Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

Ζετάκι :(:(:(:(, δεν σου είχαν πει τίποτα για την απόλυση?Σου είρθε ετσι ουρανοκατέβατη φαντάντάζομαι...τα καθάρματα...για υιοθεσία δεν ξέρω πολλά αλλά νομίζω ότι πρέπει να έχεις χρήματα για να μπορέσεις να υιοθετήσεις, ψάξτο όμως δεν χάνεις τιποτα...Για τα εμβρυάκια είχα στείλει κάποια στιγμή ενα site που έδειχνε φωτο για το ποιά θεωρούνται καλά και ποιά κακά, αν θες να ψάξω να το ξαναβρω.

Ρουμπις και Ανιτάκι η επίσκεψη στον Τσίλι στοιχίζει 60? με απόδειξη και εγώ θα σας έλεγα να μην κάνετε αλλές εξετάσεις αλλά να πάτε αυτές που ήδη έχετε για να μην επιβαρύνεται το κόστος γιατί θα σας δώσει και αυτός εξετάσεις να κάνετε και να ξέρετε ότι κάποιες γράφονται.παράδειγμα το σπερματοδιάγραμμα μαζί με την μορφολογία κοστίζει 140? αλλά μπορείτε να γράψετε το σπερματοδιάγραμμα και να γλιτώσετε τα 60?.

Οσο για την καλλιέργεια Ρούμπις και εμένα καλή μου είχε βγεί σε ένα κέντρο εξωσωματικής αλλά ο τράχηλος μέσα τα είχε τα μικρόβιακια του...

Ανιτάκι πρώτα θα πας Τσίλι και μετά υστεροσκόπηση?

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΛΙ.

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΛΙ.

Καλο θα ήταν να πήγαινες πρώτα να πάρεις την γνώμη του και μετά, αλλά οκ δεν πειράζει...ελπιζω να μην πληρώσεις για την υστεροσκόπηση...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Μωράρα μου εσύ....

θέλω να τ' ακούω...

ΕΛΑ ΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.......???????????????????

Καλο θα ήταν να πήγαινες πρώτα να πάρεις την γνώμη του και μετά, αλλά οκ δεν πειράζει...ελπιζω να μην πληρώσεις για την υστεροσκόπηση...

ΟΧΙ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ"...!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ζουζουνίτσες μου πως ειμαστε? Εγω πήγα για καφε στην συνηθισμένη πλατεια και αρπαξα λίγο απο τον ήλιο αφου εκατσα 2 ωρες και μόλις σηκωθηκα να ερθω σπίτι και με ειδα στον καθρεφτη τρόμαξα. Ευτυχως η μικρή ειναι καλήτερα ιωσουλα ήταν και περασε, λίγο βήχει αλλα θα περάσει κι αυτο και την Τρίτη θα εχουμε τα καλα νεα απο την αυχενική μου, επιτελους εφτασε η ώρα. Christine1012 κι εσυ Τρίτη θα δεις τα extreme boy? να εχουμε καλα νεα να ανεβει το παρεακι μας.

Christine29 το ξερεις οτι κι εγω Σάγαπω και δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω ουτε εσενα ουτε καμια σας να μην κανετε παιδι θα βρουμε τον τρόπο για ολες μας...

Zetta λυπηθηκα πολύ με την χοριακή σου και φυσικα με την απολυση σου αλλα δεν το οτι ενας κύκλος κλέινει και ανοίγει ενας νέος εγω εξακολλουθω να πιστευω οτι μετα την μπορα ερχεται το ουρανιο τόξο να δεις που ολα θα πανε καλήτερα προσπάθησε να αλλαξεις πραγματα στη ζωή σου και να ξεκουραστείς κι εγω οταν απολύθηκα μετα απο 16 χρονια ενιωσα χαλια αλλα ειπα οκ θα τα καταφερω. Σχετικα με την υιοθεσια ξερω οτι πρεπει να εχεις δικό σου σπίτι νομίζω και ενα κανονικό οικογ. εισόδημα πήγαινε μια βόλτα στο Μητερα να δεις θα μιλήσεις με κιονωνικό λειτουργο και θα σε καθοδηγήσει, δεν νομίζω οτι ειναι ακατόρθωτο, επισης παιζει πόλύ και η υιοθεσια απο εξωτερικό συνήθως Βουλγαρια εμενα εχουν παρει μεσω δικηγόρου δυο γνωστες μου αν χρειαστει ρωτάω. Αλλα νομίζω οτι θα τα καταφερεις μονη σου ξεκινα την διαδικασία και βλέπεις. Συγχαρητήρια για την σκεψη σου πραγματικα σε θαυμάζω. Αθηνα μένεις? να παμε για καφεδακι κανενα πρωι!

ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου καλο παραδεισο να εχει ο φιλος σας ειδες ποσο μικρή ειναι η ζωή τελικά για αυτο πρέπει να ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΝΑ ΕΥΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ. Ο Τσιλι Μπιλι σε μια φιλη μου που πηγε χθες πήρε 70€ με αποδειξη ομως ειναι απο τους λίγους που θα πω οτι τα αξίζει. Οσο για τις γραμματεις θα του πουμε να τις διώξει τις αγενέστατες μουλάρες κι εγω τις θυμάμαι ειναι γαιδούρες!

Mimitra μακαρι να εχεις ανεβασμένη προλακτίνη εγω ειχα και το μόνο σύμπτωμα που ειχα ήταν το πρησμένο στήθος πριν την περίοδο αλλα εμποδίζει την σύλληψη, θελει να την μετρήσεις απο οτι θυμάμαι την 3η μέρα περιόδου και μετα οταν νιώσεις οτι το στήθος πρήζεται θυμαμαι την μέτραγα και 3 φορες το μήνα, αλλα η λύση ειναι πολύ απλη πέρνει ενα χαπάκι το dostinex και αμέσως μένεις εγκυος τόσο ευκολα. Αν ειναι αυτο θα παω και θα τους πνίξω με τα ιδια μου τα χέρια.... Αληθεια το λεω.

Leuta να περασετε ομορφα και να πετύχετε την χαριστική βολή!!!

Rika, Dada, Anastasia, Kelly, Alex, Roubies, , Kale, Evmorfia, louloulilika, Nastazia, Kristy, πολλα φιλια σε ολες ! Να ξερετε οτι δεν σας ξεχναμε.

Η Lil γιατι εξαφανίστηκε ετσι ξαφνικα η γλυκεια μας χιωτισσα.???

Σχετικα με το φορουμ του site προσπαθω να το κάνουμε πιο ευχρηστο θα κανουμε πιο ευκολη την εγγραφή και οποια θελει μετα ερχεται και γραφει εκει.

Μια χαρη οποια εχει ήδη γραφτει και θελει ας γραψει λίγα λόγια για την εμπειρια που ειχε και πως εφτασε στην εξωσωματική ετσι περιληπτικα τι εχει κανει ποσες φορες κτλ.

ευχαριστωωωωωω!!!!:oops:

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Γεια σας ομορφιές μου.

ΑΝΙΤΑΚΙ μου συλληπητήρια για τον γείτονά σου... Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του. Μπράβο σου που θα πας στον τσιλι! Επιτέλους μια νέα αρχή. Μακάρι όλα να πάνε καλά. χχχ

Christine29 μου μας έλειψες πολύ, χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Να δεις που όλα θα πάνε καλά. Και μεις σ'αγαπάμε. χχχ

zettaki μου καλό, αχ τί να σου πω βρε κοπελάρα μου... Πόσα κτυπήματα σε μια μέρα δεν το πιστεύω... ότι δε μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς κοριτσάρα μου όμως να το ξέρεις. Θα το παλέψεις και συ και θα βγεις νικήτρια. Εμεις είμαστε δίπλα σου ότι χρειαστείς. χχχχ

νασταζια μου γελασα πολύ με αυτό που έγραψες για τον μακακα τον διευθυντή σου! Έτσι τους αξίζει μια puregon στο κ....! Να δούμε αν θα ξαναχρησιμοποιήσουν αυτή την ηλίθια δικαιολογία.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, leuta, roubies, mimitra, evmorfia, dada, labrinipo, alex, louloulika, pink hat και σε όσες τώρα μου διαφεύγουν ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

zettaki πολυ χάρηκα που επέστρεψες. Είναι αυτό που λένε ότι οι κατραπακιές έρχονται μαζεμένες έτσι για να μη παίρνουμε ανάσα. Ανασυγκροτήσου λοιπόν και βήμα βήμα θα δείτε τι πρέπει να κάνετε και εύχομαι να είναι και ευχάριστα τα αποτελέσματα...

cOiVp2.png

Anastasia ειδα τον Τσιλ και μου εκανε εντυπωση αυτο που ειπε για τα μικροβια,δηλ.οτι για να κανεις σαλπιγγογραφια πρεπει να κανεις πρωτα καλιεργεια για μικροβια και μετα να την κανεις,εγω εχω κανει 3 φορες σαλπιγ.και κανενας δεν μου ειπε κατι τετοιο.ειναι δυνατον να μη το ξερουν;

Anastasia ειδα τον Τσιλ και μου εκανε εντυπωση αυτο που ειπε για τα μικροβια,δηλ.οτι για να κανεις σαλπιγγογραφια πρεπει να κανεις πρωτα καλιεργεια για μικροβια και μετα να την κανεις,εγω εχω κανει 3 φορες σαλπιγ.και κανενας δεν μου ειπε κατι τετοιο.ειναι δυνατον να μη το ξερουν;

Δεν ξερω αγάπη μου αν το ξέρουν ή όχι..αυτό που κατάλαβα όμως ότι είναι πολλά τα παιχνίδια και τα συμφέροντα.Εμένα όλα αυτα μου τα είχε πει ο Τσίλι όταν είχα κάνει το ραντεβού στο γραφείο του, με τον άντρα μου είχαμε μείνει κάγκελο.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κοριτσάρες μου καλησπέρα σε όλες!!!!

Ζετάκι μου λυπάμαι πολύ που έπρεπε σε μια μέρα να διαχειριστείς τόσο δύσκολες καταστάσεις.Δυστυχώς η ζωή είναι πολύ άδικη ορισμένες φορές,όμως και εγώ πιστεύω ότι μετά από άσχημα γεγονότα έρχονται και τα όμορφα και θα ανταμοιφθείς,το πιστεύω.Όσον αφορά στις υιοθεσίες,όπως έχω ξαναγράψει ξέρω ότι οι ιδιωτικές είναι νόμιμες στην Ελλάδα.Αναλαμβάνει ένας δικηγόρος και ένας γυναικολόγος να βρουν μια γυναίκα που είναι έγκυος,αλλά δεν θέλει να κρατήσει το παιδί.Εσείς σαν ζευγάρι δεν έρχεστε σε επαφή με την φυσική μητέρα,αλλά πληρώνεται όλους τους ιατρικούς ελέγχους και την γέννα,όπως ακριβώς θα έκανες αν ήσουν εσύ έγκυος.Δεν ξέρω ποιά είναι η αμοιβή του γιατρού και του δικηγόρου,ξέρω όμως πως αν τυχόν ζητήσουν από το ζευγάρι υπερβολικά ποσά,τότε διώκονται ποινικά,ενώ το ζευγάρι ακόμα κι αν πάνω στην κάψα του για ένα παιδάκι αρχικά τα δώσει και το καταγγείλει μετά δεν έχει καμία νομική επίπτωση.Μετά τη γέννηση του παιδιού ορίζεται δικάσιμος σε διαφορετική ώρα για τη φυσική μητέρα και σε άλλη για τους θετούς γονείς,ώστε να μην έρθουν σε επαφή μεταξύ τους,υπογράφουν τα χαρτιά και το ζευγάρι γυρίζει πια με το παιδί στο σπίτι του.Είχα ψάξει παλαιότερα στο ίντερνετ για τέτοιους δικηγόρους,αλλά ο άντρας μου δεν ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο ακόμα,οπότε τα παράτησα.Ξέρω ότι για υιοθεσία από κάποιο ίδρυμα όπως το Μητέρα τα πράγματα είναι δύσκολα και χρονοβόρα,ειδικά αν θέσει το ζευγάρι προυποθέσεις,όπως π.χ.να είναι ένα παιδάκι απόλυτα υγιές ή να είναι μικρό σε ηλικία κλπ.Υπάρχει βέβαια και ο θεσμός της αναδοχής,όμως για μένα τουλάχιστον είναι κάτι πολύ ψυχοφθόρο ειδικά αν δεν καταλήξει σε υιοθεσία και δυστυχώς δεν καταλήγει πάντα,όμως μπορείς εύκολα να πάρεις παιδάκι.Μπες στο site του Μητέρα.Έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και όσον αφορά στην ιδιωτική υιοθεσία ρώτα και κάποιον γνωστό σου δικηγόρο αν έχεις να σε κατευθύνει πιο σωστά.

Αχ πόσο θα ήθελα και εγώ να υιοθετήσω ένα μωράκι!!!!Να το βοηθήσω να μην καταλήξει σε κάποιο ίδρυμα και να μεγαλώσει σε μια οικογένεια!!!!

Δεν ξέρω κοπέλα μου τι κάνουν,δεν μπορεί να μην το ξέρουν,απλά μάλλον αδιαφορούν.Έχω έναν φίλο που κάνει ειδικότητα στο Αλεξάνδρας και τον είχαν στο τμήμα με τις σαλπιγγογραφίες και κάποιος γυναικολόγος του είχε στείλει μια κοπέλα που ήταν γεμάτη μικρόβια,το είδε ο φίλος μου από το χρώμα και την ποιότητα του τραχίλου όταν πήγε να βάλει τον κολποδιαστολέα και δεν της την έκανε,γιατί μπορεί να την τραυμάτιζε.Της είπε να πάει ξανά στον γυναικολόγο να της δώσει εξετάσεις και θεραπεία για μικρόβια και να πάει μετά να την κάνει.Και αναρωτιέμαι.Είναι δυνατόν να το είδε ο ειδικευόμενος ακτινολόγος και όχι ο γυναικολόγος?Και αν δεν το είδε γιατί την έστειλε έτσι την κοπέλα χωρίς εξετάσεις νωρίτερα?Δεν ξέρω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...