Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει νορμάλ ακουγονται όλα αυτά . Κ η υστεροσκοπηση αν σου κάνει Κ κάποιο scratcing πριν την εμβρυομεταφορα μόνο καλό κάνει . Εντάξει τώρα για τις ωοληψιες το θετικό είναι ότι θα δοκιμάσεις καινούριο έμβρυολογικό . 

Το σπερμοδιαγραμμα βγήκε ? 

Οχι δε το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσει σπερμα μια φορά (δε βγαίνουν οι μέρες της αποχής) γιατί παρασκευή φεύγει ταξίδι κ εγώ δε θέλω να χάσω τον κύκλο οπότε θα κάνω ωοληψια με κατεψυγμένο σπερμα . Πεμπτη έχουμε ανδρολόγο να δούμε τι θα μας πει κ θα το κάνει το σπερμοδιάγραμμα όταν γυρίσει. 
      Καλά τα έλεγα πάντως πως θα μπερδευτώ αν πάω σε πολλούς. Από άποψη vibe ανθρώπου πάντως μου έβγαλε κάτι θετικό, ίσως πιο πολύ από Μαντ. που είχα δει πριν ένα χρόνο. Σκέφτηκα πως αν έχει κ εξειδίκευση στους φυσικούς, γιατί απ ότι κατάλαβα έχει πολλά τέτοια περιστατικά, ίσως να είναι σωστή επιλογή.

Just now, Alex@ είπε:

Εύχομαι κορίτσι μου αυτή τη φορά να είναι το τυχερό σου!!! Για το σπερμα δεν είπε κάτι;;

Είπε να κοιτάξουμε το βακτήριο που επανεμφανίζεται να το δούμε με ανδρολόγο αλλά γενικά άπαξ και εμφανιστεί δύσκολα φεύγει λέει. Ρώτησε κιόλας γιατί ήταν αυξημένο το οξειδωτικό στρες αλλά γενικά δεν είπε πως ήταν κακό το σπερμοδιάγραμμα.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΔΗΜΗΤΡΑ να κανεις αυτο που νιώθεις! Εισα μικρή ακόμα, εχεις χρονο να το ψάξεις με φυσικη συλληψη! Νιωθω οτι θα μεινεις με τον παραδοσιακό τρόπο εσυ έγκυος ;);););)

Sweety2 ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!!

Pepsi χαίρομαι που επέστρεψες!!!

Λαμπρινή μου σήμερα θα μπω να γραψω την εμπειρία μου!

Αναστασία μου δώστου να καταλάβει....:P:p:p

ΑΝΙΤΑΚΙ δε μπορώ να μετρήσω προγεστερόνη γιατι δεν έχω σταθερο κύκλο:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια δε θα μαι καλή παρέα σήμερα...:(:(

Απο το Σάββατο δεν ειμαι καλα...Δεν ξέρω γιατί....Ψυχοπαθής...:oops::oops::oops:

Την πλήρωσε ο αντρούλης μου που με ρωτούσε τι ειχα και δεν του έλεγα..

Ειμαι πολύ αγχωμένη με επαγγελματικά θέματα και με το θεμα της εξωσωματικής..Δε θέλω να τα λέω στον άντρα μου και να τον αγχώνω και αυτον...ουτως ή άλλως οταν συζητήσαμε γαι την πορεία των επισκέψεων σε γιατρούς συμφώνησε, ειπε να κανονισω οτι νομίζω και να μην αγχωνομαι...:(:(

Εγω αγχώνομαι όμως...:(:(

Μη μου πείτε παρηγορητικά λόγια...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: εχω αρχίσει να το σκέφτομαι ότι ίσως να μη γινει και ποτε...

Όταν ξεκινήσαμε ο άντρας μου ειχε πει οτι ήταν αισιόδοξος και οτι θα αρχιζε να ανησυχει οταν αποτυγχανε και η 3η..Και τώρα ειμαστε σε αυτο το σημειο...:(:(

Παρόλο που η γιατρος που διάλεξα τώρα ειναι πολύ καλή, δεν πιστεύω οτι θα πετυχει η 4η...οχι λογω γιατρού λογω πολλών.....Εχω λεπτό ενδομήτριο...ποτε δεν παχαίνει πανω απο 9...σιγα μη γινει αξιοπρεπής εμφύτευση ποτε...γι αυτο πιστεύω ειχα και τις 2 βιοχημικές..

Μη σκεφτώ και τι αλλο μπορει να μου βρει ο Τσιλι Μπίλυ...:(:(

Το ξέρω οτι το βασικό ειναι η υγεια...το ξέρω...το λεω παντα και το πιστεύω...Το ξέρω οτι αυτο που μετράει ειναι ενας καλός σύντροφος και γω τον εχω...απλα σκεφτομαι καποιες φορές πως θα ειναι η ζωή μας και η σχεση μας 10 χρονια μετά χωρίς παιδί..:(:(:(:( Αν θα επηρεαστούν ή οχι...Πως θα ειμαι εγώ 10 χρονια μετά χωρίς παιδί....

Συγνώμη αν σας έριξα...απλα εχω ξυπνήσει σήμερα απο τις 5 και στα σκεφτομαι όλα αυτα...:(:(:(

Εχω και πονους στις ωοθηκες...να ειναι ωορρηξια αποκλειεται 3 μερες....:shock: δεν παω στη γυναικολογο μου όμως...βαρεθηκα απο επισκέψεις και γνωματεύσεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κορίτσια δε θα μαι καλή παρέα σήμερα...:(:(

Απο το Σάββατο δεν ειμαι καλα...Δεν ξέρω γιατί....Ψυχοπαθής...:oops::oops::oops:

Την πλήρωσε ο αντρούλης μου που με ρωτούσε τι ειχα και δεν του έλεγα..

Ειμαι πολύ αγχωμένη με επαγγελματικά θέματα και με το θεμα της εξωσωματικής..Δε θέλω να τα λέω στον άντρα μου και να τον αγχώνω και αυτον...ουτως ή άλλως οταν συζητήσαμε γαι την πορεία των επισκέψεων σε γιατρούς συμφώνησε, ειπε να κανονισω οτι νομίζω και να μην αγχωνομαι...:(:(

Εγω αγχώνομαι όμως...:(:(

Μη μου πείτε παρηγορητικά λόγια...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: εχω αρχίσει να το σκέφτομαι ότι ίσως να μη γινει και ποτε...

Όταν ξεκινήσαμε ο άντρας μου ειχε πει οτι ήταν αισιόδοξος και οτι θα αρχιζε να ανησυχει οταν αποτυγχανε και η 3η..Και τώρα ειμαστε σε αυτο το σημειο...:(:(

Παρόλο που η γιατρος που διάλεξα τώρα ειναι πολύ καλή, δεν πιστεύω οτι θα πετυχει η 4η...οχι λογω γιατρού λογω πολλών.....Εχω λεπτό ενδομήτριο...ποτε δεν παχαίνει πανω απο 9...σιγα μη γινει αξιοπρεπής εμφύτευση ποτε...γι αυτο πιστεύω ειχα και τις 2 βιοχημικές..

Μη σκεφτώ και τι αλλο μπορει να μου βρει ο Τσιλι Μπίλυ...:(:(

Το ξέρω οτι το βασικό ειναι η υγεια...το ξέρω...το λεω παντα και το πιστεύω...Το ξέρω οτι αυτο που μετράει ειναι ενας καλός σύντροφος και γω τον εχω...απλα σκεφτομαι καποιες φορές πως θα ειναι η ζωή μας και η σχεση μας 10 χρονια μετά χωρίς παιδί..:(:(:(:( Αν θα επηρεαστούν ή οχι...Πως θα ειμαι εγώ 10 χρονια μετά χωρίς παιδί....

Συγνώμη αν σας έριξα...απλα εχω ξυπνήσει σήμερα απο τις 5 και στα σκεφτομαι όλα αυτα...:(:(:(

Εχω και πονους στις ωοθηκες...να ειναι ωορρηξια αποκλειεται 3 μερες....:shock: δεν παω στη γυναικολογο μου όμως...βαρεθηκα απο επισκέψεις και γνωματεύσεις...

Κοριτσάκι μου δεν θα σε παρηγόρησω, θα σου κάνω μια υποθετική ερώτηση.Ερχομαι και πιάνω εσένα και το σύζυγο σου και σας λέω "παιδί δεν θα αποκτήσετε ποτε".πως αισθάνεσαι με αυτό που σου είπα?Και το ίδιο ερώτημα πρέπει να θέσεις και στον άντρα σου.Αν αυτό που είπα νομίζεις ότι θα σε κάνει δυστυχισμένη και εσένα και τον άντρα σου τότε κάνε ότι είναι δυνατόν να κάνεις ένα παιδάκι, αν νομίζεις ότι μπορεις να το ξεπεράσεις και να πας παρακάτω έχοντας μόνο στο πλευρό σου τον συντροφο σου, τότε κάνε μέχρι εκεί που νομίζεις ότι αντέχεις και μετά βάλε ένα ΣΤΟΠ.

Εγώ είμαι κατά των πολλών εξωσωματικών και σου λέω αυτό που θα έκανα εγώ.Σ'αγαπω μπουμπού..:P:p

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ανασταστασια Καλημερα,οσο το σκεφτομαι τοσο σιγουρευομαι οτι δεν εκανα αρβεκαπ,δηλαδη χωρις καταστολη δεν γινεται εξωσωματικη;

Αν όντως έχεις κάνει το βραχύ, είσαι στο σωστό πρωτόκολλο είναι για μας που δεν κατεβάζουμε πολλά ωάρια.Σου προτείνω όμως να κάνεις προσπάθεια σε φυσικό κύκλο, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ένα σκασμό ορμόνες και να κάνεις ένα αυγουλάκι, και εγώ ομοιοπαθούσα είμαι και καταλαβαίνω.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια θα φανεί λίγο κουλό αυτό που θα γράψω οπότε περιμένω θύελλα αντιδράσεων....

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΗ.

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΘΡΕΛΟ (που σκεφτηκα να παω συμπληρωματικα και να διαλεγα εναν απο τους δυο στο τέλος).

Θέλω να παω σε εναν γυναικολογο που να μην εμπλέκεται με κέντρα εξωσωματικής.

Δε θέλω να ξανακάνω εξωσωματική.

Τέλος.

Γιατί λοιπόν να παω σε κάποιους που δουλεύουν σε κέντρα εξωσωματικής?

Για να μου πουν να κάνω εξωσωματική?

Θέλω έναν γυναικολόγο, να μου παρακολουθεί τον κύκλο, να δει το σπέρμα και τέλος.

Ουφ.... τα είπα.

Μη με πείτε τρελή, σας παρακαλώ.

Νομίζω το σωστό είναι αυτο.

Ακούω προτάσεις γιατρων λοιπόν....

(Κατά προτίμηση να είναι βόρεια προάστια για να πηγαίνω γρήγορα/η δουλειά μου μου τρώει όλη μου τη μέρα).

Kαλημέρα και καλό μήνα. Δημητρα νομιζω σωστά σκεφτεσαι εσύ. Πρωτον εισαι μικρή και δευτερον εχεις μεινει εγκυος μονη σου. Ψάξτε το σπέρμα και παρακολουθησε ωορρηξια 2-3 μηνες. Εγω ετσι εκανα πριν ξεκινησω εξωσωματικη. 3 μηνες παρακολουθηση. Τωρα για γιατρο τί να σου πω. Ο δικος μου ειναι και στην Κηφισιά αλλα αποκλειεται να το κανει. Και εμενα στον θειο μου με εστειλε για παρακολουθηση. Δεν ξερω ποιος εχει τα κοτσια να κανει μονο αυτό. Αν μαθω θα σου πω.

Nai ston Mpathrello. Ton eixes kai esu; I ton exis;

Egw ekana 2 eksosomatikes me farmaka kai plirosa kai stis 2 fores 2200. ICSI ekana.

Ta 100 eur pou tha dosoume den einai i timi gia oolipsia, einai gia katapsiksi epidi den tha kano ET amesos.

Pote pliroses esu auta ta leuta?

Η τελευταια που έκανα ήταν τον Φλεβαρη. Πλήρωσα 2000 την ΕΤ και 40 σε καθε ωοληψία. Εκανα 3 ωοληψιες. Συνολικά μου ρθε 2170.

Καλό μήνα και καλημέρες!

Μια υπέροχη ανοιξιάτικη μέρα ξεκίνησε!

Προσοχή στις φάρσες!

Εγώ έχω κάνει ήδη δυο!!

Χιχιχιχι! !!

Leuta μου συμφωνώ με την Αναστασία και το μήνυμα της.

Είμαι δουλειά, δεν μπορώ να γράψω πολλά, σας διαβάζω ομως.

Φιλάκια***

X8R8p2.png

uHpXp2.png

DADA μου με ενδιαφερει ο φυσικος κύκλος...θα με ενημερώεις?

Θα κανεις τροποποιημένο ή φυσικό?

Θα σου παιρνουν το 1, θα στο γονιμοποιούν και θα στο καταψύχουν?

Υπάρχει περίπτωση καποιοι κύκλοι μας να ειναι τζούφιοι???? :(:(:(

Εχω αγχωθει...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!

Καλημέρα leuta και καλο μήνα please μην αγχωνεσαι οι φυσικοι κυκλοι απο μονοι τους αν αποφασίσετε να καταψύχετε εμβρυα ειναι τόσο ευκολοι και χρονοβόροι που οταν τελικά πας για εμβρυομεταφορα εχεις βαρεθει απο τις πολλες ωοληψίες εχεις φάει συνήθως και μια κρυαδα απο τσούφιο ή που δεν γονιμοποιήθηκε ή που ηταν κακος κύκλος ετσι πας κουρασμένη στο τελος καιδεν πολυαγχωνεσαι γιατι να αγχωθεις μια εβδομαδα ενα μηνα οκ αλλα 5 ή 6 μηνες που κραταει ειναι πολύ κι συνήθως οι φυσικοι πετυχαίνουν.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Καλο Μήνα! leuta δεν ειδα το δευτερο μύνημα σου αλλα θα σου πω οτι ειναι νωρις για να απογοητευτεις στο λεω εγω που αν βρεις χρονο διάβασε στο epiteloumama τι ακριβως εχω περάσει δεν πήγαινα σε βασφτίσεις σε γενεθλια παιδιών και γενικα απευφευγα να παω οπου ειχε σχεση με παιδακια γιατι τα εβλεπα και εσκαγα στο κλαμα, αλλα δεν πίστεψα λεπτο οτι δεν θα κάνω παιδι ειχα παντα στο μυαλο μου ως εναλλακτική τα δανεικα ωαρια μετα ειπα αν δεν πιάσει κι αυτο παμε για υιοθεσία αλλα παιδι θα ειχα. Ειναι δύσκολη περιοδος αυτη που ζεις την εζησα 3,5 χρονια μεχρι να τα καταφερω ετρεχα σαν τρελη απο τον ενα γιατρο στον αλλο κι ο καθενας ελεγε τα δικα του αλλα σε παρακαλω πολύ μην το γκαντεμιάζεις μην πιστευεις οτι το ενδομήτριο δεν παχαινει σίγουρα θα βρεθει τρόπος ψαξε κι αλλο γιατρο ρώτα και μίλα για τους ενδοιασμους σου. Πολλα φιλια ηρεμησε κι ολα θα γινουν τουλαχιστον εμεις κανουμε οτι περνα απο το χερι μας.

Mimitra καλη μου ζουζουνίτσα κι εγω νομίζω οτι σκεφτεσαι πολύ σωστα εισαι πολύ μικρή παλεψε το μόνη σου και θα κάτσει.:-P

Αννιτακι εμενα δεν μου μιλας ε? καλα ουτε στο site γραφτηκε ε? καλα θα θυμώσω τώρα γραψε δυο λογακια παιδι μου να χαρω κι εγω οτι μου δινεις σημασια πες μας την ιστορια σου να προστατεψεις καμια.

Sweety2 καλωσηρθες κι εδω οπως βλεπεις ειμαστε καλο παρεακι, ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα! εσυ θα πληρωσεις τελικα για τους φυσικους στον γιατρο μας κι εγω εχω καταλαβει ο καθενας ζηταει οτι θελει δεν υπαρχουν στανταρ τιμες. Παλιοτερα ειχα βρει και φυσικο κυκλο ωοληψια και γονιμοποιηση με κρυοδιατηρηση με 250ευρω τη φορα και εμβρυομεταφορα με 500ευρω αλλα δεν με ενεπνευσε το κεντρο τοτε.

Dadaki μου ποτε ειναι το bachelor να βγουμε να το καψουμε???

Zetta p εισαι καλήτερα ε? μη νομίζεις κι εγω ακόμα κλαιω που εχασα τη δουλεια μου αλλα απολαμβάνω αλλα πραγματα αν δεν εχεις χρεη δανεια κτλ οκ ξεκουρασου και κατι θα γίνει εξάλλου για δυο χρονια εισαι κλεισμενη γιατι θα κανεις μωρακι αρα μεχρι να ξεπεταχτει θα κατσει σπίτι χι χιχι.

Φιλια σε ολες!!!

Καλη μερα! Αυριο παω για αυχενική επιτελους στειλτε μου τις ευχες σας!!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

καλημέρα σε όλες.

mimitra, αυτό που λες νομίζω πως είναι το πιο σωστό, ψαξ το λίγο παραπάνω με έναν γυναικολόγο, σίγουρα θα βρεις κάποιον γυναικολόγο να σε βοηθήσει. Απο τη στιγμή που μένεις και απο μόνη σου έγκυος, θα τα ξανακαταφέρεις, δεν υπάρχει περίπτωση.

leuta μου, αγάπη μου, δεν θέλω ούτε να σε παρηγορήσω, ούτε να σε ρίξω πιο κάτω όμως. Υπάρχουν πολύ χειρότερες καταστάσεις απο αυτές που βιώνουμε εμείς, πίστεψε με. Εγώ είμαι κατά των πολλών εξωσωματικών, όμως θαυμάζω αφάνταστα τις γυναίκες που δεν το βάζουν κάτω και ξανά, ξανά και στο τέλος κερδίζουν, γιατί απλά φοβάμαι. Όχι για τη ζωή μου, με αυτό είμαι απόλυτα συμβιβασμένη, κάποια στιγμή θα γίνει, φοβάμαι τον πόνο που θα νιώσουν οι γύρω μου αν κάτι πάθω, ο άντρας μου έχει πει πολλές φορές αν είναι να χάσω εσένα, δεν θέλω παιδί.

Σκέψου λοιπόν μέχρι που είσαι διατεθειμένη να πας και πάνε μέχρι εκεί που μπορείς... Μην πιέζεσαι, πάρε ανάσες... Κάνε πράγματα που σε γεμίζουν

Όσο για τη δουλειά ..... μη δίνεις παραπάνω απο όσα αξίζουν, κλείσε διακόπτες, στο λέει κάποιος που έπαθε δις ώσπου να μάθει.

ααα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ,

Φιλάκια σε όλα μου τα κοριτσάκια

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...