Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κορίτσια πάω..ευχηθειτε μου πολύ γουτσου γουτσου, πολύ ύπνο και πολύ φαί!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια την κάνω...δεν κρατιέται το μωρο;);););), εχουμε και μια σύλληψη να κάνουμε, και αν δεν κάτσει δεν πειράζει, τουλάχιστον θα το ευχαριστηθούμε...;);););)

Καληνύχτα μπουμπουτσες μου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

:P:p:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πάντως κορίτσια το ρίχνουμε στην πλάκα και καλά κάνουμε αλλα ...ειναι κριμα να παιζουν με τις ζωές μας, το σώμα μας και την υγεία μας. Ειναι απανθρωπο και εγκληματικό...

Το ΛΙΝΑΚΙ εγραφε στο parents οτι θελει να κανει ΝΚ και κατάτμηση και ο γιατρος της επιμένει να βάλει τα κατεψυγμένα και να μη κάνει τίποτα...

ΤΤι ζόρι τραβάει αυτος? Η κοπέλα ειναι φυσιολογικο να μην μπορει αλλη αποτυχια..θελει να καλύψει οσα μέτωπα μπορει και αυτος ανένδοτος..

Της ειπα "μηπως φοβάται μην βρεις κάτι και δεν βάλεις τα κατεψυγμένα?"

Τι να πω πια...

Ο δικός μου ο .......... στην 1η εξωωσματικη ουτε μικροβια μου ειπε να ελεγξω ουτε τιποτα..Μπορει να ειχα μήκυτες, ecoli και οτιδήποτε αλλο...Ντουγρού στον πατσά...

Λυπάμαι πολύ....:(:(

Και εγώ λυπάμαι.

Από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί η Λιν δεν αλλάζει γιατρό..

Τι δηλαδή επειδή είναι "μεγαλογιατρος"?

Αφού έχει αποτύχει στη Λιν τόσες φορές. ..

Ελπίζω να το καταλάβει το Λινάκι και να φύγει από εκεί.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου ξέρω ότι κάνετε νανάκια τώρα,αλλά μολις κατάφερα να γράψω.Είδα φυσικά τις συζητήσεις σας και είδα και την συνέντευξη του τσιλι.Εγώ μέχρι στιγμής ήμουν τυχερή και έχω κάνει τα βήματα των εξετάσεων όπως τα είπε,όμως μου έβαλε στο μυαλό μήπως πρέπει να κάνουμε και κανένα πιο εξειδικευμένο σπερμοδιάγραμμα,γιατί ναι μεν κανένα από τα 3 δεν έβγαλε μικρόβια,ίσως όμως αυτά φανούν σε μια καλλιέργια που δεν έχουμε κάνει,ενώ καλλιέργια κολπικού υγρού έχω κάνει και είχα ουρεόπλασμα,οπότε και εγώ και ο άντρας μου κάναμε θεραπεία.Λέω λοιπόν να κλείσω ραντεβού στον Λυμπερόπουλο και ανάλογα με το αποτέλεσμα βλέπουμε.Θα τον έχω υπόψη μου πάντως γιατί φάνηκε να ξέρει πολλά.Έτσι κι αλλιώς παιρνάω από επιτροπή τον Ιούνιο,οπότε λέω να εκμεταλλευτώ αυτό το χρόνο για περισσότερο ψάξιμο.

Στον Λυμπερόπουλο κάνουν πολύ χρόνο για σου κλείσουν ραντεβού?

Στον Τσιλιβάκο?Ξέρετε?Αλήθεια ένα ραντεβού μαζί του(τον τσίλι εννοώ)κοστίζει πολύ?Με προβλημάτισε αυτό που είπε για κάποιες κατηγορίες επαγγελμάτων που συγχρωτίζονται με πολύ κόσμο και μου έβαλε στο μυαλό τα ΝΚ.Και επειδή ανήκω σε μια από αυτές τις κατηγορίες άρχισα να ανησυχώ μήπως συμβαίνει και κάτι τέτοιο,όμως δεν μπορώ να πω πως δεν αρρωσταίνω,απλά σπάνια τα παίρνω πολύ βαριά.

Τελοσπάντων πολυλογία με έπιασε νυχτιάτικα.

Κούκλες μου επειδή αύριο θα δουλεύω όλη μέρα για να καλύψω τα μαθήματα που δεν έκανα τις ημέρες που ήμουν άρρωστη θα τα πούμε πάλι το βραδάκι,οκ?Μην μου βάλετε απουσία!!!!!Σας αγαπώ πολύ!!!!!!

ζουζούνες μου τι κάνετε? Μου λείψατε !!!

Βασικά δεν ξέρω, τέτοια ώρα να πω καλημέρα? Να πω καλό ξημέρωμα?:confused: Anyway...

3 μέρες έλειψα και ξεσαλώσατε πάλι, ευτυχώς σας διάβαζα στο ενδιάμεσο και δεν έχασα πολλά επεισόδια.... Απο που να αρχίσω τώρα?

pink hat, συγχαρητήρια αγάπη μου για τα διδυμάκια, όλα θα πάνε καλά, θα δεις, μόνο μην αφήνεις κακεντρεχείς ανθρώπους να σε επηρεάζουν και να σε στεναχωρούν. Είναι δώρο Θεού και δεν μπορεί κανένας να το κρίνει.

christine29, πόσο χαίρομαι που γύρισες, να έχεις δύναμη και πίστη αγάπη μου και όλα θα γίνουν. Θα το βρουν το δρόμο.

christine1012, πως είσαι κοριτσάκι μου, τα μπεμπε? Τα πράγματα εκει κάτω πως είναι? Εσύ όπως και να έχει να προσέχεις τον εαυτό σου και τα αγοράκια σου.

labrinipo, περαστικά στη μικρούλα σου, είναι καλύτερα? Συγχαρητήρια και για το site είναι πολύ super. Όπου μπορώ να βοηθήσω με μεγάλη μου χαρά.

Rika, Dada, Anastasia, Mimitra, Kelly, Alex, Roubies, Leuta, Anitaki, Kale, Evmorfia, louloulilika, Nastazia, είστε όλες καλά αγάπες μου?

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία....

Kristy, καλώς ήρθες μικρούλα στην παρέα μας.

Όπως καταλάβατε ξενυχτάω, ύπνο δεν έχω, τα χάλια μου έχω.

Χάθηκα για λίγο και όπως πολύ καλά φανταστήκατε χοριακή 0.

Δεν είναι όμως το μόνο, τη μέρα που πήγα για χοριακή μου ανακοίνωσαν το πρωι στην δουλειά οτι απολύομαι, πρώτο χτύπημα, το απόγευμα έσκασε το δεύτερο χτύπημα 0, το οποίο αν και το περίμενα λόγω του τεστ και των συμπτωμάτων με πόνεσε...

Και κάπως έτσι βρέθηκα στα πατώματα... Να σκέφτομαι και να λέω "Ποιος και γιατί με τιμωρεί".

Τώρα δεν ξέρω πως θα συνεχίσω.... Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να ψάξω...

Τι άλλες εξετάσεις να κάνω? Φοβάμαι να πάω να βάλω τα κατεψυγμένα. Να σας ανεβάσω φωτό να μου πείτε αν ήταν καλά ή οχι?

Λαμπρινούλα, είχες αναφέρει όταν πάω στο κέντρο, να ρωτήσω τι έφταιξε. Τι ακριβώς πρέπει να ρωτήσω, τι πρέπει να ξέρω για να μην φανώ άσχετη?

Και κάπου εδώ θα ξεκινήσει και ο αγώνας της γραφειοκρατίας, για να μαζέψω όλα τα χαρτιά για να κάνω αίτηση για υιοθεσία, αν και τώρα που απολύθηκα, μάλλον (σίγουρα) θα μου την απορρίψουν. Ξέρει καμιά σας κάτι για ιδιωτικές υιοθεσίες ή απο εξωτερικό?

Πολλά έγραψα, μάλλον για όλες τις μέρες που έλειψα.

Σε λίγο θα αρχίσει να χαράζει, πάω να κάνω έναν ακόμα καφέ...

Φιλάκια σε όλα μου τα κοριτσάκια

url]

ζουζούνες μου τι κάνετε? Μου λείψατε !!!

Βασικά δεν ξέρω, τέτοια ώρα να πω καλημέρα? Να πω καλό ξημέρωμα?:confused: Anyway...

3 μέρες έλειψα και ξεσαλώσατε πάλι, ευτυχώς σας διάβαζα στο ενδιάμεσο και δεν έχασα πολλά επεισόδια.... Απο που να αρχίσω τώρα?

pink hat, συγχαρητήρια αγάπη μου για τα διδυμάκια, όλα θα πάνε καλά, θα δεις, μόνο μην αφήνεις κακεντρεχείς ανθρώπους να σε επηρεάζουν και να σε στεναχωρούν. Είναι δώρο Θεού και δεν μπορεί κανένας να το κρίνει.

christine29, πόσο χαίρομαι που γύρισες, να έχεις δύναμη και πίστη αγάπη μου και όλα θα γίνουν. Θα το βρουν το δρόμο.

christine1012, πως είσαι κοριτσάκι μου, τα μπεμπε? Τα πράγματα εκει κάτω πως είναι? Εσύ όπως και να έχει να προσέχεις τον εαυτό σου και τα αγοράκια σου.

labrinipo, περαστικά στη μικρούλα σου, είναι καλύτερα? Συγχαρητήρια και για το site είναι πολύ super. Όπου μπορώ να βοηθήσω με μεγάλη μου χαρά.

Rika, Dada, Anastasia, Mimitra, Kelly, Alex, Roubies, Leuta, Anitaki, Kale, Evmorfia, louloulilika, Nastazia, είστε όλες καλά αγάπες μου?

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία....

Kristy, καλώς ήρθες μικρούλα στην παρέα μας.

Όπως καταλάβατε ξενυχτάω, ύπνο δεν έχω, τα χάλια μου έχω.

Χάθηκα για λίγο και όπως πολύ καλά φανταστήκατε χοριακή 0.

Δεν είναι όμως το μόνο, τη μέρα που πήγα για χοριακή μου ανακοίνωσαν το πρωι στην δουλειά οτι απολύομαι, πρώτο χτύπημα, το απόγευμα έσκασε το δεύτερο χτύπημα 0, το οποίο αν και το περίμενα λόγω του τεστ και των συμπτωμάτων με πόνεσε...

Και κάπως έτσι βρέθηκα στα πατώματα... Να σκέφτομαι και να λέω "Ποιος και γιατί με τιμωρεί".

Τώρα δεν ξέρω πως θα συνεχίσω.... Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να ψάξω...

Τι άλλες εξετάσεις να κάνω? Φοβάμαι να πάω να βάλω τα κατεψυγμένα. Να σας ανεβάσω φωτό να μου πείτε αν ήταν καλά ή οχι?

Λαμπρινούλα, είχες αναφέρει όταν πάω στο κέντρο, να ρωτήσω τι έφταιξε. Τι ακριβώς πρέπει να ρωτήσω, τι πρέπει να ξέρω για να μην φανώ άσχετη?

Και κάπου εδώ θα ξεκινήσει και ο αγώνας της γραφειοκρατίας, για να μαζέψω όλα τα χαρτιά για να κάνω αίτηση για υιοθεσία, αν και τώρα που απολύθηκα, μάλλον (σίγουρα) θα μου την απορρίψουν. Ξέρει καμιά σας κάτι για ιδιωτικές υιοθεσίες ή απο εξωτερικό?

Πολλά έγραψα, μάλλον για όλες τις μέρες που έλειψα.

Σε λίγο θα αρχίσει να χαράζει, πάω να κάνω έναν ακόμα καφέ...

Φιλάκια σε όλα μου τα κοριτσάκια

Ζετάκι μου λυπάμαι πολύ. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Εχω ζήσει και τα δύο και ξέρω ότι δεν παλεύεται...βέβαια όχι μαζί. και η απολυση ειναι κατι τοσο σκληρο σαν να σου κοβουν κάτι απο εσένα. Εγώ τουλάχιστον έτσι αισθάνθηκα. Και εμένα να φανταστεις ο διευθυντης μου ειπε "απολυω εσένα .... γιατι είσαι η μόνη που δεν έχεις παιδί, άρα δεν έχεις και υποχρεώσεις". Τί να λέμε τώρα. Βρίσκουν ευκαιρία τα καθίκια.. Μου ρχεται καμία ώρα να πάω στο γραφείο να του χώσω στον κ...ο καμία puregon να κάνει αυτός ωάρια. Αντε τί τα θυμήθηκα τώρα... Τέλος πάντων μην στεναχωριεσαι. Προσπαθησε να ηρεμήσεις και όλα θα γίνουν. Το θέμα της υιοθεσίας που σκεφτεσαι θελει πολυ μαγκιά για να το σκεφτείς. ΜΠΡΑΒΟ σου. Δεν είναι πολύ εύκολο απλά μην απογοητεύεσαι εγώ είμαι σίγουρη ότι το Μπεμπέ θα έρθει σε όλες μας. Ειτε με λιγη ταλαιπωρία είτε με περισσότερη.ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κοριτσάκι μου. Σου στέλνω την αγάπη μου και μια τεράστια αγκαλιά. Οταν εισαι καλυτερα γράψε μας. φιλάκια πολλά

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΔΕΣ....!!!!!!!!!!

ΖΕΤΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..!!!!!!!!!!

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΛΙ ΚΙ ΕΣΥ..????????

ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ...!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!!!!

zettaki μου λυπαμαι πολυ ολα θα γινουν θα δεις! Αποτι καταλαβα θελει επιμονη, υπομονη και σωστους γιατρους! (και λεφτα σαφως)

Μη χασεις το χαμογελο σου ναι?

Εγω μετα απο τοσες εξετασεις, σπερματεγχυσεις, εξωσωματικες και ακομα δεν εχω παρει απαντηση τι φταιει! Ανεξηγητη υπογονιμοτητα λενε!!:evil::evil::evil:

anitaki μου συλληπητηρια κοριτσι μου! Κατι καλο θα ακουσουμε? Τι γινετε!

leuta καλα να περασεις και δωστου να καταλαβει!!

Σε ολες τις υπολοιπες στελνω πολλα φιλακια και αγκαλιες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΛΙ ΣΤΙΣ 16/3, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ..??????

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΛΙ..?????

Αναστασία μου είσαι ο έρωτας μου....

Στο είπα σήμερα καθόλου?

Αν όχι στο λέω τώρα.

Αχ βαχ.... καψούρα ...

ΕΛΑ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......ΕΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ..??????????

ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

Ζετάκι :(:(:(:(, δεν σου είχαν πει τίποτα για την απόλυση?Σου είρθε ετσι ουρανοκατέβατη φαντάντάζομαι...τα καθάρματα...για υιοθεσία δεν ξέρω πολλά αλλά νομίζω ότι πρέπει να έχεις χρήματα για να μπορέσεις να υιοθετήσεις, ψάξτο όμως δεν χάνεις τιποτα...Για τα εμβρυάκια είχα στείλει κάποια στιγμή ενα site που έδειχνε φωτο για το ποιά θεωρούνται καλά και ποιά κακά, αν θες να ψάξω να το ξαναβρω.

Ρουμπις και Ανιτάκι η επίσκεψη στον Τσίλι στοιχίζει 60? με απόδειξη και εγώ θα σας έλεγα να μην κάνετε αλλές εξετάσεις αλλά να πάτε αυτές που ήδη έχετε για να μην επιβαρύνεται το κόστος γιατί θα σας δώσει και αυτός εξετάσεις να κάνετε και να ξέρετε ότι κάποιες γράφονται.παράδειγμα το σπερματοδιάγραμμα μαζί με την μορφολογία κοστίζει 140? αλλά μπορείτε να γράψετε το σπερματοδιάγραμμα και να γλιτώσετε τα 60?.

Οσο για την καλλιέργεια Ρούμπις και εμένα καλή μου είχε βγεί σε ένα κέντρο εξωσωματικής αλλά ο τράχηλος μέσα τα είχε τα μικρόβιακια του...

Ανιτάκι πρώτα θα πας Τσίλι και μετά υστεροσκόπηση?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...