Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια.

Μιμιτρα μην ανησυχείς, εγώ σας διαβάζω ανελλιπώς αλλά δεν είμαι από αυτές που γράφουν συχνά! Χαίρομαι που ξαναήρθες και εύχομαι να μείνεις σύντομα έγκυος και να γεμίσει η ζωή σας αισιοδοξία και χαρά πάλι. Σκέφτομαι ότι η μεγαλύτερη αξία της ζωής είναι οι άνθρωποι που γνωρίσαμε και τους οποίους αγαπήσαμε. Ολα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.

Λαμπρινηπο είσαι καταπληκτική!!! Μπορεί σε εσένα να φαίνεται παιχνιδάκι αλλά εμένα το φτιάξιμο ιστοσελίδας μου φαίνεται εντυπωσιακό!

Νομίζω έχει σημασία να φανεί ότι απευθύνεται σε ταλαιπωρημένες υποψήφιες μαμάδες, και αυτό φαίνεται καθαρά από την εισαγωγή σου.

Εγώ είμαι καλά, στο σπίτι εδώ και μέρες, λόγω της αποκόλλησης. Θα κάτσω κι άλλες δέκα μέρες σίγουρα. Θα έχω φτάσει τότε προς το τέλος του τρίτου μήνα και ισως αισθάνομαι πιο ασφαλής..

Το μωράκι το είδαμε προχτές, είναι 2,5 εκατοστά! Η επομενη εξέταση είναι η αυχενική, σε τρεις εβδομάδες. Σήμερα έκλεισα τη 10η εβδομάδα και μπαίνω στην 11η...

Ανησυχώ για την Κέλλυ για τη rodo αλλά και για την pink hat, κοριτσάκια μπείτε λίγο να μας πείτε πώς είστε.... Και η Ζέττα εξαφανίστηκε, λογικό ίσως... Και το Χριστινάκι το ντόπιο.

Όσο για το φαγητό, δεν ξέρω να σας πω για δίαιτες αλλά σας συστήνω μπαρμπαστάθη, φακές και μπιφτέκια για γρήγορο φαγητό. Ο μπαρμπαστάθης έχει έτοιμα κατεψυγμένα λαχανικά-οσπρια και θέλουν 40 λεπτά βράσιμο-τιποτε άλλο! Τα μπιφτέκια τα φτιάχνετε, τα καταψύχτε και ψηνετε όσα θέλετε τη φορά. (μπορείτε να φτιάξετε και μια σάλτσα καυτερή με ντομάτα, να ψήσετε πιτάκια, να βάλετε δυόσμο σε στραγγιστό γιαούρτι και να κάνετε μια ωραία γιαουρτλού!!!!) Τις φακές τελευταία τις φτιάχνω σαλάτα, τις βράζω ένα τέταρτο, τις στραγγίζω και ψιλοκόβω ντομάτα, αγγουράκι, κρεμμυδάκι φρέσκο και από πάνω τριμμένη φέτα. Με μπόλικο λάδι και ξύδι βαλσάμικο!

Πολλά φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

εκανα αυτο που ειπες,πατησα συνδεση μεσω google με εβγαλε στο εμαιλ μου,και μου εγραφε οτι το επιτελους μαμα ζητα αδεια,εγω τι παταω ναι η οχι

Πατα ναι, αν δυσκολευσαι ετσι γραψου κανονικα με το email σου και θα ερθει επιβεβαιωτικό μήνυμα με τον κωδικό προσβασης σου.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Κristy & Roubies απιστευτο αυτο που παθατε με το νερο. δεν ειχα ιδεα και μαλιστα πιεζα τον εαυτο μου να πιω νερο για να αδυνατίσω, αλλα μολις εφτανα τα 2 λίτρα μου ερχοταν να ξερασω και ετσι σταματουσα ευτυχως.

Louloukita ξεκουρασου εχεις λίγο ακόμα μεχρι την αυχενική, κι εγω εχω τρελλη αγωνια μεχρι να ερθουν οι μερες.

Christine1012 ακομα σας ταλαιπωρουν τα ξεφτερια της Ευρωπης, δεν το πιστευω οτι μας δουλευουν ετσι. αλλα εμεις ειπαμε τα αγορακια μας να ειναι καλα και ολα τα αλλα ας κουρευονται.

Christine29 πως εισαι? μας ελειψες

Kelly μου Rondo?

Φιλια σε ολες.

Α εβαλα και τα ποιηματακια μας στη στηλη χιουμορ.

Βρε ΑΝΝΙΤΑΚΙ που εισαι χαμένη εσυ?

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Ρε κορίτσια δεν καταλαβα (ξανθιά :P) απο το πολύ νερο το πάθατε???? Aφου το νερό εχει νάτριο......Εγω επειδη δεν ειμαι του νερού προσπαθω να πίνω με το ζόρι..εχω φτάσει στο 1,5 λίτρο τη μέρα και θέλω να το αυξήσω...

Λαμπρινή μου επειδη εχει πολλη δουλειά σήμερα θα μπω αυριο και θα σου πω ;) Ειμαι σίγουρη οτι θα ναι τέλειο το site μας!

Ειμαι και του επαγγελματος...πληροφορική!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ετσι μου ειπαν στο νοσοκομειο...για την ακριβεια οταν του ειπα ποσο νερο επινα γουρλουσε τα ματια του! μετα απο αυτο προσεχω πολυ....βεβαια το νερο ειναι απαραιτητο στοιχειο του οργανισμου μας απλα παντα με μετρο!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

ετσι μου ειπαν στο νοσοκομειο...για την ακριβεια οταν του ειπα ποσο νερο επινα γουρλουσε τα ματια του! μετα απο αυτο προσεχω πολυ....βεβαια το νερο ειναι απαραιτητο στοιχειο του οργανισμου μας απλα παντα με μετρο!!

Καλησπέρα!

Εμείς έχουμε μιλήσει?

Είμαι η mimitra εγώ!

Αλλά με λένε και πρόεδρο! :tongue:

Καλωσήρθες!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γειά σας κοριτσάκια.

Μιμιτρα μην ανησυχείς, εγώ σας διαβάζω ανελλιπώς αλλά δεν είμαι από αυτές που γράφουν συχνά! Χαίρομαι που ξαναήρθες και εύχομαι να μείνεις σύντομα έγκυος και να γεμίσει η ζωή σας αισιοδοξία και χαρά πάλι. Σκέφτομαι ότι η μεγαλύτερη αξία της ζωής είναι οι άνθρωποι που γνωρίσαμε και τους οποίους αγαπήσαμε. Ολα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.

Λαμπρινηπο είσαι καταπληκτική!!! Μπορεί σε εσένα να φαίνεται παιχνιδάκι αλλά εμένα το φτιάξιμο ιστοσελίδας μου φαίνεται εντυπωσιακό!

Νομίζω έχει σημασία να φανεί ότι απευθύνεται σε ταλαιπωρημένες υποψήφιες μαμάδες, και αυτό φαίνεται καθαρά από την εισαγωγή σου.

Εγώ είμαι καλά, στο σπίτι εδώ και μέρες, λόγω της αποκόλλησης. Θα κάτσω κι άλλες δέκα μέρες σίγουρα. Θα έχω φτάσει τότε προς το τέλος του τρίτου μήνα και ισως αισθάνομαι πιο ασφαλής..

Το μωράκι το είδαμε προχτές, είναι 2,5 εκατοστά! Η επομενη εξέταση είναι η αυχενική, σε τρεις εβδομάδες. Σήμερα έκλεισα τη 10η εβδομάδα και μπαίνω στην 11η...

Ανησυχώ για την Κέλλυ για τη rodo αλλά και για την pink hat, κοριτσάκια μπείτε λίγο να μας πείτε πώς είστε.... Και η Ζέττα εξαφανίστηκε, λογικό ίσως... Και το Χριστινάκι το ντόπιο.

Όσο για το φαγητό, δεν ξέρω να σας πω για δίαιτες αλλά σας συστήνω μπαρμπαστάθη, φακές και μπιφτέκια για γρήγορο φαγητό. Ο μπαρμπαστάθης έχει έτοιμα κατεψυγμένα λαχανικά-οσπρια και θέλουν 40 λεπτά βράσιμο-τιποτε άλλο! Τα μπιφτέκια τα φτιάχνετε, τα καταψύχτε και ψηνετε όσα θέλετε τη φορά. (μπορείτε να φτιάξετε και μια σάλτσα καυτερή με ντομάτα, να ψήσετε πιτάκια, να βάλετε δυόσμο σε στραγγιστό γιαούρτι και να κάνετε μια ωραία γιαουρτλού!!!!) Τις φακές τελευταία τις φτιάχνω σαλάτα, τις βράζω ένα τέταρτο, τις στραγγίζω και ψιλοκόβω ντομάτα, αγγουράκι, κρεμμυδάκι φρέσκο και από πάνω τριμμένη φέτα. Με μπόλικο λάδι και ξύδι βαλσάμικο!

Πολλά φιλιά σε όλες!

Κοπέλα μου συγχαρητήρια για το site!

Θα το δω πιο καλά όταν σχολασω!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ρε κορίτσια δεν καταλαβα (ξανθιά :P) απο το πολύ νερο το πάθατε???? Aφου το νερό εχει νάτριο......Εγω επειδη δεν ειμαι του νερού προσπαθω να πίνω με το ζόρι..εχω φτάσει στο 1,5 λίτρο τη μέρα και θέλω να το αυξήσω...

Λαμπρινή μου επειδη εχει πολλη δουλειά σήμερα θα μπω αυριο και θα σου πω ;) Ειμαι σίγουρη οτι θα ναι τέλειο το site μας!

Ειμαι και του επαγγελματος...πληροφορική!!!

Μέχρι 2-2,5 λίτρα είναι φυσιολογικό.Και τόσο χρειάζεται ο οργανισμός.Εγώ το έπαθα στο νοσοκομείο από ένα φάρμακο που μου έβαλαν κάνοντας ένα τεστ για να δουν αν έχω άποιο διαβήτη.Μάλιστα εγώ ήθελα να μην μπω νοσοκομείο και να κάνω το τεστ σπίτι και να πηγαίνω κάθε τόσο στη βιοιατρική να κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις.Όμως οι γιατροί μου το απέκλεισαν γιατί ήξεραν ότι μπορεί να υπάρχει αυτή η παρενέργεια στο τεστ και ήθελαν αν μου συμβεί να είμαι στο νοσοκομείο.Και ευτυχώς ήμουν.

Άρα ανιτακι δουλεύεις. Πάντως τελικά όλοι οι άντρες ίδιοι ειναι...:tongue: και ο δικός μου το ίδιο...:tongue:

ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ε.????? ΧΑΧΑΧΑ....!!!!!!

ΑΣΤΑ ΛΕΤΤΑ ΜΟΥ......ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ...!!!!!!!!!!!

Ααααααα οκ..Τώρα κατάλαβα γιατι φάνηκε ειρωνικό το μήνυμα μου!

Προφανώς και δουλεύεις κοριτσάκι μου, εγώ εκφράστηκα λάθος.

Εννοούσα οτι νόμιζα δουλεύεις κάπου που δεν εχεις πρόσβαση για να γράφεις (όπως εγω πού είμαι σε ξένη δουλειά).

Συγγνώμη τώρα κατάλαβα ότι δεν εκφραστηκα σωστα.

Συγγνώμη :(

ΡΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟ....ΟΛΑ ΚΑΛΑ...!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΑ..!!!!!!

Καλησπέρα! Καλα τι γραψατε παλι διαβαζω διαβαζω και δεν προλαβαινω να τα δω ολα. Λοιπον το site ειναι οκ εχει ανεβει μπορειτε να κλικαρετε epitelousmama.gr να το δειτε, επίσης μπορειτε να γραφτειτε ειτε μέσω google, facebook ή κανονικα οπως εδω με password, εφτιαξα μερικες στήλες η στηλη Ωρα για γελιο θα εχει τις πιο αστειες ατακες μας και τα ποιηματακια μας και τα ανεκδοτα που βαζει η Αννιτα, επίσης οποια θελει θα μπορει να βάζει και αρθρα δικά της ή να ρωταει οτι την ενδιαφερει και θα στελνουμε τις ερωτήσεις σε ειδικούς.

Τωρα το δοκιμαζω ακόμα για αυτο θελω την γνώμη σας δηλαδη αν θελετε κατι να αλλαξω κτλ.

Επίσης οποια θελει να γίνει ιδρυτικό μελος θα πρεπει να μου γραψει σε 5-6 γραμμες δυο λόγια για αυτην και θα τα ανεβάσω. στειλτε τα μου σε πμ ή στο [email protected] αν θελει βαζουμε και φωτο η οτι εικονα θελει δεν χρειαζεται ονοματεπωνυμο μόνο ονομα αν θελει βαζει και ονοματεπώνυμο.

Ελπίζω σε μια δυο μερες να μετακομίσουμε ολες εκει και να ανοίξουμε θεμα ωστε να μπορουν να μας βρουν κι αλλες κοπελες, θα το στειλω σε 12.000 φίλους του facebook αρα απο εκει ολο και καποια θα θελει να ερθει.

Αλλα το σημαντικότερο ειναι οτι θα ειναι δικό μας.

Μου ειπε το πρωι ο δικηγορος να αποφυγουμε στην αρχη να γραφουμε ονοματα γιατρων ονομαστικα αλλα περιγραφικα οπως κι εδω.

Αντε καλορίζικο.

mimitra σχετικα με τις πολυκυστικες που λες ειναι λογικο να εβγαλαν τόσα ωαρια απλα μου κανει εντυπωση πως εγιναν τοσα πολλα εμβρυα, καλοπροαίρετα το λεω βεβαια αν δεν ήταν καλα τα ωαρια δεν θα γονιμοποιούνταν αλλα ξερεις τι μου κανει εντυπωση που δεν διαλεξε τα καλήτερα τα εβαλε ολα σε ενα σωλήνα και αυτα γονιμοποιήθηκαν φυσικα και δεν εχει τσουφια αλλα δεν επρεπε αφου ειχε τοσα πολλα να διαλεξει τα πιο ποιοτικα? κοιτα εγω ειμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρετε σύντομα και μαλιστα μπορει και χωρις εξωσωματική.

Φιλια σε ολες

Περιμενω σχολια για το site.:oops:

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΟΟΟΟΟΟ..!!!!!

ΜΠΗΚΑ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ... ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...ΔΕ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ...ΓΙΑΤΙ..??????:shock::shock:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ..????

Διαφημίσεις

ΑΞΙΩΜΑΤΑ

ΑΝΙΤΑΚΙ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

ΜΙΜΙΤΡΑ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Christine1012 - ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

KELLY - ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΜΠΟΝΕΛΑΚΙ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ (ΜΜΣ)

Christine29 - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

KALE - ΕΠΟΠΤΗΣ (ΡΟΥΦ)

ANITAKI – Σκορπιος με Ωρ. Κριό, 40 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF(-)

leuta – Λεων με Ωρ. Λέων, 35,5 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF(βιοχημική), 3η ΙVF βιοχημικη

Ζamponelaki (Natasa) – Παρθένος με Ωρ. Σκορπιο , 37 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF(-)

RIKA79 – Δίδυμος με Ωρ. Σκορπιο, 34 ετών, 1η ΙVF (+), 2η ΙVF(-)

Christine29 – Σκορπιος με Ωρ. Καρκίνο, 29 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF(+)

Harry18 – Kαρκίνος με Ωρ. Ζυγό, 34 ετών, 1 Σπερματέγχυση (-), 1η ΙVF (-)

Pepsi1 – Παρθένος με Ωρ. Ταύρο, 34 ετών, 2 φυσικές παλ/ση, 1 σπερ/ση (-), 1η ΙVF (-)

Lambrinipo (Λαμπρινή) Δίδυμος με Ωρ. Καρκίνο, 33 ετών, 5 ΙVF (-), 2 ΙVF(+)

Carousel - Ζυγός με Ωρ. Παρθένο, 30 ετών, 1η ΙVF (-)

Zetta.p -Υδροχόος με Ωρ. Ταύρο, 34 ετών, 2 Σπερματεγχύσεις (-), 1η ΙVF(-)

DADA75 – Ταύρος με Ωρ. Σκορπιο, 38 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF παλινδρόμηση

Naomi – Παρθένος με Ωρ. ??, 34 ετών, 1η ΙVF (-)

Pink hat – Aιγόκερος με Ωρ. ??, 35 ετών, 1η ΙVF (+), 2η ΙVF(-), 3η IVF(+)

Kelly77 – Σκορπιος με Ωρ. Παρθένο, 35 ετών, 1η ΙVF (+), 2η ΙVF(+)

ALEX.G – Δίδυμος με Ωρ. ??, 34,5 ετών, 4 ΙVF (-), 5η ΙVF εξωμητρια

Christine1012 – Τοξότης με Ωρ. Σκορπιό, 34 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF FR (+)

mimitra – Παρθένος με Ωρ. Αιγόκερο, 32 ετών, 1η ΙVF παλινδρόμηση

ANASTASIA1976-Tαυρος με Ωρ. Σκορπιο,37 ετών, 1η ΙVF(-), 2η IVF(-), 3η ΙVF δεν προχώρησε

Candy1979 – Σκορπιός με Ωρ. ??, 33,5 ετών, 1η ΙVF (+), 2η ΙVF(-), 3η ΙVF(+)

ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥΕ.????? ΧΑΧΑΧΑ....!!!!!!

ΑΣΤΑ ΛΕΤΤΑ ΜΟΥ......ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ...!!!!!!!!!!!

Ναι :tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΑΝΙΤΑΚΙ πρωτη φορα γραφω σε αυτο το τοπικ!!εντυπωσιαστηκα απο την ευχαριστη παρεα!!

καλησπερα mimitra -προεδρε!! οχι δεν θυμαμαι να εχουμε ξαναμιλησει!!

σας ευχαριστω παρα πολυ για το καλωσορισμα!!! :D:D

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

ANITAKI – Σκορπιος με Ωρ. Κριό, 40 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF(-)

leuta – Λεων με Ωρ. Λέων, 35,5 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF(βιοχημική), 3η ΙVF βιοχημικη

Ζamponelaki (Natasa) – Παρθένος με Ωρ. Σκορπιο , 37 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF(-)

RIKA79 – Δίδυμος με Ωρ. Σκορπιο, 34 ετών, 1η ΙVF (+), 2η ΙVF(-)

Christine29 – Σκορπιος με Ωρ. Καρκίνο, 29 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF(+)

Harry18 – Kαρκίνος με Ωρ. Ζυγό, 34 ετών, 1 Σπερματέγχυση (-), 1η ΙVF (-)

Pepsi1 – Παρθένος με Ωρ. Ταύρο, 34 ετών, 2 φυσικές παλ/ση, 1 σπερ/ση (-), 1η ΙVF (-)

Lambrinipo (Λαμπρινή) Δίδυμος με Ωρ. Καρκίνο, 33 ετών, 5 ΙVF (-), 2 ΙVF(+)

Carousel - Ζυγός με Ωρ. Παρθένο, 30 ετών, 1η ΙVF (-)

Zetta.p -Υδροχόος με Ωρ. Ταύρο, 34 ετών, 2 Σπερματεγχύσεις (-), 1η ΙVF(-)

DADA75 – Ταύρος με Ωρ. Σκορπιο, 38 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF παλινδρόμηση

Naomi – Παρθένος με Ωρ. ??, 34 ετών, 1η ΙVF (-)

Pink hat – Aιγόκερος με Ωρ. ??, 35 ετών, 1η ΙVF (+), 2η ΙVF(-), 3η IVF(+)

Kelly77 – Σκορπιος με Ωρ. Παρθένο, 35 ετών, 1η ΙVF (+), 2η ΙVF(+)

ALEX.G – Δίδυμος με Ωρ. ??, 34,5 ετών, 4 ΙVF (-), 5η ΙVF εξωμητρια

Christine1012 – Τοξότης με Ωρ. Σκορπιό, 34 ετών, 1η ΙVF (-), 2η ΙVF FR (+)

mimitra – Παρθένος με Ωρ. Αιγόκερο, 32 ετών, 1η ΙVF παλινδρόμηση

ANASTASIA1976-Tαυρος με Ωρ. Σκορπιο,37 ετών, 1η ΙVF(-), 2η IVF(-), 3η ΙVF δεν προχώρησε

Candy1979 – Σκορπιός με Ωρ. ??, 33,5 ετών, 1η ΙVF (+), 2η ΙVF(-), 3η ΙVF(+)

Σωστή!!! ;);););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...