθρο μου. Επισης δεν ειναι μονο το τι περασε το δικο μου παιδι το οποίο δεν ειχε τιποτα αλλά παρά μικρο μεγεθος και περιμεναμενα μεγαλωσει. Αυτα που ειδα εκει μεσα με εχουν στιγματισει και δεν νομιζω οτι θα ξεχασω ποτε. Ο,τι μπορει να παει στραβα σε μια γεννα ήταν εκει μεσα... και ειναι τοοοοοσα πολλα και τοοοοοοοσα φρικτά! Καμια φορά σκεφτομαι πόσο τυχερες ειναι οι γυναικες που γενναν κανονικα..

τελοσπαντων. Ας σταματησω την κλαψα γιατι σας εχω πρηξει. Α! ναι , στο fc δεν εχω καμια φωτο του γιου...αρα μαλλον το καμαρι καποιας άλλης ειδες. Δεν πειραζει ζουζου... σε φιλω

Pink hat katalavaino ton pono sou an Kai sigouri den mporo na fantasto poso diskola perases... Apla thelo na po kai go tin apopsi mou. Ego Tora eimai stin 24 vdomada Kai oute thelo na fantasto tpt na pigainei strava sta mora mou... Thelo na ta pairno ola step by step. Na antimetopizo to katheti stin Ora tou...H apoleia einai apoleia opote simvei... Ti na poun Kai oi manades pou xanoun ta mora tous otan einai 5, 15, 25,35 xronon... Kalitera na min geniontousan pote? Iparxoun manades me mora pou gennithikan me provlimata, iparxoun alles pou ta mora tous exoun atixima kai menoun paralita gia mia zoi....

My point is ta PANTA mporei na simvoun stin kathemia.. As apolamvanoume auta pou exhume Tora Kai an mas simvei Kati kako sto Mellon, sto mellon na to antimetopisoume.....

Kouragio Kai ipomoni glikia mou Kai euxomai Kai ta 2 sou mora na gennithoun ygeii. Xxxxxx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Xριστινάρα μου, μωρό μου, γλύκα μου, μου έλειψες...θα μπένεις κάθε μέρα έστω για την καλημέρα, δεν μπορώ ρε παιδί μου έχω άγχος, δεν καταλαβαίνεις?Φιλια στα extreme boys...

Se euxaristo kouklitsa mou :D s'agapo poli!!! Den tha ksana ameliso! Ta extreme boys xoreuoun stin koilia mou tora! tous stello ta filia sou! Xxxx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Sweety2 καλωσηρθες κι εδω οπως βλεπεις ειμαστε καλο παρεακι, ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα! εσυ θα πληρωσεις τελικα για τους φυσικους στον γιατρο μας κι εγω εχω καταλαβει ο καθενας ζηταει οτι θελει δεν υπαρχουν στανταρ τιμες. Παλιοτερα ειχα βρει και φυσικο κυκλο ωοληψια και γονιμοποιηση με κρυοδιατηρηση με 250ευρω τη φορα και εμβρυομεταφορα με 500ευρω αλλα δεν με ενεπνευσε το κεντρο τοτε.

Για τον Μ@στρομην@ εννοείς; Και σε αυτόν έχω παει αλλα μου εδωσε ένα πρωτόκολλο με 450 δόση και δεν ξαναπήγα. Τσάμπα θα τις έπαιρνα τόσο μεγαλες δόσεις.

Οχι αλλος ηταν ο ξεφτερης αλλα με ειχε τρελλανει κι εφυγα κατα τύχη βρρθηκα στο γιατρο μας, ωστε εσυ κανεις ηπια διεγερση και οσα παρεις θα τα γονιμοποιήσεις και θα μαζεψεις κι αλλα στην δευτερη και θα βαλετε τα καλήτερα! Ωραιο ακουγεται κι αυτο και με πολύ μικρή δοση. Ασε εμενα με ειχαν ντομαρει τρελλα παλιοτερα οσο εβλεπαν οτι δεν κάνω ωαρια τόσο ανεβαζαν την δοση, εφτασα να κανω και 350 τη μερα και μετα 400 και 500 αφου δεν ανατινάχτηκα παλι καλα.. Δοξα το θεο που ειμαι καλα παναγίτσα μου να μεγαλώσω τα παιδακια μου.

Οσο για το ποσες εξωσωματικές κι εγω ελεγα στην αρχη μεχρι 3 το πολύ 4 αλλα μόλις πετυχα την κορη μου στην 3η μετα εκανα ακόμα 4 αφου δεν καταλαβαινα πως παω στην επομενη καθε φορα ελεγα τελευταια και παλι προχωρουσα αλλα αυτη ηταν σιγουρα η τελευταια. Νομίζω οτι στις 4 πρεπει να γίνει τουλάχιστον μια σύλληψη αλλιως ή υπαρχει σοβαρο προβλημα ή εχεις πέσει σε Σοβαρο Μακακα γιατρο!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Se euxaristo kouklitsa mou :D s'agapo poli!!! Den tha ksana ameliso! Ta extreme boys xoreuoun stin koilia mou tora! tous stello ta filia sou! Xxxx

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ..!!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kalimera kopeles!

Edo eimai anastasia mou. Kala eimai trexo dioti tha vaftiso 2 fores stous epomenous 2 mines kai akomi den ekana tpt.. Episis prepei na do ta pragmata pou tha prepei na agoraso Gia ta extreme boys Kai arxisa na pigaino se katastimata :D. Kourazomai poli Kai otan simvainei auto ta boys den kinountai Kai agxonomai.... Anyways, aurio epitelous pao sto giatro Kai tha ta do Kai tha exo nea na sas po.

Labrinipo m egrapsa sto site, elpizo na einai ok!

Christine1012 Το ειδα και σε ευχαριστω πολύ! Πραγματικα ομως σε θαυμαζω που κινήθηκες πολύ εξυπνα ήσουν και τυχερή ο γιατρος σου πρεπει να ειναι πολύ αστέρι, αυτο που εκανε με το να περιμενει το παραθυρο ήταν τρελλή μαγκια!

Με το καλο να γινεις νονα στα τυχερα βαφτιστιρια σου και να εισαι παντα Αξια, δεν ξερω Κύπρο τι παιζει απο τιμες, αλλα εγω βαφτισα πριν 6 μήνες και βρήκα ενα εκπληκτικό μαγαζι στην Αιόλου με τρομερα σετ φορεμα,παπουτσια, κουτι δερματινο, λαμπαδα, μαρτυρικα ολα μονο 280€ θα δω αν εχει site να σου το στειλω να τα δεις. εντωμεταξυ βρήκα τα ίδια πραγματα σε αλλο γνωστο μαγαζι με βαφτιστικα στο Αιγαλεω 650€.

Φιλακια πολλα στα extreme boys αυριο πας για υπέρηχο?

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Zetta εχουμε και αλλα κοινα μεταξυ μας,διαβασα την ιστορια σου,την ιδια ηλικια αρχισαν και εμενα τα προβληματα και στην ιδια ηλικια εκανα την πρωτη μου επεμβαση.καλο ε;περιπου η ιστορια σου ειναι ιδια με την δικη μου.

τόσο καλά λοιπόν.... Πρέπει να κανονίσουμε μια συνάντηση εμείς....

α και επειδή έχουμε τόσα κοινά, λέω να σε φωνάζω κουμπάρα, δε πιστεύω να σε πειράζει, ε κουμπάρα? ;)

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...