Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

mimitra μου σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου! δεν φταις εσυ εγω δεν ημουν λιγο πιο σαφης για το που εκανα ολες της προσπαθειες.

Μονη μου θα κανω γιατι στο κατω κατω δεν θα τον "παρακαλαω" για να μου πει τη να κανω απο εξετασεις. τη δευτερα θα μιλησω με τον μικροβιολογο να τον ρωτησω αν κανει την εξετασει κατατμηση σπερμ και ΝΚ σε περπτωση που δεν τοτε απλα θα μου παρει αιμα και θα το στειλω στο Λοκους αλλα για την κατατμηση πιστευω οτι θα γινετε και στη συνεχια θα κανω και μια κολπικη καλιεργεια.

ετσι να κανεις Λινακι! Και οταν δεις οτι ολα ειναι οκ να πας να βαλεις τα εμβρυακια σου! ;) ισως οντως ηταν τυχαιο γεγονος οι παλινδρομες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

mimitra μου σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου! δεν φταις εσυ εγω δεν ημουν λιγο πιο σαφης για το που εκανα ολες της προσπαθειες.

Μονη μου θα κανω γιατι στο κατω κατω δεν θα τον "παρακαλαω" για να μου πει τη να κανω απο εξετασεις. τη δευτερα θα μιλησω με τον μικροβιολογο να τον ρωτησω αν κανει την εξετασει κατατμηση σπερμ και ΝΚ σε περπτωση που δεν τοτε απλα θα μου παρει αιμα και θα το στειλω στο Λοκους αλλα για την κατατμηση πιστευω οτι θα γινετε και στη συνεχια θα κανω και μια κολπικη καλιεργεια.

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..?????????

ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ....ΕΓΩ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ LOCUS, ΤΟΝ ΤΣΙΛΙΒΑΚΟ, ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ...!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΤΜΙΣΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΚ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ...!!!!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΕΣΥ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΛΙΒΑΚΟ ΚΙ ΕΣΥ....ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ....ΤΙ ΛΕΣ..?????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ........ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΛΙ......ΧΑΧΑΧΑΧΑ:P:p:p:p

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ....ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ Η ΧΑΜΗΛΗ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ.....ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..?????:confused::confused::confused::confused:

ΛΙΝΑΚΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ..??????

Διαφημίσεις

ΛΙΝΑΚΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ..??????

οχι δεν εχω κανει, τι ακριβως δειχνη αυτη η εξεταση? δεν ειμαι καλημενη με το τεστ παπ που εχω κανει και την κολπικη καλιεργ που θα κανω.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

ΚΟΡΙΤΣΙΑ........ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΛΙ......ΧΑΧΑΧΑΧΑ:P:p:p:p

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ....ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ Η ΧΑΜΗΛΗ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ.....ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..?????:confused::confused::confused::confused:

Σαφέστατα η χαμηλή προγεστερόνη είναι αιτία να μη γίνεται η σύλληψη. .....

Γι αυτό το λόγο και ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ παίρνουμε utrogestan...

Εγω επαιρνα (ενα... δυο, πέντε. .. ), 6 κολπικά και 3 από το στόμα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Απο πριν την εμβρυομεταφορα ξαναλέω.

Δε σου είχαν δώσει? ? ?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..?????????

ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ....ΕΓΩ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ LOCUS, ΤΟΝ ΤΣΙΛΙΒΑΚΟ, ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ...!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΤΜΙΣΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΚ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ...!!!!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΕΣΥ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΛΙΒΑΚΟ ΚΙ ΕΣΥ....ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ....ΤΙ ΛΕΣ..?????

το πιο πιθανο να στειλω τα μπουκαλακια με το αιμα σε παγοκυστη οπως μιλησει με την κυρια δρακα στο λοκους και σε περιπτωση που δεν ειναι καλα τα αποτελεσματα θα αναιβω Αθηνα τωρα για την κατατμηση σπερματος ειναι δυσκολο αλλα πρεπει να γινετε και σε μικροβιολογικα

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

το πιο πιθανο να στειλω τα μπουκαλακια με το αιμα σε παγοκυστη οπως μιλησει με την κυρια δρακα στο λοκους και σε περιπτωση που δεν ειναι καλα τα αποτελεσματα θα αναιβω Αθηνα τωρα για την κατατμηση σπερματος ειναι δυσκολο αλλα πρεπει να γινετε και σε μικροβιολογικα

Η ΚΑΤΑΤΜΙΣΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΛΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ..!!!!

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ( ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΧΛΑΜΥΔΙΑ, ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ, ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ), ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ LOCUS...

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ LOCUS..!!!!!!!!!

ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ Ε..??????????

Σαφέστατα η χαμηλή προγεστερόνη είναι αιτία να μη γίνεται η σύλληψη. .....

Γι αυτό το λόγο και ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ παίρνουμε utrogestan...

Εγω επαιρνα (ενα... δυο, πέντε. .. ), 6 κολπικά και 3 από το στόμα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Απο πριν την εμβρυομεταφορα ξαναλέω.

Δε σου είχαν δώσει? ? ?

ΟΧΙ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ...!!!!

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΖΕ..!!!

Αρχιζω παλι και τα παιρνω,υπαρχουν τοσες εξετασεις και εγω εκανα μονο τις κλασικες,με την πρωτη αποτυχια με πηγε αμεσως στα δανεικα αντι να με βαλει να κανω εξετασεις.Γιατι ρε γαμωτο ολοι οι ασχετοι γιατροι πεφτουν επανω μου.Αχ ρε κοριτσια αν σας γνωριζα τοτε που ξεκινησα τις προσπαθειες θα εκανα αλλα βηματα.

Αρχιζω παλι και τα παιρνω,υπαρχουν τοσες εξετασεις και εγω εκανα μονο τις κλασικες,με την πρωτη αποτυχια με πηγε αμεσως στα δανεικα αντι να με βαλει να κανω εξετασεις.Γιατι ρε γαμωτο ολοι οι ασχετοι γιατροι πεφτουν επανω μου.Αχ ρε κοριτσια αν σας γνωριζα τοτε που ξεκινησα τις προσπαθειες θα εκανα αλλα βηματα.

γιατί πήρες δανεικά αν επιτρέπεται? τί προβλημα υπάρχει? σορρυ αλλά με μονο 1 σου ειπε να παρεις δανεικα? ποιος μαγκας γιατρος ειναι αυτος? μην συγχυζεσαι τωρα ξερεις και θα το ψαξεις καλυτερα. πες μας το αρχ.γραμμα του ον/τος.φιλια

εδω μου εκανε εξωσωματικη με υδροσαλπιγγες,εχω διαφορα προβληματα αλλα δεν εκατσε να μου τα λυσει,και ετσι πηγε στην ευκολη λυση.στην θεσσαλονικη ειναι ο γιατρος,ειναι και σε νοσοκομειο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...