Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ανιτάκι αν και δεν παραπονιέμαι συνήθως εμένα με ξέχασες?????:cry:

Αγαπούλα πλάκα σου κάνω,απλά δεν με έβαλες γιατί ακόμα δεν έχω κάνει εξωσωματική.Όμως θέλω παρεούλα,δεν θέλω να είμαι μόνη μου εκτός λίστας οπότε προτείνω να γράψεις τα εξής

roubies αιγόκερως(ωροσκόπο δεν ξέρω sorry),35χρονών,2 χρόνια άκαρπων προσπαθειών,προετοιμασία για ISCI τον Ιούνιο.

Τι λες?Το εγκρίνεις πρόεδρε της δημοκρατίας?Αν ναι να προχωρήσει για έγκριση και στην πρόεδρο παρακαλώ.

kristy μου συμφωνώ με τα κορίτσια.Αφού συλλαμβάνεις μόνη σου άσε λίγο το χρόνο να κυλήσει.Μην βάζεις όρια.Να είσαι χαλαρή,να κάνεις αγκαλίτσες και όλα καλά θα πάνε.Θα δεις!!!!:P

Διαφημίσεις

Geia sas koritsia,

Louloulika mou, ti oraia na vlepeis to sporaki s na megalonei! Ante se ligo tha peraseis Kai to krisimo simeio ton 12 vdomadon. Xxxx

Lamprinipo mou Kali, sigxaritiria Gia to website tha mpo aurio na to do Kai na grafto.;)

Kristy kalosorises, simfono me tin proedro, eisai nea Kai ama emeines egkios idi 2 fores tha ksanameineis. Min mplekseis apo tora se peripeteies einai noris akomi.

Poli tromaxtiko auto me to Nero ama to skefteis, pote de tha to fantazomouna!

Autes tis diaries mimitroula tha tis thelo otan genniso! Sigoura!

Xxxx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

εχετε απολυτο δικιο κ με ηρεμειτε!! απλα οταν αγχωνομαι περνανε διαφορα απ'το μυαλο μου!!

Τίποτα μη σου περνάει.

Μη χάνεις το δρόμο σου.

Εδω εγώ που είμαι 32 και έχουμε περάσει τόσα και τόσα, είπα στον ενδοκρινολόγο οτι κάναμε εξωσωματική επειδή μετά την αποβολή την πρώτη περασαν 2 χρόνια και δεν ξαναεμεινα έγκυος και έγινε έξαλλος!!!!!!

Μην αγχώνεσαι μικρούλα μου.

Εσύ δε χρειάζεσαι να να μπλέξεις με υποβοηθουμενη αναπαραγωγή.

Όχι ότι είναι κακό, ίσα ίσα καλό είναι για εμάς που έχουμε θέματα.

Αλλά εσύ δεν έχεις ματια μου..

Άσε τη φύση να κάνει τη δουλειά της.

Ξέρει αυτή.. :wink:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ανιτάκι αν και δεν παραπονιέμαι συνήθως εμένα με ξέχασες?????:cry:

Αγαπούλα πλάκα σου κάνω,απλά δεν με έβαλες γιατί ακόμα δεν έχω κάνει εξωσωματική.Όμως θέλω παρεούλα,δεν θέλω να είμαι μόνη μου εκτός λίστας οπότε προτείνω να γράψεις τα εξής

roubies αιγόκερως(ωροσκόπο δεν ξέρω sorry),35χρονών,2 χρόνια άκαρπων προσπαθειών,προετοιμασία για ISCI τον Ιούνιο.

Τι λες?Το εγκρίνεις πρόεδρε της δημοκρατίας?Αν ναι να προχωρήσει για έγκριση και στην πρόεδρο παρακαλώ.

kristy μου συμφωνώ με τα κορίτσια.Αφού συλλαμβάνεις μόνη σου άσε λίγο το χρόνο να κυλήσει.Μην βάζεις όρια.Να είσαι χαλαρή,να κάνεις αγκαλίτσες και όλα καλά θα πάνε.Θα δεις!!!!:P

Η Πρόεδρος εγκρίνει!

Να μπει στη λίστα asap!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κοριτσάκια τα φώτα σας:

Είναι η δεύτερη περίοδος μετά την αποξεση.

Ωορηξια λογικά είχα πριν 3-4 μέρες.

Όμως δεν έχει τουμπανιάσει το στήθος μου οπως γινόταν πριν την εξωσωματική..

Λέτε να χάλασε το σύστημα μου απο τις πολλές ορμόνες? ??????????

Τρέμω στην ιδέα και μόνο. ..

Να επισπευσω την επίσκεψη μου στο νέο μου γιατρό το μαντουδη?

Τι να κάνω?

Αρχικά να ηρεμήσεις!!!!Και εγώ που δεν έχω πάρει ορμόνες,πολλές φορές υπάρχουν διακυμάνσεις σ'αυτά.Και μένα άλλες φορές πρήζεται το στήθος μου νωρίτερα και άλλες αργότερα.Εγώ σου προτείνω να μαζέψεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι πρώτα από τον Λυμπερόπουλο και τον ουρολόγο που θα πας μετά και στο τέλος να πας στον Μαντούδη.Απλώς αν θες επειδή μπορεί να σου κλείσει ραντεβού σχετικά σε μακρυνή ημερομηνία,μπορείς να πάρεις από τώρα τηλέφωνο για να μην περιμένεις μετά.Φιλιά!!!!

Διαφημίσεις

kristy25 μα τι εκπληξη! πως μας βρηκες εδω που ειμαστε χωμενες... λεγαμε κι εμεις οτι ειμαστε απομονωμενες και η αφιξη σου μας χαροποιει πολυ. Συμφωνω οτι ο δρομος σου ειναι η φυσιολογικη συλληψη

Κοριτσια ακουστε το καλυτερο ... σημερα λοιπον αποφασισα να ανακοινωσω σε ενα δικο μου ανθρωπο οτι ειμαι εγκυος...Αντιδραση: καλα απο μονοι σας με τον αντρα σου το πηρατε αποφαση αυτο; Γιατι δεν ρωτατε κανενα αλλο (εμενα πχ;). Τι ειναι αυτα; Καλα αντε μμμμμμ!! να δουμε τι θα γινειι

ΤΟ ξερω οτι η εγκυμοσυνη μου ειναι πολυ υψηλου κινδυνου και οτι πολυ πιθανο να εχω ειτε παιδι/παιδια με προβληματα, ειτε μια παρατεταμενη νοσηλεια, ειτε ακομα και καθόλου παιδι...Αλλα το να ανακοινωνεις στην αλλη μια εγκυμοσυνη και το μονο που εχει να σου πει ειναι μμμμμμμμ και δεν επρεπε απεχει πολυ απο τα τυπικα συγχαρητηρια.. εκει λοιπον που ο φοβος μου ηταν στο 5 τωρα πηγε στο 500 και νιωθω και ασχημα ποιυ ειμαι εγκυος... ασε στεναχωρεθηκα παρα πολυ ....

Λαμπρινη 1000 μπραβο για το site ... απο ποτε προτεινεις να μεταφερθουμε;

kOZcp3.png

Αρχικά να ηρεμήσεις!!!!Και εγώ που δεν έχω πάρει ορμόνες,πολλές φορές υπάρχουν διακυμάνσεις σ'αυτά.Και μένα άλλες φορές πρήζεται το στήθος μου νωρίτερα και άλλες αργότερα.Εγώ σου προτείνω να μαζέψεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι πρώτα από τον Λυμπερόπουλο και τον ουρολόγο που θα πας μετά και στο τέλος να πας στον Μαντούδη.Απλώς αν θες επειδή μπορεί να σου κλείσει ραντεβού σχετικά σε μακρυνή ημερομηνία,μπορείς να πάρεις από τώρα τηλέφωνο για να μην περιμένεις μετά.Φιλιά!!!!

συμφωνω

Κοριτσάκια τα φώτα σας:

Είναι η δεύτερη περίοδος μετά την αποξεση.

Ωορηξια λογικά είχα πριν 3-4 μέρες.

Όμως δεν έχει τουμπανιάσει το στήθος μου οπως γινόταν πριν την εξωσωματική..

Λέτε να χάλασε το σύστημα μου απο τις πολλές ορμόνες? ??????????

Τρέμω στην ιδέα και μόνο. ..

Να επισπευσω την επίσκεψη μου στο νέο μου γιατρό το μαντουδη?

Τι να κάνω?

κοριτσι μην αγχωνεσαι. καθε κυκλος εχει τις διαφορές του. Μπορει να μην έγινε τότε που υπολογισες αλλα λιγο αργοτερα. Γνώμη μου κλεισε και ενα ραντεβου με Μαντουδη γιατι μπορει να σου δωσει σε κανένα μήνα. Αν επιτρεπεται μου λες το ονομα του εξωσ/κου?τουλαχιστον τα 3 πρωτα γραμματα αν μπορεις...φιλια

Διαφημίσεις

kristy25 μα τι εκπληξη! πως μας βρηκες εδω που ειμαστε χωμενες... λεγαμε κι εμεις οτι ειμαστε απομονωμενες και η αφιξη σου μας χαροποιει πολυ. Συμφωνω οτι ο δρομος σου ειναι η φυσιολογικη συλληψη

Κοριτσια ακουστε το καλυτερο ... σημερα λοιπον αποφασισα να ανακοινωσω σε ενα δικο μου ανθρωπο οτι ειμαι εγκυος...Αντιδραση: καλα απο μονοι σας με τον αντρα σου το πηρατε αποφαση αυτο; Γιατι δεν ρωτατε κανενα αλλο (εμενα πχ;). Τι ειναι αυτα; Καλα αντε μμμμμμ!! να δουμε τι θα γινειι

ΤΟ ξερω οτι η εγκυμοσυνη μου ειναι πολυ υψηλου κινδυνου και οτι πολυ πιθανο να εχω ειτε παιδι/παιδια με προβληματα, ειτε μια παρατεταμενη νοσηλεια, ειτε ακομα και καθόλου παιδι...Αλλα το να ανακοινωνεις στην αλλη μια εγκυμοσυνη και το μονο που εχει να σου πει ειναι μμμμμμμμ και δεν επρεπε απεχει πολυ απο τα τυπικα συγχαρητηρια.. εκει λοιπον που ο φοβος μου ηταν στο 5 τωρα πηγε στο 500 και νιωθω και ασχημα ποιυ ειμαι εγκυος... ασε στεναχωρεθηκα παρα πολυ ....

Ρε κοριτσάκι μου τι είναι αυτά που λες????Γιατί στεναχωριέσαι για τέτοιους ανθρώπους?Αν θα κάνουμε παιδί το παίρνουμε απόφαση με τον άντρα μας χωρίς να ρωτάμε άλλον.Είσαι ευλογημένη που είσαι έγκυος και τώρα πρέπει να είσαι δυνατή,με καλή ψυχολογία και με όσο δυνατόν λιγότερο φόβο,αφού χωρίς φόβο δεν γίνεται.Πάντα για κάτι θα αγχωνόμαστε.Έχω σοκαριστεί.Μα ποιός άνθρωπος μιλάει έτσι και μάλιστα γυναίκα αν κατάλαβα καλά?Δεν αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι κοπέλα μου.Αξίζεις μόνο εσύ,τα εμβρυάκια σου και ο μπαμπάκος τους!!!!!Ακούς ζουζούνα μου????Σε θέλω δυνατή για τα μωράκια σου και αισιόδοξη.Πες μου ποιά είναι και θα της βγάλω το μαλλί τρίχα τρίχα που σε στεναχώρησε!!!!!!

κοριτσι μην αγχωνεσαι. καθε κυκλος εχει τις διαφορές του. Μπορει να μην έγινε τότε που υπολογισες αλλα λιγο αργοτερα. Γνώμη μου κλεισε και ενα ραντεβου με Μαντουδη γιατι μπορει να σου δωσει σε κανένα μήνα. Αν επιτρεπεται μου λες το ονομα του εξωσ/κου?τουλαχιστον τα 3 πρωτα γραμματα αν μπορεις...φιλια

Τόση αναμονή έχει ο μαντουδης?

Ο παλιός μου είναι ο μιν#^@^^@τζης.

Πάντως στο μαντουδη δε θα παω για για εξωσωματική.

Θα παω για παρακολουθηση ωορηξιας κλπ.

Πρέπει να περιμένουμε τόσο πολύ ακόμα και για απλή παρακολουθηση?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αυτό που ήθελε το πέτυχε πάντως. ..

Το να σε αγχώσει εννοώ.

Συγχαρητήρια πες της.

Παίρνει το βραβείο της χειρότερης αντίδρασης που έχω ακούσει.

Σε παρακαλώ ρε αγάπη μου.

Γιατί λες συνέχεια αρνητικά πράγματα?

Γιατί αφήνεις τρίτους να σε επηρεάζουν?

Να είσαι ευτυχισμένη που είσαι έγκυος!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Τόση αναμονή έχει ο μαντουδης?

Ο παλιός μου είναι ο μιν#^@^^@τζης.

Πάντως στο μαντουδη δε θα παω για για εξωσωματική.

Θα παω για παρακολουθηση ωορηξιας κλπ.

Πρέπει να περιμένουμε τόσο πολύ ακόμα και για απλή παρακολουθηση?

α σορρυ κοριτσι δεν το καταλαβα. δεν ξερω να σου πω ακριβως απλα το ειπα γιατι οι περισσοτεροι γιατροι εχουν γυρω στον μηνα αναμονη για εξωσ. νομιζα οτι ηθελες να βαλεις τα εμβρυακια σου.φιλια

mimitroula δεν ξέρω να σου πω αν θα είναι ένας μήνας ή όχι,αλλά σίγουρα θα πάρει κάποιο χρόνο.Εγώ το είχα κλείσει καλοκαίρι και γι'αυτό άργησε,αλλά καλύτερα να μπορείς να επιλέξεις εσύ σε περίπτωση που σου πει νωρίτερα απ'ότι σε βολεύει παρά να τρέχεις και να αργοπορείς χωρίς λόγο.Έτσι τουλάχιστον θα έκανα εγώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...