Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Παντως δεν είναι σίγουρο ότι και ο γιατρός θα τα κανει σωστα. Μου έχει τύχει, δυστυχως 4 φορές. Και μετα όταν είδα το σωστό αξιολόγησα ότι τα είχαν κανει λαθος τις προηγουμενες.

ναι συμφωνω αλλά το οτι ενας γιατρος δεν ειναι καλος στη δουλειά του δεν μας κάνει εμας γιατρους..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

ΛΙΝΆΚΙ μου εγω όσες περιπτώσεις ξερω που η χοριακή δεν διπλασιαζε ανα δυο μέρες ακριβως, δεν ειχαν καλη κατάληξη.

Παρε χαρτί και στυλό ρε αγάπη.

Κανε υπολογισμούς και θα δεις.

Πάντα με αγάπη στα λέω ο, τι σου λεω.

Και εγώ και η Αναστασία (και δε το λεω επειδή είναι η καψούρα μου η Αναστασία, το λέω επειδή ξέρω οτι οι προθέσεις της μόνο καλες είναι για ολες μας).

Kai emena pou anevene akrivos kai mpori kai parapano ti katalava .....

Pote tha mporesoume na eimaste sigoures oti ola einai kala ;;;;;;

Yv7Sp2.png

πως γινεται να με κοροιδευουν και 3 γιατροι και να μην μου λενε την αληθεια?

1ον ο μικροβιολογος

2ον ο παντος και με τη μαια που μιλουσα

και 3ον ο γυναικολογος μου

ολοι δηλαδη με κοροιδευαν?

δεν νομιζω! αλλα τωρα πια δεν εχει σημασια.

βλεπω μπροστα!!! και οχι πισω.

δεν χρειαζεται να το παιζουμε πολυξερες οι καθε μια ειναι διαφορετικη περιπτωση.

Βρε Λινάκι γιατί με παρεξηγησες??????

Οτι σου έγραψα στο έγραψα μόνο για σένα για να μπορέσεις όταν ξαναπάς να είσαι λίγο πιο υποψιασμένη, σε καμιά περίπτωση δεν το παίζω πολύξερη και πραγματικά με στεναχώρησε πολύ το γεγονός ότι το βλέπεις έτσι.

Στο ξαναείπα και παραπάνω εγώ από τις χοριακές έχω τα μαυρα τα μεσάνυχτα, σύγκρινα όμως τρεις περιπτώσεις(και μέσα σε αυτές ήταν και η δική σου δυστυχώς) και είπα το συμπέρασμα που έβγαλα.Δεν το έκανα για να σε πληγώσω, το έκανα για να ρωτήσεις τον γιατρό σου.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Kai emena pou anevene akrivos kai mpori kai parapano ti katalava .....

Pote tha mporesoume na eimaste sigoures oti ola einai kala ;;;;;;

Δυστυχως ποτε! και για να καταθεσω και την προσωπική μου εμπειρία, εμενα με εφαγε η σιγουριά στην προηγουμενη εγκυμοσύνη. Δεν πιστευα οτι θα μπορουσε να παει κάτι στραβα. Εφαγα την ψυχρολουσία της προωρότητας χωρις απολυτως καμια εξηγηση (εκει να δεις ποσο πολυ ποναει η αδυναμια να σου δωσουν μια εξηγηση) και τωρα οχι μονο φοβαμαι αλλά τρεμω. Αν αυτη η εγκυμοσυνη προχωρησει δεν νομίζω ότι θα υπάρξει στιγμη που θα ειμαι ησυχη!΄

Γι αυτο επιμενω οτι πολλά πραγματα δεν τα ξερουν οι γιατροι οχι γιατι ειναι ανικανοι αλλά γιατι η επιστημη απλως δεν εχει εξηγηση. Ξερετε ποσο πολυ θα ηθελα να ειχα μια εξηγηση για τη προωρότητα του παιδίου μου; τουλαχιστον αν ειχα κανει κατι λαθος να μην το επαναλάβω... δυστυχως κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο.. δεν ξερουν. Οι πιθανοτητες προωροτητας που μου εδιναν ( εχουν ενα λογισμικο και σε καθε υπερηχο στο υπολογιζουν) ηταν 1/6000! Κι όμως μου συνεβει.. ! Δυστυχως δεν ειναι ασπρο η μαυρο, τα περισσοτερα ειναι ακομα γκρι και δυστυχως τα βηματα προοδου ειναι μικρα.

kOZcp3.png

ΛΙΝΆΚΙ μου εγω όσες περιπτώσεις ξερω που η χοριακή δεν διπλασιαζε ανα δυο μέρες ακριβως, δεν ειχαν καλη κατάληξη.

Παρε χαρτί και στυλό ρε αγάπη.

Κανε υπολογισμούς και θα δεις.

Πάντα με αγάπη στα λέω ο, τι σου λεω.

Και εγώ και η Αναστασία (και δε το λεω επειδή είναι η καψούρα μου η Αναστασία, το λέω επειδή ξέρω οτι οι προθέσεις της μόνο καλες είναι για ολες μας).

ομορφια μου εσύ....Thanks...

I81rp3.png

Δυστυχως ποτε! και για να καταθεσω και την προσωπική μου εμπειρία, εμενα με εφαγε η σιγουριά στην προηγουμενη εγκυμοσύνη. Δεν πιστευα οτι θα μπορουσε να παει κάτι στραβα. Εφαγα την ψυχρολουσία της προωρότητας χωρις απολυτως καμια εξηγηση (εκει να δεις ποσο πολυ ποναει η αδυναμια να σου δωσουν μια εξηγηση) και τωρα οχι μονο φοβαμαι αλλά τρεμω. Αν αυτη η εγκυμοσυνη προχωρησει δεν νομίζω ότι θα υπάρξει στιγμη που θα ειμαι ησυχη!΄

Γι αυτο επιμενω οτι πολλά πραγματα δεν τα ξερουν οι γιατροι οχι γιατι ειναι ανικανοι αλλά γιατι η επιστημη απλως δεν εχει εξηγηση. Ξερετε ποσο πολυ θα ηθελα να ειχα μια εξηγηση για τη προωρότητα του παιδίου μου; τουλαχιστον αν ειχα κανει κατι λαθος να μην το επαναλάβω... δυστυχως κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο.. δεν ξερουν. Οι πιθανοτητες προωροτητας που μου εδιναν ( εχουν ενα λογισμικο και σε καθε υπερηχο στο υπολογιζουν) ηταν 1/6000! Κι όμως μου συνεβει.. ! Δυστυχως δεν ειναι ασπρο η μαυρο, τα περισσοτερα ειναι ακομα γκρι και δυστυχως τα βηματα προοδου ειναι μικρα.

Τι θα σε κάνω εσένα ρε μπουμπού που σε έχει φάει το άγχος???Μου λες???

Χαλάρωσε ρε μωρό, ότι είναι να γίνει θα γίνει...και απο ότι έχω δει και στο fb προωρο πρόωρα αλλά παίδαρος ο δικός σου...να σου ζήσει γλύκα...

I81rp3.png

Kalimera kopeles!

Edo eimai anastasia mou. Kala eimai trexo dioti tha vaftiso 2 fores stous epomenous 2 mines kai akomi den ekana tpt.. Episis prepei na do ta pragmata pou tha prepei na agoraso Gia ta extreme boys Kai arxisa na pigaino se katastimata :D. Kourazomai poli Kai otan simvainei auto ta boys den kinountai Kai agxonomai.... Anyways, aurio epitelous pao sto giatro Kai tha ta do Kai tha exo nea na sas po.

Esi anastasia mou ti kaneis?

Dada pote einai to batchelor?

Mimitra mou na kaneis auto pou noiotheis. An einai ok Kai to sperma giati na prospathreis me eksosomatiki? Tha meineis egkios fisiologika to diaisthanomai!

Leuta mou min agxonesai Kai min pefteis. Simfono me auta pou sou eipe I Anastasia. Eksallou exeis Kai ton antra sou pou se latreuei einai krima na ton apokleieis etsi. Fantazomai noiothei Kai autos poli stenaxorimenos. Opotan mazi tha to antimetopisete.

Labrinipo m egrapsa sto site, elpizo na einai ok!

Ap oti eida palies kopeles irthan piso Kai nees mas vrikan. Kalosorisate kopeles.

Filakia polla se oles tis filenades mou

Xριστινάρα μου, μωρό μου, γλύκα μου, μου έλειψες...θα μπένεις κάθε μέρα έστω για την καλημέρα, δεν μπορώ ρε παιδί μου έχω άγχος, δεν καταλαβαίνεις?Φιλια στα extreme boys...

I81rp3.png

Τι θα σε κάνω εσένα ρε μπουμπού που σε έχει φάει το άγχος???Μου λες???

Χαλάρωσε ρε μωρό, ότι είναι να γίνει θα γίνει...και απο ότι έχω δει και στο fb προωρο πρόωρα αλλά παίδαρος ο δικός σου...να σου ζήσει γλύκα...

εχεις δικιο ρε κουκλιτσα αλλά ειλικρινα προτιμω να χασω τα παιδια/το παιδι την 23 εβδομαδα (ειναι το όριο της βιωσιμοτητας) παρά να χρειαστει να ζησω ξανα τον εφιάλτη της θερμοκοιτιδας. Δυστυχως η προωροτητα δεν σταματαει τη στιγμη που θα παρεις το παιδι στο σπιτι αλλα σε ακολουθει μεχρι να παει σχολείο...!είναι πολυ σκληρό πραγμα και δεν το ευχομαι ουτε στο χειροτερο εχθρο μου. Επισης δεν ειναι μονο το τι περασε το δικο μου παιδι το οποίο δεν ειχε τιποτα αλλά παρά μικρο μεγεθος και περιμεναμενα μεγαλωσει. Αυτα που ειδα εκει μεσα με εχουν στιγματισει και δεν νομιζω οτι θα ξεχασω ποτε. Ο,τι μπορει να παει στραβα σε μια γεννα ήταν εκει μεσα... και ειναι τοοοοοσα πολλα και τοοοοοοοσα φρικτά! Καμια φορά σκεφτομαι πόσο τυχερες ειναι οι γυναικες που γενναν κανονικα..

τελοσπαντων. Ας σταματησω την κλαψα γιατι σας εχω πρηξει. Α! ναι , στο fc δεν εχω καμια φωτο του γιου...αρα μαλλον το καμαρι καποιας άλλης ειδες. Δεν πειραζει ζουζου... σε φιλω

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου. ..

Για το θεό,

ΠΡΟΦΑΝΏΣ και ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ!

ΠΡΟΦΑΝΏΣ και δεν το παίζει καμιά μας ΠΟΛΥΞΕΡΗ.

ΠΡΟΦΑΝΏΣ και μπορεί μια χοριακή να πηγαίνει καλά και μετά να χαθούν όλα.

Οταν όμως η χοριακή δεν ανεβαίνει σωστά, είναι μια ένδειξη οτι ίσως δεν θα πάει καλά η κύηση...

Συγγνώμη αλλά εδώ λέμε απλά τις απόψεις μας.

Δεν είμαστε εχθροί.

Δεν ήμασταν απο το προηγούμενο φόρουμ και δε θα γινουμε ούτε τώρα εχθροί.

Η Αναστασία μίλησε καλοπροαιρετα για τη Λιν.

Και εγώ το ίδιο βέβαια.

Θεωρώ ΕΠΕΙΔΉ ΤΟ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ οτι είναι καλύτερα να σου πουν "χμ... η χοριακή δεν είναι κατι τόσο καλή" για να ετοιμαστεις ψυχικά, παρά να σου λένε ότι είναι οοοοοολα καλά και ξαφνικά να χάσεις τη γη κάτω απο τα πόδια σου.

Τέλος πάντων, με λίγα λόγια, ας μη θυμωνουμε μεταξύ μας χωρίς λόγο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Zetta εχουμε και αλλα κοινα μεταξυ μας,διαβασα την ιστορια σου,την ιδια ηλικια αρχισαν και εμενα τα προβληματα και στην ιδια ηλικια εκανα την πρωτη μου επεμβαση.καλο ε;περιπου η ιστορια σου ειναι ιδια με την δικη μου.

Κοριτσάκια μου. ..

Για το θεό,

ΠΡΟΦΑΝΏΣ και ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ!

ΠΡΟΦΑΝΏΣ και δεν το παίζει καμιά μας ΠΟΛΥΞΕΡΗ.

ΠΡΟΦΑΝΏΣ και μπορεί μια χοριακή να πηγαίνει καλά και μετά να χαθούν όλα.

Οταν όμως η χοριακή δεν ανεβαίνει σωστά, είναι μια ένδειξη οτι ίσως δεν θα πάει καλά η κύηση...

Συγγνώμη αλλά εδώ λέμε απλά τις απόψεις μας.

Δεν είμαστε εχθροί.

Δεν ήμασταν απο το προηγούμενο φόρουμ και δε θα γινουμε ούτε τώρα εχθροί.

Η Αναστασία μίλησε καλοπροαιρετα για τη Λιν.

Και εγώ το ίδιο βέβαια.

Θεωρώ ΕΠΕΙΔΉ ΤΟ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ οτι είναι καλύτερα να σου πουν "χμ... η χοριακή δεν είναι κατι τόσο καλή" για να ετοιμαστεις ψυχικά, παρά να σου λένε ότι είναι οοοοοολα καλά και ξαφνικά να χάσεις τη γη κάτω απο τα πόδια σου.

Τέλος πάντων, με λίγα λόγια, ας μη θυμωνουμε μεταξύ μας χωρίς λόγο.

Koritsia ma ti egine ksafnika ;;;

Den prepei na thimonoume edw ... Edw voithame i mia tin ali ...

Yv7Sp2.png

εχεις δικιο ρε κουκλιτσα αλλά ειλικρινα προτιμω να χασω τα παιδια/το παιδι την 23 εβδομαδα (ειναι το όριο της βιωσιμοτητας) παρά να χρειαστει να ζησω ξανα τον εφιάλτη της θερμοκοιτιδας. Δυστυχως η προωροτητα δεν σταματαει τη στιγμη που θα παρεις το παιδι στο σπιτι αλλα σε ακολουθει μεχρι να παει σχολείο...!είναι πολυ σκληρό πραγμα και δεν το ευχομαι ουτε στο χειροτερο εχθρο μου. Επισης δεν ειναι μονο το τι περασε το δικο μου παιδι το οποίο δεν ειχε τιποτα αλλά παρά μικρο μεγεθος και περιμεναμενα μεγαλωσει. Αυτα που ειδα εκει μεσα με εχουν στιγματισει και δεν νομιζω οτι θα ξεχασω ποτε. Ο,τι μπορει να παει στραβα σε μια γεννα ήταν εκει μεσα... και ειναι τοοοοοσα πολλα και τοοοοοοοσα φρικτά! Καμια φορά σκεφτομαι πόσο τυχερες ειναι οι γυναικες που γενναν κανονικα..

τελοσπαντων. Ας σταματησω την κλαψα γιατι σας εχω πρηξει. Α! ναι , στο fc δεν εχω καμια φωτο του γιου...αρα μαλλον το καμαρι καποιας άλλης ειδες. Δεν πειραζει ζουζου... σε φιλω

Αγάπη μου καταλαβαίνω τους φόβους σου.

Ναι, όταν σου έχει συμβεί κάτι κακό, φοβάσαι μην ξαναγίνει.

Δεν είσαι παράλογη.

Ναι είσαι λογική.

Να σου πω μια ιστορία?

Όταν έμεινα έγκυος με την εξωσωματική ήμουν πολύ πολύ χάλια. .

Την πρώτη μέρα που πηρα θετική χοριακή έκλαιγα συνέχεια. ..

Επειδή ειχα μια παλινδρόμηση στο παρελθόν.

Ξαφνικά ομως ΣΥΝΗΛΘΑ και είπα στον εαυτό μου "μα καλά, γιατί να φοβάμαι απο τώρα οτι θα αποβαλω ξανά? Χαζό δεν είναι? Ας εχω μια ένδειξη οτι δεν παω καλά και βλέπουμε".

Δεν είχα καλή κατάληξη αλλά αυτό ειναι άσχετο με τη διαδρομή.

Στο είπα αυτό γιατί όσο όλα πάνε καλά, δεν είναι σωστό να φοβάσαι.

Δεν κάνεις καλό στον εαυτό σου αγάπη μου.

Ήρεμησε και ξεκουρασου.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Koritsia ma ti egine ksafnika ;;;

Den prepei na thimonoume edw ... Edw voithame i mia tin ali ...

Ετσι είναι dadaki μου αλλά ένιωσα ηλεκτρισμένη την ατμόσφαιρα σήμερα γι αυτό έγραψα αυτό το μήνυμα.

Ας πάμε παρακάτω όμως! !

Σε ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σου σήμερα!

Σεληνιάστικα πάλι με το κέντρο που επέλεξα και τα έχωσα πάλι το πρωι!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...