Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΕΙδες πόσο στάθηκε στον παράγοντα σπέρμα?

Και οχι μόνο αυτό αλλά και πόσο άσχετοι είναι μερικοι γυναικολόγοι που βάζουν τα ζευγάρι κατευθείαν για εξωσωματική χωρίς να έχουν κάνει ούτε μια από τις βασικές εξετάσεις....:evil::evil::evil::evil:

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τα φώτα σας:

Είναι η δεύτερη περίοδος μετά την αποξεση.

Ωορηξια λογικά είχα πριν 3-4 μέρες.

Όμως δεν έχει τουμπανιάσει το στήθος μου οπως γινόταν πριν την εξωσωματική..

Λέτε να χάλασε το σύστημα μου απο τις πολλές ορμόνες? ??????????

Τρέμω στην ιδέα και μόνο. ..

Να επισπευσω την επίσκεψη μου στο νέο μου γιατρό το μαντουδη?

Τι να κάνω?

mimitra δεν χαλαει τοσο απλα το σύστημα και αν δεν τουμπανιάζει το στήθος δεν ειναι κακο ίσα ισα που δεν ανεβαζεις την προλακτίνη πολύ αρα αυξάνεις και την πιθανότητα να τσακώσεις το μπεμπε. αμαν ολα αρνητικα θα τα βλέπεις ειπαμε θα μεινεις εγκυος σύντομα μην επισπευδεις τίποτα ασε τα πραγματα να κυλήσουν μονα τους η μοιρα καμια φορα μας οδηγεί οπως πρέπει αρκει να ειμαστε ανοιχτοι να την ακολουθήσουμε. Σάγαπω πολύ πολυ μην μου αγχωνεσαι.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

kristy25 μα τι εκπληξη! πως μας βρηκες εδω που ειμαστε χωμενες... λεγαμε κι εμεις οτι ειμαστε απομονωμενες και η αφιξη σου μας χαροποιει πολυ. Συμφωνω οτι ο δρομος σου ειναι η φυσιολογικη συλληψη

Κοριτσια ακουστε το καλυτερο ... σημερα λοιπον αποφασισα να ανακοινωσω σε ενα δικο μου ανθρωπο οτι ειμαι εγκυος...Αντιδραση: καλα απο μονοι σας με τον αντρα σου το πηρατε αποφαση αυτο; Γιατι δεν ρωτατε κανενα αλλο (εμενα πχ;). Τι ειναι αυτα; Καλα αντε μμμμμμ!! να δουμε τι θα γινειι

ΤΟ ξερω οτι η εγκυμοσυνη μου ειναι πολυ υψηλου κινδυνου και οτι πολυ πιθανο να εχω ειτε παιδι/παιδια με προβληματα, ειτε μια παρατεταμενη νοσηλεια, ειτε ακομα και καθόλου παιδι...Αλλα το να ανακοινωνεις στην αλλη μια εγκυμοσυνη και το μονο που εχει να σου πει ειναι μμμμμμμμ και δεν επρεπε απεχει πολυ απο τα τυπικα συγχαρητηρια.. εκει λοιπον που ο φοβος μου ηταν στο 5 τωρα πηγε στο 500 και νιωθω και ασχημα ποιυ ειμαι εγκυος... ασε στεναχωρεθηκα παρα πολυ ....

Λαμπρινη 1000 μπραβο για το site ... απο ποτε προτεινεις να μεταφερθουμε;

Pink hat δεν σε πιστευω τι εινα αυτα που γραφεις γλυκεια μου εδω δίνουμε μαχη καθημερινα να κρατηθουμε δυνατες και αισιοδοξες και εσυ πεφτεις με την πρωτη κακοπροαιρετη κατινα που λεει βλακειες? Λοιπον σε παρακαλω πολύ μην επιτρεψεις ξανα σε κανενα αρνητικο και γρουσουζη ανθρωπο να σε περιβάλλει ξεκινα να σκεφτεσαι αισιοδοξα, ενταξει ειναι επικινδυνα τα πραγματα αλλα ισως και να μην ειναι ακατορθωτα εχουμε δει απιστευτες ιστορίες μωρων που ενω δεν ειχαν και την καλλήτερη εγκυμοσύνη γεννήθηκαν υγιεστατα. Γλυκουλα μου αφου ο θεος τα εστειλε εκεινος ειναι υπεύθυνος για αυτα τωρα και θα τα προστατεψει μην ανησυχεις όμως πίστεψε το οσο μπορεις γιατι σε ακουει η μοιρα σου να το ξερεις αν εσυ πιστεψεις και παρακαλέσεις δυνατα να πανε ολα καλα θα γίνει. Πολλες φορες μας συμβαινει οτι φοβόμαστε για αυτο ΣΤΑΜΑΤΑ να φοβασε, κανε οτι εσυ μπορεις για να διαφυλαξεις την εγκυμοσύνη και ολα θα γινουν οπως πρεπει. Ποσο εισαι τώρα?

Σχετικα με το site μεταφερομαστε οποτε θελετε, γραφτειτε αρχικα να παρουμε κωδικούς και οποτε θελετε φυγαμε δικο μας ειναι!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

mimitra δεν χαλαει τοσο απλα το σύστημα και αν δεν τουμπανιάζει το στήθος δεν ειναι κακο ίσα ισα που δεν ανεβαζεις την προλακτίνη πολύ αρα αυξάνεις και την πιθανότητα να τσακώσεις το μπεμπε. αμαν ολα αρνητικα θα τα βλέπεις ειπαμε θα μεινεις εγκυος σύντομα μην επισπευδεις τίποτα ασε τα πραγματα να κυλήσουν μονα τους η μοιρα καμια φορα μας οδηγεί οπως πρέπει αρκει να ειμαστε ανοιχτοι να την ακολουθήσουμε. Σάγαπω πολύ πολυ μην μου αγχωνεσαι.

Δηλαδή δεν είναι θετικό το να τουμπανιάζει το στήθος μετά την ωορηξία?

Εγώ νόμιζα ότι είναι καλό.

Προλακτινη τι είναι? Οεο?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Συμφωνώ με όλα τα κορίτσια, και καλωσήρθες νινί, εγώ είμαι 37 και ξεκίνησα τις φυσικές προσπάθειες μετά από δυόμιση εξωσωματικές.Δωστου να καταλάβει γουτσου γουτσου και έγκυος θα μείνεις...

Α γουτσου γουτσου και γουτσου γουτσου ζηλευουμε κι εμεις μας ξεσηκώνεται μην γαρφεται τετοια καντε το σεμνα! και οχι καθε μερα μερα παρα μέρα εχω λυσσαξει 3 μηνες και εσεις το βιολι σας... χι χιχι;)

Διαφημίσεις

Ο τσιλι στη Μενεγάκη!!!!!

Δεν τον ειδα :(:(:(...μακαρι να την ανεβασουν στο ιντερνετ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλα θεος ο Τσιλι μπιλι τα εχωσε λίγο στους εξωσωματικούς απο οτι καταλαβα ειπε οτι πανε απευθειας στην προσπάθεια χωρις να ψαχνουν τα βασικα να αγιασει το στόμα του...

Kristy μου καλωςηρθες πραγματι εισαι πολύ μικρουλα κι εγω νομίζω δεν θα χρειαστεις καθολου εξωσωματική μήπως να πας και μια βόλτα στον Τσιλι? κανει θαυματα στο σπέρμα απο οσο θυμάμαι. ειμαστε λίγο τρελοπαρεα αλλα εχουμε κολλήσει πολύ καλα η μια με την αλλη αφου εγω αν δεν μπω να διαβάσω μια μερα κατι παθαινω.

christine29 εισαι η αδυναμια μου το ξερεις, πολύ χαρηκα που ξαναμπήκες θα δεις ολα θα περάσουν και συντομα θα τα καταφερεις. πολλα φιλια.

Πήγα στην παιδιατρο χθες να δω την μικρή και η γραμματεας της πριν 25 μέρες που ειχα ξαναπάει ήταν χαλια γιατι σκεφτοταν οτι παει για εξωσωματική μετα απο 3 χρονια γαμου και με εξεταση σπέρματος που ειχε κάνει πριν 3 μήνες ειχαν βρει χαλια σπέρμα με λίγη κινητικότητα και πολλες συγκολλήσεις βεβαια η κοπέλα πήγε και σε ουρολογο ο οποίος εδωσε εξεταση dna σπερματος και μετα τις απαντήσεις τους εδωσε αντιβιωση και καποιες βιταμίνες, χθες που πήγα η κοπέλα μολις με ειδε με φίλησε και μου διχνει ενα φακελο με χοριακη δεν προλαβαν να ξανακάνουν σπερμοδιαγραμμα να δουν αν εφτιαξε το σπέρμα αλλα ειχε ήδη μεινει εγκυος. Μηπως τελικα μας πανε πολύ ευκολα για εξωσωματική?

Νastazia τρομερη ιστορια πραγματικα οταν ηρεμούμε ο οργανισμός εχει και την δυνατότητα της αυτοϊασης σε πολλε περιπτώσεις.

Πολλα φιλια σε ολες Σας Αγαπω!!!

ΥΓ Παρεξηγησιαρικο Αννιτακι μου κι εσενα ΣΆΓΑΠΩ Ε!!!

Γράφτηκα στο site μας!!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πήγα να γραψω τη λέξη ΩΡΑΙΟ και έγραψα ΩΑΡΙΟ :tongue::tongue::tongue:

Αν εισαι κολλημένος.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Δηλαδή δεν είναι θετικό το να τουμπανιάζει το στήθος μετά την ωορηξία?

Εγώ νόμιζα ότι είναι καλό.

Προλακτινη τι είναι? Οεο?

Αναστασια μου καταρχην μπες στο site μας να δεις για την προλακτίνη!!! εχω ανεβασει ειδική σελίδα. Λοιπον η προλακτίνη ειναι η ορμόνη του αγχους η οποία ανεβαινει συχνα σε αρκετους απο εμας οταν ταραζόμαστε κι οταν εχουμε πολύ αγχος αυτη η ορμόνη τουμπανιαζει το στήθος μας οταν μένουμε εγκυες και λίγο πριν αδιαθετήσουμε οταν μενουμε εγκυες οκ το κανει για να βοηθήσει την παραγωγή γαλακτος, λίγο πριν αδιαθετήσουμε οκ και παλι αν όμως το στήθος ποναει πολύ και ειναι πολύ τουμπανο αυτο σημαινει οτι η ορμονη εχει ανεβει πολύ. Η συγκεκριμενη ορμόνη εμποδίζει την συλληψη χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μενουν κι εγκυος και γυναικες που θηλάζουν απλα δυσκολευει τα πραγματα. Φανταζομαι την εχεις μετρήσει.

Φιλια πολλα μην ανησυχεις γιατι οσο αγχωνεσαι το εμποδίζεις το πραγμα.

Αναστασια μου καταρχην μπες στο site μας να δεις για την προλακτίνη!!! εχω ανεβασει ειδική σελίδα. Λοιπον η προλακτίνη ειναι η ορμόνη του αγχους η οποία ανεβαινει συχνα σε αρκετους απο εμας οταν ταραζόμαστε κι οταν εχουμε πολύ αγχος αυτη η ορμόνη τουμπανιαζει το στήθος μας οταν μένουμε εγκυες και λίγο πριν αδιαθετήσουμε οταν μενουμε εγκυες οκ το κανει για να βοηθήσει την παραγωγή γαλακτος, λίγο πριν αδιαθετήσουμε οκ και παλι αν όμως το στήθος ποναει πολύ και ειναι πολύ τουμπανο αυτο σημαινει οτι η ορμονη εχει ανεβει πολύ. Η συγκεκριμενη ορμόνη εμποδίζει την συλληψη χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μενουν κι εγκυος και γυναικες που θηλάζουν απλα δυσκολευει τα πραγματα. Φανταζομαι την εχεις μετρήσει.

Ναι εχει δικιο η Λαμπρινη...η προλακτινη παιζει ρολο στη συλληψη...Δεν πρεπει να ειναι ανεβασμένη..

Πάντως Λαμπρινούλα ξέρεις παρα πολλα.....Εσενα σκεφτομαι οτ6αν θελω κατι προχωρημενο....υποθετω τα εμαθες με ολους αυτους που εμπλεξες..:P τωρα ομως εχεις τα παιδάκια σου...και βοηθας εμας!!!!!!!!!!!!!

Το ειδα το site μας! Τελειο! Ειμαι πολύ χαρούμενη που εχουμε το δικό μας site. ΑΠο βδομάδα ως πληροφορικος θα το δω και πιο αναλυτικα ;), σήμερα ειναι μια τρελή μερα απο δουλεια και το σκ θα λείπουμε...

Εχω κανει και μεταπτυχακο στην επικοινωνία ανθρώπου-μηχανής πως κανουμε πιο user-friendly τις εφαρμογές :tongue::tongue::tongue: Μακαρι να σε βοηθησω σε οτιδήποτε αν και με τη δουλειά απο το πρωι ως το βραδυ δε μπορώ να κανω τιποτα για μένα...:(

ΕΆσε που το βλέπω αψογο ;););)και μαλλον θα αναλαβω καποιο θεμα μαζί με ANITAKI ή ΖΕΤΤΑ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κορίτσια ο Τσιλι μου αρεσε παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΆΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ...... :evil:

Οχι ρε παιδιά δεν την εχω μετρήσει την προλακτίνη.

Γιατι κανένας μαλ^@^@κας γιατρός δε μου είπε να την μετρήσω .

ΕΝΏ σε όλους εχω πει οτι γίνομαι σα βόμβα μετά την ωορηξία. .

Θα αρχίσω τα καντήλια τώρα οπότε ας βγω μέχρι να ηρεμήσω. ..:evil:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...