Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Τελικά ρε κοριτσάκια καταλαβαίνω ότι ούτε οι εξωσωματικοί δεν είναι πληρώς ενημερωμένοι ή δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε εξετάσεις που ίσως κρύβουν παγίδες για εμάς. Ίσως εκτός από καλούς εμβρυολόγους θα έπρεπε να έχουν και καλούς ανοσολόγους στα κέντρα και ας δίνουμε κάτι παραπάνω στις εξέτάσεις από το να κάνουμε τσάμπα εξωσωματικές και να προσευχόμαστε για το καλύτερο.

zettaki, evmorfia kai leutaki εδώ στην Αθήνα και δεν ξέρεις αν έπεσες σε καλό ή όχι φανταστείτε εκτός Αθηνών τι γίνεται? Και που να ψάξεις και πως να ξέρεις αν είναι καλός και πώς να τον εμπιστευτείς.?Κουκουρουκουυυυυυυ

ΑΝΙΤΑΚΙ κανόνισε να είσαι μαστουρωμένη στη συνάντηση με τον Τσίλι. Δασκάλεψε τον άντρα σου, βάλτον να τα γράφει αμά εσύ είσαι σε νιρβάνα, τουλάχιστον να καταλάβεις μετά τι έγινε και τι σας είπε....

Σε όλα τα κοριτσάκια πολλά πολλα φιλιάααα

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

παιδια η Ζεττα τα εχει παιξει,εχουμε τον ιδιο γυναικολογο.

Κάντε μαζί ντου ευμορφία και δώστε του να καταλάβει. Η ισχύς εν τη ενώση. Και αμά δεν φτάνει να κάνουμε όλες διαδήλωση!!!!!

cOiVp2.png

Ζεττα δεν καταλαβα. Με την ευμορφια εχετε τον ιδιο εξωσωματικο ή τον ιδιο γιατρο? Στειλτε μου πμ ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κουκλίτσες μου γλυκες!

Δεν πολυμπαινω γιατι δεν προλαβαίνω με το αλλο site μου τρωει πολύ χρονο μεχρι να μαθω λεπτομερειες. Ειμαι ομως καλα πήγα και για καφεδακι παλι και η Τριτη ειναι κοντα αχ ....

Mimitra μου μακαρι να εχεις προλακτίνη και να την ρυθμίσεις και να πιάσεις το μωρακι μόνη σου, η αληθεια ειναι οτι μου αρεσουν τα γλυκακια, χι χι. Οσο για τους γιατρους θα ερθω κι εγω παρεα να τους πλακωσουμε...

Aννιτακι Σε παρακαλω θα με παρετε μαζί σας στο ραντεβού με τον Τσίλι? δεν θελω με τίποτα να το χασω δυο τρελλοι μαζί και κατω απο τετοιες συνθήκες ειναι η μαγική συνταγή να βρειτε ακρη. Εγω παντως θα προτεινα να ηχογραφήσεις λίγη απο την κουβεντουλα σας να μας πεις μια γευση. Ειμαι fun Τσιλι αφου θελω να παω κι εγω ραντεβου αλλα τι να του πω? ηρθα γιατι γουσταρω να σ'ακουω? εισαι ο μόνος που δεν λες μπουρδες?

Λιν πολυ χαρηκα που ειχαμε νεα σου, η αληθεια ειναι πως για τον γιατρο που εκανες τις 4 προσπαθειες ειχα καλή εντυπωση γιατι οταν γεννησα στο διπλανο δωματιο γεννησε μια κοπελα που ειχε κανει 6 προσπαθειες αλλου και σ΄αυτον εμεινε με την πρώτη αρα τι να πω. Βεβαια κι εγω οσο κι αν χτυπιουνται οι γυναικολογοι πιστευω οτι ο Τσιλι μπιλι ειναι απαραίτητος πριν την προσπάθεια, επίσης κι εγω περνω προγεστερονη ακόμα και τώρα μεχρι την αυχενική μου ειπε.

Ζεττα και ευμορφία τι να πω υπάρχουν πολλοι ασχετοι τελικα.

Οσο για αυτο με τα δανεικα με εχετε κουφανει εντελως εδω δεν πήρα εγω που ειχα και προβλημα και σου εδωσε εσενα που εισαι οκ. τελικα υπάρχουν καποιοι που κανουν εξωσωματική fast food που ελεγε και καποιος, κανουν κι αν κατσει εκατσε.

Dada κι εμενα την πρωτη εξωσωματική μου την εκαναν με υδροσαλπιγγες και εμεινα εγκυος αλλα μετα απο μια εβδομαδα θετική χοριακής παλινδρομμησε αρα παιζει ρολο η υδροσαλπιγγα και στην εμφυτευση και στη συντήρηρη μαλλον.

Οποτε θελετε ας γραψουμε και κατι λιγο στο site μας εγω για μας το εφτιαξα κλαψ κλαψ. φιλακια σε ολες!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Ζεττα δεν καταλαβα. Με την ευμορφια εχετε τον ιδιο εξωσωματικο ή τον ιδιο γιατρο? Στειλτε μου πμ ;)
Τον ιδιο γυναικολογο και αυτος μας εστειλε στον εξωσωματικο,αλλα η Ζεττα δεν πηγε μονο εγω.

Διαφημίσεις

Λινάκι μου, πολύ χαίρομαι που μας γράφεις πάλι. Σου είπε γιατί σου τα σταμάτησε? Επειδή και εγώ σε αυτόν ήμουν τα έπαιρνά όλα αυτά εκτός από τα ενεσάκια σχεδόν μέχρι την αυχενική. Το ίδιο μου είχε πει και ο γυναικολόγος μου που με παρακολουθούσε μετα την εμβρυομεταφορά. Και πάλι είχαν παλινδρομήσει δύο, αλλά είχαν πιαστει 3 και ευτυχώς έμεινε το ένα. Είχες καλές τιμές στις εξετάσεις?

RIKAKI μου:),

οιστραδιολη ειχα 3400 και προγεστερονη 4000 ελπιζω καλα να θυμαμαι γιατι δεν ειμαι τωρα σπιτι μου για να δω μου ειχε πει οτι ειναι πολυ καλες οι τιμες το περιεργο ηταν οτι καθε φορα που εκανα της μετρησης ηταν οι ιδιες ακομα και οταν μου σταματησε τα φαρμακα λογικα δεν θα επρεπε καθε φορα να αυξανοταν??? τι να πω...:?

να φταιει που μου σταματησε τα φαρμακα απο τοσο νωρις ενω διαβαζω απο αλλες κοπελες οτι τα συνεχιζουν μεχρι να περαση το πρωτο 3μηνο

image.php?u=35426&dateline=1369653980

οιστραδιολη ειχα 3400 και προγεστερονη 4000 ελπιζω καλα να θυμαμαι γιατι δεν ειμαι τωρα σπιτι μου για να δω μου ειχε πει οτι ειναι πολυ καλες οι τιμες το περιεργο ηταν οτι καθε φορα που εκανα της μετρησης ηταν οι ιδιες ακομα και οταν μου σταματησε τα φαρμακα λογικα δεν θα επρεπε καθε φορα να αυξανοταν??? τι να πω...:?

να φταιει που μου σταματησε τα φαρμακα απο τοσο νωρις ενω διαβαζω απο αλλες κοπελες οτι τα συνεχιζουν μεχρι να περαση το πρωτο 3μηνο

Λινακι μου δεν νομιζω οτι ηταν κακες οι τιμες σου, αλλα πιστευω οτι η προγεστερονη πρεπει να συνεχίζεται εστω προστατευτικα, νομίζω η οιστραδιόλη αυξανεται και πολύ μαλιστα κθώς μεγαλώνει και η εγκυμοσύνη. Τι να πω οντως γιατροι γίναμε αλλα δεν νομίζω ο συγκεκριμένος κορυφαίος μεγαλογιατρος να εκανε τετοιο λάθος, κατι αλλο θα εφταιξε σε ποια εβδομαδα σταματησε η κύηση, απότομα? ή αρχισε με καφε? συγγνωμη που ρωταω. φιλια πολλα.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Α ξεχασα η Christine1012 ki εγω γραψαμε ήδη τον γολγοθα μας στην εξωσωματική γραψτε κι εσεις και θα σας πληρώσω κι ολας τι να κανω. μπειτε να γραφτειτε στο epitelousmama και ζωντανεψτε λίγο το φορουμ δικο μας ειναι... πρεπει να γινουμε δυνατες για να αρχισουμε να στοχευουμε στην επιτυχια και να επαναφερουμε στην ταξη τους χαζογιατρους αν δεν το χεις φιλε μου μην κανεις εξωσωματικες και μας ταλαιπωρεις κι ολας!!! Αααααααα.

ΑΝΝΙΤΑΚΙ που τα βρισκεις βρε τα ανεκδοτα και σου εφτιαξα και στηλη να τα βαζεις.????

.

Οσο για αυτο με τα δανεικα με εχετε κουφανει εντελως εδω δεν πήρα εγω που ειχα και προβλημα και σου εδωσε εσενα που εισαι οκ. τελικα υπάρχουν καποιοι που κανουν εξωσωματική fast food που ελεγε και καποιος, κανουν κι αν κατσει εκατσε.

Dada κι εμενα την πρωτη εξωσωματική μου την εκαναν με υδροσαλπιγγες και εμεινα εγκυος αλλα μετα απο μια εβδομαδα θετική χοριακής παλινδρομμησε αρα παιζει ρολο η υδροσαλπιγγα και στην εμφυτευση και στη συντήρηρη μαλλον.

Οποτε θελετε ας γραψουμε και κατι λιγο στο site μας εγω για μας το εφτιαξα κλαψ κλαψ. φιλακια σε ολες!!!ξερεις Λαμπρινη μπορει να ειμαι για δανεικα δεν λεω οχι,αλλα με την πρωτη που δεν εβγαλα πολλα ωαρια τα παρατας;εδω σας ειπα δεν εχω κανει την ΑΜΗ,και μιλαμε τον εδωσα πολλα λεφτα,τον πληρωνα για την εξωσωματικη και καθε φορα που πηγαινα για να με εξετασει τον εδινα 60 ?.

Κουκλίτσες μου γλυκες!

Δεν πολυμπαινω γιατι δεν προλαβαίνω με το αλλο site μου τρωει πολύ χρονο μεχρι να μαθω λεπτομερειες. Ειμαι ομως καλα πήγα και για καφεδακι παλι και η Τριτη ειναι κοντα αχ ....

Mimitra μου μακαρι να εχεις προλακτίνη και να την ρυθμίσεις και να πιάσεις το μωρακι μόνη σου, η αληθεια ειναι οτι μου αρεσουν τα γλυκακια, χι χι. Οσο για τους γιατρους θα ερθω κι εγω παρεα να τους πλακωσουμε...

Aννιτακι Σε παρακαλω θα με παρετε μαζί σας στο ραντεβού με τον Τσίλι? δεν θελω με τίποτα να το χασω δυο τρελλοι μαζί και κατω απο τετοιες συνθήκες ειναι η μαγική συνταγή να βρειτε ακρη. Εγω παντως θα προτεινα να ηχογραφήσεις λίγη απο την κουβεντουλα σας να μας πεις μια γευση. Ειμαι fun Τσιλι αφου θελω να παω κι εγω ραντεβου αλλα τι να του πω? ηρθα γιατι γουσταρω να σ'ακουω? εισαι ο μόνος που δεν λες μπουρδες?

Λιν πολυ χαρηκα που ειχαμε νεα σου, η αληθεια ειναι πως για τον γιατρο που εκανες τις 4 προσπαθειες ειχα καλή εντυπωση γιατι οταν γεννησα στο διπλανο δωματιο γεννησε μια κοπελα που ειχε κανει 6 προσπαθειες αλλου και σ΄αυτον εμεινε με την πρώτη αρα τι να πω. Βεβαια κι εγω οσο κι αν χτυπιουνται οι γυναικολογοι πιστευω οτι ο Τσιλι μπιλι ειναι απαραίτητος πριν την προσπάθεια, επίσης κι εγω περνω προγεστερονη ακόμα και τώρα μεχρι την αυχενική μου ειπε.

Οποτε θελετε ας γραψουμε και κατι λιγο στο site μας εγω για μας το εφτιαξα κλαψ κλαψ. φιλακια σε ολες!!!

labrinipo μου, στον Καπετανακη εκανα 5 προσπαθ. σε καθε προσπαθεια ειχα αρκετα περιπου 30 ωαρια και καθε φορα εμεναν και καταψυξη αλλα το αλλο ξερεις πιο ηταν οτι και στην καταψυξη που ειχα καθε φορα εκανα παλι απο την αρχη με ορμονες ηταν λεει της αποψεις να μου βαζει 3καταψυξης και 1φρεσκο συνολο 4 για περισσοτερες πιθανοτητες βλακιες για να μην πω τιποτα αλλο. εγω καταλαβα οτι με εκμεταλευτηκε και που ξερω αν οντως εβαζε εμβρυα στην εμβρυομεταφορα αφου καθε φορα που εκανε με ναρκωση 'η με κοροιδευαν??? αστα μεγαλη απατη.

ενω τωρα που ειμαι στον Παντο θα κανω εμβρυομεταφορα μονο με τα κατεψυγμενα καμια μα καμια σχεση με τον αλλο

Διαφημίσεις

Λινακι μου δεν νομιζω οτι ηταν κακες οι τιμες σου, αλλα πιστευω οτι η προγεστερονη πρεπει να συνεχίζεται εστω προστατευτικα, νομίζω η οιστραδιόλη αυξανεται και πολύ μαλιστα κθώς μεγαλώνει και η εγκυμοσύνη. Τι να πω οντως γιατροι γίναμε αλλα δεν νομίζω ο συγκεκριμένος κορυφαίος μεγαλογιατρος να εκανε τετοιο λάθος, κατι αλλο θα εφταιξε σε ποια εβδομαδα σταματησε η κύηση, απότομα? ή αρχισε με καφε? συγγνωμη που ρωταω. φιλια πολλα.

ουτε καφε ειχα ουτε αιμα τιποτα απολυτος

σταματησε περιπου στην 9βδομαδα

φιλια

Και εγώ την ίδια απορία έχω με τη Λαμπρινή. Ο Πάντος και να το ρίσκαρε τόσο. Εγώ φαντάσου που τότε ήμουν 10.000 φορές πιο άσχετη απο τώρα και έλεγα τι χρειάζονται τόσα φάρμακα αφού πέτυχε? Βέβαια εγω με το κέντρο σταμάτησα σχεδόν άμεσα να επικοινώνω και με παρακολουθούσε ο γυναικολόγος, που μου συνέχιζε τα φάρμακα. Τους πήρα μόνο όταν έγιναν οι παλινδρομήσεις (9η με 10η) και μου είπαν να πάω σε ενδροκρινολόγο και να κάνω καμπύλη ζαχάρου και τελικά πάθαινα υπογλυκαιμία. Πόσο νωρίς τα έκοψες τα φάρμακα?

cOiVp2.png

Μαλλον έχω χάσει επεισόδια και κάπου γράφτηκε και δεν το είδα...Ζετάκι σου είπε και σένα δανεικά ο γιατρός????

Ευμορφία κοριτσάκι μου, ποσα ωάρια κατέβασες και σου είπε να πας για δανεικά???

Πάντως από ότι μου είπε ο Τσίλι η χαμηλή ΑΜΗ δεν είναι απαραίτητο ότι θα οδηγήσει κάποια γυναίκα σε δανεικά, είναι συνδιασμός πραγμάτων που οδηγεί στο να πάρουμε ωάρια από δότρια.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Και εγώ την ίδια απορία έχω με τη Λαμπρινή. Ο Πάντος και να το ρίσκαρε τόσο. Εγώ φαντάσου που τότε ήμουν 10.000 φορές πιο άσχετη απο τώρα και έλεγα τι χρειάζονται τόσα φάρμακα αφού πέτυχε? Βέβαια εγω με το κέντρο σταμάτησα σχεδόν άμεσα να επικοινώνω και με παρακολουθούσε ο γυναικολόγος, που μου συνέχιζε τα φάρμακα. Τους πήρα μόνο όταν έγιναν οι παλινδρομήσεις (9η με 10η) και μου είπαν να πάω σε ενδροκρινολόγο και να κάνω καμπύλη ζαχάρου και τελικά πάθαινα υπογλυκαιμία. Πόσο νωρίς τα έκοψες τα φάρμακα?

δεν θυμαμαι ακριβως, περιπου στην 6ηβδομαδα και επερνα μονο ασπιρηνακι και αντιπηκτικα ενεσακια, χωρις να εχω θεμα με θρομβοφιλια.

δεν ξερω τη εφταιξε ειχα παρα πολυ καλες χοριακες

Γεια σας κοριτσια καλα ειστε?

να περασετε μια ομορφη!!! Κυριακη.

Οσο για την προγεστερονη που λετε εμενα ο Παντος μου την εδωσε απο την ημερα της ωολιψιας μονο κολπικα με κρεμα vasclor πρωι,βραδι συν κορτιζονη, αντιπηκτ.ενεσακια, ασπιρινακι,και σικλακουρ.

Αλλα στην πορεια αφου πηρα τη θετικη χοριακη συνχρονος μετρουσα οιστραδιολη και προγεστερονη δεν θυμαμαι να σας πω της μοναδες μετα μου τα σταματησε σχεδον ολα τα φαρμακα και επερνα μονο ασπιρινακι και αντιπηκτ. ενεσακια. υπαρχει περιπτωση επειδη μου σταματησε την προγεστερονη και τα υπολοιπα φαρμακα πολυ νωρις γι'αυτο να μην συνεχιστηκε η κυηση?? δεν ξερω υποθεσης κανω..

Θύμησε μου λίγο ρε Λινάκι, όταν πήρες θετική χοριακή μετά από πόσο καιρό σου έκοψε τα φάρμακα.Θυμάμαι επειδή τότε μιλάγαμε και μαζί στο "μετα την εμβρυομεταφορά", ότι έκανες κάθε δύο μέρες χοριακή και δεν διπλασιαζότανε, μήπως του το είχες αναφέρει και γι'αυτό το λόγο σου έκοψε τα περισσότερα φάρμακα?Μήπως είχε καταλάβει ότι δεν ήταν δυνατή κύηση και δεν ήθελε να σε επιβαρύνει με ορμόνες?Δεν ξέρω ικασίες κάνω, μηπως καταφερουμε και βρούμε μια άκρη.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...