Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΟΧΙ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ...!!!!

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΖΕ..!!!

Δεν ξέρω ρε αγάπη αν κάνει διαφορά το να τα πάρεις απο πριν ή απο την ίδια μέρα.

Δεν ξέρω.

Πάντως έπαιρνες και αυτό είναι καλό.

Δηλαδή αν δεν έπαιρνες καθόλου θα έλεγα ότι ήταν λάθος.

Απο την άλλη αυτοί είναι οι γιατροί εμείς δεν ξέρουμε.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΟΧΙ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ...!!!!

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΖΕ..!!!

Anitaki mou gliko ...

I progesteroni einai MUST na gini emfiteysi kai ksekiname na pernoume ta utrogestan tin epomeni tis oolipsias !!!!!

Prepei na proetimasti i mitra gia emfiteysi. Egw eperna 1200 monades. 200 sto stoma, 200 kolpika 3 fores tin hmera. Episis kai 3 cyclacur. Kai antiviosi apo tin imera emvriometaforas gia 3 hmeres.

Egw molis eida to aima kai pira to giatro mou tilefono to proto pragma pou mou eipe na metriso tin progesteroni. Itan poli xamili kai meta ekana kai tin enesi ala distixos den voithise ...

Yv7Sp2.png

εδω μου εκανε εξωσωματικη με υδροσαλπιγγες,εχω διαφορα προβληματα αλλα δεν εκατσε να μου τα λυσει,και ετσι πηγε στην ευκολη λυση.στην θεσσαλονικη ειναι ο γιατρος,ειναι και σε νοσοκομειο.

evmorfia1974 sou ekane eksosomatiki me udrosalpigges ;;; APAGOREVETE !!!

Afou oi udrosalpigges exoun toksiko ugro pou skotonoun to emvrio kai den mpori na gini silipsi oute fisiologika. Kai egw to idio provlima eixa ... Mia tin evgala kai tin ali tin eklisa kai gia auto kano eksosomatiki.

Pw pw pw ti gitroi iparxoun !!!!!

Yv7Sp2.png

δεν είχα ίντερνετ κοριτσακια μου κι έσκαγα που δεν μπορούσα να μπω να πούμε τα νεάκια μας.... :( φιλάκια σε όλες να αλλάξατε τις ωρολόγες σας και θα τα πούμε αργότερα να διαβάσω κι εγώ ντε τα γραφόμενα! φιλάκιααααααααααααα και καλημέρεςςςςςςςςς

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ,ολη μερα στη δουλεια σημερα.NΑΙ Dada τις τρεις που εκανα[δυο γιατι μια δεν προχωρησε]με υδροσαλπιγγες τις εκανα.Μετα την εβγαλα αλλα απο τοτε[2009] δεν εχω κανει αλλη εξωσωματικη,το καλοκαιρι θα ψαχτω.

καλημερα κοριτσια! Ειμαι στην εξοχη αλλα δεν εχω καθολου καλη διαθεση, δεν ξερω γιατι...:(Ανιτακι και γω το χω σκεφτει για την προγεστερονη μου, οτι ισως ειναι χαμηλη. Εγω ξερω οτι ξεκινας και παιρνεις χαπια απο την ωοληψια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μου ηρθε τελικα περιοδος πρωτη φορα χαρηκα τοσο,μετα απο 7μηνες.κοριτσια πως θα μπουμε στην κλημακτηριο ειναι δυσκολο πραγμα.

τελεια! Αρα ο οργανισμος σου επανερχεται. Παντως πατριωτακι μου φανηκε περιεργο και μενα που σε πηγε σε δανεικα αμεσως. Για ποτε σκεφτεσαι? Η θεραπεια που εκανες ελυσε το προβλημα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

καλημέρα αγάπες μου,

leutaki καλημέρα, γιατι αγάπη μου είσαι down? όλα θα φτιάξουν θα δεις.

Στον ιδιωτικό τομέα ήμουν γι αυτό φοβόμουν να πάρω άδεια και μόλις την πήρα δεν πέρασαν 3 μέρες και λένε "κρίση, απολύεσαι" ναι καλά ... άρχισε η κλώσα που λέγαμε να διαδίδει φήμες για εγκυμοσύνη και τσουπ με στείλανε....

Η 1η μου ήταν ναι, όμως δεν ξέρω φοβάμαι οτι δεν θα τα καταφέρω γι αυτό θα αρχίσω να κοιτάω και την υιοθεσία, αλλά επειδή και απο μικρή είχα και έχω μια ευαισθησία όσον αφορά τα ορφανά παιδάκια.

Dada, καλημέρα κοριτσάρα μου, τι καλά που γύρισες, οτι θέλεις είμαστε εδώ, φιλάκια

kale, καλημέρα μωρό μου, όλα καλά?

evmorfia, καλημέρα αντε να μια φορά που λέμε επιτέλους ήρθε η ακατονόμαστη (περίοδος), τώρα θα ηρεμήσεις λίγο, έχεις πμ

mimitra μου, προσπαθώ να μην σκέφτομαι την απόλυση αλλά τρελαίνομαι ρε γμτ, γιατί ήταν πρόφαση ο λόγος που είπαν...

Φιλάκια σε όλες

url]

Διαφημίσεις

καλημέρα αγάπες μου,

leutaki καλημέρα, γιατι αγάπη μου είσαι down? όλα θα φτιάξουν θα δεις.

Στον ιδιωτικό τομέα ήμουν γι αυτό φοβόμουν να πάρω άδεια και μόλις την πήρα δεν πέρασαν 3 μέρες και λένε "κρίση, απολύεσαι" ναι καλά ... άρχισε η κλώσα που λέγαμε να διαδίδει φήμες για εγκυμοσύνη και τσουπ με στείλανε....

Η 1η μου ήταν ναι, όμως δεν ξέρω φοβάμαι οτι δεν θα τα καταφέρω γι αυτό θα αρχίσω να κοιτάω και την υιοθεσία, αλλά επειδή και απο μικρή είχα και έχω μια ευαισθησία όσον αφορά τα ορφανά παιδάκια.

Dada, καλημέρα κοριτσάρα μου, τι καλά που γύρισες, οτι θέλεις είμαστε εδώ, φιλάκια

kale, καλημέρα μωρό μου, όλα καλά?

evmorfia, καλημέρα αντε να μια φορά που λέμε επιτέλους ήρθε η ακατονόμαστη (περίοδος), τώρα θα ηρεμήσεις λίγο, έχεις πμ

mimitra μου, προσπαθώ να μην σκέφτομαι την απόλυση αλλά τρελαίνομαι ρε γμτ, γιατί ήταν πρόφαση ο λόγος που είπαν...

Φιλάκια σε όλες

καλημερα Ζετάκι. Μην μου απογοητεύεσαι με την 1η προσπάθεια. Και εγώ μία εχω κάνει και δεν θα το βαλω κάτω. Για ανοσολόγο δεν ξέρω καλυτερα να σου πουνε τα κοριτσια για τον Τσιλι. Για την δουλεια σε καταλαβαινω παρα πολυ αλλα ετσι ειναι η ζωή... Σκληρή. Εγω θα σου προτεινα και 2η αν υπαρχει οικ.δυνατοτητα. Για ποιο λογο δεν πετυχε? σου ειπε κατι συγκεκριμενο?μηπως να ερθεις Αθηνα αν μπορεις?εχει καλους γιατρους. φιλάκια

Μου ηρθε τελικα περιοδος πρωτη φορα χαρηκα τοσο,μετα απο 7μηνες.κοριτσια πως θα μπουμε στην κλημακτηριο ειναι δυσκολο πραγμα.

μπραβο κοριτσι.αντε να μπαινεις σε μία σειρά και εσύ.καλημερα

καλημερα Ζετάκι. Μην μου απογοητεύεσαι με την 1η προσπάθεια. Και εγώ μία εχω κάνει και δεν θα το βαλω κάτω. Για ανοσολόγο δεν ξέρω καλυτερα να σου πουνε τα κοριτσια για τον Τσιλι. Για την δουλεια σε καταλαβαινω παρα πολυ αλλα ετσι ειναι η ζωή... Σκληρή. Εγω θα σου προτεινα και 2η αν υπαρχει οικ.δυνατοτητα. Για ποιο λογο δεν πετυχε? σου ειπε κατι συγκεκριμενο?μηπως να ερθεις Αθηνα αν μπορεις?εχει καλους γιατρους. φιλάκια

καλημέρα μωρό μου,

απογοητεύτηκα ρε γμτ, μου λέγαν όλοι εύκολη περίπτωση είσαι και τώρα....

δεν πήγα ακόμα να μιλήσω μαζί τους ήθελα να ηρεμήσω απο τα απανωτά χτυπήματα, θα το κάνω όμως, μάλλον αυτήν την εβδομάδα.

Δυστυχώς πολύ δύσκολο για Αθήνα....

Εσύ πότε θα ξαναπροσπαθήσεις?

Φιλάκια

url]

Καλημέρα κοριτσάρες μου, είδα είχαμε κουσκουσάκι εχθές...εγώ βγήκα για ποτάκι.

Δεν ξέρω ρε κοριτσια διαβάζω το ένα μνμ, διαβάζω το άλλο και τελικά βγάζω ο συμπέρασμα ότι μετά από όλα αυτά που έχουμε ταραβήξει γίναμε επιστήμονες.Δεν ξέρω να απαντήσω στην Λιν και στην Ευμορφία και στην Ζετα αν τελικά πρέπει να κάνουνε και αυτές ανοσολογικό έλεγχο, απλα είναι πιο ανώδυνο το να δεις έναν ανοσολόγο από το να κάνεις μια ακόμα εξωσωματική.Είρθε η κολήτη μου εχθές να με δει, συμμαθήτριες από το νηπιαγωγείο, θα έκανε τον Μαϊο την πρώτη της προσπάθεια εξωσωματικής, στα πλαίσια των εξετάσεων η μαστογραφία έδειξε ογκίδιο στο στήθος, οπωσδήποτε αφαίρεση και μετά οτιδήποτε αλλο.Ηταν πολύ στεναχωρημένη γιατί με όλο αυτό μπορεί να μην μπορέσει ποτέ να κάνει παιδάκι.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...