Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗ ΚΙ ΕΜΕΝΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ...!!!!!!!!!!

ΑΥΤΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.... ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ [email protected]

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!

Στην έστειλα!

Ανιτάκι εσύ δουλεύεις?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Στην έστειλα!

Ανιτάκι εσύ δουλεύεις?

mimitroula αν μπορείς μου την στέλνεις?Θα σου στείλω το mail μου σε πμ.Σου έστειλα και σε πμ τον ουρολόγο,το είδες?

Το πρόβλημά μου και εμένα είναι το μαγείρεμα.Όσο έμενα στο πατρικό μου και μαγείρευε η μάνα μου δεν είχα πρόβλημα και κουβάλαγα πράγματα στη δουλειά.Τώρα που λείπω τόσες ώρες είναι πρόβλημα και επιπλέον έχω και πολλή δουλειά στο σπίτι οπότε ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος και προσπαθώ να μαγειρεύω γρήγορα για να μην τρώμε απ'έξω.Ελπίζω με λίγη γυμναστική και σωστή διατροφή να χάσω κανένα κιλό.Πάντως είμαι γενικά κατά των αυστηρών διαιτών.Προτιμώ σωστή διατροφή και πιο αργό χάσιμο κιλών παρά σύντομο χάσιμο κιλών με αυστηρή δίαιτα και μετά να τα ξαναπαίρνω αμέσως.

Στην έστειλα!

Ανιτάκι εσύ δουλεύεις?

ΟΧΙ, Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ, Α/C, ΨΥΓΕΙΑ ΚΤΛ.) ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ....ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΣΑΜΠΑ..!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

mimitroula αν μπορείς μου την στέλνεις?Θα σου στείλω το mail μου σε πμ.Σου έστειλα και σε πμ τον ουρολόγο,το είδες?

Το πρόβλημά μου και εμένα είναι το μαγείρεμα.Όσο έμενα στο πατρικό μου και μαγείρευε η μάνα μου δεν είχα πρόβλημα και κουβάλαγα πράγματα στη δουλειά.Τώρα που λείπω τόσες ώρες είναι πρόβλημα και επιπλέον έχω και πολλή δουλειά στο σπίτι οπότε ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος και προσπαθώ να μαγειρεύω γρήγορα για να μην τρώμε απ'έξω.Ελπίζω με λίγη γυμναστική και σωστή διατροφή να χάσω κανένα κιλό.Πάντως είμαι γενικά κατά των αυστηρών διαιτών.Προτιμώ σωστή διατροφή και πιο αργό χάσιμο κιλών παρά σύντομο χάσιμο κιλών με αυστηρή δίαιτα και μετά να τα ξαναπαίρνω αμέσως.

Το ειδα το πμ και σου απάντησα. Ή μήπως οχι;:shock:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΟΧΙ, Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ, Α/C, ΨΥΓΕΙΑ ΚΤΛ.) ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ....ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΣΑΜΠΑ..!!!!!!!

Γεια σου ρε Ανίτα υπεύθυνη οικονομικών!!

Ρώτησα γιατί νόμιζα ότι είσαι στη δουλειά και δε γράφεις πολύ.

Εχω πάθει πανικό μη χαθεί το παρεάκι! :shock:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου ρε Ανίτα υπεύθυνη οικονομικών!!

Ρώτησα γιατί νόμιζα ότι είσαι στη δουλειά και δε γράφεις πολύ.

Εχω πάθει πανικό μη χαθεί το παρεάκι! :shock:

ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΙΡΩΝΙΕΣ...!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Το ειδα το πμ και σου απάντησα. Ή μήπως οχι;:shock:

Αχ ναι κοπέλα μου,τώρα το είδα ότι μου απάντησες.Όποτε μπορέσεις στείλε μου και την δίαιτα.Σου έστειλα σε πμ το mail μου.Ευχαριστώ κούκλα μου.

Μην φοβάσαι κορίτσι μου δεν θα χαθεί το παρεάκι μας,αφού είμαστε φανατικές!!!!!!Έχουμε εξάρτηση!!!!Τώρα βέβαια άλλες μπαίνουν πιο συχνά άλλες πιο σπάνια,αλλά εδώ θα είμστε έτσι κούκλα μου?

Στρατηγε να αρχίσουν τα πρόστιμα στις αδικαιολόγητα απούσες παρακαλώ να μην στεναχωριέται η προεδράρα μας!!!!!!!

Αχ ναι κοπέλα μου,τώρα το είδα ότι μου απάντησες.Όποτε μπορέσεις στείλε μου και την δίαιτα.Σου έστειλα σε πμ το mail μου.Ευχαριστώ κούκλα μου.

Στην έστειλα!

Κάτι που δε γράφει το xl είναι οτι θέλει και πολύ πολύ νερό!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Μην φοβάσαι κορίτσι μου δεν θα χαθεί το παρεάκι μας,αφού είμαστε φανατικές!!!!!!Έχουμε εξάρτηση!!!!Τώρα βέβαια άλλες μπαίνουν πιο συχνά άλλες πιο σπάνια,αλλά εδώ θα είμστε έτσι κούκλα μου?

Στρατηγε να αρχίσουν τα πρόστιμα στις αδικαιολόγητα απούσες παρακαλώ να μην στεναχωριέται η προεδράρα μας!!!!!!!

Μπήκα και στο παλιο φόρουμ και μια κοπέλα μου ειχε στείλει σε πμ ερώτηση και εντυοωσεις για τον εξωσωματικο μου.

Έριξα θαψιμοοοοοοοο!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ε?

Δε σε ειρωνευτηκα.

Τι ειπα?:(

Έλα καλέ πλάκα κάνει το Ανιτάκι επειδή την είπες υπεύθυνη οικονομικών.Καλά δεν λέω Ανιτάκι?

Αφού το ξέρεις πρόεδρε το Ανιτάκι μας είναι μια πλακατζού τζου τζου τζου τζου τζου τζου τζου,όπως λέει και το έργο με τον Βουτσά.

Έλα καλέ πλάκα κάνει το Ανιτάκι επειδή την είπες υπεύθυνη οικονομικών.Καλά δεν λέω Ανιτάκι?

Αφού το ξέρεις πρόεδρε το Ανιτάκι μας είναι μια πλακατζού τζου τζου τζου τζου τζου τζου τζου,όπως λέει και το έργο με τον Βουτσά.

Ααααααα οκ.

Νόμιζα είπα κάτι κακό και ξαφνιάστηκα! :shock:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Σε ευχαριστώ πρόεδρε.Από νερό δεν έχω πρόβλημα,ίσα ίσα που πριν 3 χρόνια είχα μπλεξίματα με γιατρούς για να δουν γιατί πίνω τόσο νερό.Τελικά γλύτωσα τα χειρότερα ευτυχώς και προσπαθώ τώρα μόνη μου να το μειώσω.Ευτυχώς έχω καταφέρει να το μειώσω σχετικά.

Κορίτσια καλησπέρα και εμένα. Δεν σας ξέχασα απλά είχαμε κάτι δικά μας τρεξίματα. Δεν έχω κανένα νέο. Περιμένω να περάσει ο καιρός και μάλλον τον άλλον μήνα θα ξεκινήσω. Θα δείξει. Χαίρομαι που είστε καλά αν και βλέπω πολλές απώλειες. Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...