Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κορίτσια δεν σημαίνει ότι επειδή έχουμε κατάψυξη πρέπει να τα βάζουμε απαραίτητα, αν τα έμβρυα δεν είναι καλά το θέμα έχει τελειώσει, δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος να πάρει το ρίσκο και το θέμα είναι ότι συνήθως αυτές οι περιπτώσεις είναι πολύ επικύνδινες να προχωρήσει μη ομάλα η εγκυμοσύνη και να υπάρχει πρόβλημα με το μωρο.

Ναι..εχετε δίκιο...απλα δεν ξέρουμε ποτε αν οντως τα κατεψυγμένα ειναι κακής ποιότητας και επειδη δεν παιρνεις ορμόνες στον κατεψυγμένο κύκλο δεν χανεις κάτι να το ρισκάρεις....ειναι 16 δεν ειναι 2-3...

Απο την αλλη καταλαβαινω και το οτι εχει ξενερωσει...το εχω περάσει :( ειναι δυσκολο να εμπιστευτεις καποιον αν σε εχει χαλάσει....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Έρωτα, αυτό θα κάνω.

Αφού το θέμα είναι στο σπέρμα (τουλάχιστον απο τα στοιχεία που έχουμε- μη λεω και μεγαλα λογια), γιατί να ρισκάρω ΑΚΟΜΑ μια αποβολή?

Ας φτιάξει πρώτα ο Θεός το σπέρμα και εχει ο θεός.

Για εμβρυομεταφορα δε το συζητώ καθόλου. .

Ναι μεν τα μωρά αξίζουν την την ευκαιρία στη ζωή, αλλα κι εγω πρέπει να προσέξω τον εαυτό μου.

Και οι αποβολές δεν είναι οτι καλύτερο για τη γυναίκα.

Αρα το πρόγραμμα εχει:

Λυμπερόπουλος

Τσιλι- μπιλι

Μαντουδης?

Οχι ουρολόγος?:?

Ανδρολογο εννοείς ή απλό ουρολόγο? Στονμ λυμπερόπουλο τι θα κάνετε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Έρωτα, αυτό θα κάνω.

Αφού το θέμα είναι στο σπέρμα (τουλάχιστον απο τα στοιχεία που έχουμε- μη λεω και μεγαλα λογια), γιατί να ρισκάρω ΑΚΟΜΑ μια αποβολή?

Ας φτιάξει πρώτα ο Θεός το σπέρμα και εχει ο θεός.

Για εμβρυομεταφορα δε το συζητώ καθόλου. .

Ναι μεν τα μωρά αξίζουν την την ευκαιρία στη ζωή, αλλα κι εγω πρέπει να προσέξω τον εαυτό μου.

Και οι αποβολές δεν είναι οτι καλύτερο για τη γυναίκα.

Αρα το πρόγραμμα εχει:

Λυμπερόπουλος

Τσιλι- μπιλι

Μαντουδης?

Οχι ουρολόγος?:?

Στον Λυμπερόπουλο που θα πας όταν θα είναι να σου δώσουν την απάντηση θα σας πάρουν και ιστορικό και θα σας πουν διάφορα για το σπέρμα, θα μιλήσετε δηλαδή εκεί με ουρολόγο-ανδρολόγο, γιάυτό σου είπα να μην πας σε ουρολόγο, τουλάχιστον για την ώρα δεν χρειάζεται.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Α ρε μιμιτρουλα γύρισες και ζωντανέψαμε πάλι!!!!

Σεντόνια πάλι οι σελίδες για να διαβάζουμε να δούμε τι χάσαμε...

Να συνεχίσεις σε αυτόν που εμπιστεύεσαι, και όλα θα πάνε καλά αφού τώρα εξετάζεται και το σπέρμα. Αρά θα είστε ακόμα πιο έτοιμοι και δε μπορεί θα έρθει και το θαυματάκι...

cOiVp2.png

zettaki πως είσαι αγάπη μου? Τελικά έκανες χοριακή για την τιμή των όπλων????

Εμείς εδώ για σένα όποτε το χρειάζεσαι...Έχεις και μια μπάντα να φτιάξεις!!!!

kale μου πάρτο απόφαση και ξεκίνα, ποτέ δεν θα αισθανθείς πιο έτοιμη, πάντα τους ίδιους φόβους θα έχεις. Ο τολμών νικά...

leutaki και εσύ επίσης. Προγραμμάτισε και να το βλέπεις σαν μικρά ταξιδάκια για αυτό που σε περιμένει στην επόμενη στροφή!!!!

pinkhat έπιασες το πρώτο σκόπο σου και έμεινες έγκυος, σκέψου πόσο απογοητευμένη ήσουν όταν νόμιζες ότι είχες αποτύχει. Τώρα που τα κατάφερες η φύση θα κάνει αυτό που είναι καλύτερο και εσύ απλά θα τηρέις τις εντολές του γιατρού, όποιες και αν είναι.

Σε όλα τα κοριτσάκια πολλά πολλά φιλιά...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν σημαίνει ότι επειδή έχουμε κατάψυξη πρέπει να τα βάζουμε απαραίτητα, αν τα έμβρυα δεν είναι καλά το θέμα έχει τελειώσει, δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος να πάρει το ρίσκο και το θέμα είναι ότι συνήθως αυτές οι περιπτώσεις είναι πολύ επικύνδινες να προχωρήσει μη ομάλα η εγκυμοσύνη και να υπάρχει πρόβλημα με το μωρο.

Kai egw tin apopsi mou eipa kai auto pou tha ekana egw ...

Ama den tha afisis na proxorisoun se vlastokistes den mporis na kseris an einai kala i oxi. Mpori kai kanena apo ta 16 na min proxorisi kai telos.

Apla prepi na exis epistosini sto giatro sou kai veveos na sou pei TIN ALITHIA kai meta na apofasisis.

mimitra esu kane oti nomizeis kai oti einai kalitero gia esena ...

Yv7Sp2.png

κοριτσια γεια σας,τι κανετε;να σας ρωτησω[παλι ερωτηση εχω η ρουφ]ξερετε κανεναν γυναικολγο ογκολογο στην Αθηνα;

Κοριτσάκι δεν γνωρίζω κάποιον δυστυχώς, πρόκειται για κάτι σοβαρό?Συγνώμη που ρωτάω αλλά αν είναι να το ψάξουμε, να ρωτήσουμε και αλλόυ.

I81rp3.png

Kai egw tin apopsi mou eipa kai auto pou tha ekana egw ...

Ama den tha afisis na proxorisoun se vlastokistes den mporis na kseris an einai kala i oxi. Mpori kai kanena apo ta 16 na min proxorisi kai telos.

Apla prepi na exis epistosini sto giatro sou kai veveos na sou pei TIN ALITHIA kai meta na apofasisis.

mimitra esu kane oti nomizeis kai oti einai kalitero gia esena ...

Dadaki προφανώς το ύφος μου σε πείραξε...Και εγώ όμως την γνώμη μου είπα...και αυτό που θα έκανα και εγώ...Αρα δεν υπάρχει λόγος να παρεξηγιόμαστε μεταξύ μας.

I81rp3.png

κοριτσια γεια σας,τι κανετε;να σας ρωτησω[παλι ερωτηση εχω η ρουφ]ξερετε κανεναν γυναικολγο ογκολογο στην Αθηνα;

Ναι! Και ξερω τον καλύτερο στην κατηγορία του που ειναι και δικός μου. Εκει παω.

Λέγεται Γιώργος βλάχος και είναι χωρίς να να θέλω να τον παινέψω, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ γυναικολόγος/ογκολογος της της Αθήνας.

Ειναι πανεπιστημιακος και διευθυντής του Αλεξάνδρα.

Στο μαιευτήριο οταν εκανα την αποξεση, μόλις ειπα οτι είμαι του Βλάχου με πρόσεξαν πιο πολυ..

Συν οτι εχω ακουσει απο πολλους ανθρώπους του χώρου οτι ειναι ο καλύτερος, δε το λεω επειδή παω εκει.

Αν θες τηλέφωνο ευχαριστως.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Α ρε μιμιτρουλα γύρισες και ζωντανέψαμε πάλι!!!!

Σεντόνια πάλι οι σελίδες για να διαβάζουμε να δούμε τι χάσαμε...

Να συνεχίσεις σε αυτόν που εμπιστεύεσαι, και όλα θα πάνε καλά αφού τώρα εξετάζεται και το σπέρμα. Αρά θα είστε ακόμα πιο έτοιμοι και δε μπορεί θα έρθει και το θαυματάκι...

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Σας αγαπώ και μου λειψατε πολυ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Dadaki προφανώς το ύφος μου σε πείραξε...Και εγώ όμως την γνώμη μου είπα...και αυτό που θα έκανα και εγώ...Αρα δεν υπάρχει λόγος να παρεξηγιόμαστε μεταξύ μας.

Οχι οχι δεν πειραχτηκε το dadaκι!

Συγγνώμη που που απαντώ εκ μέρους της αλλά ειμαι σίγουρη οτι δεν πειραχτηκε!

Ο γραπτος λόγος πολλές φορές παρεξηγείται, αλλα σίγουρα δεν πειραχτηκε!

Σωστά νταντακι?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κοριτσακια μου γλυκα!

Χαθηκα λίγο γιατι

Αρρωστησε πάλι η μικρή χθες ειχε 38 και την πήγα κατευθειαν στο γιατρο μάλλον ίωση λεει πάλι μ'αρεσει που δεν την πηγαινα παιδικο 2 βδομαδες να την προστατεψω κι αυτη κολλησε απο αλλου.

Εκλπηξη το site ειναι ετοιμο αυριο το μεσημερι θα ειναι οκ και εχει πολύ δουλεια κι αυτο αυριο το πρωι θα ερθει ο υπέυθυνος της εταιρειας που το εχει αναλαβει να μου πει τις τελευταιες λεπτομερειες γιατι υπάρχει και νομοθεσία μην βρίσω λεει κανενα γιατρο και παω φυλακή. Οποια θελει ας μου στειλει πμ να μου πει τι θελει να γραφει.

Η ΑΝΝΙΤΑ θα εχει τη στήλη ΧΑΛΑΡΑ αστειακια ποιηματακια κτλ. Θελω μια που να γραφει συνταγές. Και οτι αλλο σκεφτειτε πειτε μου.

Ζεττα μου λυπαμαι πολύ για το αποτελεσμα αλλα μην αγχωνεσαι ανασυγκροτησου και προσπαθησε παλι απλα μην το αφησεις ετσι ζήτα εξηγήσεις να καταλαβουν κι οι γιατροι οτι ξερουμε κατι παραπάνω.

Mimitra συμφωνω απολυτα προτεραιοτητα σου ειναι να φτιάξετε το σπέρμα και τα εμβρυακια που εχεις δεν μου αρεσει που ειναι τοσα πολλα κατι με χαλαει, αλλα τα κρατας και τα μεταφερεις αλλου και βλέπεις τωρα πηγαινετε πρωτα τσιλι και μετα γυναικολογο.

Pink hat να εισια αισιοδοξη ειπαμε ολα καλα θα πανε εγω πολλα παραδειγματα παιδιων που γεννηθηκα προωρα και ειναι μια χαρα τώρα.

Christine1012 φιλακια στα μωρακια ειδες τα ανατατωσες και κουνιουνται τωρα αχ ανυπομονω να το νιωσω κι εγω αυτο.

Εγω εχω πονακια αρκετα αλλα μαλλον κουραστηκα λιγο αυτες τις μερες γι αυτο χαλαρωνω οσο μπορω.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Οχι οχι δεν πειραχτηκε το dadaκι!

Συγγνώμη που που απαντώ εκ μέρους της αλλά ειμαι σίγουρη οτι δεν πειραχτηκε!

Ο γραπτος λόγος πολλές φορές παρεξηγείται, αλλα σίγουρα δεν πειραχτηκε!

Σωστά νταντακι?

Ισως να έχεις δίκιο και να είναι έτσι, γιατί και εγώ δεν είχα σίγουρα την πρόθεση να θίξω κανέναν...

I81rp3.png

Κοριτσακια μου γλυκα!

Χαθηκα λίγο γιατι

Αρρωστησε πάλι η μικρή χθες ειχε 38 και την πήγα κατευθειαν στο γιατρο μάλλον ίωση λεει πάλι μ'αρεσει που δεν την πηγαινα παιδικο 2 βδομαδες να την προστατεψω κι αυτη κολλησε απο αλλου.

Εκλπηξη το site ειναι ετοιμο αυριο το μεσημερι θα ειναι οκ και εχει πολύ δουλεια κι αυτο αυριο το πρωι θα ερθει ο υπέυθυνος της εταιρειας που το εχει αναλαβει να μου πει τις τελευταιες λεπτομερειες γιατι υπάρχει και νομοθεσία μην βρίσω λεει κανενα γιατρο και παω φυλακή. Οποια θελει ας μου στειλει πμ να μου πει τι θελει να γραφει.

Η ΑΝΝΙΤΑ θα εχει τη στήλη ΧΑΛΑΡΑ αστειακια ποιηματακια κτλ. Θελω μια που να γραφει συνταγές. Και οτι αλλο σκεφτειτε πειτε μου.

Ζεττα μου λυπαμαι πολύ για το αποτελεσμα αλλα μην αγχωνεσαι ανασυγκροτησου και προσπαθησε παλι απλα μην το αφησεις ετσι ζήτα εξηγήσεις να καταλαβουν κι οι γιατροι οτι ξερουμε κατι παραπάνω.

Mimitra συμφωνω απολυτα προτεραιοτητα σου ειναι να φτιάξετε το σπέρμα και τα εμβρυακια που εχεις δεν μου αρεσει που ειναι τοσα πολλα κατι με χαλαει, αλλα τα κρατας και τα μεταφερεις αλλου και βλέπεις τωρα πηγαινετε πρωτα τσιλι και μετα γυναικολογο.

Pink hat να εισια αισιοδοξη ειπαμε ολα καλα θα πανε εγω πολλα παραδειγματα παιδιων που γεννηθηκα προωρα και ειναι μια χαρα τώρα.

Christine1012 φιλακια στα μωρακια ειδες τα ανατατωσες και κουνιουνται τωρα αχ ανυπομονω να το νιωσω κι εγω αυτο.

Εγω εχω πονακια αρκετα αλλα μαλλον κουραστηκα λιγο αυτες τις μερες γι αυτο χαλαρωνω οσο μπορω.

labrinipo καλορίζικο λοιπόν το νέο μας σπιτικό πότε θα μπούμε με το καλό?

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...