Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , little miracle είπε:

τις δυο τελευταιες βλαστοκυστες μου. πριν 6χρονια ειχα παλι με ετ δυο παλινδρομες και μια που εφερε το παιδι μου (παλευαμε ηδη 5χρονια) και εκτοτε παλευουμε για δευτερο αλλα ο αντρας μου εχει πλεον αζωοσπερμια. οποτε τελος οι προσπαθειες για μας. 

Εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή κορίτσι μου! Καλή σας επιτυχία!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

labrinipo, καλήμερα και καλό μήνα και φυσικά καλή επιτυχία για αύριο στην αυχενική, όλα θα πάνε καλά. Θα μπω σε λίγο στο επιτέλους μαμα, να γράψω.

Όσο για δάνεια, δυστυχώς υπάρχουν και για αυτό αγχώνομαι, δεν κλαίω για τη δουλειά, κλαίω για την αδικία, για το πως μου το έκαναν. Και φυσικά με ρίχνει οτι έζησα 2 δυσάρεστα γεγονότα την ίδια μέρα.

evmorfia, η ΑΜΗ απο όσο γνωρίζω δεν γίνεται σε συγκεκριμένες ημέρες

url]

Διαφημίσεις

Nai ston Mpathrello. Ton eixes kai esu; I ton exis;

Egw ekana 2 eksosomatikes me farmaka kai plirosa kai stis 2 fores 2200. ICSI ekana.

Ta 100 eur pou tha dosoume den einai i timi gia oolipsia, einai gia katapsiksi epidi den tha kano ET amesos.

Pote pliroses esu auta ta leuta?

Η τελευταια που έκανα ήταν τον Φλεβαρη. Πλήρωσα 2000 την ΕΤ και 40 σε καθε ωοληψία. Εκανα 3 ωοληψιες. Συνολικά μου ρθε 2170.

Kai egw to flevari ekana ICSI kai plirosa 2200 ala ekana me farmaka.

Ton Mpathrello exis; Petixe;

Yv7Sp2.png

Ανασταστασια Καλημερα,οσο το σκεφτομαι τοσο σιγουρευομαι οτι δεν εκανα αρβεκαπ,δηλαδη χωρις καταστολη δεν γινεται εξωσωματικη;

δεν υπάρχει μονο το arvecap για καταστολή,μπορεί να εκανες κατι άλλο.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου δεν θα σε παρηγόρησω, θα σου κάνω μια υποθετική ερώτηση.Ερχομαι και πιάνω εσένα και το σύζυγο σου και σας λέω "παιδί δεν θα αποκτήσετε ποτε".πως αισθάνεσαι με αυτό που σου είπα?Και το ίδιο ερώτημα πρέπει να θέσεις και στον άντρα σου.Αν αυτό που είπα νομίζεις ότι θα σε κάνει δυστυχισμένη και εσένα και τον άντρα σου τότε κάνε ότι είναι δυνατόν να κάνεις ένα παιδάκι, αν νομίζεις ότι μπορεις να το ξεπεράσεις και να πας παρακάτω έχοντας μόνο στο πλευρό σου τον συντροφο σου, τότε κάνε μέχρι εκεί που νομίζεις ότι αντέχεις και μετά βάλε ένα ΣΤΟΠ.

Εγώ είμαι κατά των πολλών εξωσωματικών και σου λέω αυτό που θα έκανα εγώ.Σ'αγαπω μπουμπού..:P:p

Συμφωνω απόλυτα με το Αναστασάκι. Κι εγω ειμαι κατα των πολλών εξωσωματικών αλλά απο την άλλη δνε κατακρίνω και όσες κοπέλες ακολουθησαν αυτο το δρόμο. Εχω μια πολύ καλή φίλη, που την κόρη της την έκανε με την 6η προσπάθεια και πριν η μικρη κλεισει χρόνο ανακάλυψε οτι ειναι έγκυος φυσιολογικά. Ηταν κι αυτη στην ομαδα"ανεξηγητη υπογονιμοτητα" και ηταν ετοιμη να τα παρατησει.. ελεγε οτι η 6η ειναι και η τελευταια...

kOZcp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ.....ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΛΕΠΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ.....ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ.....ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΛΙ....!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ...!!!!!

Βρε αναστενάρισα, εσύ κι αν είσαι, μπας και συλλάβανε τελικά τον δικό σου να τρέχει με τα παντελόνια κάτω για να αποφύγει το βιασμό της συζύγου ? Και εγώ που νόμιζα πως ήταν της Αναστασίας....

είπαμε βρε όχι κάθε μέρα, εξασθενεί το σπέρμα, μέρα παρα μέρα το γιατρό τον κάνει πέρα....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....ΤΟΝ ΕΧΩ "ΛΙΩΣΕΙ" ΣΟΥ ΛΕΩ..!!!!!!!!!!!!!!!!

Α Τώρα το είδα. Με ρωτησες για γιατρούς που έχω κανει. Λοιπόν Ευγονί@, Ι@σώ, Γένεσι$ και τώρα Μίτwσι$. Μπολικα ε;

ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΣ Ε..????? ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!!!!!

Κοριτσάκια θα φανεί λίγο κουλό αυτό που θα γράψω οπότε περιμένω θύελλα αντιδράσεων....

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΗ.

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΘΡΕΛΟ (που σκεφτηκα να παω συμπληρωματικα και να διαλεγα εναν απο τους δυο στο τέλος).

Θέλω να παω σε εναν γυναικολογο που να μην εμπλέκεται με κέντρα εξωσωματικής.

Δε θέλω να ξανακάνω εξωσωματική.

Τέλος.

Γιατί λοιπόν να παω σε κάποιους που δουλεύουν σε κέντρα εξωσωματικής?

Για να μου πουν να κάνω εξωσωματική?

Θέλω έναν γυναικολόγο, να μου παρακολουθεί τον κύκλο, να δει το σπέρμα και τέλος.

Ουφ.... τα είπα.

Μη με πείτε τρελή, σας παρακαλώ.

Νομίζω το σωστό είναι αυτο.

Ακούω προτάσεις γιατρων λοιπόν....

(Κατά προτίμηση να είναι βόρεια προάστια για να πηγαίνω γρήγορα/η δουλειά μου μου τρώει όλη μου τη μέρα).

ΣΥΓΝΩΜΗ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΒΛΑΧΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ..??????? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ..????????

Καλο Μήνα! leuta δεν ειδα το δευτερο μύνημα σου αλλα θα σου πω οτι ειναι νωρις για να απογοητευτεις στο λεω εγω που αν βρεις χρονο διάβασε στο epiteloumama τι ακριβως εχω περάσει δεν πήγαινα σε βασφτίσεις σε γενεθλια παιδιών και γενικα απευφευγα να παω οπου ειχε σχεση με παιδακια γιατι τα εβλεπα και εσκαγα στο κλαμα, αλλα δεν πίστεψα λεπτο οτι δεν θα κάνω παιδι ειχα παντα στο μυαλο μου ως εναλλακτική τα δανεικα ωαρια μετα ειπα αν δεν πιάσει κι αυτο παμε για υιοθεσία αλλα παιδι θα ειχα. Ειναι δύσκολη περιοδος αυτη που ζεις την εζησα 3,5 χρονια μεχρι να τα καταφερω ετρεχα σαν τρελη απο τον ενα γιατρο στον αλλο κι ο καθενας ελεγε τα δικα του αλλα σε παρακαλω πολύ μην το γκαντεμιάζεις μην πιστευεις οτι το ενδομήτριο δεν παχαινει σίγουρα θα βρεθει τρόπος ψαξε κι αλλο γιατρο ρώτα και μίλα για τους ενδοιασμους σου. Πολλα φιλια ηρεμησε κι ολα θα γινουν τουλαχιστον εμεις κανουμε οτι περνα απο το χερι μας.

Mimitra καλη μου ζουζουνίτσα κι εγω νομίζω οτι σκεφτεσαι πολύ σωστα εισαι πολύ μικρή παλεψε το μόνη σου και θα κάτσει.:-P

Αννιτακι εμενα δεν μου μιλας ε? καλα ουτε στο site γραφτηκε ε? καλα θα θυμώσω τώρα γραψε δυο λογακια παιδι μου να χαρω κι εγω οτι μου δινεις σημασια πες μας την ιστορια σου να προστατεψεις καμια.

Sweety2 καλωσηρθες κι εδω οπως βλεπεις ειμαστε καλο παρεακι, ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα! εσυ θα πληρωσεις τελικα για τους φυσικους στον γιατρο μας κι εγω εχω καταλαβει ο καθενας ζηταει οτι θελει δεν υπαρχουν στανταρ τιμες. Παλιοτερα ειχα βρει και φυσικο κυκλο ωοληψια και γονιμοποιηση με κρυοδιατηρηση με 250ευρω τη φορα και εμβρυομεταφορα με 500ευρω αλλα δεν με ενεπνευσε το κεντρο τοτε.

Dadaki μου ποτε ειναι το bachelor να βγουμε να το καψουμε???

Zetta p εισαι καλήτερα ε? μη νομίζεις κι εγω ακόμα κλαιω που εχασα τη δουλεια μου αλλα απολαμβάνω αλλα πραγματα αν δεν εχεις χρεη δανεια κτλ οκ ξεκουρασου και κατι θα γίνει εξάλλου για δυο χρονια εισαι κλεισμενη γιατι θα κανεις μωρακι αρα μεχρι να ξεπεταχτει θα κατσει σπίτι χι χιχι.

Φιλια σε ολες!!!

Καλη μερα! Αυριο παω για αυχενική επιτελους στειλτε μου τις ευχες σας!!!!

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ, ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ SITE....ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ....ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΠΑΛΙ....ΜΗ ΜΟΥ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ....:cry::cry::cry:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

evmorfia, ναι το διάβασα, και έλεγα, μωρέ δεν πάω να τον δω, να του χώσω και μια μπουνιά, για την Ευμορφία θα του πω και θα φύγω κυρία.

Αι στα κομμάτια δηλαδή....

Δεν ξέρω αν την κάνεις και με περίοδο, αλλά γιατί να μην γίνεται? πέρε τηλ. στο μικροβιολογικό που θα πας να την κάνεις και ρώτα, σίγουρα πράγματα.

Ο άλλος ο top του γέννεσις που λες είναι ο Τ@ρλ@τ..ς, κατάλαβα σωστά?

Πάντως νομίζω πως αν η ενδομητρίωση είναι πολύ μικρή μπορεί να γίνει εξωσωματική, ας με διορθώσουν τα κορίτσια αν κάνω λάθος.

Λαμπρινούλα, έγραψα τη δακρύβρεχτη ιστορία μου .... χιχιχι

επίσης έχεις και ποιηματάκι και περιμένω τα σχόλια σου επ΄αυτού.

url]

Sweety2 καλωσηρθες κι εδω οπως βλεπεις ειμαστε καλο παρεακι, ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα! εσυ θα πληρωσεις τελικα για τους φυσικους στον γιατρο μας κι εγω εχω καταλαβει ο καθενας ζηταει οτι θελει δεν υπαρχουν στανταρ τιμες. Παλιοτερα ειχα βρει και φυσικο κυκλο ωοληψια και γονιμοποιηση με κρυοδιατηρηση με 250ευρω τη φορα και εμβρυομεταφορα με 500ευρω αλλα δεν με ενεπνευσε το κεντρο τοτε.

Για τον Μ@στρομην@ εννοείς; Και σε αυτόν έχω παει αλλα μου εδωσε ένα πρωτόκολλο με 450 δόση και δεν ξαναπήγα. Τσάμπα θα τις έπαιρνα τόσο μεγαλες δόσεις.

ειναι ο ΠΑΠΑ..ΚΟΛΑΟΥ,παιδι μου σε[οχι σου,σε,για να μην ξεχνιομαστε]λεω δεν εχει ενδομητριωση πηγε σε αλλον γιατρο.Α ξεχασα να σου πω εκλεισα ραντεβου στη γιατρο στις 15 του μηνου.

Διαφημίσεις

Kalimera kopeles!

Edo eimai anastasia mou. Kala eimai trexo dioti tha vaftiso 2 fores stous epomenous 2 mines kai akomi den ekana tpt.. Episis prepei na do ta pragmata pou tha prepei na agoraso Gia ta extreme boys Kai arxisa na pigaino se katastimata :D. Kourazomai poli Kai otan simvainei auto ta boys den kinountai Kai agxonomai.... Anyways, aurio epitelous pao sto giatro Kai tha ta do Kai tha exo nea na sas po.

Esi anastasia mou ti kaneis?

Dada pote einai to batchelor?

Mimitra mou na kaneis auto pou noiotheis. An einai ok Kai to sperma giati na prospathreis me eksosomatiki? Tha meineis egkios fisiologika to diaisthanomai!

Leuta mou min agxonesai Kai min pefteis. Simfono me auta pou sou eipe I Anastasia. Eksallou exeis Kai ton antra sou pou se latreuei einai krima na ton apokleieis etsi. Fantazomai noiothei Kai autos poli stenaxorimenos. Opotan mazi tha to antimetopisete.

Labrinipo m egrapsa sto site, elpizo na einai ok!

Ap oti eida palies kopeles irthan piso Kai nees mas vrikan. Kalosorisate kopeles.

Filakia polla se oles tis filenades mou

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

ειναι ο ΠΑΠΑ..ΚΟΛΑΟΥ,παιδι μου σε[οχι σου,σε,για να μην ξεχνιομαστε]λεω δεν εχει ενδομητριωση πηγε σε αλλον γιατρο.Α ξεχασα να σου πω εκλεισα ραντεβου στη γιατρο στις 15 του μηνου.

α δεν έχει... τώρα το εννόησα... Άτιμη φάρα ....

αντε ρε μωρό μπράβο, πάνε να δούμε τι θα πει και αυτή και σιγά σιγά να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι και εσύ...

url]

Kalimera kopeles!

Edo eimai anastasia mou. Kala eimai trexo dioti tha vaftiso 2 fores stous epomenous 2 mines kai akomi den ekana tpt.. Episis prepei na do ta pragmata pou tha prepei na agoraso Gia ta extreme boys Kai arxisa na pigaino se katastimata :D. Kourazomai poli Kai otan simvainei auto ta boys den kinountai Kai agxonomai.... Anyways, aurio epitelous pao sto giatro Kai tha ta do Kai tha exo nea na sas po.

Esi anastasia mou ti kaneis?

Dada pote einai to batchelor?

Mimitra mou na kaneis auto pou noiotheis. An einai ok Kai to sperma giati na prospathreis me eksosomatiki? Tha meineis egkios fisiologika to diaisthanomai!

Leuta mou min agxonesai Kai min pefteis. Simfono me auta pou sou eipe I Anastasia. Eksallou exeis Kai ton antra sou pou se latreuei einai krima na ton apokleieis etsi. Fantazomai noiothei Kai autos poli stenaxorimenos. Opotan mazi tha to antimetopisete.

Labrinipo m egrapsa sto site, elpizo na einai ok!

Ap oti eida palies kopeles irthan piso Kai nees mas vrikan. Kalosorisate kopeles.

Filakia polla se oles tis filenades mou

ααα Τι καλα! αυριο θα εχουμε καλά νεα απο δύο κοπελούδες... Αυχενική η Λαμπρινούλα και υπερηχο το Χριστινάκι (είναι β-επιπέδου;) ! αντε γιατι τα καλά νέα μας ελειψαν τον τελευταίο καιρο.

Κορίτσια η Κelly77 που πηγε; Εχει καιρό να μπει και δνε ξερουμε καν αν ειναι καλά.. ειχε κι αυτη περιπέτειες.

kOZcp3.png

ΑΝΙΤΑΚΙ ο βλάχος ΔΕΝ κάνει παρακολουθηση.

Έγκυος πας εκεί, δεν ασχολείται με την υπογονιμοτητα.

christine1012 το σπερμα ΕΧΕΙ πρόβλημα...

Γι αυτό και και έγραψα οτι ηταν λάθος που κάναμε εξωσωματική.

Πρωτα έπρεπε να θεραπευσουμε το σπέρμα και μετά οτιδήποτε άλλο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα κορίτσια και από μένα και καλό μήνα.Καλώς ήρθαν τα καινούργια κοριτσάκια μας!!!

mimitra μου αν καταφέρετε να βρείτε και να διορθώσετε το σπέρμα φυσικά και είναι το κελύτερο να προσπαθήσετε μόνοι σας.Αφού έχεις ξανασυλλάβει γιατί όχι και πάλι.Και εγώ που έχω κλείσει να περάσω από επιτροπή,προσπαθώ να βρω τι γίνεται με το σπέρμα και πως μπορούμε να το διορθώσουμε.Όπως και να έχει ακόμα και για την εξωσωματική και για να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρέπει όσο γίνεται να είναι καλό το σπέρμα.

Να ευχηθώ καλή επιτύχια στα κοριτσάκια μας Λαμπρινή και Χριστινάκι για αύριο.

Σας φιλώ όλες κούκλες μου!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...