Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημερα γλυκουλες μου,

Αχ κοιμήθηκα επιτέλους πρωτη βραδια χωρις αγχος επεσε ο πυρετος της μικρής επιτελους και ηρεμήσαμε.

Λιν μου ευχαριστουμε για το καφεδάκι, με το καλο να κανεις την εμβρυομεταφορα και ολα να πανε καλα σου ευχομαι.

Αννιτακι μου καλο πως εισαι σήμερα κεφακια εχεις παλι? πολύ σε χαιρομαι. Μακαρι να σε ειχα κοντα να κάνουμε παρεα.

Ακουστε να γελασετε εγω απο τη μερα που εχασα την δουλεια μου ειμαι πρωί σπίτι και εδω κοντα δεν εχω φιλες ετσι κάθε πρωί ερχεται η πεθερα μου να μου κάνει παρεούλα μου φερνει τον καφε, κι αρχιζει να μιλαει μόνη της εντωμεταξύ δεν εχει τιποτα μα τιποτα θετικό να πει, σου λεει ποιος πεθανε, ποιος χωρισε, ποιος δεν εχει να φαει, τι θα γινει η κατάσταση με την κρίση, εχθες μου ελεγε πως ακριβως απεβαλε με λεπτομέρειες ε δεν κρατήθηκα, της λεω συγγνώμη αλλα ο γιατρος μου ειπε να συζητάμε μόνο θετικά γιατι κανετε κακο στην εγκυμοσύνη και φυσικα παρεξηγήθηκε. αλλα ειναι καλουλα μονο που οποιος θελει να αυτοκοτονήσει λίγο να κανει παρεα μαζί της ειναι ετοιμος. χι χι

Σχετικα με τα εμβρυακια που λετε εγω δεν εχω ιδιαιτερη γνώση μιας και δεν πήρα φωτο ποτε αλλα εχω βάλει και βλαστοκύστες και 16κυτταρων και οτι φανταζεστε και τις δυο φορες που εμεινα εμεινα με 3ημερων 2αριστα και ενα μετριο ετσι μου ειπαν αρα μην το ζαλίζεται αν ειναι να κολλήσει κολλαει αυτο κι ας ειναι και 4κυτταρων.

Θελω να βγω εξω για καφε δεν αντεχω αλλο μεσα αντε να γινει καλα η μικρή να παρω τους δρομους ειμαι λίγο υπερκινητική οπως εχετε καταλάβει για αυτο δεν μπορω να γραφω συνέχεια ειναι καθιστική υπόθεση και με δυσκολεύει. 15 χρονια δουλευα σε πωλήσεις και ημουν στους δρομους πήγαινα ταξίδια σε πελάτες κάθε2 εβδομαδες ημουν ολο εξω και σε επαφη με κόσμο για αυτο εχω παθει παραλληρημα και μιλάω πρωι πρωι, ειμαι και Διδυμος ασε.

Φιλακια σε ολες να εχετε μια ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ!!!

Leuta ολα καλα θα πανε εγω ειδικα τα πονακια περιόδου τα εχω σε μεγάλη εκτίμηση αν και στην δευτερη εγκυμοσύνη δεν τα ενιωσα καθόλου.

Γλυκια μου labrinipo! σε ευχαριστω!

παντα γερο και σιδεριο να ειναι το κοριτσακι σας!! χωρις πυρετουλια

α! ειμαστε το ιδιο ζωδιο.

φιλακια!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

Τι κάνετε σήμερα.

Καλά μιλάμε είστε πολύ νυχτοπούλια...

Δεν σας προλαβαίνω κάθε πρωί, για να ενημερωθώ.

Dada,

οτι και να σου πούμε, λίγο είναι μπροστά σε αυτό που νιώθεις.

Να είσαι δυνατή και να ξαναπροσπαθήσεις κοπέλα μου, με επιτυχία

μέχρι το τέλος την επόμενη φορά.

Εγώ σήμερα απόγευμα πάω για τον 1ο υπέρηχο μετά την ένεση.

Σήμερα θα μάθω πόσα "αυγά" κάναμε και πως θα συνεχίσουμε.

ΑΑΑΑ και όσο αφορά το κάπνισμα, δεν υπάρχει δεν μπορώ,

υπάρχει δεν θέλω.

Κάπνιζα χρόνια απο 2-3 πακέτα την ημέρα (prince),

γνωρίζω το amore τότε, σύζυγο τώρα, ο οποίος είναι non smoking,

δεν μου είπε ποτέ κόψτο, μόνο να το ελαττώσω.

Κάποια στιγμή μετά απο 2 χρόνια του λέω το κορυφαίο "τελευταίο πακέτο, εντάξει".

Καλά την ίδια στιγμή το είχα μετανιώσει που το είπα, αλλά τι να κάνω, αφού το είπα!!!

Λοιπόν να μην μακρυγορώ, το είπα, έσκασα τις πρώτες μέρες αλλά

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ, εδώ και 10 χρόνια δεν έχω ξανακαπνίσει.

Τώρα είναι η ώρα, οχι αύριο, οχι μεθαύριο!!!!

Μπορείτε για το δικό σας καλό, και για τα μωράκια σας που είναι στον δρόμο και έρχονται.

Φιλάκια

ΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜ

url]

christine1012 καλημερα σευχαριστω που με σκεφτεσαι!!!!

Ειχα δει το σπορακι το σαββατο και την πεμπτη θα ξαναπαω.

Προς το παρον καλα παμε!

Τα διδυμακια τι κανουν? εσυ πως νιωθεις?

καρδουλα ποτε ακουμε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι κάνετε σήμερα.

Δεν σας προλαβαίνω κάθε πρωί, για να ενημερωθώ.

Dada,

οτι και να σου πούμε, λίγο είναι μπροστά σε αυτό που νιώθεις.

Να είσαι δυνατή και να ξαναπροσπαθήσεις κοπέλα μου, με επιτυχία

μέχρι το τέλος την επόμενη φορά.

ΑΑΑΑ και όσο αφορά το κάπνισμα, δεν υπάρχει δεν μπορώ,

υπάρχει δεν θέλω.

Κάπνιζα χρόνια απο 2-3 πακέτα την ημέρα (prince),

γνωρίζω το amore τότε, σύζυγο τώρα, ο οποίος είναι non smoking,

δεν μου είπε ποτέ κόψτο, μόνο να το ελαττώσω.

Κάποια στιγμή μετά απο 2 χρόνια του λέω το κορυφαίο "τελευταίο πακέτο, εντάξει".

Καλά την ίδια στιγμή το είχα μετανιώσει που το είπα, αλλά τι να κάνω, αφού το είπα!!!

Λοιπόν να μην μακρυγορώ, το είπα, έσκασα τις πρώτες μέρες αλλά

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ, εδώ και 10 χρόνια δεν έχω ξανακαπνίσει.

Τώρα είναι η ώρα, οχι αύριο, οχι μεθαύριο!!!!

Μπορείτε για το δικό σας καλό, και για τα μωράκια σας που είναι στον δρόμο και έρχονται.

Φιλάκια

ΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜ

Αντε με το καλο γλυκια μου!!!!!

Ενημερωσε μας για τα αυγουλακια σου!!!!

Εγω προσπαθω να πεισω τον αντρα μου να το κοψει αλλα ματαια!! 2 πακετα τη μερα καθαριζει!

Μπραβο σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ομορφιές!!!!!!

Σας πεθύμησα χθες!!!!!! Τί μου κάνετε σήμερα ξεκινούμε τη μέρα με ωραία θετική διάθεση????

Roubies και ANASTASIA μου, εγώ ψηφίζω όλες οι καπνίστριες να κόψουν το ρημάδι το τσιγάρο!!!!!! Κάντε την αρχή!!!!

Δε θα το μετανοιώσετε! Θα δείτε, η επιδερμίδα θα ειναι πιο λαμπερή, η φωνή πιο γλυκιά, τα ρούχα και τα μαλλιά δεν θα βρωμάνε, η αντοχές θα αυξηθούν και γενικά θα νοιώθετε τέλειαααααα! just do it! Ετσι κι αλλιώς όταν έρθει το μπεμπε δεν θα καπνίζετε έτσι??? :tongue: Άσε που θα γίνετε βαρελάκια έτσι κιαλλιώς! χιχιχιχι

ΛΙΝ μου νησιώτισσα μου, τι ωραίο καφεδακι!

Έχω νησιά να επισκευτώ τώρα! Έχω γυρίσει πολλά ελληνικά νησια και αιγαίο και ιόνιο αλλά όχι τα δικά σας! Τυχαίο δεν νομίζω!

Christine29 μου καλημέρα! Πώς είσαι???? Για θύμησε μου πότε πας να δεις το μπεμπε???

ANITAKI μου!!! Σκεφτόμουν και γω από την αρχή που μας το είπες πως γίνεται να σου έβαλαν έμβρυα 2 ημερών! Δεν το είχα ξανακούσει! Αλλά τώρα εξηγούνται όλα, τρελλοκοριτσο, είναι από το κτύπημα στο πηγάδι χάλασε λίγο η αριθμητικη! χιχιχιχιχι Κουκλάρα μου εσύ! σε πειράζω! Πάρε και τη δόση της μπεμπεδόσκονης σου για σήμερα! φφφφουουουουο

χχχχχχ

christine μου καθολου τυχαιο! ευκαιρια να περασεις και απο Χιο! θα χαρω παρα πολυ!!!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Προς το παρον καλα παμε!

καρδουλα ποτε ακουμε?

ChristineΑκι καλημέρα!

Ακουσες καρδούλα το Σάββατο ή ήταν νωρίς;

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Προς το παρον καλα παμε!

καρδουλα ποτε ακουμε?

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ???????????????

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ...ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ....ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ....!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΑΝΙΤΑΚΙ είσαι ΤΡΕΛΛΗ για δέσιμο!

Φαντάζομαι θα στο λένε συχνά ε;;:tongue:

ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ....ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ... ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ...ΑΓΧΩΤΙΚΗ... ΜΑΝΙΩΔΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗΣ....!!!!!!!!!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΕΓΚΟ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τι κάνετε σήμερα.

Δεν σας προλαβαίνω κάθε πρωί, για να ενημερωθώ

Φιλάκια

ΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜ

ΖΕΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.!!!!!!!!!

Τα αντισώματα του θυροειδη λέγονται anti-tpo & anti-tg,εγώ τα έμαθα πριν 2 χρόνια που έκανα εξετάσεις για θυροειδη και ήταν πολύ ψηλά και έχω hashimoto(αυτοάνοση θυροειδιτιδα), που σημαίνει με απλά λόγια ότι ο θυροειδής επιτηθεται μόνος του στο θυροειδη μου(πιασ' τ' αυγό και κούρευτω). Είναι και αυτό ένα από τα πολλά αυτοάνοσα νοσήματα...

καλημερα κοριτσακια μου! anastasia μου και γω χασιμοτο εχω αλλα μεχρι στιγμης ο γιατρος δε μου χει δωσει χαπι..ελεγχουμε συνεχως την tsh και μου ειπε οτι αν με το καλο μεινω εγκυος τοτε στις πρωτες 4 εβδομαδες θα παρω..εσενα τι σου πε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...