Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 hours ago, MK2012 said:

Καλησπέρα! Αληθώς Ανέστη. Καλή αρχή εύχομαι από καρδιάς! 
      Σωματικα ξεκουράστηκα μπορώ να πω, ψυχικά όχι ιδιαιτέρως. 
      Σήμερα πήγα για υπέρηχο Β φάσης και είδαμε ένα ωοθηλακιο αλλά είναι μικρό 10mm και απ’οτι μου είπαν δε θα προλάβει λογικά να μεγαλώσει μέχρι να μου έρθει η περίοδος οπότε θα το αφήσουμε.Αν το πάμε βάσει ωοληψιας τη προηγούμενη Τριτη, λογικά σε μια βδομάδα θα αδιαθετήσω. Δε μπορώ να υπολογίσω καθόλου αυτό το μήνα γιατί έκανα καθυστερημένα ωοληψια τη 18η μέρα του κύκλου.
      Κανονικά ήταν να αδιαθετήσω χθες αν δεν είχα κάνει ωοληψια. Πρέπει να έχει μπερδευτεί τόσο ο οργανισμός που από χθες το στήθος μου με έχει πεθάνει.

Δεν πειράζει αν δεν γίνει β φάσης. Εξάλλου από ότι κατάλαβα θες να γυρίσει εκεί που ήσουν οπότε ίσως είναι και καλύτερα.

5 hours ago, Sofiiii said:

Καλησπέρα Χρόνια Πολλά με υγεία!

Πότε σου είχε έρθει περίοδος και έκανες 18η μέρα ωοληψια;μήπως αδιαθετησεις μες τις επόμενες δύο μέρες αν σε πονάει τόσο και το στήθος ...

@Losr καλό ξεκίνημα κορίτσι μου ,δύναμη και ηρεμία ταυτόχρονα,όλα να πάνε καλά 💕 

Σε ευχαριστώ πολύ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αυτήν την φορά 

1 hour ago, MK2012 said:

Σε ευχαριστώ! Τη δική μου την πορεία την ξέρω 🤣 Κάποια ανεπανόρθωτη μούντζα έχω φάει και δε λέει να στρώσει. Κουράστηκα πραγματικά. Είναι περίοδος περισυλλογής για το πώς πρέπει να προχωρήσω. 

Ποτέ μη λες ποτέ. Και δεν την ξέρεις την πορεία σου. Όπως κάμοια μας δεν την ξέρει. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

είδες ρε παιδί μου, ο κάθε οργανισμός με τα δικά του...Εγω συνήθως δεν΄έχω κάποιο σύμπτωμα, αν εξαιρέσω καμιά φορά ότι μου ανοίγει η όρεξη, ή αισθάνομαι φουσκωμένη...

Το Ειρηνάκι έχει να μπεί μέρες εεε???

είδες ήθελα να τις στείλω μνμ και το ξέχασα........

Διαφημίσεις

είδες ήθελα να τις στείλω μνμ και το ξέχασα........

Αν δε μπει μέχρι αύριο, γιατί μπάινει και κάτι κουλές ώρες, στείλε της. Αν και νομίζω ότι κάπου εδω κοντά είχε το μάθημα....

cOiVp2.png

Αν δε μπει μέχρι αύριο, γιατί μπάινει και κάτι κουλές ώρες, στείλε της. Αν και νομίζω ότι κάπου εδω κοντά είχε το μάθημα....

θα της στείλω αυριο μόλις ξυπνήσω.............

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΤΣΟΥΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξερετ ποια σκεφτομουν πρωί πρωι? Την Kale....Που ειναι αυτη οεο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα σε όλη την όμορφη παρέα σας!!!

Η γλυκήτατη φίλη mimitra με κάλεσε κι ελπίζω να με δεχτείτε εάν θέλετε φυσικά!!

Διαγνώστηκε η εγκυμοσύνη μου αλλά δυστυχώς κάτι δεν παει καλά....η χοριακή χαμηλότατη και ο γιατρός μου με ενημέρωσε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποβάλω αυτόματα...η λεγόμενη βιοχημική...

από χτες δεν αισθάνομαι και πολύ καλά και έχω κατι ροζ καφέ σημάδια...

Στο ενεργητικό μου έχω δυο αποβολές, μια εγκυμοσύνη σε πέρας όπου απέκτησα τον γιο μου που είναι 22 μηνών και τώρα οδεύω και προς την τρίτη αποτυχία...

Θα ήμουν για τα πατώματα κορίτσια ειλικρινά αν δεν έιχα το μωρό μου τώρα στην αγκαλιά μου τον οποίο και απέκτησα με πολύ ζόριιι...

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε!!!

Καλη μέρα εύχομαι

Φιλάκι mimitra!!!

Tα κατάφερα και ήρθα ;)

fRj7p3.png

Απλά ζαλίζομαι λίγο και νιώθω πιο άνετα όταν είμαι ξαπλωμένη.Τώρα ευτυχώς έχει δροσίσει λίγο.Σήμερα πήγα στο φροντιστήριο για μάθημα και επειδή μετακομίζουμε μετά το μάθημα κάθισα να βοηθήσω στο πακετάρισμα.Η διευθύντρια που ξέρει ότι θα κάνω προσπάθεια έξω μου ζήτησε να φύγω και να μην κάνω τίποτα,αλλά εγώ της είπα ότι δεν είμαι ακόμα έγκυος οπότε καλό είναι να μην μου φέρεται σαν να είμαι.Εκείνη επέμεινε,αλλά επέμεινα και εγώ οπότε κάθησα κανένα δίωρο και φαίνεται και με όλη τη ζέστη με πείραξε.

Roubies μου έχεις κάνει καμιά γενική αίματος τελευταία?

Μήπως εχεις χαμηλό αιματοκρίτη?

Αναστασούλα καλή επιτυχία κοριτσάκι μου, όλα θα πάνε καλά και θα περιμένουμε νεάκια μόλις μπορέσεις...

Δημητρούλα μου ότι σου είπανε τα κορίτσια βοηθάνε τον αιματοκρίτη από φαγητά αλλά πάρε και το γιατρο μήπως σου αυξήσει τις δόσεις...Σου ρουφάει το αίμα το χοροπηδηχτούλι μας....

Αρτεμούλα με το καλό την Πέμπτη να δεις τα μωράκια και θα έχουνε πάρει και βάρος και θα είναι όλα σούπερ για να τα καλωσορίσεις σε λίγες μερούλες και να χωθούν στην αγκαλιά της μανούλας τους...

Ρικάκι μου αυτό έλεγα κι εγώ χθες στον αντρα. Μεγαλώνει μέσα μου ενα δρακουλινι! :-)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΤΣΟΥΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξερετ ποια σκεφτομουν πρωί πρωι? Την Kale....Που ειναι αυτη οεο?

Καλημέρα μπέμπα! Με πη τηλέφωνο το Σάββατο που ήμουν μόνη, να δει αν είμαι καλά, η γλυκιά μου!

Καλά είναι!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Καλημέρα Ζεττάκι! 09:30 θα την έκανε, οπότε τώρα θα κοιμάται. ...

Η Παναγία μαζί της.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ!!!!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Έφη τί κάνεις???

Ζεττάκι πρωινή -πρωινή εεε

φιλιά

Γεια σου αγαπούλα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ!!!!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Έφη τί κάνεις???

Ζεττάκι πρωινή -πρωινή εεε

φιλιά

Καλα ειμαι Αθανασία μου!! Εχει δουλίτσα και ζεστη! :cool:

Διαγνώστηκε η εγκυμοσύνη μου αλλά δυστυχώς κάτι δεν παει καλά....η χοριακή χαμηλότατη και ο γιατρός μου με ενημέρωσε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποβάλω αυτόματα...η λεγόμενη βιοχημική...

Στο ενεργητικό μου έχω δυο αποβολές, μια εγκυμοσύνη σε πέρας όπου απέκτησα τον γιο μου που είναι 22 μηνών και τώρα οδεύω και προς την τρίτη αποτυχία...

Θα ήμουν για τα πατώματα κορίτσια ειλικρινά αν δεν έιχα το μωρό μου τώρα στην αγκαλιά μου τον οποίο και απέκτησα με πολύ ζόριιι...

Καλη μέρα εύχομαι

Φιλάκι mimitra!!!

Tα κατάφερα και ήρθα ;)

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!! Εγω ειμαι η Εφη

Να χαιρεσαι το μωρακι σου και σου ευχομαι να ανατραπουν τα δεδομενα και να χαρεις και δευτερο μωρακι σε λιγους μηνες ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα Ζεττάκι! 09:30 θα την έκανε, οπότε τώρα θα κοιμάται. ...

Η Παναγία μαζί της.

ANΑΣΤΑΣΟΥΛΑ μου περιμενουμε τα νεα σου!!!!

Καλη επιτυχια ομορφια μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!! Εγω ειμαι η Εφη

Να χαιρεσαι το μωρακι σου και σου ευχομαι να ανατραπουν τα δεδομενα και να χαρεις και δευτερο μωρακι σε λιγους μηνες ;)

Καλημέρα Έφη!!!

Καλώς σας βρήκα...σε ευχαριστώ πολύ!!!

fRj7p3.png

Καλη μέρα εύχομαι

Φιλάκι mimitra!!!

Tα κατάφερα και ήρθα ;)

Καλώς ήρθες! Χαίρομαι που ήρθες κοριτσάκι μου!

Να πω την αλήθεια χθες λέω μέσα μου "μπράβο στο κορίτσι δε το πήρε πολύ βαριά οτι ίσως δεν παει καλά"..

Εφόσον όμως έχεις ήδη ενα παιδάκι, σίγουρα είναι μεγάλο κίνητρο και όπλο να ξεπεράσεις μια δύσκολη κατάσταση.

Εγώ εχω μια φυσιολογική κύηση παλλινδρομη στην 8η βδομάδα, μια εξωσωματική ανεμβρυικη (σακος χωρίς μωρό) και τώρα καπάκι απο την δεύτερη αποτυχία, έμεινα μόνη μου έγκυος, με τη βοήθεια του Θεού βέβαια.

Τις πρώτες βδομάδες έκανα σαν τρελή, κάθε μέρα νόμιζα οτι απεβαλα.

Τώρα κάπως εχω ηρεμήσει. ..

Είναι όμως μεγάλο θέμα να έχεις ήδη ενα παιδάκι.

Βοηθάει πολύ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...