Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

α σορρυ κοριτσι δεν το καταλαβα. δεν ξερω να σου πω ακριβως απλα το ειπα γιατι οι περισσοτεροι γιατροι εχουν γυρω στον μηνα αναμονη για εξωσ. νομιζα οτι ηθελες να βαλεις τα εμβρυακια σου.φιλια

Κοίτα παίζει και αυτο..... μπορει/ίσως/θα δούμε.

Αν ο μαντουδης θεωρεί οτι αξίζει να τα βάλω, θα το σκεφτω να τα βάλω / μπορεί/ίσως/θα δούμε.

Αν δει τη φωτογραφία πει δεν είναι καλά και έχει τη γνώμη για φυσιολογική σύλληψη τότε θα πάμε έτσι.

Θα δείξει. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

mimitroula δεν ξέρω να σου πω αν θα είναι ένας μήνας ή όχι,αλλά σίγουρα θα πάρει κάποιο χρόνο.Εγώ το είχα κλείσει καλοκαίρι και γι'αυτό άργησε,αλλά καλύτερα να μπορείς να επιλέξεις εσύ σε περίπτωση που σου πει νωρίτερα απ'ότι σε βολεύει παρά να τρέχεις και να αργοπορείς χωρίς λόγο.Έτσι τουλάχιστον θα έκανα εγώ.

Πάντως είναι καλή η επιλογή μου?

Θα με βοηθήσει να πιάσω φυσιολογικά?

Με μέτρηση ωαρίων και τέτοια εννοω.

Ή ασχολείται μόνο με εξωσωματική?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Και εμένα μου είχε πει να παρακολουθήσουμε την ωορηξία μου,όμως δεν προλάβαμε γιατί ήρθαν τα 2 σπερμοδιαγράμματα με τα άσχημα αποτελέσματά τους και έτσι πήραμε άλλη πορεία.Το πρώτο σπερμοδιάγραμμα που είχαμε κάνει στο Λητώ δεν ήταν τόσο άσχημο,οπότε μετά την υστεροσκόπηση μου είχε πει επανάληψη σπερμοδιαγράμματος και παρακολούθηση ωορηξίας.Όμως δυστυχώς τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος καθώς και το επαναληπτικό του ανέβαλε αυτή τη διαδικασία.Εσείς περίπου τι αριθμούς έχετε?Το έχουμε ξανασυζητήσει,αλλά συγγνώμη Δημητρούλα μου δεν το θυμάμαι.Αν θες μου λες έτσι?Μάκια.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!!!!!!!!!!!!

Τρώω τα κορν φλέικς μου και σας διαβάζω!!! :P:p:p:p

Σερρες ψιλοβρεχει τωρα........

Εχθες δεν αντεξα και εφαγα το βραδυ ενα ψωμακι με σουβλακι...:oops::oops::oops::oops: ε ρε κοριτσια ολη μερα στο τρεξιμο...ξελιγώθηκα....ετρωγα τις βλακειούλες μου...αποξηραμένα φρούτα, τσαι, νερο και λοιπά....αλλα ενα εχω να πω που λεμε και δω πανω:

ΣΑΝ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ζεττάκι μου ελπίζω να εισαι καλα....Μας λείπεις...Όποτε εισαι ετοιμη σε περιμένουμε....

Χριστινάκι μου απο αθήνα σε σκέφτομαι συνεχεια τι κανεις και πως εισαι.......

Rodo σου ευχομαι κορίτσι μου τα καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!

Kelly που εισαι???????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ,και Θεσσαλονικη βρεχει,γκρρρ και ηθελα να παω στο ΙΚΑ να θεωρησω το βιβλιαριο ασθενειας,αλλα με τετοια βροχη δεν παω.leuta μπορεις να μου πεις τις αλλες 2 εξωσωματικες σε ποιον τις εκανες;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ,και Θεσσαλονικη βρεχει,γκρρρ και ηθελα να παω στο ΙΚΑ να θεωρησω το βιβλιαριο ασθενειας,αλλα με τετοια βροχη δεν παω.leuta μπορεις να μου πεις τις αλλες 2 εξωσωματικες σε ποιον τις εκανες;

Ax!!!!!Πικραμένη ιστορία! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σου στέλνω πμ πατριωτάκι.................

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

καλημερα ομορφιες μου!

Αργησα να μπω γιατι ακομα μαζευω ενα ενα τα κομματακια μου!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!

Το προηγουμενο σαββατο εκανα την αποξεση (εκτρωση δηλαδη) και τωρα αναρρωνω!

Σε 40 ημερες θα ερθει η περιοδος και τοτε βλεποντας και κανοντας!

Εμπαινα στα γρηγορα και διαβαζα οποτε εχω χασει επεισοδια!

pinkhat συγχαρητηρια μακαρι να πανε ολα οπως τα θες ματια μου!

Με την zetta τι εγινε τελικα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφιες μου!

Αργησα να μπω γιατι ακομα μαζευω ενα ενα τα κομματακια μου!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!

Το προηγουμενο σαββατο εκανα την αποξεση (εκτρωση δηλαδη) και τωρα αναρρωνω!

Σε 40 ημερες θα ερθει η περιοδος και τοτε βλεποντας και κανοντας!

Εμπαινα στα γρηγορα και διαβαζα οποτε εχω χασει επεισοδια!

pinkhat συγχαρητηρια μακαρι να πανε ολα οπως τα θες ματια μου!

Με την zetta τι εγινε τελικα?

καλημέρα Χριστινάκι. Ελπίζουμε να είσαι καλύτερα. Καλώς μας ήρθες πάλι. Και δεν ξεχνάμε αυτό που έχουμε πει: ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!! ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Καλημέρα Καλημέρα! !

Εργασία και χαρά πάλι!

Roubies θα σου πω πιο μετά που θα έχω στο χέρι τις εξετάσεις.

Χριστινάκι Αθηναία με έκανες πολύ χαρούμενη που έγραψες κάτι! !

Γειτονάκι μου!

Μάκια μάκια μάκια σε όλες!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κοριτσάκια τα φώτα σας:

Είναι η δεύτερη περίοδος μετά την αποξεση.

Ωορηξια λογικά είχα πριν 3-4 μέρες.

Όμως δεν έχει τουμπανιάσει το στήθος μου οπως γινόταν πριν την εξωσωματική..

Λέτε να χάλασε το σύστημα μου απο τις πολλές ορμόνες? ??????????

Τρέμω στην ιδέα και μόνο. ..

Να επισπευσω την επίσκεψη μου στο νέο μου γιατρό το μαντουδη?

Τι να κάνω?

Θα απαντήσω πρώτα στα χθεσινά που έχω χάσει και μετά θα πω καλημέρα...

το κερατο μου μέσα...τι παλαβώσατε έτσι ρε λυσσάρες μια μέρα έλειψα...τι μια μισή...:evil::evil::evil::evil::evil:

Ουτε εμένα το στήθος πρήζεται μετά την τελευταία διάγερση που έκανα, νομίζω ότι σιγά σιγά θα επανέλθει όμως γιατι και εμένα μετά την πρωτη είχε κάνει γυρω στους 5 μήνες να εμφανιστουν πάλι τα συμπτώματα της περιόδου.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...