Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

καλημερα ομορφιες μου!

Αργησα να μπω γιατι ακομα μαζευω ενα ενα τα κομματακια μου!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!

Το προηγουμενο σαββατο εκανα την αποξεση (εκτρωση δηλαδη) και τωρα αναρρωνω!

Σε 40 ημερες θα ερθει η περιοδος και τοτε βλεποντας και κανοντας!

Εμπαινα στα γρηγορα και διαβαζα οποτε εχω χασει επεισοδια!

pinkhat συγχαρητηρια μακαρι να πανε ολα οπως τα θες ματια μου!

Με την zetta τι εγινε τελικα?

Πολλα φιλιά και αισιοδοξία!!!!!!!!!!!!!!! Χαιρομαι που επέστρεψες!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Α και κάτι ακόμα!

Έκλεισα ραντεβού με το μαντουδη, 26/04 (που θα ειμαι και στις γόνιμες μέρες.

Τέλεια!!!!!!!! Αντε να δείτε τι γινεται....να προχωρήσετε με τον εναν ή τον άλλον τροπο! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

εχετε απολυτο δικιο κ με ηρεμειτε!! απλα οταν αγχωνομαι περνανε διαφορα απ'το μυαλο μου!!

Συμφωνώ με όλα τα κορίτσια, και καλωσήρθες νινί, εγώ είμαι 37 και ξεκίνησα τις φυσικές προσπάθειες μετά από δυόμιση εξωσωματικές.Δωστου να καταλάβει γουτσου γουτσου και έγκυος θα μείνεις...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Kαλημέρα Ομορφιές!

christine29, μου καλωσόρισες! Σε πεθυμήσαμε πολύ. Μην ανησυχείς κοριτσάκι όλα θα πάνε καλά. Πέρασες πολύ δύσκολες καταστάσεις αλλά δώστου λίγο χρόνοι και όλα θα φτιάξουν, είσαι δυνατή εσύ δεν σε φοβάμαι. :) Σου στέλλω πολλά φιλάκια και αγκαλιές! χχχχχχχχχχ

Pink hat σε παρακαλώ μην αφήνεις άλλους να σε επηρεάζουν έτσι... Δεν αντέχω να σε ακούω τόσο πεσμένη, εσύ έπρεπε να πετάς στα σύνεφα, είσαι ευλογημένη όπως σου είπαν και οι άλλες κοπέλες. Δεν ξέρω ίσως επειδή και γω περιμένω δίδυμα και νοιώθω τόση χαρά και ενθουσιασμό και σε συγκρίνω μαζί μου. Βέβαια εγώ δεν είχα άλλη εγκυμοσύνη για να έχω εμπειρία. Αλλά αυτό που ήθελα να σου πω είναι ότι σε κάθε εγκυμοσύνη μονή ή διπλή κτλ, είτε είναι η πρώτη είτε η πέμπτη κτλ οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά. Αλοίμονο να ξυπνούσαμε κάθε μέρα με αυτό τον φόβο... Έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου, δεν θα απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου αν το σκέφτεσαι συνέχεια. Αναγνωρίζω ότι ο πέρασες δύσκολα και πραγματικά ελπίζω ότι δεν θα ξαναπεράσεις αλλά για να σαι εσύ καλά κοριτσάκι και τα μωρά σου προσπάθα να σκέφεσαι πιο θετικά και να μην αφήνεις τον καθένα να σε ρίχνει. Οκ? ;) χχχχχ

labrinipo γράφτηκα! Μπράβο πολύ καλή δουλεια!!!!Θα μιλάμε απ΄εκεί τώρα??? Θα κάνεις φόρουμ και sub-forums???? πως θα γίνει? χχχχ

Zettaki μου τί έγινε τελικά????

Φιλιά πολλά και στις υπόλοιπες! χχχχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Ουτε εμένα το στήθος πρήζεται μετά την τελευταία διάγερση που έκανα, νομίζω ότι σιγά σιγά θα επανέλθει όμως γιατι και εμένα μετά την πρωτη είχε κάνει γυρω στους 5 μήνες να εμφανιστουν πάλι τα συμπτώματα της περιόδου.

Εμένα μετά την 1η εξωσωματική για 2 μήνες μου ερχόταν περίοδος κάθε 15 ημέρες :shock::shock::shock:

Θέλει τον χρονο του...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

kristy25 μα τι εκπληξη! πως μας βρηκες εδω που ειμαστε χωμενες... λεγαμε κι εμεις οτι ειμαστε απομονωμενες και η αφιξη σου μας χαροποιει πολυ. Συμφωνω οτι ο δρομος σου ειναι η φυσιολογικη συλληψη

Κοριτσια ακουστε το καλυτερο ... σημερα λοιπον αποφασισα να ανακοινωσω σε ενα δικο μου ανθρωπο οτι ειμαι εγκυος...Αντιδραση: καλα απο μονοι σας με τον αντρα σου το πηρατε αποφαση αυτο; Γιατι δεν ρωτατε κανενα αλλο (εμενα πχ;). Τι ειναι αυτα; Καλα αντε μμμμμμ!! να δουμε τι θα γινειι

ΤΟ ξερω οτι η εγκυμοσυνη μου ειναι πολυ υψηλου κινδυνου και οτι πολυ πιθανο να εχω ειτε παιδι/παιδια με προβληματα, ειτε μια παρατεταμενη νοσηλεια, ειτε ακομα και καθόλου παιδι...Αλλα το να ανακοινωνεις στην αλλη μια εγκυμοσυνη και το μονο που εχει να σου πει ειναι μμμμμμμμ και δεν επρεπε απεχει πολυ απο τα τυπικα συγχαρητηρια.. εκει λοιπον που ο φοβος μου ηταν στο 5 τωρα πηγε στο 500 και νιωθω και ασχημα ποιυ ειμαι εγκυος... ασε στεναχωρεθηκα παρα πολυ ....

Λαμπρινη 1000 μπραβο για το site ... απο ποτε προτεινεις να μεταφερθουμε;

Θα βρίσω τώρα την μ@λ@κισμένη αλλά δεν μπορώ...γραψτην στην μουν@ρ@ σου.Σορυ κορίτσια αλλά ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ

I81rp3.png

καλημερα ομορφιες μου!

Χριστινάκι καλώς είρθες πάλι πίσω ευχομαι όλος αυτός ο γολγοθάς που ανέβηκες να ξεθωριάσει σιγά σιγά από την μνήμη σου και να καταφέρεις να είσαι εσύ καλά και η οικογένεια σου.Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στην πορεία...Εντάξει μπουμπού?

I81rp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....!!!!!!!!!!!!!!

Ανιτάκι αν και δεν παραπονιέμαι συνήθως εμένα με ξέχασες?????:cry:

Αγαπούλα πλάκα σου κάνω,απλά δεν με έβαλες γιατί ακόμα δεν έχω κάνει εξωσωματική.Όμως θέλω παρεούλα,δεν θέλω να είμαι μόνη μου εκτός λίστας οπότε προτείνω να γράψεις τα εξής

roubies αιγόκερως(ωροσκόπο δεν ξέρω sorry),35χρονών,2 χρόνια άκαρπων προσπαθειών,προετοιμασία για ISCI τον Ιούνιο.

Τι λες?Το εγκρίνεις πρόεδρε της δημοκρατίας?Αν ναι να προχωρήσει για έγκριση και στην πρόεδρο παρακαλώ.

ΣΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ...!!!!!!!!!!!!!!!!

τελικα μονο εγω και το ανιτακι ειμαστε πιπινιαολες οι αλλες ειστε μαθουσαλες,χιχι

ΡΕ ΕΥΜΟΡΦΙΑ.....ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.....ΘΑ ΠΛΗΓΩΘΟΥΝ..!!!!!!!!

καλημερα ομορφιες μου!

ΑΓΑΠΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..!!!!!

ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!

Α και κάτι ακόμα!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙ...!!!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ...!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Kαλημέρα Ομορφιές!

christine29, μου καλωσόρισες! Σε πεθυμήσαμε πολύ. Μην ανησυχείς κοριτσάκι όλα θα πάνε καλά. Πέρασες πολύ δύσκολες καταστάσεις αλλά δώστου λίγο χρόνοι και όλα θα φτιάξουν, είσαι δυνατή εσύ δεν σε φοβάμαι. :) Σου στέλλω πολλά φιλάκια και αγκαλιές! χχχχχχχχχχ

Pink hat σε παρακαλώ μην αφήνεις άλλους να σε επηρεάζουν έτσι... Δεν αντέχω να σε ακούω τόσο πεσμένη, εσύ έπρεπε να πετάς στα σύνεφα, είσαι ευλογημένη όπως σου είπαν και οι άλλες κοπέλες. Δεν ξέρω ίσως επειδή και γω περιμένω δίδυμα και νοιώθω τόση χαρά και ενθουσιασμό και σε συγκρίνω μαζί μου. Βέβαια εγώ δεν είχα άλλη εγκυμοσύνη για να έχω εμπειρία. Αλλά αυτό που ήθελα να σου πω είναι ότι σε κάθε εγκυμοσύνη μονή ή διπλή κτλ, είτε είναι η πρώτη είτε η πέμπτη κτλ οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά. Αλοίμονο να ξυπνούσαμε κάθε μέρα με αυτό τον φόβο... Έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου, δεν θα απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου αν το σκέφτεσαι συνέχεια. Αναγνωρίζω ότι ο πέρασες δύσκολα και πραγματικά ελπίζω ότι δεν θα ξαναπεράσεις αλλά για να σαι εσύ καλά κοριτσάκι και τα μωρά σου προσπάθα να σκέφεσαι πιο θετικά και να μην αφήνεις τον καθένα να σε ρίχνει. Οκ? ;) χχχχχ

labrinipo γράφτηκα! Μπράβο πολύ καλή δουλεια!!!!Θα μιλάμε απ΄εκεί τώρα??? Θα κάνεις φόρουμ και sub-forums???? πως θα γίνει? χχχχ

Διδυμομανούλα καλημέρα μπέμπα, τι γίνεται εκεί κάτω?Αν θες να πεις οτιδήποτε εμείς εδώ είμαστε...

Φιλάκια πολλά στην κοιλίτσα....

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Α και κάτι ακόμα!

Θέλω ραπόρτο κανονικό από αυτό το ραντεβού...και ρώτα τα πάντα για φυσικούς...πεστου ότι θα του στείλεις και εμένα...

I81rp3.png

pink hat, Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΚΙ ΑΣΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ..!!!!!!!

ΗΡΕΜΗΣΕ, ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ..!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ...Ε.???

Kαλημέρα Ομορφιές!

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ..?????????????????

ΔΩΣΕ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ..!!!!!!!!!!!!!!

Θέλω ραπόρτο κανονικό από αυτό το ραντεβού...και ρώτα τα πάντα για φυσικούς...πεστου ότι θα του στείλεις και εμένα...

ΕΜΕΝΑ, ΔΕ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ ΠΙΑ.....ΟΛΟ ΜΕ ΤΗ ΜΙΜΙΤΡΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΑΝΤΑΣ.....ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ......ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.....ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...