Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αναστασία πολύ γούτσου γούτσου διαβάζω και χαίρομαι! Τι κάνεις όμορφη? Αλήθεια υπάρχει λιλά γιασεμί? Αχ θέλω.....

Υπάρχει και είναι πολύ ωραίο, googλαρε να το δεις...Welcome back baby...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κοριτσακια τι κανετε?

Σας διαβαζω εδω και αρκετο καιρο απλα δεν μπαινω αρκετα συχνα για να σας γραψω τα νεα μου. Μετα απο την αρνητικη χοριακη νιωθω κάπως. Δεν ξερω πως πρπει να προχωρησω απο δω και περα. Ειπα να κανω και εγω τις ανοσολογικες εξετασεις. Θα τις κανω όλες εκτος απο τα αντιπατρικα αντισώματα. Είναι πανακριβα. Αυτα γράφονται? Μετα ειπαμε να ηρεμησουμε και να ξεκινησουμε την 2 εξωσωματικη τον Σεπτεμβριο

καλως ήρθες πίσω κοριτσάκι μου, σε νιώθω απόλυτα.

Αν διάβασες το έζησα πρόσφατα, καλά κάνεις και θέλεις να ψαχτείς παραπάνω το ίδιο λέω να κάνω και εγώ.

Είναι λογικό και απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις περίεργα συναισθήματα όμως αγάπη μου η ζωή συνεχίζεται και εμείς πρέπει να πάμε παρακάτω.

Βαθιά ανάσα λοιπόν το κεφάλι ψηλά και με μεγαλύτερη εμπειρία προχωράμε.

Απο Θεσσαλονίκη δεν είσαι και εσύ?

Αν θέλεις πες μας και εσύ που έκανες την προσπάθεια σου, και ποιον έχεις γυναικολόγο, γιατί με την ευμορφία βγάλαμε πολλά κοινά.

Πρέπει τελικά να είμαστε πολύ υποψιασμένες.

url]

Τελικά ρε κοριτσάκια καταλαβαίνω ότι ούτε οι εξωσωματικοί δεν είναι πληρώς ενημερωμένοι ή δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε εξετάσεις που ίσως κρύβουν παγίδες για εμάς. Ίσως εκτός από καλούς εμβρυολόγους θα έπρεπε να έχουν και καλούς ανοσολόγους στα κέντρα και ας δίνουμε κάτι παραπάνω στις εξέτάσεις από το να κάνουμε τσάμπα εξωσωματικές και να προσευχόμαστε για το καλύτερο.

zettaki, evmorfia kai leutaki εδώ στην Αθήνα και δεν ξέρεις αν έπεσες σε καλό ή όχι φανταστείτε εκτός Αθηνών τι γίνεται? Και που να ψάξεις και πως να ξέρεις αν είναι καλός και πώς να τον εμπιστευτείς.?Κουκουρουκουυυυυυυ

ΑΝΙΤΑΚΙ κανόνισε να είσαι μαστουρωμένη στη συνάντηση με τον Τσίλι. Δασκάλεψε τον άντρα σου, βάλτον να τα γράφει αμά εσύ είσαι σε νιρβάνα, τουλάχιστον να καταλάβεις μετά τι έγινε και τι σας είπε....

Σε όλα τα κοριτσάκια πολλά πολλα φιλιάααα

ΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ..!!!!!!!!!!!!

Aιτίες; Η ηλικία μου (42) λενε όλοι και δεν το ψαχνουν περαιτερω. Με το γιατρό του Πειραιά που ειμαι τωρα θα κανουμε πολυ μικρες δοσεις (75). Αυτό θα είναι το διαφορετικό. Από εξετασεις τις έχω κανει όλες. Ολα καλα. Ο άντρας μου έχει το προβλημα (ολιγοσπερμια), γι΄ αυτό καταφυγαμε σε εξωσωματική. Αλλα όπως φαινεται και γω έχω.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ...!!!!!! :P:p:p

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΙΤΑ, 40 ΕΤΩΝ ΜΕ 2 ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ..!!!!!!

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ...????

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ, ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ Γ@ΤΟ..!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ANITAKI MOY, SOU KRATAO MOUTRA TORA !!!

OPOTE SOY MILAO, DEN APANTAS POTE !!!!

OK ... KALA ...

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..??????????

ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΟΥ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ.....ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ...??????

ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......DADAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII........MΗ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΜΟΥΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια τι κανετε?

Σας διαβαζω εδω και αρκετο καιρο απλα δεν μπαινω αρκετα συχνα για να σας γραψω τα νεα μου. Μετα απο την αρνητικη χοριακη νιωθω κάπως. Δεν ξερω πως πρπει να προχωρησω απο δω και περα. Ειπα να κανω και εγω τις ανοσολογικες εξετασεις. Θα τις κανω όλες εκτος απο τα αντιπατρικα αντισώματα. Είναι πανακριβα. Αυτα γράφονται? Μετα ειπαμε να ηρεμησουμε και να ξεκινησουμε την 2 εξωσωματικη τον Σεπτεμβριο

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.....!!!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ, ΟΛΕΣ ΤΟ "ΨΑΧΝΟΥΜΕ" ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ...!!!!!!!!

Καλησπέρα στην παρέα! !

Χαίρομαι που γέμισε πάλι κόσμο το στρουμφοχωριό μας! :-)

kale μου Τετάρτη έχουμε ραντεβού για το σπερμοδιαγραμμα.

Οσο αφορα την πρόταση σου για τη σειρά που πρέπει να ακολουθήσω στους γιατρούς, συμφωνώ απόλυτα.

Το συζητάγαμε χθες με το το νινί μου και είπε οτι αυτή τη σειρά πρέπει να ακολουθήσουμε.

Οπότε Παρασκευή θα έχουμε και τα αποτελέσματα.

Αντε να μπούμε κι εμείς σε σειρά γιατί...

Έχω μαραζώσει.

Θέλω τουλάχιστον να έχω ελπίδα.

Μου έχει λείψει η περίοδος της αναμονής μεχρι την "Αλέκα"..

Τουλάχιστον τότε είχα ελπίδα. Τώρα δεν εχω τιποτα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μου ειπε η Ευμορφια τον γιατρο σας. Δεν εχουμε τον ιδιο. Εγω την εξωσωματικη την εκανα στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο στα Γιαννενα. Ειχα ακούσει ότι εχει πολλές επιτυχιες και ετσι πηγα εκεί και εκει θα ξαναπάω. Αυτο σκεφτομουν που θα μου κανουν σε ιδιωτικά κεντρα θα μου το κανουν και εκει και τουλαχιστον δεν θα μας βλεπουν και σαν πορτοφολι. Ειπα να κάνω τις ανοσολογικες τώρα τα ΝΚ και ολες τις άλλες εκτος απο τα αντιπατρικά αντισωματα. Μετα σκεφτομαι να παω να κανω σε φυσικό κυκλο και απο Σεπτεμβριο ίσως κανω πάλι με ορμονες.

Παντως εγω πιστευω οτι ειναι καθαρα και το αγχος που τρωμε μεχρι να βγει το αποτελεσμα. Γενικα παμε αγχωμενες. Μια φιλη μου εκανε στον Μαστρο........... με φυσικο κυκλο δεν ειχε μεινει ποτε της έγκυος και ενω ειχε κανει τον προηγουμενο μηνα και αυτη με ορμονες τωρα πηγαινε εντελως χαλαρα γιατι ελεγε σιγα μην πετυχει με την πρωτη φορα και εμεινε.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ..!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ...!!!!!! :P:p:p

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΙΤΑ, 40 ΕΤΩΝ ΜΕ 2 ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ..!!!!!!

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ...????

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ, ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ Γ@ΤΟ..!!!!!!

Ξέχασες να πεις οτι είσαι τρελή! !

Χα χα!

Να λες "με λένε Ανιτάκι και ΔΕΝ εχω σωας τας φρένας".

Χα χα!

Τρελάρα! !!:tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα φορουμοπαρεα!!

να ρωτησω η μετρηση προγενεστερονης ποια μερα του κυκλου γινεται???

ειχα κανει την 3η μερα του κυκλου ορμονικες-ανοσολογικες κ ηταν φυσιολογικα,λογικα αν υπηρχε αμφιβολια θα μου το'λεγε ε?!!εχω τρομαξει με οσα διαβαζω!!ο αντρας μου λεει οτι γυναικολογος θα γινω σε λιγο με τοσα που διαβαζω!!αντι να ειμαστε ηρεμες κ να μας καθησυχαζουν οι γιατροι εχουμε καταντησει εμεις να τους δινουμε υποδειξεις τι εξετασεις ισως χρειαστουμε!!:evil::evil::evil::evil:

kristy25,

Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ 7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.!!!!!

ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ.....!!!!!!!!!!!!

ΑΣΕ......ΟΛΕΣ ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ ΓΙΝΑΜΕ.....ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..??????? ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου ειπε η Ευμορφια τον γιατρο σας. Δεν εχουμε τον ιδιο. Εγω την εξωσωματικη την εκανα στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο στα Γιαννενα. Ειχα ακούσει ότι εχει πολλές επιτυχιες και ετσι πηγα εκεί και εκει θα ξαναπάω. Αυτο σκεφτομουν που θα μου κανουν σε ιδιωτικά κεντρα θα μου το κανουν και εκει και τουλαχιστον δεν θα μας βλεπουν και σαν πορτοφολι. Ειπα να κάνω τις ανοσολογικες τώρα τα ΝΚ και ολες τις άλλες εκτος απο τα αντιπατρικά αντισωματα. Μετα σκεφτομαι να παω να κανω σε φυσικό κυκλο και απο Σεπτεμβριο ίσως κανω πάλι με ορμονες.

Παντως εγω πιστευω οτι ειναι καθαρα και το αγχος που τρωμε μεχρι να βγει το αποτελεσμα. Γενικα παμε αγχωμενες. Μια φιλη μου εκανε στον Μαστρο........... με φυσικο κυκλο δεν ειχε μεινει ποτε της έγκυος και ενω ειχε κανει τον προηγουμενο μηνα και αυτη με ορμονες τωρα πηγαινε εντελως χαλαρα γιατι ελεγε σιγα μην πετυχει με την πρωτη φορα και εμεινε.

pepsi, έμεινες ευχαριστημενη; Ποσο σου στοίχησε;

Αλήθεια ε, στα Γιάννενα έχω ακούσει όντως πολύ καλά λόγια για εκεί. Ισχύουν?

Πες μας παραπάνω στοιχεία γιατί με ενδιαφέρει, πόσο καίρο κάνουν μέχρι να σου κλείσουν το 1ο ραντεβού, γιατί εδώ στο Παπαγεωργίου κάνει το λιγότερο κανένα 7μηνο.

Δεν νομίζω οτι το άγχος είναι ο βασικότερος λόγος, σίγουρα είναι ένας παράγοντας αλλά μέχρι ενός σημείου, νομίζω οτι είναι περισσότερο θέμα γιατρών και εργαστηρίου και μετά όλα τα υπόλοιπα. Έτσι νομίζω εγώ.

url]

Κοριτσακια τι κανετε?

κοριτσάκι μου καλώς όρισες!ευτυχως που ηρθε νέο αίμα γιατί εχουμε πολλές απουσίες απο κάποιες παλιές κοπέλες. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...