Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΆΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ...... :evil:

Οχι ρε παιδιά δεν την εχω μετρήσει την προλακτίνη.

Γιατι κανένας μαλ^@^@κας γιατρός δε μου είπε να την μετρήσω .

ΕΝΏ σε όλους εχω πει οτι γίνομαι σα βόμβα μετά την ωορηξία. .

Θα αρχίσω τα καντήλια τώρα οπότε ας βγω μέχρι να ηρεμήσω. ..:evil:

Δημητρούλα σιγουρα δνε την εχεις μετρήσει?

Εμενα στις βασικες ορμονες που μου ειχε γραψει η γυανικολόγος μου εδω στις Σερρες ηταν μέσα..για δες καλα τις εξετάσεις σου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΆΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ...... :evil:

Οχι ρε παιδιά δεν την εχω μετρήσει την προλακτίνη.

Γιατι κανένας μαλ^@^@κας γιατρός δε μου είπε να την μετρήσω .

ΕΝΏ σε όλους εχω πει οτι γίνομαι σα βόμβα μετά την ωορηξία. .

Θα αρχίσω τα καντήλια τώρα οπότε ας βγω μέχρι να ηρεμήσω. ..:evil:

Μπουμπούκα μου μην αγχώνεσαι με το θέμα προλακτίνη και εγώ τούμπανο γίνομαι αλλά οι τιμές της είναι φυσιολογικές...Κανε την εξετάση όμως ετσι για να σου φύγει του άγχος.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Δημητρούλα σιγουρα δνε την εχεις μετρήσει?

Εμενα στις βασικες ορμονες που μου ειχε γραψει η γυανικολόγος μου εδω στις Σερρες ηταν μέσα..για δες καλα τις εξετάσεις σου...

Λες?

Τώρα που το σκέφτομαι κάποιο καμπανάκι χτύπησε. .

Τώρα που διαβάσα το μήνυμα σου δηλαδή.

Όταν παω σπιτι θα τις δω όλες πάλι.

Πάντως κάτι τώρα μου εκανε κλικ.

Θα σας πω το βράδυ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Λες?

Τώρα που το σκέφτομαι κάποιο καμπανάκι χτύπησε. .

Τώρα που διαβάσα το μήνυμα σου δηλαδή.

Όταν παω σπιτι θα τις δω όλες πάλι.

Πάντως κάτι τώρα μου εκανε κλικ.

Θα σας πω το βράδυ.

Ειμαι σιγουρη οτι στην εχουν κανει!!!!!!!!!!!!

Αλλα και να μην στην εχουν πει δε σημαινει οτι εχεις ανεβασμενη ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

αλφα tv - ελενη

κορίτσι ειδα τον τσίλι και όσα καταλαβα γιατι ετσι που μιλουσε επαθα και μια συγχυση... μου φανηκαν ενδιαφεροντα. να ρωτησω:Τί εξετάσεις σας ζητησε στα ραντεβου?πηγες σ'αυτον μετα τις εξωσωματικες? τις έκανες εκει τις εξετασεις και αν επιτρεπεται ποσα παιρνει? σκεφτομαι για 2η εξωσ. αλλα τωρα με αυτα που ειπε προβληματιστηκα.ουτε θρομβοφιλια εχω κανει ουτε ΝΚ.

labrinibo μου ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ!!!!

mimitroula μου, anitaki,dada, christine1012, anastasia,leuta,rika1979, roubies, pink hat, nastazia, evmorfia, aleg, zetta ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΤΕΛΟΣ!!!

Και μεις σ' αγαπάμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ο τσιλι πολυ τρελό αγόρι! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μου αρεσε ως γιατρός! Ελπιζω τον Μαιο να μπορεσουμε να κατεβούμε αθήνα...

Ποναει η πλατη μου και τα μάτια μου απο το πρωι στον ΗΥ....:(:(:(:(

Θέλω τζακι, κρασι και relax!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

mimitroula μου, anitaki,dada,kelly,kale christine1012, anastasia,leuta,rika1979, roubies, pink hat, nastazia, evmorfia, aleg, zetta ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΤΕΛΟΣ!!!

Και εμείς σε αγαπάμε Χριστινακι, και μας έλειψες... Είμαι σίγουρη ότι το ξεπερνάς σιγά σιγά και εμείς είμαστε εδώ για να στο κάνουμε ευκολότερο...Φιλάκια!!!

cOiVp2.png

Μην ακούσω κιχ....ακόμα περιμένω να με πάρεις τηλ.

ΣΥΓΝΩΜΗ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ....ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ...ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ....ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ....ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ.....ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΑΝΙΤΑ, ΑΡΓΗΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ.!!!!'

ΤΟΥ ΛΕΩ "ΑΧ, ΒΡΕ ΑΓΓΕΛΕ...ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΟΥ..!!!!!"

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ "ΕΦΥΓΕ" Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....47 ΧΡΟΝΩΝ.....ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ....ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ....!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ....ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ...ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ....ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ....ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ.....ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΑΝΙΤΑ, ΑΡΓΗΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ.!!!!'

ΤΟΥ ΛΕΩ "ΑΧ, ΒΡΕ ΑΓΓΕΛΕ...ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΟΥ..!!!!!"

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ "ΕΦΥΓΕ" Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....47 ΧΡΟΝΩΝ.....ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ....ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ....!!!!

Καλό ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ να εχει ο ανθρωπος......................:(:(:(:(:( Σε καταλαβαίνω...........

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

mimitroula μου, anitaki,dada,kelly,kale christine1012, anastasia,leuta,rika1979, roubies, pink hat, nastazia, evmorfia, aleg, zetta ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΤΕΛΟΣ!!!

Κοριτσάρα μου και εμείς σε αγαπάμε και σε σκεφτόμαστε και πονάμε μαζί σου και έχουμε και ακριβώς τις ίδιες αγωνίες.

τηλ. Τσιλιμπίλι 210 6981332

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...