Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου ,τέλειες μετρήσεις 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Για σενα Ζετακι μου διαβασα και πολυ στενοχωρεθηκα αν και ηθελα και να σε μαλωσω γιατι εκανες και συ το λαθος με το τεστ.

Να σου πω την αλήθεια, εμένα με βοήθησε τελικά, γιατί πήγα λίγο υποψιασμένη, και ειδικά μετά την φρίκη που είχα φάει την ίδια μέρα το πρωί με την απόλυση μου, καλύτερα που ήμουν προετοιμασμένη, αλλιώς θα ήμουν ακόμα στα πατώματα.

url]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

labriniko, ήρθα και γω εδώ από mammyland. Που έχουμε τον ίδιο γιατρό.

Η ιστορία μου: ειμαι στην 6η εξωσωματική. Δεν έχω πια ανταποκριση στα φαρμακα. Ειχα θετικό στη 2η με φετ αλλα απέβαλλα την 6η εβδομαδα και ειχα και μια βιοχημική. Τωρα έχω ξεκινήσει με το γιατρό της λαμπρινικ ο οποίος μου φαινεται πολυ γλυκος άνθρωπος και ειδωμεν!

Καλως ορισες και εσυ κοριτσάκι. Ειμαι σιγουρη οτι εισαι σε καλα χερια. Η Λαμπρινη μας εχει πει τα καλυτερα για τον γιατρό της. Σου ευχομαι 7η και ΤΥΧΕΡΗ

Αλήθεια ε, στα Γιάννενα έχω ακούσει όντως πολύ καλά λόγια για εκεί. Ισχύουν?

Πες μας παραπάνω στοιχεία γιατί με ενδιαφέρει, πόσο καίρο κάνουν μέχρι να σου κλείσουν το 1ο ραντεβού, γιατί εδώ στο Παπαγεωργίου κάνει το λιγότερο κανένα 7μηνο.

Δεν νομίζω οτι το άγχος είναι ο βασικότερος λόγος, σίγουρα είναι ένας παράγοντας αλλά μέχρι ενός σημείου, νομίζω οτι είναι περισσότερο θέμα γιατρών και εργαστηρίου και μετά όλα τα υπόλοιπα. Έτσι νομίζω εγώ.

Zetta.p συμφωνώ μαζί σου.

Εγώ έχω ρώτησε 3 γιατρούς για το άγχος και λένε δεν παίζει ρόλο / είναι εξωγενής παράγοντας που δεν μπορεί να επηρεάσει τη σύλληψη.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εγω πάω στον Ζηκοπ.... στο πανεπιστημιακο. Εχω το κινητο του. Ραντεβου σου κλεινει αμεσως. Και την ξεκινας οποτε θελεις εσυ. Δεν ειναι οντως σαν το Παπαγεωργιου. Απ εξω γινεται προσκυνημα θα εχεις υπομονη αλλα με τον γιατρο συνεννοεισαι με το κινητο και ετσι τον βρισκεις οποτε θελεις και για την ωοληψια και για την εμβρυομεταφορα. Εχει πολυ καλο διδυμο τον εμβρυολογο που εκει ειναι η ολη επιτυχια. Κοσμο ειχε απο παντού απο Πατρα Πτολεμαίδα κτλ. Εχει πολλές επιτυχιες. Κόστος γυρω στα 600 ευρώ

Να σου πω την αλήθεια, εμένα με βοήθησε τελικά, γιατί πήγα λίγο υποψιασμένη, και ειδικά μετά την φρίκη που είχα φάει την ίδια μέρα το πρωί με την απόλυση μου, καλύτερα που ήμουν προετοιμασμένη, αλλιώς θα ήμουν ακόμα στα πατώματα.

Μπράβο Ζετάκι βλέπω ότι είσαι καλύτερα. Εγώ στην θεση σου θα ημουνα ακομα στα πατωματα. Ισως ειναι καλυτερα που τα συζητας μαζι μας!!!!Ε;;;;;;;

Διαφημίσεις

Ξέχασες να πεις οτι είσαι τρελή! !

Χα χα!

Να λες "με λένε Ανιτάκι και ΔΕΝ εχω σωας τας φρένας".

Χα χα!

Τρελάρα! !!:tongue:

Α, ΝΑΙ....ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ......ΕΣΕΝΑ....!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ.........!!!!!!!!

ΤΡΕΛΕΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..!!!!!!!!!:tongue::tongue:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

καλησπερα φορουμοπαρεα!!

να ρωτησω η μετρηση προγενεστερονης ποια μερα του κυκλου γινεται???

ειχα κανει την 3η μερα του κυκλου ορμονικες-ανοσολογικες κ ηταν φυσιολογικα,λογικα αν υπηρχε αμφιβολια θα μου το'λεγε ε?!!εχω τρομαξει με οσα διαβαζω!!ο αντρας μου λεει οτι γυναικολογος θα γινω σε λιγο με τοσα που διαβαζω!!αντι να ειμαστε ηρεμες κ να μας καθησυχαζουν οι γιατροι εχουμε καταντησει εμεις να τους δινουμε υποδειξεις τι εξετασεις ισως χρειαστουμε!!:evil::evil::evil::evil:

Ρε μικρό μπες και διάβασε ότι θες εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, ομορφαίνεις το παρεάκι μας αλλά τι τα θες και τα ψάχνεις?αφού σε λίγο καιρό θα είσαι μια ολοστρόγγυλη μπαλίτσα...:D:D:D

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Εγώ έχω ρώτησε 3 γιατρούς για το άγχος και λένε δεν παίζει ρόλο / είναι εξωγενής παράγοντας που δεν μπορεί να επηρεάσει τη σύλληψη.

Ναι ρε Μιμιτρούλα μου, έτσι πιστεύω και εγώ και οτι μας πετάνε ένα "άγχος κυρία μου", τι άγχος βρε π@π@ρ@ ... κάνε σωστά τη δουλειά σου κάνε τις εξετάσεις που πρέπει και άσε την καραμέλα.

Άγχος έχω στις πανελλήνιες και ξεχνάω τα θέματα, όχι στο να μη μπορώ να συλλάβω.

Ουφ τα είπα και ηρέμησα.

url]

Μιμιτρα εχεις πμ

I81rp3.png

Ναι ρε Μιμιτρούλα μου, έτσι πιστεύω και εγώ και οτι μας πετάνε ένα "άγχος κυρία μου", τι άγχος βρε π@π@ρ@ ... κάνε σωστά τη δουλειά σου κάνε τις εξετάσεις που πρέπει και άσε την καραμέλα.

Άγχος έχω στις πανελλήνιες και ξεχνάω τα θέματα, όχι στο να μη μπορώ να συλλάβω.

Ουφ τα είπα και ηρέμησα.

Ζετάκι τι έχουμε πει????????

Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγω πάω στον Ζηκοπ.... στο πανεπιστημιακο. Εχω το κινητο του. Ραντεβου σου κλεινει αμεσως. Και την ξεκινας οποτε θελεις εσυ. Δεν ειναι οντως σαν το Παπαγεωργιου. Απ εξω γινεται προσκυνημα θα εχεις υπομονη αλλα με τον γιατρο συνεννοεισαι με το κινητο και ετσι τον βρισκεις οποτε θελεις και για την ωοληψια και για την εμβρυομεταφορα. Εχει πολυ καλο διδυμο τον εμβρυολογο που εκει ειναι η ολη επιτυχια. Κοσμο ειχε απο παντού απο Πατρα Πτολεμαίδα κτλ. Εχει πολλές επιτυχιες. Κόστος γυρω στα 600 ευρώ

ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠ/ΚΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ..!!!!!

ΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ..??????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...