Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

zetta μου λυπαμαι για το αποτελεσμα,αν θελεις να μαθω για τις ιδιωτικες υιοθεσιες μπορω,ενας φιλος του αντρα μου,αστυνομικος παρακαλω,υιοθετησε ενα μωρο 2 μηνων αγορακι,αν θελεις να μαθω περισσοτερα στειλε μου πμ

Διαφημίσεις

να ρε κοριτσια ενταξει δεν το ηξερε ο ενας γιατρος,δεν το ηξερε ο δευτερος γιατρος δεν το ηξερε και ο τριτος;τρεις γιατρους περασα για να κανω μια σαλπιγγογραφια κανενας πια;και σας ειπα εκανα 3 φορες[και ποσο ποναει η ρημαδα].

γεια σας κοριτσάρες μου.

Σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση σας, προσπαθώ να είμαι όσο πιο καλά μπορώ και να κλείσω απο εβδομάδα ραντεβού στο κέντρο, να δω τι θα μου πουν οτι πήγε στραβά....

Θα πάω στον Αγιο Στυλιανό στη Θεσσαλονίκη σαν αρχή, αλλά απο οτι είδα δεν ζητάνε και λίγα χαρτιά οπότε πρέπει μάλλον να οργανωθώ πρώτα με αυτά και μετά να κλείσω ραντεβού εκεί.

roubies, αφού βρε αγάπη μου το θέλεις τόσο πολύ και εσύ γιατί δεν ξεκινάς διαδικασίες, θα τον ψήσεις σιγα σιγά τον αντρούλη σου και νομίζω αν το συζητήσεις λίγο παραπάνω μαζί του, θα δεχτεί, ε?

nastazia, να πας να του την χώσεις την ένεση και θα έρθω και εγώ για συμπαράσταση και μετά πάμε και στον δικό μου, γιατί δεν μου είπαν οτι είναι αυτό το θέμα, αλλά πρέπει να άρχισαν να φοβούνται μη φουσκώσω και δεν τους είχα πει και τίποτα για την προσπάθεια που και να τους το έλεγα...

Λαμπρινούλα μου, Θεσσαλονίκη είμαι δυστυχώς και θα ήθελα και εγώ τόσο πολύ να πίναμε ένα καφεδάκι, αλλά πολλά τα χλμ ρε γμτ.... έχεις πμ

Ανιτάκι μου, συλλυπητήρια αγάπη μου, καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος... Αυτά τα ξαφνικά είναι πολύ δύσκολα ρε γμτ.

Για τον Τσίλι λίγο δύσκολο γιατί χλωμό να μπορέσουμε να κατέβουμε Αθήνα, που να πάρει ο σύζυγος άδεια, τώρα μάλιστα που μόνο αυτός εργάζεται. Είναι ζόρικα και σε αυτούς .... και προσέχουμε....

evmorfia και εμένα όταν είχα κάνει σαλπιγγογραφία κανείς δεν μου είπε για μικρόβια έτσι πήγα και εγώ, ντουβάρι λέμε.... όμως δεν είχα πονέσει καθόλου, εσύ γιατί πονάς? υπάρχει κάποιο θέμα στις σάλπιγγες? που τις έκανες?

Αναστασάκι μου πως πάει το γούτσου γούτσου? Διάβασα λέει κάπου προς τη Λειβαδιά βρέθηκε σύζυγος να τρέχει με τα παντελόνια κάτω γιατί τον βίαζε η γυναίκα του κάθε τρεις και λίγο... Εσύ ήσουν, ε? :)χαχαχα

Το site που είχες ανεβάσει το είδα και ψιλοέψαξα και εγώ αλλά μάλλον είμαι λίγο .... δεν μπορώ να καταλάβω πόσο διαιρέσεων είναι τα δικά μου.

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια και σας ευχαριστώ όλες.

url]

γεια σας κοριτσάρες μου.

Σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση σας, προσπαθώ να είμαι όσο πιο καλά μπορώ και να κλείσω απο εβδομάδα ραντεβού στο κέντρο, να δω τι θα μου πουν οτι πήγε στραβά....

Θα πάω στον Αγιο Στυλιανό στη Θεσσαλονίκη σαν αρχή, αλλά απο οτι είδα δεν ζητάνε και λίγα χαρτιά οπότε πρέπει μάλλον να οργανωθώ πρώτα με αυτά και μετά να κλείσω ραντεβού εκεί.

roubies, αφού βρε αγάπη μου το θέλεις τόσο πολύ και εσύ γιατί δεν ξεκινάς διαδικασίες, θα τον ψήσεις σιγα σιγά τον αντρούλη σου και νομίζω αν το συζητήσεις λίγο παραπάνω μαζί του, θα δεχτεί, ε?

nastazia, να πας να του την χώσεις την ένεση και θα έρθω και εγώ για συμπαράσταση και μετά πάμε και στον δικό μου, γιατί δεν μου είπαν οτι είναι αυτό το θέμα, αλλά πρέπει να άρχισαν να φοβούνται μη φουσκώσω και δεν τους είχα πει και τίποτα για την προσπάθεια που και να τους το έλεγα...

Λαμπρινούλα μου, Θεσσαλονίκη είμαι δυστυχώς και θα ήθελα και εγώ τόσο πολύ να πίναμε ένα καφεδάκι, αλλά πολλά τα χλμ ρε γμτ.... έχεις πμ

Ανιτάκι μου, συλλυπητήρια αγάπη μου, καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος... Αυτά τα ξαφνικά είναι πολύ δύσκολα ρε γμτ.

Για τον Τσίλι λίγο δύσκολο γιατί χλωμό να μπορέσουμε να κατέβουμε Αθήνα, που να πάρει ο σύζυγος άδεια, τώρα μάλιστα που μόνο αυτός εργάζεται. Είναι ζόρικα και σε αυτούς .... και προσέχουμε....

evmorfia και εμένα όταν είχα κάνει σαλπιγγογραφία κανείς δεν μου είπε για μικρόβια έτσι πήγα και εγώ, ντουβάρι λέμε.... όμως δεν είχα πονέσει καθόλου, εσύ γιατί πονάς? υπάρχει κάποιο θέμα στις σάλπιγγες? που τις έκανες?

Αναστασάκι μου πως πάει το γούτσου γούτσου? Διάβασα λέει κάπου προς τη Λειβαδιά βρέθηκε σύζυγος να τρέχει με τα παντελόνια κάτω γιατί τον βίαζε η γυναίκα του κάθε τρεις και λίγο... Εσύ ήσουν, ε? :)χαχαχα

Το site που είχες ανεβάσει το είδα και ψιλοέψαξα και εγώ αλλά μάλλον είμαι λίγο .... δεν μπορώ να καταλάβω πόσο διαιρέσεων είναι τα δικά μου.

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια και σας ευχαριστώ όλες.

κοριτσάκι μου αυτό φοβούνται γι'αυτό σε απέλυσε, το ίδιο και εμένα. 1,5 χρόνο αφού παντρεύτηκα. Μην στεναχωριέσαι όλα θα φτιάξουν. φιλακια

zetta εγω εχω ,ειχα υδροσαλπιγγες,την πρωτη φορα που την εκανα στα 18 μου πονεσα λιγο,την δευτερη την εκανα στα 34 πονεσα παραπανω,μετα αφαιρεσα την μια,και την τριτη την εκανα τον οκτωμβριο,εκει πεθανα απο τον πονο γιατι εχω μια σαλπιγγα και αυτη βουλωμενη.Μια φορα ειχα παρει τηλ.στον Αγιο Στυλιανο να ρωτησω και μου ειπαν οτι εχει παρα πολλες αιτησεις που εκρεμουν και λιγα μωρα,αλλα παλι αμα θελω να παω να κανω αιτηση.δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα πανε και αυτοι θα σου πουν η παρτους τηλ.

Διαφημίσεις

evmorfia, γι αυτό πονάς οπότε, τι να πω ρε γμτ, οι πιο πολλοί γιατροί είναι στην κοσμάρα τους.

Μωρέ καλά το κατάλαβα και με την υιοθεσία τοίχο θα βρω. Τέλος πάντων ας κάνω μια προσπάθεια και θα ψάξω και τι γίνεται με τις γύρω χώρες....

Ααα μην ξεχνιόμαστε πιάσε κι ένα προφιτερολ.... ;)

nastazia, ααχχχ πονεμένες ιστορίες, αλλά που θα πάει θα γυρίσει ο τροχός...

Νέα θεραπεία πενταπλασιάζει τις επιτυχείς εξωσωματικές

http://www.babyonline.gr/gonimotita/ypogonimotita/nea-therapeia-pentaplasiazei-epityxeis-exosomatikes

Ξέρει καμιά σας κάτι σχετικά με αυτό? λέει για ενδοφλέβια έγχυση της ουσίας Ιntralipid ???? τι είναι αυτό?

url]

evmorfia, γι αυτό πονάς οπότε, τι να πω ρε γμτ, οι πιο πολλοί γιατροί είναι στην κοσμάρα τους.

Μωρέ καλά το κατάλαβα και με την υιοθεσία τοίχο θα βρω. Τέλος πάντων ας κάνω μια προσπάθεια και θα ψάξω και τι γίνεται με τις γύρω χώρες....

Ααα μην ξεχνιόμαστε πιάσε κι ένα προφιτερολ.... ;)

nastazia, ααχχχ πονεμένες ιστορίες, αλλά που θα πάει θα γυρίσει ο τροχός...

Νέα θεραπεία πενταπλασιάζει τις επιτυχείς εξωσωματικές

http://www.babyonline.gr/gonimotita/ypogonimotita/nea-therapeia-pentaplasiazei-epityxeis-exosomatikes

Ξέρει καμιά σας κάτι σχετικά με αυτό? λέει για ενδοφλέβια έγχυση της ουσίας Ιntralipid ???? τι είναι αυτό?

Σιγουρα Ζετάκι θα γυρίσει ο τροχός. Και εγώ το πιστεύω και αυτοί που μας αδίκησαν θα αδικηθουν και αυτοι μία μέρα....

Ελα αυριο να σε κερασω,ειμαστε και κοντα.αχ με ποναει η κοιλια μου λετε να μου ερθει περιοδος;ας μου ερθει την δευτερα γιατι αυριο ειναι δυσκολη μερα δουλευω απο 8 το πρωι μεχρι 11 το βραδυ.τρεις μηνες την περιμενω αυτη δεν μπορει να περιμενει μια.

Αγάπες μου καλησπέρα Καλησπέρα!

Μια πανέμορφη και ηλιόλουστη μέρα τελείωσε αλλά εύχομαι αύριο που δε θα δουλεύω και θα μπορώ να την απολαύσω, να είναι εξίσου καλή!

Οι πεταλούδες πετούν, τα πουλάκια κελαηδούν και όλα πάνε καλά!

Zetta.p μου αγαπημένη, μη στεναχωριέσαι για την απόλυση.

Δες το ΚΑΙ αυτό θετικά.

Απόλαυσε το σπίτι σου, τον άντρα σου, κάνε φαγητά που δεν προλάβαινες όσο δούλευες και όλα καλά.

Για την υιοθεσία έχω πλήρη μεσάνυχτα.

Το μονο που μπορώ να πω είναι οτι έμαθα ότι μια γνωστή γνωστού που είχε γύρω στις 10 αποβολές (η δόλια γυναίκα ), υιοθέτησε ενα αγγελούδι ενός μήνα που την έχει κάνει πολύ χαρούμενη.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΛΙ ΣΤΙΣ 16/3, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ..??????

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΛΙ..?????

τρελόΑνίτα ...... εγώ μετά την υστεροσκόπηση είχα τρελή μαστούρα! ! !

Κοιμόμουνα 8-10 ώρες! !!!!!

Συν ο πόνος. ...

Είσαι σίγουρη οτι θα μπορέσεις να συννενοηθείς με τον Τσίλι-Μπιλι? ?

Γνώμη μου να πας μια μέρα μετά.

Εκτός αν μεσολαβούν πολλές ώρες απο την επέμβαση και το ραντεβού.

Αλλιώς ..... δεν ξέρω πως θα συννενοηθείς!

Είναι που ειναι ψυχακιας αυτός, αν είσαι κι εσυ μαστουρωμένη.... θα ήθελα να το δω αυτο!!!

Χα χα χα!:tongue::tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

labrinibo αν είναι ανεβασμένη η προλακτίνη μου θα σου στείλω μια αγκαλιά λουλούδια, ένα ταψί μουσακά, ενα προφιτερολ, μια σαμπάνια (από την καλή, όχι γυφτιές) και θα ανάψω δέκα κεριά για εσένα και την οικογένειά σου!!!!!!!

Και μετα θα παω να βαλω βόμβες στους μαλ^@/@//@/@κες τους γιατρούς μου! :evil:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΕΛΑ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......ΕΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ..??????????

ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΆΠΗ μου λατρεία μου καμμένη μπαταρία μου!!!

Σ αγαπώ σ αγαπώ σ αγαπώωωωωω τρελαααααραααααααα!!:tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...