Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εγώ κορίτσια τελικά έχω καταλήξει ότι όλοι οι γιατροί ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει και δεν πετυχαίνουν οι εξωσωματικές, τώρα γιατί δεν το λένε ή αν μπορούν να το παλέψουν η αν απλά δεν ξέρουν να το παλέψουν και δεν το λένε είναι άλλο θέμα.Ο Μ@στρ@μην@ς που θέλει να πάει η φίλη σου θεωρητικά είναι από τους καλύτερους εξωσωματικούς και σαν επιστήμονας και σαν ανθρωπος σε εμένα όμως δεν φέρθηκε ούτε σαν το ένα ούτε σαν το άλλο.

Ο γιατρός σου βέβαια σύμφωνα με τα λεγόμενα σου φαίνεται καλός και έχει και βαθμό δυσκολίας η περίπτωση σου.Και το σημαντικότερα που έχει είναι ότι σε ακούει..εμένα με έγραφε κανονικά...του έλεγα για βλαστοκύστες , όχι αυτος, του έλεγα για φυσικούς πάλι όχι...Αι σιχτίρι πια κάνε στον εαυτό εξωσωματική...

Ma kai egw tis lew na min paei ekei epidi exo akousei para pola. Vevea otan enas giatros einai gnostos kai exei poli doulia einai logiko na akousis pola. I koliti mou efige trexontas ... Nomizo oti prepi na gini to CLICK !!! Opos kai me tous andres !!!

Se mena einai kalo epidi o andras mou exei poli kalo sperma. Emena i mia oothiki telika den vgazei tpt kai einai poli gerasmeni. Auto einai provlima. I ali einai poli kali.

O Mpath me akouei, ton rotao ta panta kai einai eilikrinis kai panta mou lei ola kai xima. Leme kai ta prosopika mas, gelame. To kathe rantevou mas einai 1-2 ores !!! Ton agapawwww ...

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

8 με 9, τι με πέρασες?ολα τα σφάζω,όλα τα μαχαιρώνω...χιχιχι

Η φίλη ΄που λέγαμε στο τηλέφωνο δεν με πήρε, δεν θέλω να την πάρω εγώ, φοβάμαι...θα περιμένω και αυριο και άν δεν με πάρει θα την πάρώ εγώ μεθαυριο πρωι

Οκ πάντως οπως και να χει είναι νωρίς.

Και να μην ειδε κατι δηλαδή είναι πολύ νωρίς.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κοριτσάκια γεια σας προς το παρόν, πάω να δούμε σειρές!

Τα λέμε μετά ή αύριο αν νυσταξω και κάνω νάνι!

Μάκια μάκια!

Καληνύχτα μιμιτράκι και κοίτα εκει στα διαλήματα απο τις σειρές να ξεκινήσεις σιγά σιγά και στο τέλος να το κάνεις και το γούτσου γούτσου..χιχιχιχι

Μα τι με έπιασε σήμερα?????:P:p:p

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καληνύχτα μιμιτράκι και κοίτα εκει στα διαλήματα απο τις σειρές να ξεκινήσεις σιγά σιγά και στο τέλος να το κάνεις και το γούτσου γούτσου..χιχιχιχι

Μα τι με έπιασε σήμερα?????:P:p:p

Και λες ότι δεν έχεις ωορρηξία ;;; :-P:razz::-P

Αυτά τα συμπτώματα τι είναι ;;;

Άστα τα τεστάκια και προχωρα έτσι !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

mimitroula αυτά που είπες είχα ακούσει και εγώ για τον Βλάχο.Τα λεφτά παίζουν ρόλο βέβαια,αλλά προτιμότερο να δώσω κάτι παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο,παρά να τα δίνω λίγα λίγα και να μην έχει αποτέλεσμα.Μάλλον θα του κάνω μια επίσκεψη και θα σου πω.Έτσι κι αλλιώς τον άλλο μήνα πρέπει να κάνω παπ τεστ.Όσο για ουρολόγο,αν χρειαστεί μου έχει συστήσει κάποιον ο Μαντούδης.Δεν έχουμε πάει ακόμα βέβαια,αλλά άμα θες σου δίνω το τηλ του να κλείσεις ραντεβού μετά τον Λυμπερόπουλο.Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν δίνουν αγωγή.

Όσο για τα άλλα κορίτσια ελπίζω πως θα τους λείψουμε που θα πάει και θα γυρίσουν.Το παρεάκι μας δεν θα χαθεί!!!!!!!

Μπράβο Αναστασία μου έτσι σε θέλω!!!!Μόνο γούτσου γούτσου και θα κάτσει το μπεμπάκι.Εμένα ο άντρας μου είναι χάλια μάλλον έχει ίωση γαστρεντερίτιδας.Στις 9 μου ανέβασε 39 πυρετό και έτρεχα.Εντωμεταξύ και εγώ έχω ενοχλήσεις στο στομάχι,βασικά από μένα ξεκίνησε την Κυριακή,αλλά εγώ δεν είμαι τόσο χάλια.Μόνο αναγούλες και μόνιμα δέκατα.Ελπίζω να την περάσω έτσι για να μπορώ να περιποιούμαι τον άντρα μου που είναι χειρότερα και ξέρετε φαντάζομαι τι γίνεται όταν αρρωσταίνουν οι άντρες.Χαμόςςςς!!!!

Πάω να του βάλω θερμόμετρο τώρα να δω πως πάει και να κάνω ένα μπανάκι,οπότε κουκλάρες μου σας καληνυχτίζω και τα λέμε αύριο.

mimitroula αυτά που είπες είχα ακούσει και εγώ για τον Βλάχο.Τα λεφτά παίζουν ρόλο βέβαια,αλλά προτιμότερο να δώσω κάτι παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο,παρά να τα δίνω λίγα λίγα και να μην έχει αποτέλεσμα.Μάλλον θα του κάνω μια επίσκεψη και θα σου πω.Έτσι κι αλλιώς τον άλλο μήνα πρέπει να κάνω παπ τεστ.Όσο για ουρολόγο,αν χρειαστεί μου έχει συστήσει κάποιον ο Μαντούδης.Δεν έχουμε πάει ακόμα βέβαια,αλλά άμα θες σου δίνω το τηλ του να κλείσεις ραντεβού μετά τον Λυμπερόπουλο.Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν δίνουν αγωγή.

Roubies μου ο βλάχος δεν είναι για βοήθεια στην αναπαραγωγή.

Μη σε μπερδέψω!

Ειναι γυναικολόγος/χειρουργός/ογκολόγος.

Για γενική παρακολούθηση, εγκυμοσύνη, τσεκ απ, τεστ παπ, υστεροσκόπηση και γενικά χειρουργεία ειναι κορυφή.

Οχι ομως για να σε βοηθήσει στην αναπαραγωγή.

Εν τω μεταξύ γράφει στις εγκυμοσύνες οοοολες τις εξετάσεις που φαντάζεσαι, τσεκάρει πράγματα που άλλοι τα αμελουν.

Και ολα βέβαια τα γράφει στο ταμείο σου για να μην πληρώσεις.

Συνεπώς καλό είναι να σε παρακολουθεί ένας που ειδικεύεται στην αναπαραγωγή και όταν με το καλό έχεις τα ευχάριστα, πας στο βλάχο.

Βέβαια για παπ μπορείς να πας και απο τώρα.

Είναι καλός, θα το δεις.

Δεν είναι ο γλυκούλης ο γιατρούλης που θα σε πάρει αγκαλίτσα (αλλα δε θα ελέγξει πχ τη θρομβοφιλία σου και δε θα σου δώσει ασπιρίνη και θα χάσεις το μωρό σου-σπόντα για τον πρώτο μου γιατρό), είναι όμως τυπικοτατος, δεν αφήνει τίποτα χωρίς να το τσεκάρει και οτι πει είναι αυτό! Τέλος! Δεν χωράει αμφιβολία.

Όσο για το τηλέφωνο του ουρολόγου θα το ήθελα σε παρακαλώ.

Αφού στον σύστησε ο μαντουδης, βολεύει γιατί σε αυτον θα πάω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κοριτσάκια γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;);););)

Και γω δεν μπηκα εχθες βραδυ ξανά γιατι ξεκινησα να κανω γυμναστική στο σπιτι :cool::cool::cool: τα βράδια αφου δεν εχω χρονο όλη μερα. Έτσι γύρισα, εκανα τη γυμναστική μου, το μπάνιο μου και μετα έκατσα να δω και λιγο τον συζυγο...:tongue::tongue: γιατι γκρινιαζει οταν μπαινω στο φορουμ και δεν καθομαι με αυτον :cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα κορίτσια μου.Μην αγχώνεσαι mimitroula μου δεν με μπέρδεψες,το κατάλαβα ότι ο Βλάχος δεν είναι ειδικός στην αναπαραγωγή.Θα βρω το τηλέφωνο του ουρολόγου και θα στο στείλω.

leuta μου καλημέρα.Τι γυμναστική έκανες σπίτι?Έχεις κάποιο όργανο ή από μόνη σου?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.Μην αγχώνεσαι mimitroula μου δεν με μπέρδεψες,το κατάλαβα ότι ο Βλάχος δεν είναι ειδικός στην αναπαραγωγή.Θα βρω το τηλέφωνο του ουρολόγου και θα στο στείλω.

leuta μου καλημέρα.Τι γυμναστική έκανες σπίτι?Έχεις κάποιο όργανο ή από μόνη σου?

Μόνη μου, εχω μαζεψει 3 σετ ασκήσεων: 1 κοιλιακοί, 1 βαράκια και 1 πόδια-γλουτοι και τα κάνω εναλλαξ καθε μέρα.

Τώρα ομως που δεν προλαβαίνω καθόλου κανω εστω ενα 12λεπτο κυκλικο προγραμμα που ειχε το shape. Φαινεται μικρό αλλα ειναι πολύ αποτελεσματικό.

Μηχάνημα δυστυχως δεν εχω σπιτι...θα ήθελα διαδρομο ή ατλαντα που εχει μαζεμένα οργανα αλλα να δούμε αν μπορέσουμε να πάρουμε...

Το θεμα ειναι να κάψω λίπος και πόντους...κιλά δεν εχω πολλά...θέλω να χάσω 2, ειμαι 59 απλα τα κανονικά μου ειναι τα 57...το προβλημα μου πιο πολύ ειναι το σημειο της κοιλιάς :(:(:( το χειμώνα το παρεμέλησα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα κοπελούβες μου.Ωραία μέρα σήμερα, αν και ξεκίνησε λίγο μουντή, τώρα έξω χαρά θεού.

Leutaki 58 κιλά ήμουν πριν κάποια χρόνια,τωρα ούτε τα 60 δεν μπορώ να πλησιάσω, κάνω διατροφή μόνιμα αλλά τίποτα, από γυμναστική από τότε που μου είπε ο γιατρός να μην ζορίζω το σώμα μου τα έχω παρατήσει όλα, αλλά δεν πάει άλλο θα ξεκινήσω έστω περπάτημα.Πέρσι το χειμώνα έκανα pilates μιλάμε για θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε ένα εξάμηνο, φοβερή γυμναστική...

Roubies περαστικά σε σένα και στον ανρούλη σου, αν δείτε ότι συνεχίζει πηγαίνεται και σε κανα γιατρό για να μην ταλαιπωρίστε άδικα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα κοπελούβες μου.Ωραία μέρα σήμερα, αν και ξεκίνησε λίγο μουντή, τώρα έξω χαρά θεού.

Leutaki 58 κιλά ήμουν πριν κάποια χρόνια,τωρα ούτε τα 60 δεν μπορώ να πλησιάσω, κάνω διατροφή μόνιμα αλλά τίποτα, από γυμναστική από τότε που μου είπε ο γιατρός να μην ζορίζω το σώμα μου τα έχω παρατήσει όλα, αλλά δεν πάει άλλο θα ξεκινήσω έστω περπάτημα.Πέρσι το χειμώνα έκανα pilates μιλάμε για θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε ένα εξάμηνο, φοβερή γυμναστική...

Roubies περαστικά σε σένα και στον ανρούλη σου, αν δείτε ότι συνεχίζει πηγαίνεται και σε κανα γιατρό για να μην ταλαιπωρίστε άδικα...

Έχω ακούσει και γω για το πιλάτες ότι κανει θαυματα...αλλα χρονος δεν υπάρχει...:(

Θελω να ρθει το σκ να κοιμηθω........................8-)8-)8-)8-)8-):cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...