Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

κορίτσι ειδα τον τσίλι και όσα καταλαβα γιατι ετσι που μιλουσε επαθα και μια συγχυση... μου φανηκαν ενδιαφεροντα. να ρωτησω:Τί εξετάσεις σας ζητησε στα ραντεβου?πηγες σ'αυτον μετα τις εξωσωματικες? τις έκανες εκει τις εξετασεις και αν επιτρεπεται ποσα παιρνει? σκεφτομαι για 2η εξωσ. αλλα τωρα με αυτα που ειπε προβληματιστηκα.ουτε θρομβοφιλια εχω κανει ουτε ΝΚ.

Πριν πας στον Τσίλι θα πάρεις μια μικρή συνέντευξη από τους γονείς σου για τα εξής θέματα, αν είχε καποια γυναίκα στην οικογένεια από αδέλφια των γονιών σου και γιαγιάδες προωρη εμμηνόπαυση, αν κάποιος παππούς-γιαγια, μαμα-μπαμπας είχε προβλημα με εγκεφαλικό η καρδιακό επεισόδιο από τη δική σου μεριά όχι του συζύγου.Μετά θα πάρεις ότι εξέταση έχεις κάνει και εσύ και ο σύζυγος, όλες ομως ακόμα και αυτές που έκανες προ Χριστού... αιματολογικές, ορμονολογικές, σπερματοδιαγράμματα, τεστ παπ καθώς και φωτο των εμβρύων που σου μεταφέρανε στην ivf αν έχεις, θα τα πας σε αυτόν και μετά αυτός θα κρίνει αν πρέπει να κάνεις κάποιες εξετάσεις ακόμη.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΣΥΓΝΩΜΗ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ....ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ...ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ....ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ....ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ.....ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΑΝΙΤΑ, ΑΡΓΗΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ.!!!!'

ΤΟΥ ΛΕΩ "ΑΧ, ΒΡΕ ΑΓΓΕΛΕ...ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΟΥ..!!!!!"

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ "ΕΦΥΓΕ" Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....47 ΧΡΟΝΩΝ.....ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ....ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ....!!!!

Ανιτάκι τα συλυπητήρια μου για τον φίλο σας, ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του.

I81rp3.png

Δεν την έχω κάνει τελικά αυτή την εξέταση.

Ασχολούμαι 3 χρόνια με αυτή την ιστορία, έχω πάει σε δέκα γιατρούς και κανείς δε μου την έχει γράψει.

Τι να σκεφτώ εγώ τώρα?

Γιατί να μη μου την κάνουν την (αντε να μην πω) και να το ανακαλύπτω εγώ εδώ μέσα?

Πότε θα ασχοληθεί κάποιος σοβαρά μαζί μου ρε γαμωτο? ?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ασχολούμαι 3 χρόνια με αυτή την ιστορία, έχω πάει σε δέκα γιατρούς και κανείς δε μου την έχει γράψει.

Τι να σκεφτώ εγώ τώρα?

Γιατί να μη μου την κάνουν την (αντε να μην πω) και να το ανακαλύπτω εγώ εδώ μέσα?

Ρε μπουμπού μην σκας πάρε ένα τηλ τον ενδοκρινολόγο σου να σου πει ποιά μέρα του κύκλου να την κάνεις γιατί δεν θυμάμαι αν θέλει συγκεκριμένη μέρα και κοστίζει νομίζω 20?.

I81rp3.png

Τι να σκεφτώ εγώ τώρα?

Μην αγχώνεσαι απλα να το δεις γιατι αποτελει λογο γονιμότητας ή μη...

στο ιντερνετ τη γραφει ως

Γονιμότητα: Προλακτίνη: Μία όχι δημοφιλής αλλά σημαντική ορμόνη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

labrinibo μου ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ!!!!

mimitroula μου, anitaki,dada,kelly,kale christine1012, anastasia,leuta,rika1979, roubies, pink hat, nastazia, evmorfia, aleg, zetta ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΤΕΛΟΣ!!!

Χριστίνα μου κι εμείς σε αγαπάμε πολύ!

Είσαι η μικρή μας νεράιδα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεσαι απλα να το δεις γιατι αποτελει λογο γονιμότητας ή μη...

στο ιντερνετ τη γραφει ως

Γονιμότητα: Προλακτίνη: Μία όχι δημοφιλής αλλά σημαντική ορμόνη

Αρχ^#^@δια ρε που@^#^#στη μου!

Γιατί να μη μου την έχουν κάνει ήδη?

Νόμιζα οτι έχω κάνει οτι χρειάζεται. ..

Άλλο πάλι και τούτο. ....

Σας ευχαριστώ και πάλι για την πληροφορία.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αρχ^#^@δια ρε που@^#^#στη μου!

Γιατί να μη μου την έχουν κάνει ήδη?

Νόμιζα οτι έχω κάνει οτι χρειάζεται. ..

Άλλο πάλι και τούτο. ....

Σας ευχαριστώ και πάλι για την πληροφορία.

Δημητρα μη χαλιεσαι κοπέλα μου...δε θα εχεις προβλημα....και μενα κανενας εξωσωματικος δε το εψαξε..η δικια μου γυναικολογος απο Σερρες μονο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

"Eγώ έκανα πολλές προσπάθειες με διέγερση και με φυσικούς κύκλους πριν φτασω να πάρω δανεικα αλλά ήμουν ατυχή γιατί μόνο μια πέτυχε αλλά δυστυχώς ήταν εξωμητρια. Το βασικό μας πρόβλημα ήταν στο σπέρμα λόγω χρονιάς μικροβιακης λοίμωξης η οποία δεν θεραπευοταν με τις αντιβιωσεις που μας διναν ως τοτε. Βλεπεις οι εξωσωματικοι δεν διναντηνπρεπουσα σημασια στο προβλημα με το σπερμα που αντιμετωπιζαμε.Αυτό έκανε το σπέρμα εξαιρετικά αδύναμο.

Από την άλλη εγώ με άριστες ορμόνες και ΑΜΗ δεν ανταποκρίνμουν πολυ καλά στα φάρμακα. Έτσι όταν κουραστηκα ψυχολογικά, σωματικά και οικονομικά αποφασισα να αλλάξω τα χαρτιά στην τράπουλα και να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτά που είχα κάνει ως τότε. Ο άντρας μου δεν διαπραγματευοταν καν να πάρουμε σπέρμα δοτη αλλά εγώ μετά από τόσες σφαλιαρες που είχα φάει το μόνο που με ενοιαζε ήταν να μεγάλωσω ένα μωρό και να του δώσω όλη την αγάπη που έχω μέσα μου. Έτσι αποφασισα να πάρω ωαρια δοτριας. Έκανα δυο προσπάθειες με δανεικα αλλά δυστυχώς δεν έπιασε καμία. Η στεναχωρια και η κατάθλιψη ήταν ανυπερβλητες. Δεν ήξερα πια τι να κάνω. Ενιωθα ένα κουρελι.

Τελικά μετά την τελευταία αποτυχία πέρυσι τον Απρίλιο και μην γνωρίζοντας πως να συνεχίσω πληροφορηθηκα για ένα ανοσολογο αναπαραγωγής που βοήθησε πολλά ζευγάρια με πρόβλημα σαν το δικό μας. Τον επισκευτηκα και μου είπε ότι όσο δεν βελτιωθεί το πρόβλημα με το σπέρμα , παιδάκι δεν πρόκειται να πάρουμε στο σπίτι μας και ότι το δικό μου αναπαραγωγικο σύστημα είναι μια χαρά και δεν χρειάζεται να πάρω δανεικα. Έτσι ξεκίνησε ο άντρας μου σοβαρή θεραπεία με αντιβιοτικά, υ βελτιώθηκε η ποιότητα του σπέρματος και τον Οκτώβρη έκανα την τυχερη μου προσπάθεια σε ένα εξαιρετικό εξωσωματικο του Γεννεσις και δεν αναφέρομαι στον Π.Μας έβαλε σε μια σειρά το πήρε όλο επάνω του και εμεινα έγκυος και κάθε μέρα τον ευχαριστω και καθε μερα προσευχομαι στην Παναγία και στον Θεο να ρθει η ώρα που θα τα πάρω στην αγκαλιά μου"

Tα παραπάνω λόγια τα διάβασα από μια κοπέλα στο προηγούμενο forum, αυτά τα λόγια με έκαναν να της στείλω πμ να μου πει ποιός ήταν ο ανοσολόγος και μου είπε για τον Τσιλιβάκο.

I81rp3.png

Κορίτσια απο το πρωί τωρα τελείωσα....:(:(:(:(

Ευτυχως θα φυγουμε για το εξοχικο κατα τις 11 ...θα γινει 1 το βραδυ να ταιριαχτούμε, να ξεκουραστούμε και να φαμε κάτι αλλα τουλάχιστον θα κοιμηθω αυριο....

Ευτυχως παμε και κει να βρεθουμε σαν ζευγάρι και να χαλαρώσουμε γιατι διαφορετικα οχι παιδί δεν κάνουμε με τετοιο αγχος και τρεξιμο τις καθημερινές......ουτε κουμπί...:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...