Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

evmorfia, γι αυτό πονάς οπότε, τι να πω ρε γμτ, οι πιο πολλοί γιατροί είναι στην κοσμάρα τους.

Μωρέ καλά το κατάλαβα και με την υιοθεσία τοίχο θα βρω. Τέλος πάντων ας κάνω μια προσπάθεια και θα ψάξω και τι γίνεται με τις γύρω χώρες....

Ααα μην ξεχνιόμαστε πιάσε κι ένα προφιτερολ.... ;)

nastazia, ααχχχ πονεμένες ιστορίες, αλλά που θα πάει θα γυρίσει ο τροχός...

Νέα θεραπεία πενταπλασιάζει τις επιτυχείς εξωσωματικές

http://www.babyonline.gr/gonimotita/ypogonimotita/nea-therapeia-pentaplasiazei-epityxeis-exosomatikes

Ξέρει καμιά σας κάτι σχετικά με αυτό? λέει για ενδοφλέβια έγχυση της ουσίας Ιntralipid ???? τι είναι αυτό?

κι εγώ σκεφτόμουν να κάνω αίτηση αλλά εδώ γιατί δεν παίζουν λεφτα για υιοθεσία από εξωτερικό, ιδιωτική κλπ.... τα intralipids είναι υποτίθεται θεραπεία σχετικά οικονομικη για τα ΝΚ

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

labrinibo αν είναι ανεβασμένη η προλακτίνη μου θα σου στείλω μια αγκαλιά λουλούδια, ένα ταψί μουσακά, ενα προφιτερολ, μια σαμπάνια (από την καλή, όχι γυφτιές) και θα ανάψω δέκα κεριά για εσένα και την οικογένειά σου!!!!!!!

Και μετα θα παω να βαλω βόμβες στους μαλ^@/@//@/@κες τους γιατρούς μου! :evil:

συνήθως με την ανεβασμένη προλακτίνη είναι και η πάνω γειτονιά τούμπανο που λέμε! μακάρι να είναι αυτό γιατί είναι πολύ απλό να διορθωθεί. αλλά θα πρέπει να διορθωθεί και το άλλο... εγώ πάντως νομίζω ότι σου έβαλαν όχι τόσο καλά εμβρυάκια για να ξαναπληρώσεις... ουφ το είπα και ξαλάφρωσα!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

κι επειδή πόσες σελίδες να πάω πίσω ο κάβουρας....... θέλω να ξαναπάω καμια βόλτα τώρα που έφτιαξε ο καιρός και η αθήνα είναι υπέροχη... χιχιχιχι φιλάκια σε όλες σας αφήνω να διαβάσετε τους μονολόγους μου...λυσσάρες πάλι μόνη με αφήσατε!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

καλώς όρισες! :tongue: εύχομαι να επιτύχει η προσπάθειά σου γιατί βλέπω έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ.... η Λαμπρινή πράγματι λέει τα καλύτερα για το γιατρό... έχετε βρει τις αιτίες για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των προσπαθειών σου?

Aιτίες; Η ηλικία μου (42) λενε όλοι και δεν το ψαχνουν περαιτερω. Με το γιατρό του Πειραιά που ειμαι τωρα θα κανουμε πολυ μικρες δοσεις (75). Αυτό θα είναι το διαφορετικό. Από εξετασεις τις έχω κανει όλες. Ολα καλα. Ο άντρας μου έχει το προβλημα (ολιγοσπερμια), γι΄ αυτό καταφυγαμε σε εξωσωματική. Αλλα όπως φαινεται και γω έχω.

Διαφημίσεις

Ζεττάκι μου πόσο χαίρομαι που είσαι καλύτερα καρδούλα μου! Τι ημέρα ήταν εκείνη που πέρασες... το σκεφτόμουν και μου ερχόταν τρέλλα... θα έρθω να την ξεμαλλιάσουμε μαζί την κλώσσα να της κάνουμε βουντού και να της χαρακώσουμε το αμάξι! Χα! Παλιοτόμαρα που υπάρχουν ρε γμτ! Θύμισε λίγο τι εξετάσεις έχεις κάνει... κι εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι... φοβάμαι να πάω για δεύτερη... βέβαια δεν έχω και κατεψυγμένα εγώ.... σκέφτομαι να πάμε και εμείς τσιλ μπιλ γιατί δε βρίσκουμε γιατί δεν είναι καλό το σπέρμα...

γεια σου αγάπη μου, τι κάνεις πως είσαι?

Είδες τελικά? Θυμάσαι που λέγαμε για τις δουλειές μας? ε αυτή τα κατάφερε.

Απο εξετάσεις έχω κάνει όλες τις ορμονικές, θυροειδη, ΑΜΗ κλπ έχω κάνει για χλαμύδια, μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα, HCV, HIV, αυστραλιανό, κυτταρομεγάλο, ερυθρά, τοξόπλασμα, λιστερια, RPR, VDLR, όλα καλά, τι να πω ρε γμτ.

Έχω κάνει σαλπιγγογραφία και λαπαροσκόπηση όπου είδαν οτι οι σάλπιγγες μου ειναι διαβατές αλλά δεν κινούνται είναι κολλημένες.

Όμως ανοσολογικό έλεγχο για ιστοσυμβατότητα και πατρικά δεν έχω κάνει και αναρωτιέμαι αν πρέπει να κάνω.

Στο σπέρμα κινητικότητα είμαστε σε άλλο κέντρο 45% και μορφολογία φυσιολογικά 4% και σε άλλο 35% κινητ. και 15% φυσιολ.

url]

κι επειδή πόσες σελίδες να πάω πίσω ο κάβουρας....... θέλω να ξαναπάω καμια βόλτα τώρα που έφτιαξε ο καιρός και η αθήνα είναι υπέροχη... χιχιχιχι φιλάκια σε όλες σας αφήνω να διαβάσετε τους μονολόγους μου...λυσσάρες πάλι μόνη με αφήσατε!

εδώ είμαι....

εσύ που πήγες?

url]

Κοριτσακια τι κανετε?

Σας διαβαζω εδω και αρκετο καιρο απλα δεν μπαινω αρκετα συχνα για να σας γραψω τα νεα μου. Μετα απο την αρνητικη χοριακη νιωθω κάπως. Δεν ξερω πως πρπει να προχωρησω απο δω και περα. Ειπα να κανω και εγω τις ανοσολογικες εξετασεις. Θα τις κανω όλες εκτος απο τα αντιπατρικα αντισώματα. Είναι πανακριβα. Αυτα γράφονται? Μετα ειπαμε να ηρεμησουμε και να ξεκινησουμε την 2 εξωσωματικη τον Σεπτεμβριο

Διαφημίσεις

Anitaki mou gliko ...

I progesteroni einai MUST na gini emfiteysi kai ksekiname na pernoume ta utrogestan tin epomeni tis oolipsias !!!!!

Prepei na proetimasti i mitra gia emfiteysi. Egw eperna 1200 monades. 200 sto stoma, 200 kolpika 3 fores tin hmera. Episis kai 3 cyclacur. Kai antiviosi apo tin imera emvriometaforas gia 3 hmeres.

Egw molis eida to aima kai pira to giatro mou tilefono to proto pragma pou mou eipe na metriso tin progesteroni. Itan poli xamili kai meta ekana kai tin enesi ala distixos den voithise ...

ANITAKI MOY, SOU KRATAO MOUTRA TORA !!!

OPOTE SOY MILAO, DEN APANTAS POTE !!!!

OK ... KALA ...

Yv7Sp2.png

ANASTASIA θυμισε μου τι ειναι το ενα και τι το αλλο,γιατι εχουν περασει και κατι χρονια και δεν τα θυμαμαι

Tο μακρύ πρωτόκολλο ξεκινα την 21η ημέρα του κύκλου πρώτα καταστολή και μετά διέγερση.

Το βραχύ ξεκινάει 2η μέρα της περιόδου και η καταστολή με τη διέγερση είναι ταυτόχρονη.Είναι καλύτερο πρωτόκολλο για αυτές που έχουν κακή απόκριση ωοθηκών.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κοριτσακια τι κανετε?

Σας διαβαζω εδω και αρκετο καιρο απλα δεν μπαινω αρκετα συχνα για να σας γραψω τα νεα μου. Μετα απο την αρνητικη χοριακη νιωθω κάπως. Δεν ξερω πως πρπει να προχωρησω απο δω και περα. Ειπα να κανω και εγω τις ανοσολογικες εξετασεις. Θα τις κανω όλες εκτος απο τα αντιπατρικα αντισώματα. Είναι πανακριβα. Αυτα γράφονται? Μετα ειπαμε να ηρεμησουμε και να ξεκινησουμε την 2 εξωσωματικη τον Σεπτεμβριο

καλως την ... ειχαμε ελλειψη τον τελευταιο καιρο...εκει που λεγαμε οτι μας ξεχασαν οι παλιες τελικα ανταμοιφθηκαμε ...μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου. Δεν ειναι κακο να παρεις το χρονο σου. Κοιτα να περασεις ενα ωραιο καλοκαιρι και απο Σεπτεμβρη το βλεπεις..!Ελπιζω να τα λεμε συχνοτερα

kOZcp3.png

για χοριακες οντως πηγαινα συχνα, αλλα ηταν δικια μου επιλογη επειδη φοβομουν.

οι χοριακες ηταν πολυ καλες διπλασιαζονταν αλλα μετα απο καποιο σημειο δεν διπλασιαζοντε σημασια εχει η αυξηση θυμαμαι ηταν τελευται απου ειχα κανει ηταν 4.800

Κοριτσάκι μου το ξέρω ότι φοβόσουν και γι'αυτό έκανες συνέχεια χοριακές μαζί σου ήμουν όταν πέρασες αυτή την αγωνια,απλα ρώτησα επειδή θυμάμαι ότι από κάποια στιγμή και μετά εντόπισες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τις τιμές τις χοριακής αν τους το ανέφερες και σου έκοψαν την προγεστερόνη.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

καλησπερα φορουμοπαρεα!!

να ρωτησω η μετρηση προγενεστερονης ποια μερα του κυκλου γινεται???

ειχα κανει την 3η μερα του κυκλου ορμονικες-ανοσολογικες κ ηταν φυσιολογικα,λογικα αν υπηρχε αμφιβολια θα μου το'λεγε ε?!!εχω τρομαξει με οσα διαβαζω!!ο αντρας μου λεει οτι γυναικολογος θα γινω σε λιγο με τοσα που διαβαζω!!αντι να ειμαστε ηρεμες κ να μας καθησυχαζουν οι γιατροι εχουμε καταντησει εμεις να τους δινουμε υποδειξεις τι εξετασεις ισως χρειαστουμε!!:evil::evil::evil::evil:

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...