Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 hours ago, MK2012 said:

Καλησπέρα! Αληθώς Ανέστη. Καλή αρχή εύχομαι από καρδιάς! 
      Σωματικα ξεκουράστηκα μπορώ να πω, ψυχικά όχι ιδιαιτέρως. 
      Σήμερα πήγα για υπέρηχο Β φάσης και είδαμε ένα ωοθηλακιο αλλά είναι μικρό 10mm και απ’οτι μου είπαν δε θα προλάβει λογικά να μεγαλώσει μέχρι να μου έρθει η περίοδος οπότε θα το αφήσουμε.Αν το πάμε βάσει ωοληψιας τη προηγούμενη Τριτη, λογικά σε μια βδομάδα θα αδιαθετήσω. Δε μπορώ να υπολογίσω καθόλου αυτό το μήνα γιατί έκανα καθυστερημένα ωοληψια τη 18η μέρα του κύκλου.
      Κανονικά ήταν να αδιαθετήσω χθες αν δεν είχα κάνει ωοληψια. Πρέπει να έχει μπερδευτεί τόσο ο οργανισμός που από χθες το στήθος μου με έχει πεθάνει.

Δεν πειράζει αν δεν γίνει β φάσης. Εξάλλου από ότι κατάλαβα θες να γυρίσει εκεί που ήσουν οπότε ίσως είναι και καλύτερα.

5 hours ago, Sofiiii said:

Καλησπέρα Χρόνια Πολλά με υγεία!

Πότε σου είχε έρθει περίοδος και έκανες 18η μέρα ωοληψια;μήπως αδιαθετησεις μες τις επόμενες δύο μέρες αν σε πονάει τόσο και το στήθος ...

@Losr καλό ξεκίνημα κορίτσι μου ,δύναμη και ηρεμία ταυτόχρονα,όλα να πάνε καλά 💕 

Σε ευχαριστώ πολύ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αυτήν την φορά 

1 hour ago, MK2012 said:

Σε ευχαριστώ! Τη δική μου την πορεία την ξέρω 🤣 Κάποια ανεπανόρθωτη μούντζα έχω φάει και δε λέει να στρώσει. Κουράστηκα πραγματικά. Είναι περίοδος περισυλλογής για το πώς πρέπει να προχωρήσω. 

Ποτέ μη λες ποτέ. Και δεν την ξέρεις την πορεία σου. Όπως κάμοια μας δεν την ξέρει. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μα καλα που ζω εγώ? Ρουμπίδι έχεις καθυστέρηση?

Σε άλλον πλανήτη μάλλον .... :tongue: αλλά σε αγαπάμε και εκεί που είσαι .... χιχιχι ;)

Ποτε τα σταματησες...εμενα μου κανουν 5-6 μερες

Εγώ τα σταμάτησα Παρασκευή πρωί πήρα το τελευταίο και μου ήρθε Δευτέρα ... καλά εγώ πάλι βιάστηκα .... αυτό το πράμα 'ολα να θέλω να τα κάνω γρήγορα .... :tongue:

url]

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια σας αφήνω για λίγο...

Πάω να αλλάξω σεντόνια...χιχιχι

Να φάω γιαουρτι και να πιω αντιβίωση....

Να κάνω μπάνιο και να ξεβάψω νύχια....

ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΜΕΤΑ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Best-Of-Luck-Graphic-02.gif183761.gif

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ...

url]

Σε άλλον πλανήτη μάλλον .... :tongue: αλλά σε αγαπάμε και εκεί που είσαι .... χιχιχι ;)

Εγώ τα σταμάτησα Παρασκευή πρωί πήρα το τελευταίο και μου ήρθε Δευτέρα ... καλά εγώ πάλι βιάστηκα .... αυτό το πράμα 'ολα να θέλω να τα κάνω γρήγορα .... :tongue:

"Γιατί εγώ ζω στον κόσμο το δικό μου και εκεί υπάρχω μόνο εγώ μωρό μου...."

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ευχαριστώ roubies μου! Συγκινήθηκα από τα καλά σου λόγια. Εύχομαι σύντομα να διαλέγεις ονοματάκια για τα δικά σου μωρά!

leutaki μου, είναι όντως ταιριαστά ονόματα αλλά για να είμαι ειλικρινής δε θα τα διαλεγα από μόνη μου!

mimitra μου, ήδη ξέρω ποιος είναι ποιος! :? Θα μου πεις πως γίνεται αυτό, αλλά επειδή θα βγάζαμε τον μακαρίτη τον πεθερό μου για να τον τιμήσουμε, όταν μάθαμε ότι το ένα είναι αγόρι και επειδη το άλλο αργησαμε πάρα πολύ να μάθουμε ότι ήταν αγόρι, και βασικά νομίζαμε πως θα ήταν κορίτσι έτσι πήρε ήδη το ένα όνομα!

Anyway, το σκέφτηκα αυτό που είπες και δεν πειράζει! Αν είναι έτσι ας είναι! Εγω ήδη ξέρω ποιος είναι ο Σόλωνας μου και ποιος ο Κλεάνθης μου!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου good luck! και μη βλέπεις πολλά ντοκιμαντερ για σεντόνια :tongue: χχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις Μαντούδη να ρωτήσεις...

δεν σου είχε πει ότι μόλις κόψεις τα ciclacur θα σου έρθει περίοδος???

Πήρα χθες Αναστασία μου και μου είπε να περιμένουμε λίγο ακόμα.Υποτίθεται από την ημέρα που θα τα έκοβα θα ερχόταν σε 2 μερούλες περίπου.Τα τελευταία τα πήρα το Σάββατο.Βλέπουμε....

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια σας αφήνω για λίγο...

Πάω να αλλάξω σεντόνια...χιχιχι

Να φάω γιαουρτι και να πιω αντιβίωση....

Να κάνω μπάνιο και να ξεβάψω νύχια....

Αγαπούλα αν δεν σε πετύχω αργότερα Καλή επιτυχία!!!!

Ευχαριστώ roubies μου! Συγκινήθηκα από τα καλά σου λόγια. Εύχομαι σύντομα να διαλέγεις ονοματάκια για τα δικά σου μωρά!

leutaki μου, είναι όντως ταιριαστά ονόματα αλλά για να είμαι ειλικρινής δε θα τα διαλεγα από μόνη μου!

mimitra μου, ήδη ξέρω ποιος είναι ποιος! :? Θα μου πεις πως γίνεται αυτό, αλλά επειδή θα βγάζαμε τον μακαρίτη τον πεθερό μου για να τον τιμήσουμε, όταν μάθαμε ότι το ένα είναι αγόρι και επειδη το άλλο αργησαμε πάρα πολύ να μάθουμε ότι ήταν αγόρι, και βασικά νομίζαμε πως θα ήταν κορίτσι έτσι πήρε ήδη το ένα όνομα!

Anyway, το σκέφτηκα αυτό που είπες και δεν πειράζει! Αν είναι έτσι ας είναι! Εγω ήδη ξέρω ποιος είναι ο Σόλωνας μου και ποιος ο Κλεάνθης μου!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου good luck! και μη βλέπεις πολλά ντοκιμαντερ για σεντόνια :tongue: χχχ

ΚΑΙ ΠΩς ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ;ΑΠΟΡΙΑ........

είπαμε όπως και να έχει το πράγμα ... το καλό πράγμα αργεί να γίνει γι αυτό έχεις καθυστέρηση είτε το ένα είναι είτε για την εξώ πάμε το αποτέλεσμα είναι ένα .... σύντομα θα είσαι εγκυούλα (μακάρι να είσαι ήδη).

Βλέπω να με δέρνει όταν θα έρθετε .....

ΣΩΣΤΑ....

Έχεις δίκιο Ζεττάκι μου.Απλά όταν βγαίνω από το πρόγραμμά μου εκνευρίζομαι!!!!Και το πρόγραμμα έλεγε Κυριακή περίοδος.Τέσπα.....Μάλλον βιάζομαι πολύ.

ήδη ξέρω ποιος είναι ποιος! :? Θα μου πεις πως γίνεται αυτό, αλλά επειδή θα βγάζαμε τον μακαρίτη τον πεθερό μου για να τον τιμήσουμε, όταν μάθαμε ότι το ένα είναι αγόρι και επειδη το άλλο αργησαμε πάρα πολύ να μάθουμε ότι ήταν αγόρι, και βασικά νομίζαμε πως θα ήταν κορίτσι έτσι πήρε ήδη το ένα όνομα!

Τι ωραια!!!!!! Δεν υπάρχει πιο ομορφο πραγμα απο αυτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο Ζεττάκι μου.Απλά όταν βγαίνω από το πρόγραμμά μου εκνευρίζομαι!!!!Και το πρόγραμμα έλεγε Κυριακή περίοδος.Τέσπα.....Μάλλον βιάζομαι πολύ.

Δε βιάζεσαι ρε αγάπη μου, λογικό είναι να θες να γίνει αυτό που έχεις υπολογίσει και προγραμματισει.

Κάτσε να δούμε κι αύριο τι θα γίνει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εντάξει τότε! Αυτό είναι ακόμα καλύτερο!

Από την κοιλιά ήδη να ξέρεις το όνομα του μωρού!

Τι ωραία! Αντε να δούμε την Πέμπτη τι θα μας πει κι ο γιατρός!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πάω να ξαπλώσω κι εγώ αγάπες μου.

Δεν την παλεύω.

Είπαμε. .. πήγε και 30 ο αιματοκριτης. . Πόσο να αντέξω?

Καληνύχτα σε όλες.

Μάκια μάκια! ♡♡♡♡

Zzzzzzzzzz. .....Zzzzzzzz Zzzzzzzzzz. ...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πάω να ξαπλώσω κι εγώ αγάπες μου.

Δεν την παλεύω.

Είπαμε. .. πήγε και 30 ο αιματοκριτης. . Πόσο να αντέξω?

Καληνύχτα σε όλες.

Μάκια μάκια! ♡♡♡♡

Zzzzzzzzzz. .....Zzzzzzzz Zzzzzzzzzz. ...

Καληνυχτα ομορφια μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κορίτσια μου γλυκα ευχαριστώ για την υποστήριξη. Υποθέτω οτι το είπε αυτό με τα κιλά για να μη παω πανω απο 15, το 10 και μενα υπερβολή μου φαίνεται. Η ίδια είναι ακριβως στα δικά μου κυβικά (πριν μείνω έγκυος). Κοντούλα και αρκετά αδύνατη (ίσως και πιο αδυνατη από ότι ήμουν εγώ πριν) οπότε ίσως και να της φαίνονται πάρα πολλά. Τι να κάνω, θα ακολουθήσω συμβουλές , θα προσέχω λιγάκι και θα δουμε

Δήμητρα κι εγώ έχω θέμα με τον αιματοκρίτη. Μάλλον πρέπει να αυξήσεις τον σίδηρο. Κι έμενα επεσε πολύ, κοντα στο 31 κι εγώ και δεν εχω γενικά χαμηλό αιματοκρίτη. Εχω ταράξει τα μοσχάρια...!

Αναστασία δεν πιστεύω να έχεις αγχος για αύριο; Σκέψου το λιγάκι σαν ενα ωραίο όνειρο, θα κοιμηθείς και όταν θα ξυπνήσεις δεν θα νίωθεις τίποτα...Αντε αν έχεις κανεναν τσιμπημα να σου δώσουν ενα παυσίπονο.

Αρτεμις, πόσο χαίρομαι που είσαι τόσο γερή και δυνατή, και πας και διακοπές και το ευχαριστίεσαι. Μπραβο... Η μαμά μου όταν ήμουν έγκυος στον γιο μου μου έλεγε να περάσω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ με τον άντρα μου και τον εαυτό μου γιατί μετά τη γέννα η ψυχή μου δένεται με μια άλλη και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ...θα είναι έτσι για την υπόλοιπη ζωή μου...Οπότε κάνεις πολύ πολύ καλά. Για άλλη μια φορά σου ευχομαι ό,τι καλυτερο

Ναντιάκι μου μάλλον έχεις αγωνία και άγχος, χώρια που κουράστηκες αυτό το μηνα για αυτό αργεί η κυρα Αλέκα. Δεν πειράζει, απολαυσέ την,δεν θα τη δεις για τους επόμενους 9 μήνες τουλάχιστον ( αν βάλω και θηλασμό πάει και χρόνος...)

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...