Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια! Ειμαι στην εξοχη αλλα δεν εχω καθολου καλη διαθεση, δεν ξερω γιατι...:(Ανιτακι και γω το χω σκεφτει για την προγεστερονη μου, οτι ισως ειναι χαμηλη. Εγω ξερω οτι ξεκινας και παιρνεις χαπια απο την ωοληψια.

ΛΕΤΤΑΚΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΕΧΕΙ.....

ΕΓΩ ΘΑ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ..!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

leuta,μαλλον ηταν πιο ευκολο γιαυτον να με παει στα δανεικα απο το να κατσει να λυση το προβλημα μου,για τον Ιουλιο σκεφτομαι να ξεκινησω να ψαχνω,τωρα μαζευω λεφτακια γιαυτο δουλευω τοσες πολλες ωρες.Δεν ξερω αν εφυγαν οι κυστες μολις καθαρισω θα παω στο γιατρο,σε αλλον γιατρο θα παω, μετα απο 18 χρονια θα τον αλλαξω,ολους τους γιατρους θα τους αλλαξω μεχρι και τον οδοντιατρο.

βρε κοριτσάκια μου εσείς που ξέρετε, λέτε να πάω να δω και κανέναν ανοσολόγο? Δεν ξέρω τι άλλο να κοιτάξω ρε γμτ.

ΒΡΕ ΖΕΤΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ...??????????

ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ..???????????

leuta,μαλλον ηταν πιο ευκολο γιαυτον να με παει στα δανεικα απο το να κατσει να λυση το προβλημα μου,για τον Ιουλιο σκεφτομαι να ξεκινησω να ψαχνω,τωρα μαζευω λεφτακια γιαυτο δουλευω τοσες πολλες ωρες.Δεν ξερω αν εφυγαν οι κυστες μολις καθαρισω θα παω στο γιατρο,σε αλλον γιατρο θα παω, μετα απο 18 χρονια θα τον αλλαξω,ολους τους γιατρους θα τους αλλαξω μεχρι και τον οδοντιατρο.

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΕΥΜΟΡΦΙΑ, ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ...!!!!!!!!!!!

ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΚΑΣ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ...!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα μωρό μου,

απογοητεύτηκα ρε γμτ, μου λέγαν όλοι εύκολη περίπτωση είσαι και τώρα....

δεν πήγα ακόμα να μιλήσω μαζί τους ήθελα να ηρεμήσω απο τα απανωτά χτυπήματα, θα το κάνω όμως, μάλλον αυτήν την εβδομάδα.

Δυστυχώς πολύ δύσκολο για Αθήνα....

Εσύ πότε θα ξαναπροσπαθήσεις?

Φιλάκια

μαλλον Απριλιο. θα δουμε..

ΒΡΕ ΖΕΤΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ...??????????

ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ..???????????

ΖΟΥΖΟΥΝΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ,

Είσαι καλά? Σε αγαπώ πού.

Έχω κάνει τις βασικές αίματος, lh fsh θυροειδή, μικρόβια τραχηλικού κλπ....

σαλπιγγογραφία, λαπαροσκόπηση...

Δεν έχω κάνει όμως αυτό το HLA ιστοσυμβατότητα που δεν ξέρω τι είναι αλλά διαβάζω οτι είναι σημαντικό και το άλλο με τα πατρικά αντισώματα που διαβάζω οτι μπορεί να είναι και ανευ σημασίας....

ΟΥΦ όλο και πιο πολύ μπερδεύομαι.

Evmorfia, με έσωσες, είχα σκοπό να πάω και σε αυτόν κάποια στιγμή και μάλιστα πριν αποφασίσω ήμουν ανάμεσα σε αυτόν και στο κέντρο που τελικά πήγα.

url]

Καλημέρα κοριτσάρες μου, είδα είχαμε κουσκουσάκι εχθές...εγώ βγήκα για ποτάκι.

Δεν ξέρω ρε κοριτσια διαβάζω το ένα μνμ, διαβάζω το άλλο και τελικά βγάζω ο συμπέρασμα ότι μετά από όλα αυτά που έχουμε ταραβήξει γίναμε επιστήμονες.Δεν ξέρω να απαντήσω στην Λιν και στην Ευμορφία και στην Ζετα αν τελικά πρέπει να κάνουνε και αυτές ανοσολογικό έλεγχο, απλα είναι πιο ανώδυνο το να δεις έναν ανοσολόγο από το να κάνεις μια ακόμα εξωσωματική.Είρθε η κολήτη μου εχθές να με δει, συμμαθήτριες από το νηπιαγωγείο, θα έκανε τον Μαϊο την πρώτη της προσπάθεια εξωσωματικής, στα πλαίσια των εξετάσεων η μαστογραφία έδειξε ογκίδιο στο στήθος, οπωσδήποτε αφαίρεση και μετά οτιδήποτε αλλο.Ηταν πολύ στεναχωρημένη γιατί με όλο αυτό μπορεί να μην μπορέσει ποτέ να κάνει παιδάκι.

Εμενα ουτε μαστογραφια ουτε υπερηχο με εβαλε να κανω,ελεος,που τους βρισκω ρω μαμωτο.ΕΛΕΟΣ

Διαφημίσεις

Δεν έχω κάνει όμως αυτό το HLA ιστοσυμβατότητα που δεν ξέρω τι είναι αλλά διαβάζω οτι είναι σημαντικό και το άλλο με τα πατρικά αντισώματα που διαβάζω οτι μπορεί να είναι και ανευ σημασίας....

Evmorfia, με έσωσες, είχα σκοπό να πάω και σε αυτόν κάποια στιγμή και μάλιστα πριν αποφασίσω ήμουν ανάμεσα σε αυτόν και στο κέντρο που τελικά πήγα.

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ;Σε αυτον θα πηγαινες;αχ κοριτσια να σας γνωριζα τοτε.

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ.!!!!!!!

ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ..????????

μαστογραφία ζητάνε μόνο όταν είσαι άνω των 35, κακώς, καλώς δεν ξέρω.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ....!!!!!!!!!!!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ...ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ..!!!!!!!

Εμενα ουτε μαστογραφια ουτε υπερηχο με εβαλε να κανω,ελεος,που τους βρισκω ρω μαμωτο.ΕΛΕΟΣ

ΡΕ ΕΥΜΟΡΦΙΑ.....ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ.... ΜΑΚΑΚΑ ΓΙΑΤΡΟ...!!!!!!!!!!!!!!

Kalhmera κορίτσια. Σας γνωρίζω τις περισσοτερες από το parents. Εχω να πω, ειδικά στην evmorfia, ότι, δυστυχώς, πολλοί γιατροί είναι λαλακες όπως ο δικός της. Τα κανουν στο περιπου και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι μονο το χρήμα. Επιπλέον, δεν παραδέχονται ποτέ ότι έκαναν λαθη και τα ρίχνουν στην ασθενή. Τουλαχιστον υπαρχουν τα φόρουμ όπου μπορούμε να τους ξεμπροστιάζουμε αλλα πολλες από μας την έχουμε πατήσει πρώτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...