Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

δεν θυμαμαι ακριβως, περιπου στην 6ηβδομαδα και επερνα μονο ασπιρηνακι και αντιπηκτικα ενεσακια, χωρις να εχω θεμα με θρομβοφιλια.

δεν ξερω τη εφταιξε ειχα παρα πολυ καλες χοριακες

Γράφαμε ταυτόχρονα κουκλίτσα.Και πότε άρχησαν να μην είναι καλές οι χοριακές μετά την 6η εβδομάδα?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

.

Ζεττα και ευμορφία τι να πω υπάρχουν πολλοι ασχετοι τελικα.

Οσο για αυτο με τα δανεικα με εχετε κουφανει εντελως εδω δεν πήρα εγω που ειχα και προβλημα και σου εδωσε εσενα που εισαι οκ. τελικα υπάρχουν καποιοι που κανουν εξωσωματική fast food που ελεγε και καποιος, κανουν κι αν κατσει εκατσε.

Dada κι εμενα την πρωτη εξωσωματική μου την εκαναν με υδροσαλπιγγες και εμεινα εγκυος αλλα μετα απο μια εβδομαδα θετική χοριακής παλινδρομμησε αρα παιζει ρολο η υδροσαλπιγγα και στην εμφυτευση και στη συντήρηρη μαλλον.

Οποτε θελετε ας γραψουμε και κατι λιγο στο site μας εγω για μας το εφτιαξα κλαψ κλαψ. φιλακια σε ολες!!!

ξερεις Λαμπρινη μπορει να ειμαι για δανεικα δεν λεω οχι,αλλα με την πρωτη που δεν εβγαλα πολλα ωαρια τα παρατας;εδω σας ειπα δεν εχω κανει την ΑΜΗ,και μιλαμε τον εδωσα πολλα λεφτα,τον πληρωνα για την εξωσωματικη και καθε φορα που πηγαινα για να με εξετασει τον εδινα 60 ?.

evmorfia κι εγω δεν ειμαι κατα των δανεικων μαλιστα με την ΑΜΗ που ειχα 0,39 δεν ειχα και ελπιδα αλλα τελικα ξαναεμεινα με τα δικα μου, αφου εγω του ελεγα να παρουμε δανεικα κι εκεινος ελεγα θα τελειωσουμε πρωτα τα δικα σου. αυτη ειναι η διαφορα απο γιατρο σε γιατρο. κι εσυ εκανες και πιο πολλα απο μενα...

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

labrinipo μου, στον Καπετανακη εκανα 5 προσπαθ. σε καθε προσπαθεια ειχα αρκετα περιπου 30 ωαρια και καθε φορα εμεναν και καταψυξη αλλα το αλλο ξερεις πιο ηταν οτι και στην καταψυξη που ειχα καθε φορα εκανα παλι απο την αρχη με ορμονες ηταν λεει της αποψεις να μου βαζει 3καταψυξης και 1φρεσκο συνολο 4 για περισσοτερες πιθανοτητες βλακιες για να μην πω τιποτα αλλο. εγω καταλαβα οτι με εκμεταλευτηκε και που ξερω αν οντως εβαζε εμβρυα στην εμβρυομεταφορα αφου καθε φορα που εκανε με ναρκωση 'η με κοροιδευαν??? αστα μεγαλη απατη.

ενω τωρα που ειμαι στον Παντο θα κανω εμβρυομεταφορα μονο με τα κατεψυγμενα καμια μα καμια σχεση με τον αλλο

Θα με τρελλανετε καλα σου εδινε φαρμακα για να σου βαλει ενα φρεσκο και τα 3 κατεψυγμένα εχασα πασα ιδεα για τον Κο.

Ο δευτερος το παει καλήτερα θα τα καταφερεις δεν μπορει μπριζωσε τον και λιγο και ολα θα πανε καλα. Φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Αναστασια 1εκανα μονο με δοση 450 γκοναλ.οχι η ζετα δεν πηγε σε αυτον τον εξωσωματικο της το προτεινε ο γιατρος μας.Η Ζετα πηγε αλλου για εξωσωματικη,αλλα σκεφτοτανε να παει.Σας μπερδεψαμε οι θεσσαλονικιες ε;

δεν θυμαμαι ακριβως, περιπου στην 6ηβδομαδα και επερνα μονο ασπιρηνακι και αντιπηκτικα ενεσακια, χωρις να εχω θεμα με θρομβοφιλια.

δεν ξερω τη εφταιξε ειχα παρα πολυ καλες χοριακες

΄Μου αρέσει που συμπληρωνόμαστε στις απαντήσεις. Και εγώ αυτό θα ρώταγα, μήπως είδε κάτι και στα σταμάτησε. Τον ρώτησες μετά γιατί σου τα σταμάτησε τόσο γρήγορά? Στα σταμάτησε αυτός ή στο είπε κάποια συντονίστρια?

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Αναστασια 1εκανα μονο με δοση 450 γκοναλ.οχι η ζετα δεν πηγε σε αυτον τον εξωσωματικο της το προτεινε ο γιατρος μας.Η Ζετα πηγε αλλου για εξωσωματικη,αλλα σκεφτοτανε να παει.Σας μπερδεψαμε οι θεσσαλονικιες ε;

Eκανες μακρύ ή βραχύ πρωτόκολλο?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

λοιπόν τώρα που κατάφερα να ηρεμήσω, ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Με την evmorfia έχουμε τον ίδιο γυναικολόγο, αυτή χρόνια εγώ μόλις 5 μήνες στον οποίο πήγα συστημένη (γιατί αυτός που είχα χρόνια, είχε αρχίσει να μου την δίνει, όλα καλά μου έλεγε και τίποτα τελικά), μου κάνει ο εν λόγω γυναικολόγος λοιπόν λαπαροσκόπηση και μου λέει σάλπιγγες, εξωσωματική, ok λέω πες μου σε ποιον και μου λέει αυτόν που πήγε η Ευμορφία και το κέντρο στο οποίο πήγα τελικά εγώ. 2 μου πρότεινε εμένα και αποφάσισα το κέντρο αυτό, το οποίο βέβαια δεν μπορώ να πω οτι έχω κάποιο παράπονο, εκτός του αποτελέσματος φυσικά.

Στον 1ο δεν πήγα γιατί είχα ακούσει οτι είναι ακριβός και απο κάποια ακόμα στοιχεία που μου έγραψαν κάποιες κοπέλες στο parents.

Λαμπρινούλα, σε ευχαριστώ, αύριο που όλη μέρα θα κάθομαι, θα μπω στο site και θα γράψω, σου έχω και έτοιμο ποιηματάκι, αγάπη μου, αλλά τώρα επειδή ψιλομπαίνω απο το κινητό δεν μπορώ. Αύριο όμως σίγουρα, promise.

Φιλάκια

url]

Γράφαμε ταυτόχρονα κουκλίτσα.Και πότε άρχησαν να μην είναι καλές οι χοριακές μετά την 6η εβδομάδα?

για χοριακες οντως πηγαινα συχνα, αλλα ηταν δικια μου επιλογη επειδη φοβομουν.

οι χοριακες ηταν πολυ καλες διπλασιαζονταν αλλα μετα απο καποιο σημειο δεν διπλασιαζοντε σημασια εχει η αυξηση θυμαμαι ηταν τελευται απου ειχα κανει ηταν 4.800

image.php?u=35426&dateline=1369653980

΄Μου αρέσει που συμπληρωνόμαστε στις απαντήσεις. Και εγώ αυτό θα ρώταγα, μήπως είδε κάτι και στα σταμάτησε. Τον ρώτησες μετά γιατί σου τα σταμάτησε τόσο γρήγορά? Στα σταμάτησε αυτός ή στο είπε κάποια συντονίστρια?

για τη διακοπη των φαρμακων μου το ειχε η μαια και οταν ρωτησα το λογο μου ειπαι επειδη ειναι καλα τα επιπεδα της οιστραδιολης και της προγεστερονης και να σταματησω τα φαρμακα οχι ξαφνηκα σταδιακα εκει που εβαζα προγεστερονη πρωι βραδι εβαζα μονο βραδι και στη συνεχια ξαναμετρηθηκα και ηταν οι τιμες σταθερες η οποια μου ειπαι οτι παμε καλα και να σταματησω και τη βασκολ,σικλακουρ, την κορτιζονη μου την εδωσαν περιπου για μια βδομαδα σε μεγαλες δοσεςι 6 την ημερα.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Κουκλίτσες μου γλυκες!

Δεν πολυμπαινω γιατι δεν προλαβαίνω με το αλλο site μου τρωει πολύ χρονο μεχρι να μαθω λεπτομερειες. Ειμαι ομως καλα πήγα και για καφεδακι παλι και η Τριτη ειναι κοντα αχ ....

Mimitra μου μακαρι να εχεις προλακτίνη και να την ρυθμίσεις και να πιάσεις το μωρακι μόνη σου, η αληθεια ειναι οτι μου αρεσουν τα γλυκακια, χι χι. Οσο για τους γιατρους θα ερθω κι εγω παρεα να τους πλακωσουμε...

Aννιτακι Σε παρακαλω θα με παρετε μαζί σας στο ραντεβού με τον Τσίλι? δεν θελω με τίποτα να το χασω δυο τρελλοι μαζί και κατω απο τετοιες συνθήκες ειναι η μαγική συνταγή να βρειτε ακρη. Εγω παντως θα προτεινα να ηχογραφήσεις λίγη απο την κουβεντουλα σας να μας πεις μια γευση. Ειμαι fun Τσιλι αφου θελω να παω κι εγω ραντεβου αλλα τι να του πω? ηρθα γιατι γουσταρω να σ'ακουω? εισαι ο μόνος που δεν λες μπουρδες?

Λιν πολυ χαρηκα που ειχαμε νεα σου, η αληθεια ειναι πως για τον γιατρο που εκανες τις 4 προσπαθειες ειχα καλή εντυπωση γιατι οταν γεννησα στο διπλανο δωματιο γεννησε μια κοπελα που ειχε κανει 6 προσπαθειες αλλου και σ΄αυτον εμεινε με την πρώτη αρα τι να πω. Βεβαια κι εγω οσο κι αν χτυπιουνται οι γυναικολογοι πιστευω οτι ο Τσιλι μπιλι ειναι απαραίτητος πριν την προσπάθεια, επίσης κι εγω περνω προγεστερονη ακόμα και τώρα μεχρι την αυχενική μου ειπε.

Ζεττα και ευμορφία τι να πω υπάρχουν πολλοι ασχετοι τελικα.

Οσο για αυτο με τα δανεικα με εχετε κουφανει εντελως εδω δεν πήρα εγω που ειχα και προβλημα και σου εδωσε εσενα που εισαι οκ. τελικα υπάρχουν καποιοι που κανουν εξωσωματική fast food που ελεγε και καποιος, κανουν κι αν κατσει εκατσε.

Dada κι εμενα την πρωτη εξωσωματική μου την εκαναν με υδροσαλπιγγες και εμεινα εγκυος αλλα μετα απο μια εβδομαδα θετική χοριακής παλινδρομμησε αρα παιζει ρολο η υδροσαλπιγγα και στην εμφυτευση και στη συντήρηρη μαλλον.

Οποτε θελετε ας γραψουμε και κατι λιγο στο site μας εγω για μας το εφτιαξα κλαψ κλαψ. φιλακια σε ολες!!!

ΜΠΟΥΜΠΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλησπέρα κορίτσια.

labriniko, ήρθα και γω εδώ από mammyland. Που έχουμε τον ίδιο γιατρό.

Η ιστορία μου: ειμαι στην 6η εξωσωματική. Δεν έχω πια ανταποκριση στα φαρμακα. Ειχα θετικό στη 2η με φετ αλλα απέβαλλα την 6η εβδομαδα και ειχα και μια βιοχημική. Τωρα έχω ξεκινήσει με το γιατρό της λαμπρινικ ο οποίος μου φαινεται πολυ γλυκος άνθρωπος και ειδωμεν!

Λινάκι χαίρομαι πολύ πολύ που σε ξανακούσαμε J Αλήθεια τα προηγούμενα εμβρυάκια που είχες στον Κα...κη τι απέγιναν? Και δεν καταλαβαίνω γιατί σου έβαλαν και οι δυο γιατροί από 4 έμβρυα τη φορά...πραγματικά δεν το καταλαβαίνω αυτό.....

ΛΙΝ, για να στις σταματησε οι τιμες θα ταν πανω από το φυσιολογικό. Γενικά ένα υγιές έμβρυο εκκρινει και προγεστερόνη και οιστρογόνα από μονο του. Απλα το μόνο που μπορω να σκεφτώ είναι ότι ο οργανισμος σου είχε συνηθίσει σε μεγαλες ποσοτητες προγεστερόνης και οιστρογόνων λογω φαρμακων και μετα, όταν τα έκοψε, δεν υποστηριζοταν επαρκώς. Επομενως παίζει και αυτό που λες. Να χάθηκε η κύηση από την απότομη πτώση της προγεστερόνης λογω κοψίματος των φαρμακων.

Κι εγώ πιστεύω πως αυτό που λέει η Sunty μπορεί να ισχύει... Από τη μία αν είναι έτσι είναι λυπηρό αλλά από την άλλη Linaki είναι ευχάριστο ότι δεν υπήρχε άλλο πρόβλημα... Sunty εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι? Εξετάσεις, αναζήτηση γιατρού ή έτοιμη για προσπάθεια?

Πρόεδρε, το κάνατε το σπερμοδιάγραμμα? Για μένα πρώτα σε ουρολόγο, μετά τσίλ μπιλ και ύστερα μαντούδη. Και να τον ρωτήσεις και για τα εμβρυάκια σου... Μπορεί να θέλει να τα δουν στο δικό του εμβρυολογικό και να είναι καλά.

Αναστασία πολύ γούτσου γούτσου διαβάζω και χαίρομαι! Τι κάνεις όμορφη? Αλήθεια υπάρχει λιλά γιασεμί? Αχ θέλω.....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ,ολη μερα στη δουλεια σημερα.NΑΙ Dada τις τρεις που εκανα[δυο γιατι μια δεν προχωρησε]με υδροσαλπιγγες τις εκανα.Μετα την εβγαλα αλλα απο τοτε[2009] δεν εχω κανει αλλη εξωσωματικη,το καλοκαιρι θα ψαχτω.
τι κάνεις βρε κορίτσι? Καλά η αλητεία τους δεν έχει όριο! Με υδροσάλπιγγες?!?!?! Γιατί θα περιμένεις μέχρι το καλοκαιρι?εεεεεεεεεεεεεεεε?

καλημερα κοριτσια! Ειμαι στην εξοχη αλλα δεν εχω καθολου καλη διαθεση, δεν ξερω γιατι... Ανιτακι και γω το χω σκεφτει για την προγεστερονη μου, οτι ισως ειναι χαμηλη. Εγω ξερω οτι ξεκινας και παιρνεις χαπια απο την ωοληψια.
Η παλιοπανσέληνος που είχαμε τις προάλλες φταίει είμαι σίγουρη!

Ζεττάκι μου πόσο χαίρομαι που είσαι καλύτερα καρδούλα μου! Τι ημέρα ήταν εκείνη που πέρασες... το σκεφτόμουν και μου ερχόταν τρέλλα... θα έρθω να την ξεμαλλιάσουμε μαζί την κλώσσα να της κάνουμε βουντού και να της χαρακώσουμε το αμάξι! Χα! Παλιοτόμαρα που υπάρχουν ρε γμτ! Θύμισε λίγο τι εξετάσεις έχεις κάνει... κι εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι... φοβάμαι να πάω για δεύτερη... βέβαια δεν έχω και κατεψυγμένα εγώ.... σκέφτομαι να πάμε και εμείς τσιλ μπιλ γιατί δε βρίσκουμε γιατί δεν είναι καλό το σπέρμα...

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Καλησπέρα κορίτσια.

labriniko, ήρθα και γω εδώ από mammyland. Που έχουμε τον ίδιο γιατρό.

Η ιστορία μου: ειμαι στην 6η εξωσωματική. Δεν έχω πια ανταποκριση στα φαρμακα. Ειχα θετικό στη 2η με φετ αλλα απέβαλλα την 6η εβδομαδα και ειχα και μια βιοχημική. Τωρα έχω ξεκινήσει με το γιατρό της λαμπρινικ ο οποίος μου φαινεται πολυ γλυκος άνθρωπος και ειδωμεν!

καλώς όρισες! :tongue: εύχομαι να επιτύχει η προσπάθειά σου γιατί βλέπω έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ.... η Λαμπρινή πράγματι λέει τα καλύτερα για το γιατρό... έχετε βρει τις αιτίες για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των προσπαθειών σου?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Είρθε η κολήτη μου εχθές να με δει, συμμαθήτριες από το νηπιαγωγείο, θα έκανε τον Μαϊο την πρώτη της προσπάθεια εξωσωματικής, στα πλαίσια των εξετάσεων η μαστογραφία έδειξε ογκίδιο στο στήθος, οπωσδήποτε αφαίρεση και μετά οτιδήποτε αλλο.Ηταν πολύ στεναχωρημένη γιατί με όλο αυτό μπορεί να μην μπορέσει ποτέ να κάνει παιδάκι.
μπορεί και να μη χρειαστεί θεραπεία και να μην υπάρχει κακοήθεια... της το εύχομαι.... να της πάνε όλα καλά και να γεμίσει και η αγκαλιά της

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...