Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΟΧΙ, Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ, Α/C, ΨΥΓΕΙΑ ΚΤΛ.) ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ....ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΣΑΜΠΑ..!!!!!!!

Άρα ανιτακι δουλεύεις. Πάντως τελικά όλοι οι άντρες ίδιοι ειναι...:tongue: και ο δικός μου το ίδιο...:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πρόεδρε.Από νερό δεν έχω πρόβλημα,ίσα ίσα που πριν 3 χρόνια είχα μπλεξίματα με γιατρούς για να δουν γιατί πίνω τόσο νερό.Τελικά γλύτωσα τα χειρότερα ευτυχώς και προσπαθώ τώρα μόνη μου να το μειώσω.Ευτυχώς έχω καταφέρει να το μειώσω σχετικά.

Συγνώμη που ρωτάω αν ειναι κάτι προσωπικό που δε θέλεις να πεις αλλα τι πειράζει που πίνεις νερό? Καλο δεν ειναι αυτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Άρα ανιτακι δουλεύεις. Πάντως τελικά όλοι οι άντρες ίδιοι ειναι...:tongue: και ο δικός μου το ίδιο...:tongue:

Ααααααα οκ..Τώρα κατάλαβα γιατι φάνηκε ειρωνικό το μήνυμα μου!

Προφανώς και δουλεύεις κοριτσάκι μου, εγώ εκφράστηκα λάθος.

Εννοούσα οτι νόμιζα δουλεύεις κάπου που δεν εχεις πρόσβαση για να γράφεις (όπως εγω πού είμαι σε ξένη δουλειά).

Συγγνώμη τώρα κατάλαβα ότι δεν εκφραστηκα σωστα.

Συγγνώμη :(

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δημητρούλα σου στειλα πμ για τη δίατα...:tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Καλα τι γραψατε παλι διαβαζω διαβαζω και δεν προλαβαινω να τα δω ολα. Λοιπον το site ειναι οκ εχει ανεβει μπορειτε να κλικαρετε epitelousmama.gr να το δειτε, επίσης μπορειτε να γραφτειτε ειτε μέσω google, facebook ή κανονικα οπως εδω με password, εφτιαξα μερικες στήλες η στηλη Ωρα για γελιο θα εχει τις πιο αστειες ατακες μας και τα ποιηματακια μας και τα ανεκδοτα που βαζει η Αννιτα, επίσης οποια θελει θα μπορει να βάζει και αρθρα δικά της ή να ρωταει οτι την ενδιαφερει και θα στελνουμε τις ερωτήσεις σε ειδικούς.

Τωρα το δοκιμαζω ακόμα για αυτο θελω την γνώμη σας δηλαδη αν θελετε κατι να αλλαξω κτλ.

Επίσης οποια θελει να γίνει ιδρυτικό μελος θα πρεπει να μου γραψει σε 5-6 γραμμες δυο λόγια για αυτην και θα τα ανεβάσω. στειλτε τα μου σε πμ ή στο [email protected] αν θελει βαζουμε και φωτο η οτι εικονα θελει δεν χρειαζεται ονοματεπωνυμο μόνο ονομα αν θελει βαζει και ονοματεπώνυμο.

Ελπίζω σε μια δυο μερες να μετακομίσουμε ολες εκει και να ανοίξουμε θεμα ωστε να μπορουν να μας βρουν κι αλλες κοπελες, θα το στειλω σε 12.000 φίλους του facebook αρα απο εκει ολο και καποια θα θελει να ερθει.

Αλλα το σημαντικότερο ειναι οτι θα ειναι δικό μας.

Μου ειπε το πρωι ο δικηγορος να αποφυγουμε στην αρχη να γραφουμε ονοματα γιατρων ονομαστικα αλλα περιγραφικα οπως κι εδω.

Αντε καλορίζικο.

mimitra σχετικα με τις πολυκυστικες που λες ειναι λογικο να εβγαλαν τόσα ωαρια απλα μου κανει εντυπωση πως εγιναν τοσα πολλα εμβρυα, καλοπροαίρετα το λεω βεβαια αν δεν ήταν καλα τα ωαρια δεν θα γονιμοποιούνταν αλλα ξερεις τι μου κανει εντυπωση που δεν διαλεξε τα καλήτερα τα εβαλε ολα σε ενα σωλήνα και αυτα γονιμοποιήθηκαν φυσικα και δεν εχει τσουφια αλλα δεν επρεπε αφου ειχε τοσα πολλα να διαλεξει τα πιο ποιοτικα? κοιτα εγω ειμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρετε σύντομα και μαλιστα μπορει και χωρις εξωσωματική.

Φιλια σε ολες

Περιμενω σχολια για το site.:oops:

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Συγνώμη που ρωτάω αν ειναι κάτι προσωπικό που δε θέλεις να πεις αλλα τι πειράζει που πίνεις νερό? Καλο δεν ειναι αυτο?

Δεν έχω πρόβλημα να το πω κορίτσι μου.Και εγώ έτσι νόμιζα,ότι είναι καλό,αλλά η υπερβολή δεν είναι καλή σε τίποτα τελικά.Όταν συμπτωματικά ανέφερα στον αδερφό μου ότι πίνω 5-7 λίτρα την ημέρα ανάλογα αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι φρίκαρε και με έστειλε σε ενδοκρινολόγο.Μπήκα σε έναν κύκλο ορμονολογικών εξετάσεων,μαγνητικών εγκεφάλου και υπόφησης και νοσηλεύτηκα και στο Λαικό γιατί ήθελαν να διαπιστώσουν τι συμβαίνει.Θα μπορούσε να υπάρχει πρόβλημα στην υπόφηση που εκρίνει τις ορμόνες και να οφείλεται σε άποιο βιαβήτη(καμία σχέση με τον διαβήτη που ξέρουμε)και ρυθμίζεται με φάρμακα.Ο αδερφός μου στην αρχή θορυβήθηκε γιατί ως νευροχειρουργός ξέρει ότι μια περίπτωση να έχει κανείς άποιο διαβήτη είναι και ο κακοήθης όγκος στον εγκέφαλο(γι'αυτό έκανα και μαγνητικές).Τελικά βρήκαν μόνο ένα πολύ μικρό ογκάκι και αυτό καλοήθες,που όμως καμία σχέση δεν είχε με την περίπτωσή μου και απλά το βρήκαμε τυχαία και απλώς μια φορά το χρόνο κάνω μαγνητική να είμαστε σίγουροι ότι δεν μεγαλώνει.Στην αρχή έκανα κάθε εξάμηνο,αλλά αφού δεν μεγαλώνει το πήγαμε κάθε χρόνο.Μετά από πολλές εξετάσεις(στην βιοιατρική πια είχαμε γίνει φίλοι)οι γιατροί,που τους ευχαριστώ όλους πολύ αφού έπεσε όλη η ομάδα του Λαικού επάνω μου(μέχρι και φοιτητές έφερναν να μελετήσουν το ιστορικό μου),ανακάλυψαν ότι έχω ψυχογενή πολυδιψία.Δηλαδή κάποιος στρεσογόνος παράγοντας με οδήγησε στο να πίνω πολύ νερό χωρίς στην ουσία να το χρειάζεται ο οργανισμός μου.Πιθανολογώ μάλιστα ότι αυτή ήταν η περίοδος των πανελληνίων,αφού νωρίτερα κανείς μας δεν θυμόταν να πίνω τόσο νερό.Μετά έκανα και πλάκα και έλεγα "ε άλλοι το ρίχνουν στο ποτό,στα ναρκωτικά,εγώ το έριξα στο νερό".Άβυσσος ο οργανισμός του ανθρώπου.

Καλησπέρα! Καλα τι γραψατε παλι διαβαζω διαβαζω και δεν προλαβαινω να τα δω ολα. Λοιπον το site ειναι οκ εχει ανεβει μπορειτε να κλικαρετε epitelousmama.gr να το δειτε, επίσης μπορειτε να γραφτειτε ειτε μέσω google, facebook ή κανονικα οπως εδω με password, εφτιαξα μερικες στήλες η στηλη Ωρα για γελιο θα εχει τις πιο αστειες ατακες μας και τα ποιηματακια μας και τα ανεκδοτα που βαζει η Αννιτα, επίσης οποια θελει θα μπορει να βάζει και αρθρα δικά της ή να ρωταει οτι την ενδιαφερει και θα στελνουμε τις ερωτήσεις σε ειδικούς.

Τωρα το δοκιμαζω ακόμα για αυτο θελω την γνώμη σας δηλαδη αν θελετε κατι να αλλαξω κτλ.

Επίσης οποια θελει να γίνει ιδρυτικό μελος θα πρεπει να μου γραψει σε 5-6 γραμμες δυο λόγια για αυτην και θα τα ανεβάσω. στειλτε τα μου σε πμ ή στο [email protected] αν θελει βαζουμε και φωτο η οτι εικονα θελει δεν χρειαζεται ονοματεπωνυμο μόνο ονομα αν θελει βαζει και ονοματεπώνυμο.

Ελπίζω σε μια δυο μερες να μετακομίσουμε ολες εκει και να ανοίξουμε θεμα ωστε να μπορουν να μας βρουν κι αλλες κοπελες, θα το στειλω σε 12.000 φίλους του facebook αρα απο εκει ολο και καποια θα θελει να ερθει.

Αλλα το σημαντικότερο ειναι οτι θα ειναι δικό μας.

Μου ειπε το πρωι ο δικηγορος να αποφυγουμε στην αρχη να γραφουμε ονοματα γιατρων ονομαστικα αλλα περιγραφικα οπως κι εδω.

Αντε καλορίζικο.

mimitra σχετικα με τις πολυκυστικες που λες ειναι λογικο να εβγαλαν τόσα ωαρια απλα μου κανει εντυπωση πως εγιναν τοσα πολλα εμβρυα, καλοπροαίρετα το λεω βεβαια αν δεν ήταν καλα τα ωαρια δεν θα γονιμοποιούνταν αλλα ξερεις τι μου κανει εντυπωση που δεν διαλεξε τα καλήτερα τα εβαλε ολα σε ενα σωλήνα και αυτα γονιμοποιήθηκαν φυσικα και δεν εχει τσουφια αλλα δεν επρεπε αφου ειχε τοσα πολλα να διαλεξει τα πιο ποιοτικα? κοιτα εγω ειμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρετε σύντομα και μαλιστα μπορει και χωρις εξωσωματική.

Φιλια σε ολες

Περιμενω σχολια για το site.:oops:

Λαμπρινή καλορίζικο!Μια γρηγορη ματιά που έριξα(γραφτηκα ήδη) ειναι πολύ ωραιο. να εισαι καλά. Ελπιζω να ερθουνε ολα τα κοριτσια εκεί.Φιλιά

επεσα καταλαθος στην συζυτηση με το νερο κ με ελουσε κρυος ιδρωτας γιατι ξαναθυμηθηκα αυτα που εζησα πριν λιγους μηνες!μετα την παλινδρομη που πηρα καποια παραπανω κιλακια αποφασισα να προσεξω λιγο για να τα χασω...ετρωγα σχεδον οσο συνηθως με την διαφορα οτι προσθεσα 4-5 λιτρα νερο καθημερινα κ κατι βοτανα για αδυνατισμα-κυταριτιδα.το αποτελεσμα?? δηλητηριαση λογω νερου κ υπονατρια(το νατριο μου ηταν σχεδον σε μη βιωσιμα επιπεδα κ οπως μου ειπαν οι γιατροι θα παθαινα απο επιληπτικες κρισεις κ εγκεφαλικο μεχρι κ θα εμενα στον τοπο!!)απο τοτε μου εμεινε μια μικρη φοβια!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

και εγω μπηκα στο site αλλα δεν καταλαβα που μπορω να γραφτω,ειμαι χαζη; η ασχετη;

oxi εχεις δικιο δεν φαινεται πολύ καλα θα το βαλω και σε αλλο σημειο λοιπον πανω δεξια γραφει account πατας πανω στο βελακι και κανεις register ή μεσω facebook ή με δικο σου κωδικό οπως εδω.

προσπαθω να το βελτιωσω οσο γίνεται.

Ευχαριστω που μπήκατε.

Φιλια

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

επεσα καταλαθος στην συζυτηση με το νερο κ με ελουσε κρυος ιδρωτας γιατι ξαναθυμηθηκα αυτα που εζησα πριν λιγους μηνες!μετα την παλινδρομη που πηρα καποια παραπανω κιλακια αποφασισα να προσεξω λιγο για να τα χασω...ετρωγα σχεδον οσο συνηθως με την διαφορα οτι προσθεσα 4-5 λιτρα νερο καθημερινα κ κατι βοτανα για αδυνατισμα-κυταριτιδα.το αποτελεσμα?? δηλητηριαση λογω νερου κ υπονατρια(το νατριο μου ηταν σχεδον σε μη βιωσιμα επιπεδα κ οπως μου ειπαν οι γιατροι θα παθαινα απο επιληπτικες κρισεις κ εγκεφαλικο μεχρι κ θα εμενα στον τοπο!!)απο τοτε μου εμεινε μια μικρη φοβια!!

Αχ κοπέλα μου τι έπαθες!!!!Εγώ απορώ τόσα χρόνια που έπινα τόσο νερό πως δεν είχα πάθει κάτι.Υπονατρία έπαθα και εγώ αλλά ελεγχόμενα στο νοσοκομείο σε ένα τεστ που σου κάνουν για να διαπιστώσουν αν πράγματι έχεις άποιο διαβήτη ή όχι?Είναι τρομερό το συναίσθημα.Δεν μπορείς να κουνηθείς,αν γίνει εκτός νοσοκομείου μπορεί να πέσεις σε κώμα ή και να μείνεις όπως λες.

ειχα κανονικα τις αισθησεις μου κ αντιδρουσα στο τεστ αντανακλαστικων απλα ημουν σε μια συγχυση τι γινεται γυρω μου,που ειμαι ,γιατι ειμαι....σε καποια φαση δεν αναγνωριζα ουτε τον αντρα μου ουτε τον πεθερο μου κ αυτοι νομιζαν οτι τους κανω πλακα!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

ειχα κανονικα τις αισθησεις μου κ αντιδρουσα στο τεστ αντανακλαστικων απλα ημουν σε μια συγχυση τι γινεται γυρω μου,που ειμαι ,γιατι ειμαι....σε καποια φαση δεν αναγνωριζα ουτε τον αντρα μου ουτε τον πεθερο μου κ αυτοι νομιζαν οτι τους κανω πλακα!

Και εγώ είχα τις αισθήσεις μου,αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μόνο να κοιμάμαι ήθελα.Δεν μπορούσα ούτε να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά πόσο μάλλον να σηκωθώ από το κρεβάτι.Η πλάκα είναι ότι εκείνη την ημέρα θα έπαιρνα εξιτήριο οπότε το πρωί που ήρθε η γιατρός δεν της είπα τίποτα για το πως νιώθω.Φυσικά εκείνη ήξερε τι έκανε γιατί μου πήρε αίμα και φάνηκε εκεί, δεν ήταν ανάγκη να το πω εγώ.Από την λύσσα μου να φύγω από το νοσοκομείο δεν είπα κουβέντα το χαιβάνι εγώ λες και οι γιατροί δεν θα το έλεγχαν.Τελοσπάντων τέλος καλό όλα καλά.

oxi εχεις δικιο δεν φαινεται πολύ καλα θα το βαλω και σε αλλο σημειο λοιπον πανω δεξια γραφει account πατας πανω στο βελακι και κανεις register ή μεσω facebook ή με δικο σου κωδικό οπως εδω.

προσπαθω να το βελτιωσω οσο γίνεται.

Ευχαριστω που μπήκατε.

Φιλια

εκανα αυτο που ειπες,πατησα συνδεση μεσω google με εβγαλε στο εμαιλ μου,και μου εγραφε οτι το επιτελους μαμα ζητα αδεια,εγω τι παταω ναι η οχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...