Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Πάντως γενικά για να λέμε Κ του δίκαιο βγήκαν πολλά παραπλήσιες τακτικές ... Δηλαδή παλιότερα ήταν το νικά Κ οι εκχυσεις τώρα δίνουν αντιβίωση απτό στόμα Κ κοιτάνε γαλακτοβακιλλους . 

ισχυει ναι . αλλα κ πρακτικα να το δεις αλλο κοστος (θεωρητικο κ πρακτικο) εχει το ενα αλλο το αλλο. δηλαδη αν κ τα δυο σου εξασφαλιζουν το ιδιο, θα επελεγα το δευτερο. προσωπικα σου μιλαω τωρα . που να σου πω την αληθεια εγω προβιοτικα γαλακτοβακιλους παιρνω πλεον μονιμα. ασχετως εννοω εξωσωματικων κτλ. παντωα για φυσικους θεωρω σιγουρα εχει τη μεγαλυτερη πειρα. τωρα για γυναικες που κανουν διεγερσεις/ ημοδιεγερσεις η εχουν θεματα σπερματος πιστευω υπαρχουν κ αλλες ισως κ πιο αξιολογες επιλογες γιατρων. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ρε μικρό μπες και διάβασε ότι θες εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, ομορφαίνεις το παρεάκι μας αλλά τι τα θες και τα ψάχνεις?αφού σε λίγο καιρό θα είσαι μια ολοστρόγγυλη μπαλίτσα...:D:D:D

απο το στομα σου κ στου θεου το αυτι!!για ολες τις γυναικες που θελουν να γινουν μανουλες!αν μου ελεγαν δυο χρονια πριν οτι θα μαθω απεξω κ ανακατωτα τι ειναι βιοχημικη,παλινδρομη,ωχρινοτροπος ορμονηκ αλλα τετοια ωραια δεν θα το πιστευα ποτε!

το ξερω οτι ειναι αδικο να παραπονιεμαι αλλα δεν πιστευα ποτε οτι ειναι τοσο δυσκολο! :shock::shock:

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

sweety αυτη την απορια εχω και εγω. Να σου πω ηταν εκει μια κοπελα που εκανε με φυσικο κύκλο. Οταν την ρωτησα λοιπον αν της παιρνει λεφτά μου ειπε κατι λιγα του δίνω καμια σχεση με αυτά που θα του δωσεις εσυ πάντως. Μετα ντρπαηκα να της πω να μου πει ακριβώς. Εγω υπολογιζω λοιπον κανα 200αρι. Αφου ουτε μεθη θα κανει ούτε τιποτα. Τον συγκεκριμενο γιατρο αν τον δεις πρωτη φορα θα πεις τι ειναι αυτός ετσι. Μετα όμως με τις πολλές επισκεψεις και ειδικα εκινη την ημερα της ωοληψιας και της μεταφορας μεταμορφωνεται σε πολυ διαφορετικο ανθρωπο. Επισης αν του πεις οτι εχεις οικονομικο προβλημα μπορει να σου πει και τσαμπα που λεει ο λογος ή θα σου ζητησει κατι λιγοτερο.

Είσαι και μακριά ρε γμτ να ρθω να κλάψουμε παρέα ....

μπας και γεμίζουμε καμιά λίμνη, να συμβάλλουμε και στη λειψυδρία...

Ψηλά το κεφάλι, ΟΟΟΟΜΜΜΜ

ε και κάποια στιγμή θα γελάσουμε και εμείς, δεν μπορεί....

Δεν μου λες, τον άφησες τον καλό σου να πάρει καμιά ανάσα?

Εγώ έχω την απαισιότατη αλλά απο αύριο..... θα γίνει το έλα να ακούσεις.... ;)

Eτσι σε θέλω!!!!!!!!!!!!

Εγω πάω στον Ζηκοπ.... στο πανεπιστημιακο. Εχω το κινητο του. Ραντεβου σου κλεινει αμεσως. Και την ξεκινας οποτε θελεις εσυ. Δεν ειναι οντως σαν το Παπαγεωργιου. Απ εξω γινεται προσκυνημα θα εχεις υπομονη αλλα με τον γιατρο συνεννοεισαι με το κινητο και ετσι τον βρισκεις οποτε θελεις και για την ωοληψια και για την εμβρυομεταφορα. Εχει πολυ καλο διδυμο τον εμβρυολογο που εκει ειναι η ολη επιτυχια. Κοσμο ειχε απο παντού απο Πατρα Πτολεμαίδα κτλ. Εχει πολλές επιτυχιες. Κόστος γυρω στα 600 ευρώ

Δηλαδή θα πάρω τον Ζηκ... τηλέφωνο και θα κλείσω ραντεβού μαζί του?

Δεν θα πάρω στο νοσοκομείο?

Αυτός θα με δει στο νοσοκομείο ή στο ιατρείο του?

Στείλε όταν μπορέσεις το κινητό του.

url]

Ναι έχεις δίκιο...

ΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜ

Break (το κέρατο μου με τους μπιπ που μπλέκουμε)

ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜ

ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.............. ΖΕΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...!!!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Είσαι και μακριά ρε γμτ να ρθω να κλάψουμε παρέα ....

μπας και γεμίζουμε καμιά λίμνη, να συμβάλλουμε και στη λειψυδρία...

Ψηλά το κεφάλι, ΟΟΟΟΜΜΜΜ

ε και κάποια στιγμή θα γελάσουμε και εμείς, δεν μπορεί....

Δεν μου λες, τον άφησες τον καλό σου να πάρει καμιά ανάσα?

Εγώ έχω την απαισιότατη αλλά απο αύριο..... θα γίνει το έλα να ακούσεις.... ;)

Σιγά μην τον αφήσω να πάρει ανάσα...θα τον ξεζουμίσω και με συνταγή γιατρού...χιχιχι.δεν λες ρε ζετάκι που βρήκα και έναν γιατρο της προκοπής?

Δωστου και συ μωρό...μην τον αφήσεις να πάρει ανάσα....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ξέρεις αν στους φυσικους κύκλους παιρνουν λιγότερα ή τα ίδια παιρνουν;

sweety, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ......???????????

ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ........

Σιγά μην τον αφήσω να πάρει ανάσα...θα τον ξεζουμίσω και με συνταγή γιατρού...χιχιχι.δεν λες ρε ζετάκι που βρήκα και έναν γιατρο της προκοπής?

Δωστου και συ μωρό...μην τον αφήσεις να πάρει ανάσα....

Μπράβο καρδιά μου και ευτυχώς που βρήκες γιατρό - άνθρωπο γιατί μάλλον σπανίζει αυτό το είδος.

Μωρε τον αφήσω δεν τον αφήσω, οι σάλπιγγες κοιμούνται ύπνο βαθύ, αλλά όπως λέει και η μιμιτρούλα, θα διασκεδάσω....

ΑΝΙΤΑΚΙ μου, εσύ τι κάνεις? Διασκεδάζεις μαρή? άντε μπας και δεν τον χρειαστούμε αυτό τον Γ@τ@ και του σκάσουμε μια χοριακάρα ναααα....

url]

Μπράβο καρδιά μου και ευτυχώς που βρήκες γιατρό - άνθρωπο γιατί μάλλον σπανίζει αυτό το είδος.

Μωρε τον αφήσω δεν τον αφήσω, οι σάλπιγγες κοιμούνται ύπνο βαθύ, αλλά όπως λέει και η μιμιτρούλα, θα διασκεδάσω....

ΑΝΙΤΑΚΙ μου, εσύ τι κάνεις? Διασκεδάζεις μαρή? άντε μπας και δεν τον χρειαστούμε αυτό τον Γ@τ@ και του σκάσουμε μια χοριακάρα ναααα....

ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝΩ ΖΕΤΤΑΚΙ ΜΟΥ.....ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ.....ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΤΑ....ΕΠΙΠΛΑ.....!!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....!!!!!!

ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝΩ ΖΕΤΤΑΚΙ ΜΟΥ.....ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ.....ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΤΑ....ΕΠΙΠΛΑ.....!!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....!!!!!!

Βρε αναστενάρισα, εσύ κι αν είσαι, μπας και συλλάβανε τελικά τον δικό σου να τρέχει με τα παντελόνια κάτω για να αποφύγει το βιασμό της συζύγου ? Και εγώ που νόμιζα πως ήταν της Αναστασίας....

είπαμε βρε όχι κάθε μέρα, εξασθενεί το σπέρμα, μέρα παρα μέρα το γιατρό τον κάνει πέρα....

url]

Διαφημίσεις

Ξέρεις αν στους φυσικους κύκλους παιρνουν λιγότερα ή τα ίδια παιρνουν;

Egw tha ksekiniso tora kai tha mou pernei 100 eur kathe fora gia oolipsia kai meta giro sta 700-800 gia emvriometafora. Giro sta 1200-1500, exartate posous mines tha ta mazevo ...

Yv7Sp2.png

Egw tha ksekiniso tora kai tha mou pernei 100 eur kathe fora gia oolipsia kai meta giro sta 700-800 gia emvriometafora. Giro sta 1200-1500, exartate posous mines tha ta mazevo ...
΅

Για τα Γιάννενα εννοείς;

Ε δεν ειναι και λιγα. Αν βαλεις και τα έξοδα μεταφοράς αν δεν μενεις εκει ειναι περιπου τα ίδια με το Γενεσι$.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...