Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , little miracle είπε:

τις δυο τελευταιες βλαστοκυστες μου. πριν 6χρονια ειχα παλι με ετ δυο παλινδρομες και μια που εφερε το παιδι μου (παλευαμε ηδη 5χρονια) και εκτοτε παλευουμε για δευτερο αλλα ο αντρας μου εχει πλεον αζωοσπερμια. οποτε τελος οι προσπαθειες για μας. 

Εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή κορίτσι μου! Καλή σας επιτυχία!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

΅

Για τα Γιάννενα εννοείς;

Ε δεν ειναι και λιγα. Αν βαλεις και τα έξοδα μεταφοράς αν δεν μενεις εκει ειναι περιπου τα ίδια με το Γενεσι$.

Sorry pou se mperdepsa gia to Genesis milisa, ekei eimai.

Den katalava oti rotas gia ta Giannena.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια θα φανεί λίγο κουλό αυτό που θα γράψω οπότε περιμένω θύελλα αντιδράσεων....

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΗ.

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΘΡΕΛΟ (που σκεφτηκα να παω συμπληρωματικα και να διαλεγα εναν απο τους δυο στο τέλος).

Θέλω να παω σε εναν γυναικολογο που να μην εμπλέκεται με κέντρα εξωσωματικής.

Δε θέλω να ξανακάνω εξωσωματική.

Τέλος.

Γιατί λοιπόν να παω σε κάποιους που δουλεύουν σε κέντρα εξωσωματικής?

Για να μου πουν να κάνω εξωσωματική?

Θέλω έναν γυναικολόγο, να μου παρακολουθεί τον κύκλο, να δει το σπέρμα και τέλος.

Ουφ.... τα είπα.

Μη με πείτε τρελή, σας παρακαλώ.

Νομίζω το σωστό είναι αυτο.

Ακούω προτάσεις γιατρων λοιπόν....

(Κατά προτίμηση να είναι βόρεια προάστια για να πηγαίνω γρήγορα/η δουλειά μου μου τρώει όλη μου τη μέρα).

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Dada σου έδωσαν τέτοιες τιμες στο Γένεσις; Απίστευτο! Με ποιό γιατρό; Τον Μπαθρέλλο;

Εγώ πλήρωνα 40 ευρώ την ωοληψία και 2500 και 2000 τις 2 ΕΤ που έκανα.

Nai ston Mpathrello. Ton eixes kai esu; I ton exis;

Egw ekana 2 eksosomatikes me farmaka kai plirosa kai stis 2 fores 2200. ICSI ekana.

Ta 100 eur pou tha dosoume den einai i timi gia oolipsia, einai gia katapsiksi epidi den tha kano ET amesos.

Pote pliroses esu auta ta leuta?

Yv7Sp2.png

Αλήθεια ε, στα Γιάννενα έχω ακούσει όντως πολύ καλά λόγια για εκεί. Ισχύουν?

Πες μας παραπάνω στοιχεία γιατί με ενδιαφέρει, πόσο καίρο κάνουν μέχρι να σου κλείσουν το 1ο ραντεβού, γιατί εδώ στο Παπαγεωργίου κάνει το λιγότερο κανένα 7μηνο.

Δεν νομίζω οτι το άγχος είναι ο βασικότερος λόγος, σίγουρα είναι ένας παράγοντας αλλά μέχρι ενός σημείου, νομίζω οτι είναι περισσότερο θέμα γιατρών και εργαστηρίου και μετά όλα τα υπόλοιπα. Έτσι νομίζω εγώ.

zetta να πας στο παπαγεωργιου να πας,ειναι ο γιατρος που μου εκανε τις εξωσωματικες,χιχι.

Κοριτσάκια θα φανεί λίγο κουλό αυτό που θα γράψω οπότε περιμένω θύελλα αντιδράσεων....

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΘΡΕΛΟ (που σκεφτηκα να παω συμπληρωματικα και να διαλεγα εναν απο τους δυο στο τέλος).

Τέλος.

Θέλω έναν γυναικολόγο, να μου παρακολουθεί τον κύκλο, να δει το σπέρμα και τέλος.

Ουφ.... τα είπα.

(Κατά προτίμηση να είναι βόρεια προάστια για να πηγαίνω γρήγορα/η δουλειά μου μου τρώει όλη μου τη μέρα).

Den eisai trelh agaph mou ... Tha kaneis auto pou to theoris esu sosto.

Ala tin apofasi sou tha tin pareis meta to spermatodiagrama ... Prepi na to deis auto prota ...

Filakia !!!

Yv7Sp2.png

Τέλος.

Ουφ.... τα είπα.

mimitra μια φιλη μου πηγε σε εναν γιατρο που ειναι μεγαλο κεφαλι στο ΓΕΝΕΣΙΣ[ΘΕΣ/ΝΙΚΗ] στις εξωσωματικες γιατι δεν μενει εγκυος ξερεις τη την ειπε;οτι εχει ενδομητριωση[ενω δεν εχει]και να κανει εξωσωματικη,και επειδη δεν την συμφερει οικονομικα να κανει λαπαρο.να κανει εξωσωματικη.εξωσωματικη με ενδομητριωση;αν ειναι δυνατον.ηθελε να την φαει λεφτα;

Διαφημίσεις

Tο μακρύ πρωτόκολλο ξεκινα την 21η ημέρα του κύκλου πρώτα καταστολή και μετά διέγερση.

Το βραχύ ξεκινάει 2η μέρα της περιόδου και η καταστολή με τη διέγερση είναι ταυτόχρονη.Είναι καλύτερο πρωτόκολλο για αυτές που έχουν κακή απόκριση ωοθηκών.

Anastasia το βραχυ νομιζω εκανα,αλλα δεν θυμαμαι να εκανα ενεσεις αρβεκαπ για καταστολη,θα σιγουρευτω οταν θα μου φερουν το βιβλιαριο ασθενειας και θα σου πω.

Ναι ρε Μιμιτρούλα μου, έτσι πιστεύω και εγώ και οτι μας πετάνε ένα "άγχος κυρία μου", τι άγχος βρε π@π@ρ@ ... κάνε σωστά τη δουλειά σου κάνε τις εξετάσεις που πρέπει και άσε την καραμέλα.

Άγχος έχω στις πανελλήνιες και ξεχνάω τα θέματα, όχι στο να μη μπορώ να συλλάβω.

Ουφ τα είπα και ηρέμησα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;);):tongue::tongue:

Συμφωνώ...Συμφωνώ...Συμφωνώ!!!

Πάλευα στην 1η μου εξωσωματικη να τους πείσω να δώσουν σημασία στην στένωση τραχήλου και στο λεπτό ενδομήτριο και με εγραψαν και πήρα το 0.

Στη 2η που ειχα αγχος μη γινειτ ο ιδιο...μου ελεγαν "ΜΑ μην εισαι τοσο αγχωμένη"

"ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΚΥΡΙΕ? ΑΦΟΥ ΠΑΛΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!"

:evil::evil::evil::evil:

ΘΕΛΩ να δειρω πολύ κοσμο κορίτσια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Είσαι και μακριά ρε γμτ να ρθω να κλάψουμε παρέα ....

μπας και γεμίζουμε καμιά λίμνη, να συμβάλλουμε και στη λειψυδρία...

Ψηλά το κεφάλι, ΟΟΟΟΜΜΜΜ

ε και κάποια στιγμή θα γελάσουμε και εμείς, δεν μπορεί....

Δεν μου λες, τον άφησες τον καλό σου να πάρει καμιά ανάσα?

Εγώ έχω την απαισιότατη αλλά απο αύριο..... θα γίνει το έλα να ακούσεις.... ;)

Zettaki ελα με μενα..κοντά είμαστε :(:(:(

Και γω μια απο τα ίδια....δε θέλω να στεναχωρώ τον άντρα μου...

Καμια φορα με βλεπει χαμένη στος σκέψεις μου και μου λέει "τι σκεφτεσαι?" του λεω "τιποτα" ή μια ασχετη βλακεία...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου.πως μου είστε σήμερα??

Σημερα θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω τι κάνουν η Louloulilika, η christine1012 και η christine29.Που χαθήκατε παλι κοριτσάκια μου.

Θέλω ακόμη να πω ένα μεγάλο μπράβο στην ομορφη μου προεδρίνα και να της πω ότι συμφωνώ και επαυξάνω...Μωρό μου προχώρα έτσι δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από την φυσιολογική σύλληψη και ειδικά εσύ που έχεις ξανασυλλάβει στο παρελθόν θα τα ξανακαταφέρεις.Εμεις οι υπόλοιπες τον έχουμε τον βαθμό δυσκολίας μας αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Και τώρα θέλω να μιλήσω στο Λινάκι και ελπίζω να μην με παρεξηγήσει αλλά πρέπει η μια στην άλλη να λέμε την αλήθεια.Εγώ Λιν μου από χοριακές δεν ήξερα, δεν έχω πάρει ποτέ θετική χοριακή και για αυτό το λόγο δεν το έχω ψάξει...ομως από την δική σου περίπτωση πρώτα, μετά της Μιμιτρας και τελευταία της Christine29 κατάλαβα αυτό που λένε ότι δεν θέλουμε απλά να ανεβαίνει αλλά να διπλασιαζεται ανα δυο μέρες.Μπήκα λοιπόν στο παλιό μας θεματάκι στο parents και διάβασα τα μνμτ σου, δυστυχώς κούκλα αυτό που διαπίστωσα είναι ότι από την δευτερη μέτρηση της χοριακής σου υπήρχε πρόβλημα.Σορυ αν σε στεναχωρώ μπουμπου αλλά ο γιατρός σου δεν σου είπε την αλήθεια από την αρχή.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Egw tha ksekiniso tora kai tha mou pernei 100 eur kathe fora gia oolipsia kai meta giro sta 700-800 gia emvriometafora. Giro sta 1200-1500, exartate posous mines tha ta mazevo ...

DADA μου με ενδιαφερει ο φυσικος κύκλος...θα με ενημερώεις?

Θα κανεις τροποποιημένο ή φυσικό?

Θα σου παιρνουν το 1, θα στο γονιμοποιούν και θα στο καταψύχουν?

Υπάρχει περίπτωση καποιοι κύκλοι μας να ειναι τζούφιοι???? :(:(:(

Εχω αγχωθει...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...