Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Όταν με το καλό έρθεις Αθήνα , θα πιεις ενα καφέ με τη φίλη σου τη mimitra?!

:tongue:

ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ..?????????????????

Nai vre mpoumpou mou tha se kanoooo !!!

ΕΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ..??????????????????

Ante ela, thelo kai egw kafe !!!!

ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ..?????????????????

ΟΛΕΣ μαζι! ;);););)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου, ισως ειναι αγχος αυτο που εχω, ισως κούραση, ισως ελλειψη ελπίδας οτι και αυτες οι εξετασεις δε θα βοηθήσουν...:(

Τον τελευταιο 1,5 χρονο λογω μεγάλων οικογενειακών :( και επαγγελματικών αλλαγων με τον αντρα μου εχουμε πολύ τρέξιμο και πολυ λίγο χρονο...για να κάνουμε σε ενα χρονο 3 εξωσωματικές και να δούμε τοσους γιατρούς στριμώξαμε πολύ το πρόγραμμα μας, κουραστήκαμε πολύ ξοδέψαμε πολλα χρήματα (12.000 ευρώ :(:(:(:(:(:() και στρεσάραμε τους εαυτούς μας και τη σχεση μας με όλα αυτα...και ειμαστε ενα ζευγάρι χωρις προβλήματα μεταξυ μας που παρθήκαμε απο πολύ έρωτα και τρέλα...

Δεν ξέρω πως θα ξαναμπω σε ολο αυτό πάλι...:(:(:(

Από τη αλλη όμως πρεπει να ξεκινήσουμε ώστε αν χρειαστούμε αγωγή ή θεραπεία να εχουμε χρονο ως το φθινόπωρο που θα ξαναδοκιμάσουμε...

ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΛΕΤΤΑΚΙ ΜΟΥ....ΕΝΑ-ΕΝΑ....ΜΕ ΣΕΙΡΑ..!!!!!!!!!!

Α ρε Δημητρούλα αν δεν είχα και εσένα....

Καθόλου..ουτε ένα μικρό μειδίαμα...τίποτα...

Το ξεκίνησα 8η μέρα του κύκλου και το σταμάτησα την 13η, υπάρχει περίπτωση να την έχασα?Είναι και ο κύκλος σκ@τ@ μετά την τελευταία διέγερση, δεν ξέρω...τι να πω...μπορεί να μην έκανα και ωορηξία αυτό τον μήνα...

Μήπως πρέπει να το κάνω δυο φορές την ημέρα?Τον άλλο μήνα θα παρακολουθήσω την ωορηξία υπερηχογραφικά...με άγχωσε αυτή η μ@λ@κι@...

Λετάκι ελπίζω να σε κάλυψα και σένα...ματσ μουτσ..

Α, ΕΤΣΙ Ε..???????????????

ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΤΣΙ..??????????????

ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ...ΚΑΝΩ ΓΟΥΤΣΟΥ-ΓΟΥΤΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Mimitroula θα απαντήσω εγώ για σένα...

Η Δημητρούλα ως γνωστόν είχε μια ανεμβρυ"ικη κυηση και αυτό μάλλον οφείλεται στο σπέρμα, είναι λίγο δύσκολο μετά από όλα αυτά που πέρασε να πάει να βάλει τα έμβρυα που έχει στην κατάψυξη γιατί μπορεί να είναι ίδια με τα προηγούμενα αφού είναι από την ίδια φουρνιά, και να ρισκάρει άλλη μια ανεμβρυϊκη κύηση.Με λίγα λόγια θα πρέπει πρώτα να θεραπευτεί το σπέρμα και να μαζέψει εμβρυάκια από την αρχή.

Πρόεδρε καλά τα λέω?

Εγώ κούκλα σου έχω πει την γνώμη μου, κάνε το σπερματοδιάγραμμα, πήγαινε και την φωτογραφία στον Τσίλι να τα δεί και μετά πήγαινε Μαντούδη έχοντας όλα τα στοιχεία στα χέρια σου.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑ....ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΥΡΝΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΕΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ....!!!!!

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΣΟΥ...!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου γλυκα!

Χαθηκα λίγο γιατι

Αρρωστησε πάλι η μικρή χθες ειχε 38 και την πήγα κατευθειαν στο γιατρο μάλλον ίωση λεει πάλι μ'αρεσει που δεν την πηγαινα παιδικο 2 βδομαδες να την προστατεψω κι αυτη κολλησε απο αλλου.

Εκλπηξη το site ειναι ετοιμο αυριο το μεσημερι θα ειναι οκ και εχει πολύ δουλεια κι αυτο αυριο το πρωι θα ερθει ο υπέυθυνος της εταιρειας που το εχει αναλαβει να μου πει τις τελευταιες λεπτομερειες γιατι υπάρχει και νομοθεσία μην βρίσω λεει κανενα γιατρο και παω φυλακή. Οποια θελει ας μου στειλει πμ να μου πει τι θελει να γραφει.

Η ΑΝΝΙΤΑ θα εχει τη στήλη ΧΑΛΑΡΑ αστειακια ποιηματακια κτλ. Θελω μια που να γραφει συνταγές. Και οτι αλλο σκεφτειτε πειτε μου.

Ζεττα μου λυπαμαι πολύ για το αποτελεσμα αλλα μην αγχωνεσαι ανασυγκροτησου και προσπαθησε παλι απλα μην το αφησεις ετσι ζήτα εξηγήσεις να καταλαβουν κι οι γιατροι οτι ξερουμε κατι παραπάνω.

Mimitra συμφωνω απολυτα προτεραιοτητα σου ειναι να φτιάξετε το σπέρμα και τα εμβρυακια που εχεις δεν μου αρεσει που ειναι τοσα πολλα κατι με χαλαει, αλλα τα κρατας και τα μεταφερεις αλλου και βλέπεις τωρα πηγαινετε πρωτα τσιλι και μετα γυναικολογο.

Pink hat να εισια αισιοδοξη ειπαμε ολα καλα θα πανε εγω πολλα παραδειγματα παιδιων που γεννηθηκα προωρα και ειναι μια χαρα τώρα.

Christine1012 φιλακια στα μωρακια ειδες τα ανατατωσες και κουνιουνται τωρα αχ ανυπομονω να το νιωσω κι εγω αυτο.

Εγω εχω πονακια αρκετα αλλα μαλλον κουραστηκα λιγο αυτες τις μερες γι αυτο χαλαρωνω οσο μπορω.

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ SITE...!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....!!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!

Καλά εντάξει αυτά αλλού όχι σε μένα, μόλις σου είπε ο αντρούλης σου το οκ να προχωρήσεται με τις εξετάσεις άρχισε σιγά σιγά το άγχος να κάνει την εμφάνιση του...θυμάμαι Δημητρούλα που έκανες τις χοριακές κρυφά, δεν το έχω ξεχάσει...Σε έχω γεννήσει εσένα...

Dada που είσαι?Παρεξηγήθηκες ρε γμτ?Ελα τώρα δώσε παρόν...Το παρανυφάκι σου σε καλέι...

Ανιτάκι που είσαι?

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...!!!!!!!!!!!!!!

Η τρελό Ανίτα χάθηκε σήμερα. ....

Η ΤΡΕΛΕΓΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΘΥΜΙΣΟΥΜΕ..................

528892_503673083027616_19751708_n.jpg

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

mimitroula πως γίνεται αυτό?Το προηγούμενο δεν κλειδώθηκε?Μπορεί κανείς να γράφει ακόμα εκεί?Τελοσπάντων.Δεν πειράζει ο καθένας γράφει όπου νομίζει.

Και εγώ συμφωνώ με την Αναστασία για την σειρά με την οποία πρέπει να επισκεφτείς τους γιατρούς.Ο Λυμπερόπουλος δεν θα σας δώσει και την όποια θεραπεία εφόσον ανακαλύψει τι φταίει στο σπέρμα?Γιατί να πας σε άλλον ουρολόγο?

Με το καλό πάντως να ξεκινήσεις και όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά και να μην χρειαστεί καν να ξανακάνεις εξωσωματική,αλλά να πιάσετε φυσιολογικά!!!!Είμαι πραγματικά περίεργη να δω τι θα σου πει για το σπέρμα γιατί σκέφτομαι και εγώ να πάω.

Αλήθεια ο Βλάχος που λες είναι καλός γιατρός?Έχω ακούσει διάφορα γι'αυτόν,γιατί και εγώ ψάχνω γυναικολόγο(για τεστ Παπ και τακτικό έλεγχο).Είναι στο Αλεξάνδρας νομίζω ε?Δεν θα ξαναπάω στον παλιό μου γιατρό,οπότε είμαι σε ψάξιμο νέου,αφού δεν ξέρω αν ο Μαντούδης αναλαμβάνει απλό γυναικολογικό ή ασχολείται μόνο με εξωσωματικές.Θα ήθελα άλλωστε να έχω και μια εναλλακτική και να μην να κάνω όλα στον Μαντούδη.Θέλω να φυλάω τα ρούχα μου γιατί με τους γιατρούς ποτέ δεν ξέρεις.

Έχει κλείσει το παλιό μας θέμα αλλά μπαίνουν σε άλλα σχετικά. Απλά στεναχωρηθηκα γι αυτό το σχολίασα.

Ο καθένας είναι ελεύθερος.

Οσο για το Βλαχο, επειδή εχω προσωπική άποψη καθως ειναι ο γιατρός μου, εχω να πω τα εξης:

Δεν ειναι ειδικός σε θέματα αναπαραγωγής γι αυτο και δε με βλέπει μόνο αυτός.

Αυτός θα με βλέπει πάντα και για πάντα, αλλά οχι για να μείνω έγκυος.

Ειναι άριστος χειρουργός και δεν πέφτει εξω ΠΟΤΕ!

ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ!

Οτι σου πει αυτό είναι.

Πολλοί τον χαρακτηριζουν ως ψηλομυτη και αλαζόνα (οι άλλοι γυναικολογοι ), αλλά ολοι οσοι εχω ρωτήσει μου λενε "ε ναι σα γιατρός και χειρούργος είναι άψογος"..

Επίσης πολλοί λένε οτι είναι ακριβός (είναι), αλλά σε εμενα που ειμαι πελατισσα του και που ήμουν και απο εξωσωματική, μου πηρε ψίχουλα!

Δωρεάν με είδε 3 φορές και για την αποξεση πηρε 150 ευρώ μονο (στον παλιό ειχα δωσει 400...)

Στο νοσοκομείο μετα την αποξεση, άλλες αιμοραγουσαν και εγω δεν ειχα σταγόνα αιμα!

Ως και ο νοσοκομος μου ειπε " πω πω αυτος ο βλάχος σε καθάρισε τέλεια, ουτε σταγόνα αίμα δεν εχεις"....

Και 5 το πρωί να τον πάρεις σε κάποιο χειρουργείο θα ειναι χωμένος.

Ναι, παίρνει παραπάνω λεφτά αλλα στην ερώτηση αν τα αξιζει, η απάντηση ειναι ενα μεγαλο ΝΑΙ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Α να πω επίσης για το βλάχο οτι σε μια φίλη που πάει εκει της βρήκε με γυμνό μάτι οτι εχει HPV (ευτυχώς δεν ηταν κακοήθεια, εκανε βιοψια).

Ο παλιός της γιατρός ενω φαινόταν και στο παπ οτι το έχει, δεν της ειχε πει τίποτα!

Και αυτος το ειδε με το ματι.

Πολύ καλός είναι.

Δε θα επέμενα αν δεν ήμουν σίγουρη.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

mimitroula πως γίνεται αυτό?Το προηγούμενο δεν κλειδώθηκε?Μπορεί κανείς να γράφει ακόμα εκεί?Τελοσπάντων.Δεν πειράζει ο καθένας γράφει όπου νομίζει.

Και εγώ συμφωνώ με την Αναστασία για την σειρά με την οποία πρέπει να επισκεφτείς τους γιατρούς.Ο Λυμπερόπουλος δεν θα σας δώσει και την όποια θεραπεία εφόσον ανακαλύψει τι φταίει στο σπέρμα?Γιατί να πας σε άλλον ουρολόγο?

Με το καλό πάντως να ξεκινήσεις και όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά και να μην χρειαστεί καν να ξανακάνεις εξωσωματική,αλλά να πιάσετε φυσιολογικά!!!!Είμαι πραγματικά περίεργη να δω τι θα σου πει για το σπέρμα γιατί σκέφτομαι και εγώ να πάω.

Αλήθεια ο Βλάχος που λες είναι καλός γιατρός?Έχω ακούσει διάφορα γι'αυτόν,γιατί και εγώ ψάχνω γυναικολόγο(για τεστ Παπ και τακτικό έλεγχο).Είναι στο Αλεξάνδρας νομίζω ε?Δεν θα ξαναπάω στον παλιό μου γιατρό,οπότε είμαι σε ψάξιμο νέου,αφού δεν ξέρω αν ο Μαντούδης αναλαμβάνει απλό γυναικολογικό ή ασχολείται μόνο με εξωσωματικές.Θα ήθελα άλλωστε να έχω και μια εναλλακτική και να μην να κάνω όλα στον Μαντούδη.Θέλω να φυλάω τα ρούχα μου γιατί με τους γιατρούς ποτέ δεν ξέρεις.

Ναι λογικά...ο λυμπερόπουλος Δήμητρα θα σου δώσει και θεραπεια...ετσι δεν ειναι?

Γιατί να πρέπει να πας και σε αλλον?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Εσύ τι γνώμη έχεις για τις απουσες?

Γιατί μας άφησαν? :-(

ΜΕ ΤΗ ΛΙΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΔΩ, ΤΗΣ ΘΥΜΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ...!!!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΛΑΣ..!!!

Ναι λογικά...ο λυμπερόπουλος Δήμητρα θα σου δώσει και θεραπεια...ετσι δεν ειναι?

Γιατί να πρέπει να πας και σε αλλον?

Γιατί ρώτησα στο τηλέφωνο και μου είπαν οτι αυτοί δε δίνουν θεραπείες.

Μόνο απάντηση στην εξέταση.

Τέλος πάντων, βλέπουμε.

Ενα βήμα τη φορά δε λέμε?

Ας παμε, ας πάρουμε την απάντηση και βλέπουμε.

Εδώ θα είμαστε.

Ελπίζω δηλαδή. ....

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΜΕ ΤΗ ΛΙΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΔΩ, ΤΗΣ ΘΥΜΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ...!!!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΛΑΣ..!!!

Δε θέλω να διαλυθεί το παρεάκι γι αυτό το είπα.

Ελπίζω όποια το αισθανθεί να γυρίσει.

:-(

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Δε θέλω να διαλυθεί το παρεάκι γι αυτό το είπα.

Ελπίζω όποια το αισθανθεί να γυρίσει.

:-(

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ..!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ.......

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ..!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ.......

Μπορείς!

Να της γυρίσεις όλες πισω!

Ελααααααα!.

Είσαι μανούλα εσύ σε αυτα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...