Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ναι! Και ξερω τον καλύτερο στην κατηγορία του που ειναι και δικός μου. Εκει παω.

Λέγεται Γιώργος βλάχος και είναι χωρίς να να θέλω να τον παινέψω, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ γυναικολόγος/ογκολογος της της Αθήνας.

Ειναι πανεπιστημιακος και διευθυντής του Αλεξάνδρα.

Στο μαιευτήριο οταν εκανα την αποξεση, μόλις ειπα οτι είμαι του Βλάχου με πρόσεξαν πιο πολυ..

Συν οτι εχω ακουσει απο πολλους ανθρώπους του χώρου οτι ειναι ο καλύτερος, δε το λεω επειδή παω εκει.

Αν θες τηλέφωνο ευχαριστως.

ναι mimitra το θελω,και αν ειναι δυνατον να πουμε οτι μας εστειλες εσυ,ειναι για μια φιλη μου.

Διαφημίσεις

Ανδρολογο εννοείς ή απλό ουρολόγο? Στονμ λυμπερόπουλο τι θα κάνετε?

Στο λυμπερόπουλο θα κάνουμε σπερμοδιαγραμμα.

Μετά ομως θα θέλουμε αγωγή έτσι δεν είναι?

Γι αυτό ψάχνω. .

Δεν ξερω που να απευθυνθω μετα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ναι mimitra το θελω,και αν ειναι δυνατον να πουμε οτι μας εστειλες εσυ,ειναι για μια φιλη μου.

2106927742.

Να του πει η Δήμητρα που εκανε εξωσωματική στο μιναρετζη αλλα ειχε ανεμβρυικη κυηση και της κανατε αποξεση.

Εγω να ξέρεις στιυς γιατρους ειμαι επιφυλακτική.

Σε όλους εκτός απο αυτον!

Ειναι ο καλύτερος, εγγυημένα στο λεω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Στο λυμπερόπουλο θα κάνουμε σπερμοδιαγραμμα.

Μετά ομως θα θέλουμε αγωγή έτσι δεν είναι?

Γι αυτό ψάχνω. .

Δεν ξερω που να απευθυνθω μετα.

Δημητρούλα διακρίνω άγχος και σε σένα ή μου φαίνεται?????

Λοιπόν θα πάτε στον λύμπε, θα δείτε τι θα σας πει και αν χρειάζεται να πάτε σε ανδρολόγο θα το δούμε μετά...εγώ έχω να σου προτείνω έναν αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται ακόμα, μια πρώτη εικόνα θα την πάρεις από τον Λυμπεροπουλο και από τον Τσιλιβάκο, μετά νομίζω θα είναι η ώρα να πάμε Μαντούδη, αν βέβαια μέχρι τότε δεν έχεις μείνει έγκυος...;);););)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κοριτσακια μου γλυκα!

Χαθηκα λίγο γιατι

Αρρωστησε πάλι η μικρή χθες ειχε 38 και την πήγα κατευθειαν στο γιατρο μάλλον ίωση λεει πάλι μ'αρεσει που δεν την πηγαινα παιδικο 2 βδομαδες να την προστατεψω κι αυτη κολλησε απο αλλου.

Εκλπηξη το site ειναι ετοιμο αυριο το μεσημερι θα ειναι οκ και εχει πολύ δουλεια κι αυτο αυριο το πρωι θα ερθει ο υπέυθυνος της εταιρειας που το εχει αναλαβει να μου πει τις τελευταιες λεπτομερειες γιατι υπάρχει και νομοθεσία μην βρίσω λεει κανενα γιατρο και παω φυλακή. Οποια θελει ας μου στειλει πμ να μου πει τι θελει να γραφει.

Η ΑΝΝΙΤΑ θα εχει τη στήλη ΧΑΛΑΡΑ αστειακια ποιηματακια κτλ. Θελω μια που να γραφει συνταγές. Και οτι αλλο σκεφτειτε πειτε μου.

Ζεττα μου λυπαμαι πολύ για το αποτελεσμα αλλα μην αγχωνεσαι ανασυγκροτησου και προσπαθησε παλι απλα μην το αφησεις ετσι ζήτα εξηγήσεις να καταλαβουν κι οι γιατροι οτι ξερουμε κατι παραπάνω.

Mimitra συμφωνω απολυτα προτεραιοτητα σου ειναι να φτιάξετε το σπέρμα και τα εμβρυακια που εχεις δεν μου αρεσει που ειναι τοσα πολλα κατι με χαλαει, αλλα τα κρατας και τα μεταφερεις αλλου και βλέπεις τωρα πηγαινετε πρωτα τσιλι και μετα γυναικολογο.

Pink hat να εισια αισιοδοξη ειπαμε ολα καλα θα πανε εγω πολλα παραδειγματα παιδιων που γεννηθηκα προωρα και ειναι μια χαρα τώρα.

Christine1012 φιλακια στα μωρακια ειδες τα ανατατωσες και κουνιουνται τωρα αχ ανυπομονω να το νιωσω κι εγω αυτο.

Εγω εχω πονακια αρκετα αλλα μαλλον κουραστηκα λιγο αυτες τις μερες γι αυτο χαλαρωνω οσο μπορω.

Κοίτα εγω εχω ήπιας μορφής πολυκηστικες.

Ομως επειδή είναι ήπιας μορφής (εχω κανει τις σχετικές ορμονολογικες), δεν είναι απο αυτές που κάνουν τζουφια ωαρια.

Εχω καθε μηνα ωορηξια και απ οτι μου εχουν πει, δεν εχω θεμα.

Όμως μπορεί επειδή πήρα πολλα φάρμακα να εκανα και κάποια κακα, λογικό είναι.

Σε νορμάλ συνθήκες ομως , χωρίς φάρμακα, είμαι οκ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Δημητρούλα διακρίνω άγχος και σε σένα ή μου φαίνεται?????

Λοιπόν θα πάτε στον λύμπε, θα δείτε τι θα σας πει και αν χρειάζεται να πάτε σε ανδρολόγο θα το δούμε μετά...εγώ έχω να σου προτείνω έναν αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται ακόμα, μια πρώτη εικόνα θα την πάρεις από τον Λυμπεροπουλο και από τον Τσιλιβάκο, μετά νομίζω θα είναι η ώρα να πάμε Μαντούδη, αν βέβαια μέχρι τότε δεν έχεις μείνει έγκυος...;);););)

Χε χε!

Όχι δεν έχω άγχος αλλά εχω μπερδευτεί.

Δε θέλω να κανω ΠΆΛΙ λάθος κινήσεις. .

Στο κάτω κατω ο δόλιος ο άντρας μου χτυπιοταν να μείνουμε στον Τσίλι μπιλι. .

Και νιώθω υπεύθυνη που φύγαμε απο εκεί.

Οπότε τωρα θέλω να κανω σωστά βήματα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Χε χε!

Όχι δεν έχω άγχος αλλά εχω μπερδευτεί.

Δε θέλω να κανω ΠΆΛΙ λάθος κινήσεις. .

Στο κάτω κατω ο δόλιος ο άντρας μου χτυπιοταν να μείνουμε στον Τσίλι μπιλι. .

Και νιώθω υπεύθυνη που φύγαμε απο εκεί.

Οπότε τωρα θέλω να κανω σωστά βήματα.

Καλά εντάξει αυτά αλλού όχι σε μένα, μόλις σου είπε ο αντρούλης σου το οκ να προχωρήσεται με τις εξετάσεις άρχισε σιγά σιγά το άγχος να κάνει την εμφάνιση του...θυμάμαι Δημητρούλα που έκανες τις χοριακές κρυφά, δεν το έχω ξεχάσει...Σε έχω γεννήσει εσένα...

Dada που είσαι?Παρεξηγήθηκες ρε γμτ?Ελα τώρα δώσε παρόν...Το παρανυφάκι σου σε καλέι...

Ανιτάκι που είσαι?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλά εντάξει αυτά αλλού όχι σε μένα, μόλις σου είπε ο αντρούλης σου το οκ να προχωρήσεται με τις εξετάσεις άρχισε σιγά σιγά το άγχος να κάνει την εμφάνιση του...θυμάμαι Δημητρούλα που έκανες τις χοριακές κρυφά, δεν το έχω ξεχάσει...Σε έχω γεννήσει εσένα...

Dada που είσαι?Παρεξηγήθηκες ρε γμτ?Ελα τώρα δώσε παρόν...Το παρανυφάκι σου σε καλέι...

Ανιτάκι που είσαι?

Βρήκα το σωστό χαρακτηρισμό!

Ανυπομονησία με έχει πιάσει! Αυτό έχω παθει!

Νιώθω ότι επιτέλους είμαστε στο σωστό δρόμο!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια είμαι πολύ λυπημένη :-(

Μπήκα στο παλιό φόρουμ και είδα κάποιες κοπέλες απο τις δικές μας, να γράφουν εκεί αλλά όχι εδω πια.

Δε θα πω ονόματα βέβαια..

Ομως αναρωτιέμαι. .. τι κάναμε λάθος και μας άφησαν οι φίλες μας?

Γιατί φύγατε? Τι κάναμε λάθος?

Μας παρατήσατε και φύγατε....

Κλαψ.....:(

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κοριτσάκια είμαι πολύ λυπημένη :-(

Μπήκα στο παλιό φόρουμ και είδα κάποιες κοπέλες απο τις δικές μας, να γράφουν εκεί αλλά όχι εδω πια.

Δε θα πω ονόματα βέβαια..

Ομως αναρωτιέμαι. .. τι κάναμε λάθος και μας άφησαν οι φίλες μας?

Γιατί φύγατε? Τι κάναμε λάθος?

Μας παρατήσατε και φύγατε....

Κλαψ.....:(

Απλά Δημητρούλα ίσως ψάχνουν παραπανω γνώμες σε ιατρικα ερωτηματα...εκει εχει πιο πολλές κοπέλες...αλλα αν λες οτι δε μπαίνουν καθόλου εδώ...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

λοιπον λαμπρινη εγω θελω να εχω θεμα ΄πως να διαλεξεται τους ποιο ασχετους γιατρους απο γυναικολογους,εξωσωματικους μεχρι οδοντιατρους,ολοι οι ασχετοι σε εμενα πεφτουν ρε μαμωτο

mimitroula πως γίνεται αυτό?Το προηγούμενο δεν κλειδώθηκε?Μπορεί κανείς να γράφει ακόμα εκεί?Τελοσπάντων.Δεν πειράζει ο καθένας γράφει όπου νομίζει.

Και εγώ συμφωνώ με την Αναστασία για την σειρά με την οποία πρέπει να επισκεφτείς τους γιατρούς.Ο Λυμπερόπουλος δεν θα σας δώσει και την όποια θεραπεία εφόσον ανακαλύψει τι φταίει στο σπέρμα?Γιατί να πας σε άλλον ουρολόγο?

Με το καλό πάντως να ξεκινήσεις και όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά και να μην χρειαστεί καν να ξανακάνεις εξωσωματική,αλλά να πιάσετε φυσιολογικά!!!!Είμαι πραγματικά περίεργη να δω τι θα σου πει για το σπέρμα γιατί σκέφτομαι και εγώ να πάω.

Αλήθεια ο Βλάχος που λες είναι καλός γιατρός?Έχω ακούσει διάφορα γι'αυτόν,γιατί και εγώ ψάχνω γυναικολόγο(για τεστ Παπ και τακτικό έλεγχο).Είναι στο Αλεξάνδρας νομίζω ε?Δεν θα ξαναπάω στον παλιό μου γιατρό,οπότε είμαι σε ψάξιμο νέου,αφού δεν ξέρω αν ο Μαντούδης αναλαμβάνει απλό γυναικολογικό ή ασχολείται μόνο με εξωσωματικές.Θα ήθελα άλλωστε να έχω και μια εναλλακτική και να μην να κάνω όλα στον Μαντούδη.Θέλω να φυλάω τα ρούχα μου γιατί με τους γιατρούς ποτέ δεν ξέρεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...