Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σήμερα φαίνεται να αρχίζει να εξασθενεί λίγο η γαστρεντερίτιδα.Δεν έχουμε πυρετό ευτυχώς,αλλά υπάρχει και στους 2 φοβερή αδυναμία.Θα μείνουμε και σήμερα σπίτι και από αύριο ελπίζω να είμαστε πιο καλά.Τον άντρα μου τον έχει πειράξει περισσότερο.Θα δούμε.

Και εγώ γύρω στα 57 κιλά πρέπει να είμαι,αλλά δυστυχώς αμέλησα πολύ τον εαυτό μου το τελευταίο διάστημα και είμαι 67.Πρέπει οπωσδήποτε να χάσω 10 κιλά,αλλά νιώθω πως δεν μπορώ.Από εβδομάδα που μπαίνει και ο καινούργιος μήνας λέω να γραφτώ ζούμπα με την ελπίδα ότι θα προλαβαίνω.Εγώ είχα έναν διάδρομο μαγνητικό,δηλαδή τον κουνάει κανείς μόνος του με τα πόδια του και είναι και λίγο ανηφορικός.Μέχρι πέρυσι έκανα,αλλά μου δημιούργησε πρόβλημα στα γόνατα και το σταμάτησα και από τότε ξέφυγα.Έχω μεγάλο πρόβλημα να προσαρμόσω τη διατροφή μου στο πρόγραμμά μου.Φεύγω από το σπίτι στη μια το μεσημέρι και γυρνάω στις 11 το βράδυ.Δυστυχώς στην δουλειά δεν παίρνω ούτε ανάσα και πολλές φορές κάνω μάθημα non stop οπότε μου είναι δύσκολο να φάω κανονικά,γιατί ακόμα και διάλειμμα να κάνω δεν θα είναι πάνω από 10 λεπτά,οπότε δεν προλαβαίνω να φάω κανονικό φαγητό.Εσύ leuta μου που επίσης έχεις σχεδόν ανάλογο πρόγραμμα,πως τα καταφέρνεις με την διατροφή.

Mimitroula μου έχεις πμ.

Διαφημίσεις

Που είστε όλες σήμερα????αντε μου φαίνεται το διαλύσαμε το μαγαζί...

Μιμιτρα σου έστειλα πμ για την φίλη μου που λέγαμε, όταν μπορέσεις δώσμου τα φώτα σου.

Egw eimai edw ala simera den eimai sta kala mou ...

Tha sas ta pw kapia stigmi ...

Love u all very much !!!

Yv7Sp2.png

Σήμερα φαίνεται να αρχίζει να εξασθενεί λίγο η γαστρεντερίτιδα.Δεν έχουμε πυρετό ευτυχώς,αλλά υπάρχει και στους 2 φοβερή αδυναμία.Θα μείνουμε και σήμερα σπίτι και από αύριο ελπίζω να είμαστε πιο καλά.Τον άντρα μου τον έχει πειράξει περισσότερο.Θα δούμε.

Και εγώ γύρω στα 57 κιλά πρέπει να είμαι,αλλά δυστυχώς αμέλησα πολύ τον εαυτό μου το τελευταίο διάστημα και είμαι 67.Πρέπει οπωσδήποτε να χάσω 10 κιλά,αλλά νιώθω πως δεν μπορώ.Από εβδομάδα που μπαίνει και ο καινούργιος μήνας λέω να γραφτώ ζούμπα με την ελπίδα ότι θα προλαβαίνω.Εγώ είχα έναν διάδρομο μαγνητικό,δηλαδή τον κουνάει κανείς μόνος του με τα πόδια του και είναι και λίγο ανηφορικός.Μέχρι πέρυσι έκανα,αλλά μου δημιούργησε πρόβλημα στα γόνατα και το σταμάτησα και από τότε ξέφυγα.Έχω μεγάλο πρόβλημα να προσαρμόσω τη διατροφή μου στο πρόγραμμά μου.Φεύγω από το σπίτι στη μια το μεσημέρι και γυρνάω στις 11 το βράδυ.Δυστυχώς στην δουλειά δεν παίρνω ούτε ανάσα και πολλές φορές κάνω μάθημα non stop οπότε μου είναι δύσκολο να φάω κανονικά,γιατί ακόμα και διάλειμμα να κάνω δεν θα είναι πάνω από 10 λεπτά,οπότε δεν προλαβαίνω να φάω κανονικό φαγητό.Εσύ leuta μου που επίσης έχεις σχεδόν ανάλογο πρόγραμμα,πως τα καταφέρνεις με την διατροφή.

Mimitroula μου έχεις πμ.

Το χειρότερο πράγμα που κάνουμε εμείς που έχουμε άστατο ωράριο είναι ότι δεν τρώμε τίποτα όλη μέρα και μετα πάμε σπίτι και αναστενάζουν τα πιάτα.Εγώ κάνω το εξής τα τελευταία 5 χρονια, τρώω πάντα πρωινό,στην δουλειά δεν πέρνω τυρόπιτες, μπαγκετες και τα συναφή απ'εξω,φτιαχνω ωραιότατο σαντουιτσάκι με τόνο ή γαλοπούλα από το σπίτι καθώς και διάφορα φρούτα εποχής για να μου κόβουν την πείνα.Αν δεν προλάβω να φάω μεσημεριανό φαγήτο για βραδυνό θα φάω σαλάτα με πρωτεϊνη.

Το καλό με την διατροφή είναι ότι δεν πεινάς και αν γίνει τρόπος ζωής είναι πολύ πιο ευκολο απο το να κάνεις διαιτα.Βεβαια το κακό είναι ότι δεν χάνεις και μένεις σταθερή στα κιλά.Εγώ αισίος εφτασα τα 65 από τα 69 αλλά νομίζω έχουν αρχίσει να φευγουν τα φάρμακα από τον οργανισμό μου και γι'αυτό έχασα τα κιλά.Δεν θέλω να χάσω πολλά ακόμα και 3 μια χαρά είναι, ας μην γίνω και κόκαλο όπως ήμουν παλιά.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Love u all very much !!!

κοριτσάκι εμείς θα ειμαστε εδώ για σένα και όποτε θες και αν θες μας λες, φτάνει μόνο να είσαι καλά.

Ματσ μουτσ

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Το χειρότερο πράγμα που κάνουμε εμείς που έχουμε άστατο ωράριο είναι ότι δεν τρώμε τίποτα όλη μέρα και μετα πάμε σπίτι και αναστενάζουν τα πιάτα.Εγώ κάνω το εξής τα τελευταία 5 χρονια, τρώω πάντα πρωινό,στην δουλειά δεν πέρνω τυρόπιτες, μπαγκετες και τα συναφή απ'εξω,φτιαχνω ωραιότατο σαντουιτσάκι με τόνο ή γαλοπούλα από το σπίτι καθώς και διάφορα φρούτα εποχής για να μου κόβουν την πείνα.Αν δεν προλάβω να φάω μεσημεριανό φαγήτο για βραδυνό θα φάω σαλάτα με πρωτεϊνη.

Το καλό με την διατροφή είναι ότι δεν πεινάς και αν γίνει τρόπος ζωής είναι πολύ πιο ευκολο απο το να κάνεις διαιτα.Βεβαια το κακό είναι ότι δεν χάνεις και μένεις σταθερή στα κιλά.Εγώ αισίος εφτασα τα 65 από τα 69 αλλά νομίζω έχουν αρχίσει να φευγουν τα φάρμακα από τον οργανισμό μου και γι'αυτό έχασα τα κιλά.Δεν θέλω να χάσω πολλά ακόμα και 3 μια χαρά είναι, ας μην γίνω και κόκαλο όπως ήμουν παλιά.

Και εγώ κάπως έτσι την πάτησα από τότε με την δουλειά.Φαγητό μια φορά την ημέρα και από την πείνα μου έτρωγα ό,τι έβρισκα.Όσο έκανα γυμναστική κάτι γινόταν,μετά παραέγινε το πράγμα.Θα δω πως μπορώ να το στρώσω γιατί δεν πάει άλλο.Θα αρχίσω ζούμπα με κάποιο πρωινό πρόγραμμα που βρήκα και θα προσπαθήσω να στρώσω τη διατροφή μου.Ελπίζω και πρέπει να τα καταφέρω.

Mimitroula μου έχεις πμ.

Πρέπει να ναι καλη η ζούμπα....

Εγώ λειπω απο το πρωϊ ως το βράδυ.Δεν κανω διαιτα, δεν εκανα ποτέ, παντα ημουν αδυνατη έως τα 30 μου ήμουν 50-55 κιλά, απλα προσεχω τη διατροφη μου τωρα που 1) εχω τα φαρμακα και 2) πατησα τα 35 και επεσε ο μεταβολισμος ο ατιμος :cool::cool::cool:

Το πρωϊ που ειμαι στο γραφείο κουβάλαω γαλα με κορν φλέικς και ενα θερμός με 2 κούπες πράσινο τσαι :tongue::tongue::tongue: ......πεφτει πολύ κουβάλημα :shock:

Μόλις πάω στις 7 τρωω το γάλα με τα κορν φλέικς, στις 10-11 τρωω ενα κουλουρι θεσσαλονικης και κατα τις 1 ενα φρούτο ή ενα γιαούρτι. Και ενδιαμεσα πολύ νερό και το πράσινο τσάι...

Το μεσημερι θα φαω ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, δεν κανω επιλογη, οτι εχει μαγειρεψει η μανα μου ή και απο εξώ κατι αφού δεν προλαβαινουμε για μαγειρεμα..

Το απογευμα που βοηθάω τον αντρα μου εχω πάλι πράσινο τσάι μαζί μου, νερό και αποξηραμένα φρούτα.

Το βραδυ που γινεται 10, 11 να γυρίσουμε σπίτι απο τίποτα ...έως φρούτο...εως delivery αν μας τη δώσει...:P Θελω να σου πω δεν τρελαίνομαι να στερούμαι απλα το κλειδι ειναι:

ΜΙΚΡΑ ΣΥΧΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ

ΜΗ ΜΕΝΕΙ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ

Το σκ που παμε στο εξοχικό μας θα φαω και το κατσικακι μου και τη πανσετούλα μου και τη σοκολάτα μου απλα δεν κανω υπερβολές...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσάκια εγώ το καλοκαίρι έκανα μια δίαιτα φοβερή.

Εχασα 7 κιλά σε δύο μήνες.

Λέγεται δίαιτα μοντινιακ και εχει να κάνει με ομάδες.

Δηλαδή τρως απο τη μια ομαδα όση ποσότητα αντέχεις.

Για να αλλάξεις ομάδα ομως πρέπει να περασουν καποιες ώρες.

Πχ: αν φας τυρι, κρέας, γάλα κλπ πρέπει να περασουν 4 ώρες για να φας το φρούτο που ειναι σε άλλη ομάδα!

Είναι πολύ καλή αλλα δεν επιτρέπει καθόλου άσπρο ψωμί, άσπρο μακαρόνι και άσπρο ρυζι.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Το χειρότερο πράγμα που κάνουμε εμείς που έχουμε άστατο ωράριο είναι ότι δεν τρώμε τίποτα όλη μέρα και μετα πάμε σπίτι και αναστενάζουν τα πιάτα.

Το χειρότερο εινα οτι χαλάει ο μεταβολισμός και δεν καις και μετα αντε να τον ξυπνησεις..Και γω λογω δουλειας εκανα ώρες να φάω και οχι μονο δεν εχανα αλλα οτι ετρωγα επιανε γιατι ο μεταβολισμός ειχε πέσει στα ταρταρα...:P:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια εγώ το καλοκαίρι έκανα μια δίαιτα φοβερή.

Εχασα 7 κιλά σε δύο μήνες.

Λέγεται δίαιτα μοντινιακ και εχει να κάνει με ομάδες.

Δηλαδή τρως απο τη μια ομαδα όση ποσότητα αντέχεις.

Για να αλλάξεις ομάδα ομως πρέπει να περασουν καποιες ώρες.

Πχ: αν φας τυρι, κρέας, γάλα κλπ πρέπει να περασουν 4 ώρες για να φας το φρούτο που ειναι σε άλλη ομάδα!

Είναι πολύ καλή αλλα δεν επιτρέπει καθόλου άσπρο ψωμί, άσπρο μακαρόνι και άσπρο ρυζι.

Δεν πολυκαταλαβα...για πες την πιο αναλυτικα...

Το κακο με τις διαιτες ειναι οτι πρεπει ή να εχεις χρονο εσύ ή να εχεις αλλον να σου μαγειρεύει το διαιτητικο και το περίεργο...

Εγω λογω προγράμματος δεν μπορώ να κάνω δίαιτα μονο διατροφή...

Και άλλωστε ρίχνουμε τοσο τρέξιμο ολη την εμβομάδα που όταν παμε το σκ στο εξοχικό και χαλαρωνούμε δε θέλω να κανω σαν υστερική και να λεω του αντρα μου δεν τρωω το ένα, δε θα πιω κρασί...:shock::shock::shock::cool::cool::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Love u all very much !!!

Ελπίζω να μην ειναι κάτι σημαντικό :( ...Οτιδήποτε και αν θελήσεις ειμαι εδώ....;);) στειλε πμ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Δεν πολυκαταλαβα...για πες την πιο αναλυτικα...

Το κακο με τις διαιτες ειναι οτι πρεπει ή να εχεις χρονο εσύ ή να εχεις αλλον να σου μαγειρεύει το διαιτητικο και το περίεργο...

Εγω λογω προγράμματος δεν μπορώ να κάνω δίαιτα μονο διατροφή...

Και άλλωστε ρίχνουμε τοσο τρέξιμο ολη την εμβομάδα που όταν παμε το σκ στο εξοχικό και χαλαρωνούμε δε θέλω να κανω σαν υστερική και να λεω του αντρα μου δεν τρωω το ένα, δε θα πιω κρασί...:shock::shock::shock::cool::cool::cool::cool:

Σε αυτή τη δίαιτα δε χρειάζεσαι βοήθεια! !

Ούτε μέτρηση μεριδων ουτε τίποτα.

Πιο ανάλυτικα:

Πχ:

Ομαδα 4: κρέας, ψαρι, τυρια, μαγιονέζα, αυγα, ζαμπόν κλπ κλπ!

Διάρκεια χωνεψης / αλλαγής ομάδας 4 ώρες.

Όμως επειδή τα μακαρόνια τα μαύρα ειναι σε άλλη ομάδα (ομάδα 3 ), αναγκάζεσαι να φας τα παραπάνω μόνο με λαχανικά!

Μπορείς να φας και μακαρόνια μαύρα αλλά οχι με κρέας!

Μονο με σάλτσα και μάλιστα χωρίς λάδι η σάλτσα (το λάδι είναι στην ομάδα 4.

Αν θες στείλε μου πμ το mail σου να στη στείλω.

Φρούτα ειναι σε άλλη ομάδα.

Ξεχνάς δηλαδή το φρούτο αν έχεις πιει καφέ με γάλα 2 ωρες πριν.

Εχασα 7 κιλά τα οποία δεν ξανά πήρα όταν σταματησα τη δίαιτα (τα πήρα οταν έμεινα έγκυος ομως και με τις τις ορμόνες κιολας.... λογικό ήταν).

Μια φίλη μου με αυτή εχασε 20!!!

Σε ενάμιση χρόνο ομως.

Εγω 7 σε δυο μηνες, ο άντρας μου 8 σε εξι και το αφεντικό μου 3 σε ενα μηνα!!.

Χωρίζει τους καλούς από τους κακούς υδατάνθρακες.

Δεν απαγορεύεται τίποτα εκτος απο τις λατρεμενες πατάτες, τις μπανάνες, τα καρότα και τον αρακα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Σε αυτή τη δίαιτα δε χρειάζεσαι βοήθεια! !

Ούτε μέτρηση μεριδων ουτε τίποτα.

Πιο ανάλυτικα:

Πχ:

Ομαδα 4: κρέας, ψαρι, τυρια, μαγιονέζα, αυγα, ζαμπόν κλπ κλπ!

Διάρκεια χωνεψης / αλλαγής ομάδας 4 ώρες.

Όμως επειδή τα μακαρόνια τα μαύρα ειναι σε άλλη ομάδα (ομάδα 3 ), αναγκάζεσαι να φας τα παραπάνω μόνο με λαχανικά!

Μπορείς να φας και μακαρόνια μαύρα αλλά οχι με κρέας!

Μονο με σάλτσα και μάλιστα χωρίς λάδι η σάλτσα (το λάδι είναι στην ομάδα 4.

Αν θες στείλε μου πμ το mail σου να στη στείλω.

Φρούτα ειναι σε άλλη ομάδα.

Ξεχνάς δηλαδή το φρούτο αν έχεις πιει καφέ με γάλα 2 ωρες πριν.

Εχασα 7 κιλά τα οποία δεν ξανά πήρα όταν σταματησα τη δίαιτα (τα πήρα οταν έμεινα έγκυος ομως και με τις τις ορμόνες κιολας.... λογικό ήταν).

Μια φίλη μου με αυτή εχασε 20!!!

Σε ενάμιση χρόνο ομως.

Εγω 7 σε δυο μηνες, ο άντρας μου 8 σε εξι και το αφεντικό μου 3 σε ενα μηνα!!.

Χωρίζει τους καλούς από τους κακούς υδατάνθρακες.

Δεν απαγορεύεται τίποτα εκτος απο τις λατρεμενες πατάτες, τις μπανάνες, τα καρότα και τον αρακα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗ ΚΙ ΕΜΕΝΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ...!!!!!!!!!!

ΑΥΤΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.... ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ [email protected]

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...