Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΡΕ ΕΥΜΟΡΦΙΑ.....ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ.... ΜΑΚΑΚΑ ΓΙΑΤΡΟ...!!!!!!!!!!!!!!
ναι τελικα ειναι,ο γιατρος ο γυναικολογος που μου σηστησε[δεν ξερω αν την εγραψα σωστα την λεξη]μου ειπε οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους στην θεσσαλονικη,τριχες.Ζεττα μηπως εχουμε και τον ιδιο γυναικολογο;σας αφηνω για λιγο παω να βγαλω γλυκακια και ερχομαι

Διαφημίσεις

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ.!!!!!!!

ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ..????????

εξέταση για μικρόβια όχι όμως με ιστό περιόδου, μου πήραν δείγμα όπως κάνουν και στο τεστ παπ, έχω κάνει, όλα ήταν OK. σπερμοδιάγραμμα και καλλιέργεια σπέρματος κάναμε, επίσης OK.

Γι αυτό νομίζω, πως μόνο ανοσολογικές δεν έχω κάνει....

Το κέρατο μου με τους μπιπ μπιπ μπιπ που μπλέκουμε....

Μη γ@μησ@ κάνα π@@στ@ γιατρό αι και σιχτιρ δηλαδή... μπιπ μπιπ

Τη καταδίκη μου μέσα αι και.... ααααααααα

evmorfia, ποιος είναι ο γυναικολόγος σου αλήθεια? στείλε μου πμ

url]

εξέταση για μικρόβια όχι όμως με ιστό περιόδου, μου πήραν δείγμα όπως κάνουν και στο τεστ παπ, έχω κάνει, όλα ήταν OK. σπερμοδιάγραμμα και καλλιέργεια σπέρματος κάναμε, επίσης OK.

Γι αυτό νομίζω, πως μόνο ανοσολογικές δεν έχω κάνει....

Το κέρατο μου με τους μπιπ μπιπ μπιπ που μπλέκουμε....

Μη γ@μησ@ κάνα π@@στ@ γιατρό αι και σιχτιρ δηλαδή... μπιπ μπιπ

Τη καταδίκη μου μέσα αι και.... ααααααααα

evmorfia, ποιος είναι ο γυναικολόγος σου αλήθεια? στείλε μου πμ

Δεν πειράζει που δεν έχεις κάνει σε ιστό περιόδου, ούτε εμένα μου έκανε ο Τσίλι, φαίνεται και στην καλλίέργεια κολπικού υγρού.Προσόχή όμως πρέπει να σου πέρνουν δείγμα και μέσα από τον τράχηλο όχι μονο γύρω από αυτόν.Στην δική μου περίπτωση ο τράχηλος μπορεί να ξεγελάσει και τον πιο έμπειρο γιατρό εκ πρώτης όψεως φαίνεται πεντακάθαρος.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ....!!!!!!!!!!!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ...ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ..!!!!!!!

εγω ειμαι 34 και επειδή εχω κυστες στο στηθος χωρις οικογ.ιστορικο, ο εξωσωματικος πριν ξεκινησω με εβαλε να κανω μαστογραφια. Ο μαστολογος μου ειπε οτι εχω ινοκυστικη μαστοπαθεια και μπορω να κανω εξωσωματικη. Βεβαια το φοβαμαι γενικοτερα και ειδικα μετα την εξωσ/κη ποναει περισσοτερο το στηθος μου απο τις ορμονες αλλα 2η θα κανω και ο Θεος βοηθος!!! ο γυναικολογος μου ειπε οτι βιαστηκα και θεωρει οτι ειμαι μικρη. Για τον πονο της μαστογραφιας δεν θα σχολιασω........ ουτε στην ωοληψια, ουτε στην αφαιρεση πολυποδα πονεσα ΤΟΣΟ

Έχω συγχυστεί αφάνταστα....

Η Ευμορφία ξέρει, όλοι γιάφκα είναι ρε γμτ μου, τα νεύρα μου ρε κορίτσια....

Ευμορφία αν δεις στο parents είχα ανοίξει και θέμα και ρωτούσα για τον συγκεκριμένο εξωσωματικό.

Θέλω να πάρω φόρα και να αρχίσω να τους βαράω όλους μαζί...

Θα σκάσω μιλάμε.... Θα σκάσω

url]

εγω ειμαι 34 και επειδή εχω κυστες στο στηθος χωρις οικογ.ιστορικο, ο εξωσωματικος πριν ξεκινησω με εβαλε να κανω μαστογραφια. Ο μαστολογος μου ειπε οτι εχω ινοκυστικη μαστοπαθεια και μπορω να κανω εξωσωματικη. Βεβαια το φοβαμαι γενικοτερα και ειδικα μετα την εξωσ/κη ποναει περισσοτερο το στηθος μου απο τις ορμονες αλλα 2η θα κανω και ο Θεος βοηθος!!! ο γυναικολογος μου ειπε οτι βιαστηκα και θεωρει οτι ειμαι μικρη. Για τον πονο της μαστογραφιας δεν θα σχολιασω........ ουτε στην ωοληψια, ουτε στην αφαιρεση πολυποδα πονεσα ΤΟΣΟ

ααχχ ρε κοριτσάκι τι τραβάς και εσύ.

Έχεις τουλάχιστον καθόλου κατεψυγμένα να μην χρειαστείς ξανά ορμόνες?

Ψηφιακή μαστογραφία έκανες και πονούσε τόσο πολύ?

url]

ααχχ ρε κοριτσάκι τι τραβάς και εσύ.

Έχεις τουλάχιστον καθόλου κατεψυγμένα να μην χρειαστείς ξανά ορμόνες?

Ψηφιακή μαστογραφία έκανες και πονούσε τόσο πολύ?

Kατεψυγμενα δεν εχω. Οποτε παλι απ την αρχη. Ψηφιακη εκανα αλλα πονεσα μαλλον τοσο γιατι εχω πολλες κυστες και μικρο στηθος. Ισως με μεγαλυτερο στηθος και χωρις κυστες να μην πονας. Μην σας τρομαζω. Καθε χρονο τις παρακολουθω με υπερηχο τα τελευταια 5 χρονια που τις ανακαλυψα. Νομιζω οτι οποιος εχει θεματακι καλυτερα να προσεχεις. βεβαια οι ορμονες ειναι πολλες.... οτι ειναι να γινει θα γινει και εγω το εχω πολυ αγχος αλλα δεν γινεται διαφορετικα. Θελω πολυ ενα παιδι.... φιλια

Διαφημίσεις

Έχω συγχυστεί αφάνταστα....

Η Ευμορφία ξέρει, όλοι γιάφκα είναι ρε γμτ μου, τα νεύρα μου ρε κορίτσια....

Ευμορφία αν δεις στο parents είχα ανοίξει και θέμα και ρωτούσα για τον συγκεκριμένο εξωσωματικό.

Θέλω να πάρω φόρα και να αρχίσω να τους βαράω όλους μαζί...

Θα σκάσω μιλάμε.... Θα σκάσω

μην εκνευριζεσαι. ποτε δεν ειναι αργα.Αλλαξε γιατρο. Ψαξτο οσο μπορεις. Δεν ειναι να μας παιζουνε αυτοι. Δυστυχως ενας θειος μου γιατρος μου ειπε οτι οι εξωσωματικοι ειναι μεγαλα λαμογια και θελει προσοχη. εγω πριν παω στον δικο μου το εψαξα και τον ρωτησα την γνωμη του....ρωτα οποιν μπορεις

Γεια σας κοριτσια καλα ειστε?

να περασετε μια ομορφη!!! Κυριακη.

Οσο για την προγεστερονη που λετε εμενα ο Παντος μου την εδωσε απο την ημερα της ωολιψιας μονο κολπικα με κρεμα vasclor πρωι,βραδι συν κορτιζονη, αντιπηκτ.ενεσακια, ασπιρινακι,και σικλακουρ.

Αλλα στην πορεια αφου πηρα τη θετικη χοριακη συνχρονος μετρουσα οιστραδιολη και προγεστερονη δεν θυμαμαι να σας πω της μοναδες μετα μου τα σταματησε σχεδον ολα τα φαρμακα και επερνα μονο ασπιρινακι και αντιπηκτ. ενεσακια. υπαρχει περιπτωση επειδη μου σταματησε την προγεστερονη και τα υπολοιπα φαρμακα πολυ νωρις γι'αυτο να μην συνεχιστηκε η κυηση?? δεν ξερω υποθεσης κανω..

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Γεια σας κοριτσια καλα ειστε?

να περασετε μια ομορφη!!! Κυριακη.

Οσο για την προγεστερονη που λετε εμενα ο Παντος μου την εδωσε απο την ημερα της ωολιψιας μονο κολπικα με κρεμα vasclor πρωι,βραδι συν κορτιζονη, αντιπηκτ.ενεσακια, ασπιρινακι,και σικλακουρ.

Αλλα στην πορεια αφου πηρα τη θετικη χοριακη συνχρονος μετρουσα οιστραδιολη και προγεστερονη δεν θυμαμαι να σας πω της μοναδες μετα μου τα σταματησε σχεδον ολα τα φαρμακα και επερνα μονο ασπιρινακι και αντιπηκτ. ενεσακια. υπαρχει περιπτωση επειδη μου σταματησε την προγεστερονη και τα υπολοιπα φαρμακα πολυ νωρις γι'αυτο να μην συνεχιστηκε η κυηση?? δεν ξερω υποθεσης κανω..

Λινάκι μου, πολύ χαίρομαι που μας γράφεις πάλι. Σου είπε γιατί σου τα σταμάτησε? Επειδή και εγώ σε αυτόν ήμουν τα έπαιρνά όλα αυτά εκτός από τα ενεσάκια σχεδόν μέχρι την αυχενική. Το ίδιο μου είχε πει και ο γυναικολόγος μου που με παρακολουθούσε μετα την εμβρυομεταφορά. Και πάλι είχαν παλινδρομήσει δύο, αλλά είχαν πιαστει 3 και ευτυχώς έμεινε το ένα. Είχες καλές τιμές στις εξετάσεις?

cOiVp2.png

ΛΙΝ, για να στις σταματησε οι τιμες θα ταν πανω από το φυσιολογικό. Γενικά ένα υγιές έμβρυο εκκρινει και προγεστερόνη και οιστρογόνα από μονο του. Απλα το μόνο που μπορω να σκεφτώ είναι ότι ο οργανισμος σου είχε συνηθίσει σε μεγαλες ποσοτητες προγεστερόνης και οιστρογόνων λογω φαρμακων και μετα, όταν τα έκοψε, δεν υποστηριζοταν επαρκώς. Επομενως παίζει και αυτό που λες. Να χάθηκε η κύηση από την απότομη πτώση της προγεστερόνης λογω κοψίματος των φαρμακων.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...