Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΕΜΕΝΑ, ΔΕ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ ΠΙΑ.....ΟΛΟ ΜΕ ΤΗ ΜΙΜΙΤΡΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΑΝΤΑΣ.....ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ......ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.....ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΙΤΑΡΑ ΤΡΕΛΑΡΑ...ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΜ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΑΝΙΤΑΡΑ ΤΡΕΛΑΡΑ...ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΜ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

Α, ΝΑΙ..?????????????????

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙ ΜΟΥ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ....ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΚ..??????????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ANITAKI μου ποτε θα κανεις την υστεροσκόπηση τελικα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ANASTASIA μου, και γω χθες αργά μπήκα μόνο και σε σκέφτηκα και έλεγα να σε πειράξω να σου γράψω ότι πήγες γα γουτσου γουτσου αλλά τώρα μου κίνησες την περιέργεια! Ελπίζω για καλό να έλειπες.... Καλά είμαι κοριτσάρα μου! Την Τρίτη θα πάω να δω τα extreme boys! Αγωνιώ πολύ!

ΑΝΙΤΑΚΙ μου γλύκα!!!! Σου μιλάω φυσικά σε ρώτησα και σε προηγούμενο μηνυμα τι αποφάσισες τελικά σε ποιον γιατρό θα πας???? ΕΕΕΕΕ?? Άντε να κάνεις κόρες να συμπεθερέψουμε! :Dχιχιχιχι

χχχχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Κοριτσακια μου καλημέρα κι απο μένα. Πρωτα από όλα θελω να πω πόσο χαιρομαι που η Χριστινα εδωσε σημεία ζωής. Γλυκιά μου κοπέλα σου ευχομαι να το αφησεις πίσω σου όσο πιο γρήγορα γινεται και να προχωρησεις όπως εσυ θεωρείς καλύτερα. Ξερω οτι δεν θα ξεχασεις αλλά απλώς θα ξεθωριασει η μνήμη όταν με το καλό θα εχεις τα παιδακια σου...! Εισαι τοσο νεα και εχεις χρονο μπροστα σου και να περασεις καλα, να ηρεμησεις, να το σκεφτεις, να κανεις πολυ σεξ με τον καλό σου και αν δεν ερθει φυσιολογικα θα ερθει με την βοηθεια της επιστήμης.

Επισης να πω ενα ευχαριστω σε όλες για την στηριξη, η αλήθεια είναι οτι στεναχωρεθηκα παρα πολύ εχτες, τόσο που μπηκα σε σκέψεις μηπως εκανα λάθος που αποφασισα να κανω δευτερο παιδι...Τελικα απλώς το μετανιωσα που το ανακοινωσα. Από εδω και περα δεν προκεται να δωσω αλλη πληροφορια για την εξελιξη της εγκυμοσυνης μου οπότε θεωρω οτι απλως δεν θα ασχοληθει άλλο μαζι μου. Τωρα προσπαθω απλώς να μειωσω λιγακι το φοβο που εχω μεσα μου...

Μας χρειαζεται ρε κοριτσια μια ανανεωση...χωρις πλακα ισως να οργανωναμε το bachelor της DADA!! Ευκαιρια όχι μονο να βρεθούμε αλλά να γιορτάσουμε και ενα ευχαριστο γεγονος.

Ααα! γραφτηκα κι εγω στο site της Λαμπρινης. Οταν αποφασισουμε μετακομιση με με ξεχασετε...!

Σας φιλω ολες γλυκα

kOZcp3.png

kristy25 μα τι εκπληξη! πως μας βρηκες εδω που ειμαστε χωμενες... λεγαμε κι εμεις οτι ειμαστε απομονωμενες και η αφιξη σου μας χαροποιει πολυ.

ειδα τον τιτλο κ μου κινησε την περιεργεια! μετα ειδα την συζητητση για το νερο κ ειπα κ εγω να καταθεσω την εμπειρια μου γιατι κ εγω νομιζα οτι το νερακι ειναι το πιο αθωο προιον στον κοσμο!! κ εγω χαρηκα που σας βρηκα!! μπορω να μαθω πολλα απο τις εμπειριες σας μιας κ στον περιγυρω μου αποφευγω την συζητηση περι εγκυμοσυνης!

τις θερμοτερες ευχες μου για το νινακι σου! μην ακους τιποτα κ κανεναν!!δυστυχως ορισμενες φορες οι ανθρωποι μπορει καμια φορα κ αθελα τους να γινουν αγενεις κ απαραδεκτοι.

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Που το κάνατε το τριπλεξ?

Σε ουρολόγο?

πηγαμε σε ουρολογο με τα αποτελεσματα απο το σπερμοδιαγραμμα κ αυτος μας εστειλε σε ενα κεντρο διαγνωσης οπου καναμε το τριπλεξ.μετα ξαναπηγαμε τα αποτελεσματα κ μας ειπε οτι δεν ειναι τιποτα σοβαρο θα παρει αντιβιωση κ θα ξανακανει σπερμοδιαγραμμα.το καινουριο σπερμοδιαγραμμα το δειξαμε μονο στον γυναικολογο μου αφου μας ειπε οτι ειναι αψογο.

με την πρωτη ευκαιρια θα διαβασω τα post σας για να σας γνωρισω καλυτερα!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου.Σήμερα επιτέλους θα βγω από το σπίτι.Νιώθω καλύτερα,αλλά είμαι εξαντλημένη από τη γαστρεντερίτιδα.Ελπίζω να την βγάλω στην δουλειά.

Χριστινάκι μου χαίρομαι πολύ που γύρισες!!!!!Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο και χρειάζεται χρόνο,αλλά τουλάχιστον χαίρομαι που σε ακούω.

mimitroula αντε να προχωρήσεις και εσύ με το καλό.

Ανιτάκι ευχαριστώ που με τακτοποίησες και εμένα να μην νιώθω μοναξιά.

Λαμπρινούλα έκανες εξαιρετική δουλειά.Μπράβο!!!!Γράφτηκα και εγώ.

Πρέπει να ετοιμαστώ για να πάω δουλειά,οπότε θα τα πούμε το βράδυ που θα γυρίσω.Μην λυσσάξετε πολύ και διαβάζω σεντόνια έτσι????

Φιλάκια κοπελάρες μου!!!!!!

Εχθές λοιπόν εκεί που ετοιμάζομουνα να πάω για δουλειά με πέρνει τηλ. μια Φίλη μου με την οποία γνωρίστηκα όταν έκανα την πρώτη μου εξωσωματική στον Π@ρ@σχ0 και η οποία να μην τα πολυλογώ μου είχε συμπαρασταθεί καλύτερα και από αδερφή.Ημουν και ψάρακας τότε και φοβόμουνα και πάρα πολύ και μου φέρθηκε άψογα.Επικοινωνούσαμε αρκετα μέσω τηλεφώνου όλα αυτά τα 2 χρόνια που έχουν περάσει.Στην προηγούμενη προσπάθεια με είχε πάρει τηλέφωνο την μέρα της εμβρυομεταφοράς τυχαία γιατί με είχε δει όνειρο,μιλάμε για πολύ τηλεπάθεια...

Τελος πάντων με πήρε και μου είπε ότι έχει έρθει Αθήνα και ότι θα μείνει μέχρι Κυριακή(είναι από Σύρο)...εχωσα λοιπόν λοιπόν τον πατέρα μου στη δουλειά και κατέβηκα Αθήνα μόνο για την δω.

Την θαυμάζω γιατί κατάφερε να βάλει ένα ΣΤΟΠ σε όλον αυτό τον κύκλο των εξωσωματικών και των γιατρών μετά από 5 προσπάθειες εξωσωματικής και 5 σπερματεγχύσεις με φάρμακα και απείρων εξετάσεων (όλες καλές).Μια επεμβατική υστεροσκόπηση πριν ενάμιση χρόνο για ενδομητρίωση γιατί από ότι της είχανε πει αυτό ήταν το πρόβλημα που δεν εμενε έγκυος και εφόσον δεν τα κατάφερε με φυσιολογική σύλληψη δεν σηκώνει κουβέντα για άλλη εξωσωματική.Εφτασε άπειρες φορές στο κατώφλι της κατάθλιψης και εγινε η πιο δυνατή γυναίκα που γνωρίζω.

Είναι τόσο καλά και τόσο κατασταλαγμένη τώρα πια που πραγματικά υποκλίνομαι στη δύναμη της...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Μπράβο στη φίλη σου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου. Μου θυμίζει τη δική μου φίλη που είχε κάνει επίσης πολλές εξωσωματικές και δυστυχώς τπτ. Πάντα αυτή είχε πιο πολλή δύναμη, όρεξη και θετική ενέργεια. Τέτοιους ανθρώπους τους θαυμάζω και γω πολύ γιατί πιστεύω μέσα από τις δυσκολίες που περνούν καταφέρνουν να βρουν το νόημα της ζωής.

Όλες πρέπει να παίρνουμε παράδειγμα από τέτοιους χαρακτήρες.

χχχχχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Εχθές λοιπόν εκεί που ετοιμάζομουνα να πάω για δουλειά με πέρνει τηλ. μια Φίλη μου με την οποία γνωρίστηκα όταν έκανα την πρώτη μου εξωσωματική στον Π@ρ@σχ0 και η οποία να μην τα πολυλογώ μου είχε συμπαρασταθεί καλύτερα και από αδερφή.Ημουν και ψάρακας τότε και φοβόμουνα και πάρα πολύ και μου φέρθηκε άψογα.Επικοινωνούσαμε αρκετα μέσω τηλεφώνου όλα αυτά τα 2 χρόνια που έχουν περάσει.Στην προηγούμενη προσπάθεια με είχε πάρει τηλέφωνο την μέρα της εμβρυομεταφοράς τυχαία γιατί με είχε δει όνειρο,μιλάμε για πολύ τηλεπάθεια...

Τελος πάντων με πήρε και μου είπε ότι έχει έρθει Αθήνα και ότι θα μείνει μέχρι Κυριακή(είναι από Σύρο)...εχωσα λοιπόν λοιπόν τον πατέρα μου στη δουλειά και κατέβηκα Αθήνα μόνο για την δω.

Την θαυμάζω γιατί κατάφερε να βάλει ένα ΣΤΟΠ σε όλον αυτό τον κύκλο των εξωσωματικών και των γιατρών μετά από 5 προσπάθειες εξωσωματικής και 5 σπερματεγχύσεις με φάρμακα και απείρων εξετάσεων (όλες καλές).Μια επεμβατική υστεροσκόπηση πριν ενάμιση χρόνο για ενδομητρίωση γιατί από ότι της είχανε πει αυτό ήταν το πρόβλημα που δεν εμενε έγκυος και εφόσον δεν τα κατάφερε με φυσιολογική σύλληψη δεν σηκώνει κουβέντα για άλλη εξωσωματική.Εφτασε άπειρες φορές στο κατώφλι της κατάθλιψης και εγινε η πιο δυνατή γυναίκα που γνωρίζω.

Είναι τόσο καλά και τόσο κατασταλαγμένη τώρα πια που πραγματικά υποκλίνομαι στη δύναμη της...

...και να δεις οτι θα μεινει εγκυος απο μονη της στο τελος. Να της δωσεις τα φιλια μας.. ολες εδω καταλαβαινουμε και ολες επισης θελουμε να φτασουμε στο σημειο που ειναι..τοσο κατασταλαγμενη και ηρεμη. Μονο μπραβο μπορω να πω.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...