Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

τρελόΑνίτα ...... εγώ μετά την υστεροσκόπηση είχα τρελή μαστούρα! ! !

Κοιμόμουνα 8-10 ώρες! !!!!!

Συν ο πόνος. ...

Είσαι σίγουρη οτι θα μπορέσεις να συννενοηθείς με τον Τσίλι-Μπιλι? ?

Γνώμη μου να πας μια μέρα μετά.

Εκτός αν μεσολαβούν πολλές ώρες απο την επέμβαση και το ραντεβού.

Αλλιώς ..... δεν ξέρω πως θα συννενοηθείς!

Είναι που ειναι ψυχακιας αυτός, αν είσαι κι εσυ μαστουρωμένη.... θα ήθελα να το δω αυτο!!!

Χα χα χα!:tongue::tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ......Γ@Μ@ ΤΑ......ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ......!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ.....ΜΑΝΤΟΛΑΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ......ΧΑΧΑΧΑΧΑ...!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΑΓΆΠΗ μου λατρεία μου καμμένη μπαταρία μου!!!

Σ αγαπώ σ αγαπώ σ αγαπώωωωωω τρελαααααραααααααα!!:tongue:

ΕΤΣΙ.....ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ....ΝΑ ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ..!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΖΑΜΠΟΝΟΠΙΤΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ:tongue::tongue::tongue:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

γεια σας κοριτσάρες μου.

Σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση σας, προσπαθώ να είμαι όσο πιο καλά μπορώ και να κλείσω απο εβδομάδα ραντεβού στο κέντρο, να δω τι θα μου πουν οτι πήγε στραβά....

Θα πάω στον Αγιο Στυλιανό στη Θεσσαλονίκη σαν αρχή, αλλά απο οτι είδα δεν ζητάνε και λίγα χαρτιά οπότε πρέπει μάλλον να οργανωθώ πρώτα με αυτά και μετά να κλείσω ραντεβού εκεί.

roubies, αφού βρε αγάπη μου το θέλεις τόσο πολύ και εσύ γιατί δεν ξεκινάς διαδικασίες, θα τον ψήσεις σιγα σιγά τον αντρούλη σου και νομίζω αν το συζητήσεις λίγο παραπάνω μαζί του, θα δεχτεί, ε?

nastazia, να πας να του την χώσεις την ένεση και θα έρθω και εγώ για συμπαράσταση και μετά πάμε και στον δικό μου, γιατί δεν μου είπαν οτι είναι αυτό το θέμα, αλλά πρέπει να άρχισαν να φοβούνται μη φουσκώσω και δεν τους είχα πει και τίποτα για την προσπάθεια που και να τους το έλεγα...

Λαμπρινούλα μου, Θεσσαλονίκη είμαι δυστυχώς και θα ήθελα και εγώ τόσο πολύ να πίναμε ένα καφεδάκι, αλλά πολλά τα χλμ ρε γμτ.... έχεις πμ

Ανιτάκι μου, συλλυπητήρια αγάπη μου, καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος... Αυτά τα ξαφνικά είναι πολύ δύσκολα ρε γμτ.

Για τον Τσίλι λίγο δύσκολο γιατί χλωμό να μπορέσουμε να κατέβουμε Αθήνα, που να πάρει ο σύζυγος άδεια, τώρα μάλιστα που μόνο αυτός εργάζεται. Είναι ζόρικα και σε αυτούς .... και προσέχουμε....

evmorfia και εμένα όταν είχα κάνει σαλπιγγογραφία κανείς δεν μου είπε για μικρόβια έτσι πήγα και εγώ, ντουβάρι λέμε.... όμως δεν είχα πονέσει καθόλου, εσύ γιατί πονάς? υπάρχει κάποιο θέμα στις σάλπιγγες? που τις έκανες?

Αναστασάκι μου πως πάει το γούτσου γούτσου? Διάβασα λέει κάπου προς τη Λειβαδιά βρέθηκε σύζυγος να τρέχει με τα παντελόνια κάτω γιατί τον βίαζε η γυναίκα του κάθε τρεις και λίγο... Εσύ ήσουν, ε? :)χαχαχα

Το site που είχες ανεβάσει το είδα και ψιλοέψαξα και εγώ αλλά μάλλον είμαι λίγο .... δεν μπορώ να καταλάβω πόσο διαιρέσεων είναι τα δικά μου.

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια και σας ευχαριστώ όλες.

χαχαχαχαχα

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλησπερα κοριτσια, ελπιζω να μην εχετε θυμωσει μαζι επειδη εξαφανιστηκα

:oops:. Τα νεα μου.. σας τα ειπαι η leuta που επικοινωνησαμε στο αλλο parents. καποια κοπελα ειπαι δεν θυμαμαι ποια, γιατι δεν φευγω απο αυτο το γιατρο αφου εχω τοσες αποτυχιες, στον Π@ντο πηγα για πρωτη φορα οπου εγινε η τελευταια προσπαθεια που παλινδρομησε και δεν μπορω να φυγω γιατι,εχω τα κατεψυγμενα.

Της υπολοιπες 5 εξωσωματικες μαζι και μια παλινδρομη της εκανα στον Καπετανακη το Νοεμβριο του 2010 και 3 σπερματεγ. στον γυναικολογο στη Χιο και τη 1 εξωσωμ. στον Παντο.

Ειμαι πολυ μπερδεμενη βρισκωμαι σε αδιεξοδο που δεν μου λενε τη εξετασεις πρεπει να κανω απο δω και περα με τοσα που εχω περασει ειμαι σε τετοιο σημειω να τα παρατησω,γιατι δεν θα αντεξω,αλλο ενα αρνητικο αποτελεσμα και ποσο περισσοτερο σε μια παλινδρομιση.

Πολυ φοβαμαι οτι δεν θα γινω ποτε μανα και με ποναει πολυ:cry: αυτες οι σκεψεις με κανουν κομματια συνεχια με πιανει το παραπονο,γιατι τι εχω κανει στη ζωη μου και τιμορουμε ετσι,εχω περαση και πολλα θεματα υγειαςαπο την οικογενεια μου!

τι αλλο πια πρεπει να βιωσω θελω να τους δωσω χαρα στο να αποκτησω ενα παιδι αλλα και γιατι το θελω παρα πολυ!

Συγνωμη για το τεραστιο μνμ και ελπιζω να μην εχετε θυμωσει μαζι μου.

Τα φιλια μου σε ολες σας!και την αγαπη μου!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Ζεττακι μου σε περιμενα να γυρισεις...χαιρομαι που επανηλθες! Νομιζα ησουν στο δημοσιο. Σε απελυσε ετσι χωρις λογο? Γινεται?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

RΟUΒΙΕS επιβαλλεται νομιζω η καλλιεργεια πριν την εξωσωματικη. Το σπερμοδιαγραμμα δει δειχνει μικροβια και χλαμυδια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

:oops:. Τα νεα μου.. σας τα ειπαι η leuta που επικοινωνησαμε στο αλλο parents. καποια κοπελα ειπαι δεν θυμαμαι ποια, γιατι δεν φευγω απο αυτο το γιατρο αφου εχω τοσες αποτυχιες, στον Π@ντο πηγα για πρωτη φορα οπου εγινε η τελευταια προσπαθεια που παλινδρομησε και δεν μπορω να φυγω γιατι,εχω τα κατεψυγμενα.

Της υπολοιπες 5 εξωσωματικες μαζι και μια παλινδρομη της εκανα στον Καπετανακη το Νοεμβριο του 2010 και 3 σπερματεγ. στον γυναικολογο στη Χιο και τη 1 εξωσωμ. στον Παντο.

Ειμαι πολυ μπερδεμενη βρισκωμαι σε αδιεξοδο που δεν μου λενε τη εξετασεις πρεπει να κανω απο δω και περα με τοσα που εχω περασει ειμαι σε τετοιο σημειω να τα παρατησω,γιατι δεν θα αντεξω,αλλο ενα αρνητικο αποτελεσμα και ποσο περισσοτερο σε μια παλινδρομιση.

Πολυ φοβαμαι οτι δεν θα γινω ποτε μανα και με ποναει πολυ:cry: αυτες οι σκεψεις με κανουν κομματια συνεχια με πιανει το παραπονο,γιατι τι εχω κανει στη ζωη μου και τιμορουμε ετσι,εχω περαση και πολλα θεματα υγειαςαπο την οικογενεια μου!

τι αλλο πια πρεπει να βιωσω θελω να τους δωσω χαρα στο να αποκτησω ενα παιδι αλλα και γιατι το θελω παρα πολυ!

Λινάκι μου καλησπέρα!

Χαίρομαι που βλέπω μήνυμα απο εσενα.

Εγώ ήμουν αυτή που είχε πει έτσι ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ οτι όλες σου οι προσπάθειες/αποτυχίες ήταν στον ίδιο γιατρό.

Συγγνώμη αλλά αυτό νόμιζα και θεώρησα οτι έπρεπε να φύγεις από αυτόν.

Εφόσον έχεις κάνει μόνο μια προσπάθεια σε αυτόν τότε οκ.

Τώρα για τα αλλα να πω οτι εννοείται πως δεν έχουμε θυμώσει βρε.

Απο ενδιαφέρον μόνο ρωτησα που χάθηκες.

Τώρα τι σου είπε ο γιατρός τι θα κάνετε?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Λινακι γιατι δεν πατε σε εναν καλο ανοσολογο να τα δει ολα. Ασε τι λεει ο εξωσωματικος σου..να σε ρωτησω κατι. Ειχες κανει πολλα ωαρια θυμαμαι. Τα φτασατε βλαστοκυστες αυτα που εβαλες? Το σπερμα ειναι οκ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ζεττακι να σε ρωτησω κατι? Η 1η σου δεν ηταν? Γιατι το ψαχνεις για υιοθεσια? Οχι οτι ειναι κακο, το αντιθετο μαλλιστα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Λινακι γιατι δεν πατε σε εναν καλο ανοσολογο να τα δει ολα. Ασε τι λεει ο εξωσωματικος σου..να σε ρωτησω κατι. Ειχες κανει πολλα ωαρια θυμαμαι. Τα φτασατε βλαστοκυστες αυτα που εβαλες? Το σπερμα ειναι οκ?

leuta μου, ειχα συνολο αν θυμαμαι καλα 30 ωαρια απο τα οποια γονιμοποιηθηκαν ολα και μου εβαλαν 4 βλαστοκυστηκες. ναι ειναι οκ το σπερμα

Γειά σου leuta!

γεια σου Δημητρουλα! Παιδευομαι απο τον σαλιγκαρο το κινητο μου να διαβασω και να γραψω:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

leuta μου, ειχα συνολο αν θυμαμαι καλα 30 ωαρια απο τα οποια γονιμοποιηθηκαν ολα και μου εβαλαν 4 βλαστοκυστηκες. ναι ειναι οκ το σπερμα

αρα εχεις καλα εμβρυακια!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Λινάκι μου καλησπέρα!

Χαίρομαι που βλέπω μήνυμα απο εσενα.

Εγώ ήμουν αυτή που είχε πει έτσι ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ οτι όλες σου οι προσπάθειες/αποτυχίες ήταν στον ίδιο γιατρό.

Συγγνώμη αλλά αυτό νόμιζα και θεώρησα οτι έπρεπε να φύγεις από αυτόν.

Εφόσον έχεις κάνει μόνο μια προσπάθεια σε αυτόν τότε οκ.

Τώρα για τα αλλα να πω οτι εννοείται πως δεν έχουμε θυμώσει βρε.

Απο ενδιαφέρον μόνο ρωτησα που χάθηκες.

Τώρα τι σου είπε ο γιατρός τι θα κάνετε?

mimitra μου σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου! δεν φταις εσυ εγω δεν ημουν λιγο πιο σαφης για το που εκανα ολες της προσπαθειες.

Μονη μου θα κανω γιατι στο κατω κατω δεν θα τον "παρακαλαω" για να μου πει τη να κανω απο εξετασεις. τη δευτερα θα μιλησω με τον μικροβιολογο να τον ρωτησω αν κανει την εξετασει κατατμηση σπερμ και ΝΚ σε περπτωση που δεν τοτε απλα θα μου παρει αιμα και θα το στειλω στο Λοκους αλλα για την κατατμηση πιστευω οτι θα γινετε και στη συνεχια θα κανω και μια κολπικη καλιεργεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...