Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 hours ago, MK2012 said:

Καλησπέρα! Αληθώς Ανέστη. Καλή αρχή εύχομαι από καρδιάς! 
      Σωματικα ξεκουράστηκα μπορώ να πω, ψυχικά όχι ιδιαιτέρως. 
      Σήμερα πήγα για υπέρηχο Β φάσης και είδαμε ένα ωοθηλακιο αλλά είναι μικρό 10mm και απ’οτι μου είπαν δε θα προλάβει λογικά να μεγαλώσει μέχρι να μου έρθει η περίοδος οπότε θα το αφήσουμε.Αν το πάμε βάσει ωοληψιας τη προηγούμενη Τριτη, λογικά σε μια βδομάδα θα αδιαθετήσω. Δε μπορώ να υπολογίσω καθόλου αυτό το μήνα γιατί έκανα καθυστερημένα ωοληψια τη 18η μέρα του κύκλου.
      Κανονικά ήταν να αδιαθετήσω χθες αν δεν είχα κάνει ωοληψια. Πρέπει να έχει μπερδευτεί τόσο ο οργανισμός που από χθες το στήθος μου με έχει πεθάνει.

Δεν πειράζει αν δεν γίνει β φάσης. Εξάλλου από ότι κατάλαβα θες να γυρίσει εκεί που ήσουν οπότε ίσως είναι και καλύτερα.

5 hours ago, Sofiiii said:

Καλησπέρα Χρόνια Πολλά με υγεία!

Πότε σου είχε έρθει περίοδος και έκανες 18η μέρα ωοληψια;μήπως αδιαθετησεις μες τις επόμενες δύο μέρες αν σε πονάει τόσο και το στήθος ...

@Losr καλό ξεκίνημα κορίτσι μου ,δύναμη και ηρεμία ταυτόχρονα,όλα να πάνε καλά 💕 

Σε ευχαριστώ πολύ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αυτήν την φορά 

1 hour ago, MK2012 said:

Σε ευχαριστώ! Τη δική μου την πορεία την ξέρω 🤣 Κάποια ανεπανόρθωτη μούντζα έχω φάει και δε λέει να στρώσει. Κουράστηκα πραγματικά. Είναι περίοδος περισυλλογής για το πώς πρέπει να προχωρήσω. 

Ποτέ μη λες ποτέ. Και δεν την ξέρεις την πορεία σου. Όπως κάμοια μας δεν την ξέρει. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΚΑΙ ΠΩς ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ;ΑΠΟΡΙΑ........

Πολλοί με ρώτησαν αυτό! Αλλά επειδή έχουν ξεχωριστούς πλακούντες, είναι σε διαφορετική θέση και επειδη ο γιατρός μου έχει τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα τους ξεχωρίζουμε. Δηλ, όταν έχεις δίδυμα πρέπει να μπορείς να τα ξεχωρίζεις για να ξέρεις ότι το κάθε μωρό μεγαλώνει και πόσο, γενικώς να κάνεις τις μετρήσεις για κάθε μωρό και να έχεις μια συνέχεια και συνέπεια. Γιαυτό ξέρω και σε ποια θεση βρίσκεται ο καθένας κτλ.

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Πάω να ξαπλώσω κι εγώ αγάπες μου.

Δεν την παλεύω.

Είπαμε. .. πήγε και 30 ο αιματοκριτης. . Πόσο να αντέξω?

Καληνύχτα σε όλες.

Μάκια μάκια! ♡♡♡♡

Zzzzzzzzzz. .....Zzzzzzzz Zzzzzzzzzz. ...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙ...........

Πάω να ξαπλώσω κι εγώ αγάπες μου.

Δεν την παλεύω.

Είπαμε. .. πήγε και 30 ο αιματοκριτης. . Πόσο να αντέξω?

Καληνύχτα σε όλες.

Μάκια μάκια! ♡♡♡♡

Zzzzzzzzzz. .....Zzzzzzzz Zzzzzzzzzz. ...

Καληνύχτα Δημητρούλα μου!!!Καλή ξεκούραση!!!!

Αρτεμις, πόσο χαίρομαι που είσαι τόσο γερή και δυνατή, και πας και διακοπές και το ευχαριστίεσαι. Μπραβο... Η μαμά μου όταν ήμουν έγκυος στον γιο μου μου έλεγε να περάσω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ με τον άντρα μου και τον εαυτό μου γιατί μετά τη γέννα η ψυχή μου δένεται με μια άλλη και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ...θα είναι έτσι για την υπόλοιπη ζωή μου...Οπότε κάνεις πολύ πολύ καλά. Για άλλη μια φορά σου ευχομαι ό,τι καλυτερο

Ευχαριστώ πολύ καλή μου! Ευχομαι το ιδιο και σε σενα. Πολύ μου άρεσε αυτό που είπε η μανούλα σου! Θα το έχω για πάντα στο μυαλό μου. Με 2 ψυχούλες! Ανυπομονώ!

mimitra μου, να ρωτήσεις σίγουρα. Θέλεις σίδηρο και φολικό οξύ επειγόντως και αν πίνεις ήδη πιθανόν να πρέπει να το αυξήσεις.

Θα παω και γω για μπανακι.

φιλακια πολλά

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Πολλοί με ρώτησαν αυτό! Αλλά επειδή έχουν ξεχωριστούς πλακούντες, είναι σε διαφορετική θέση και επειδη ο γιατρός μου έχει τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα τους ξεχωρίζουμε. Δηλ, όταν έχεις δίδυμα πρέπει να μπορείς να τα ξεχωρίζεις για να ξέρεις ότι το κάθε μωρό μεγαλώνει και πόσο, γενικώς να κάνεις τις μετρήσεις για κάθε μωρό και να έχεις μια συνέχεια και συνέπεια. Γιαυτό ξέρω και σε ποια θεση βρίσκεται ο καθένας κτλ.

Α ΤΏΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ........ΜΕΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ........

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ καλή μου! Ευχομαι το ιδιο και σε σενα. Πολύ μου άρεσε αυτό που είπε η μανούλα σου! Θα το έχω για πάντα στο μυαλό μου. Με 2 ψυχούλες! Ανυπομονώ!

mimitra μου, να ρωτήσεις σίγουρα. Θέλεις σίδηρο και φολικό οξύ επειγόντως και αν πίνεις ήδη πιθανόν να πρέπει να το αυξήσεις.

Θα παω και γω για μπανακι.

φιλακια πολλά

Φιλάκια Αρτεμάκι μου σε σένα και στα μωράκια σου!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ μου καλη επιτυχια αυριο!!!

Ολα θα πανε καλα κοριτσι μου!!!!! Ουτε που θα πονας...ουτε που θα καταλαβεις κατι!

m1246.gif

t4415.gif

t4451.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Mορφακι, ΔΙΔΥΜΗ ΨΥΧΗ, Αρτεμις και Πηνελοπη σας χαιρετω και σας φιλω!...κλεινω το φορουμ..με πονανε τα ματια πολυ....

Ελπιζω να τελειωσουμε νωρις να παω σπιτακι μου....

Στα υπολοιπα κοριτσια που θα μπουνε μετα πολλα φιλια!!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Mορφακι, ΔΙΔΥΜΗ ΨΥΧΗ, Αρτεμις και Πηνελοπη σας χαιρετω και σας φιλω!...κλεινω το φορουμ..με πονανε τα ματια πολυ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!

καλό βράδυ κουκλίτσα, δεν προλάβαμε να τα πουμε και πολυ!!!! Φιλιά

kOZcp3.png

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ..........ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.......

Διαφημίσεις

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!

Καλό βράδυ διδυμάκι μου και καλή ξεκούραση!!!!

παω να ετοιμάσω κάτι να φάω...! οχι τίποτα σπουδαίο, με τη ζέστη δεν μπορώ κιόλας... Αλλά τα κιλά κιλα :-( Αν δεν μπω αργότερα πολλά πολλά φιλιά σε όλες.

Καλή όρεξη!!!Φιλάκια πολλά!!!!

παω να ετοιμάσω κάτι να φάω...! οχι τίποτα σπουδαίο, με τη ζέστη δεν μπορώ κιόλας... Αλλά τα κιλά κιλα :-( Αν δεν μπω αργότερα πολλά πολλά φιλιά σε όλες.

καλη όρεξη......φάε μη μασας τίποτα.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...