Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

29 Μαρτίου μου ήρθε ! Εγώ έχω κύκλο 24-25 ημερών και πάντα κάνω ωοληψια γύρω στη 10η ημέρα. Τωρα που στην αρχή δε φαινόταν κανένα ωοθυλάκιο στον κύκλο και φάνηκε στο τέλος καθυστερημένα, κάναμε ωοληψια την 18η ημέρα του κύκλου δλδ τη προηγούμενη Τριτη. Κανονικά η περίοδος έρχεται 12- 14 ημέρες μετά την ωοληψια οπότε έχω ακόμα γιατί τώρα είμαι μόνο 7 ημέρες μετά … αλλά το στήθος με πεθαίνει. Έχω τρομερό πρήξιμο, σουτιέν βάζω με δυσκολία. Στην αρχή νόμιζα πως πονάει τόσο γιατί έχω ακόμα παραγωγή οιστρογόνων οπότε θα φαινόταν κάτι στη Β φάση αλλά φάνηκε ένα μικρό ωοθηλακιο που μου είπαν πως δε θα το προλάβουμε..

Κατάλαβα ,ναι θυμάμαι γιατί μαζί καναμε ωοληψια στις 15/4 απλά εμένα μου είχε έρθει 3/4 περίοδος και μου φάνηκε τραβηγμένη η δική σου ωοληψια ...τώρα που μου το εξηγήσες το κατάλαβα ...κι εμένα πρήστηκε το στήθος αλλά δεν πονάω δεν ξέρω μήπως είναι από την ένεση και δεν έχει περάσει ακόμη η επήρεια...

Κάνε υπομονή να δεις πότε θα σου έρθει και πως θα πάει αυτός ο κύκλος και μην το σκέφτεσαι πολύ ....😔

Koula - mares

kale

Recommended Posts

σιγά που δε θα ήσουν εσύ ........... :tongue:

Φαντάζομαι έχεις απολυμάνει όλο το σπίτι γι αύριο που θα λείπεις ....

Κακομοίρα μου μη τυχόν όταν γυρίσεις με το καλό αρχίσεις τις χλωρίνες ...

Οχι δεν θα πιάσω τις χλωρίνες...έκανα τα μισά χθες και τα άλλα μισα σήμερα...χιχιχι

χαίρομαι που είσαι καλύτερα.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ

Είπαμε

Είμαι καλά και προσεχώς καλύτερα ....

ΕΛΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΕΜΕ

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ........

ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΜΕ ....

Αντε μη κατέβω και κάνω καμιά διαδήλωση - διαμαρτυρία με σήμα το μπεμπε ...

Θα έρθω και εγώ στην διαδήλωση....

Παιδί μου η pink ζήτημα να είναι 40 κιλά! Αντε τώρα που πήρε και έξι να ειναι 46..

Big deal.....

Απο την άλλη σκέφτομαι μήπως καμιά φορά οι γιατροί λένε 10 για να πάρεις 15.

Αν έλεγαν 15 μπορεί να έπαιρνες 20...

Μήπως το λέει γι αυτό?

Δεν ξέρω αν το λένε γι'αυτό Δημητρούλα...αλλά δεν επιτρέπεται...και ειδικά για ένα κορίτσι σαν την pink που είναι φτερό στον ανέμο...

Κουκλάκι μου, εδώ είμαι! Απλώνω στον καναπέ και δεν κάνω τπτ!!! Ωραία ήταν 2 μέρες που ήμουν στη πισινα αλλά τελικά η ζέστη μου την έδωσε κατακέφαλα, χθες ήρθα σπίτι και αποκοιμήθηκα στον καναπε.. Σήμερα πάλι τπτ δε θέλω να κάνω! Αύριο σκέφτομαι να κάνω καδράκια με τα ονόματα των αγοριών μου για το δωματιο τους!

Εσύ τί κάνεις γλυκια μου, ωσπου είμαστε??

Θα σας ενημερώσω! Αν δείτε ότι κάνω μέρες να μπω, να υποθέσετε ότι γέννησα! χιχιχι έχει wifi η κλινική οπόταν ελπίζω ότι θα βρω μια στιγμούλλα να μπω να σας πω την εμπειρία μου! Πέμπτη πάω. Πρωί. Αντε να δούμε μακάρι να μεγάλωσαν και τα 2!

Με το καλό να γεννήσεις κοριτσάκι μου και να σου πάνε όλα καλά...μη ξεχάσεις να μας ενημερώσεις μετά τον γιατρό την Πέμπτη...

Εγώ αυριο κάνω υστεροσκόπηση και βλέπουμε...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

το ήξερα..........εσένα περίμενα όοοοοοοοοοολη μέρα να με υποστηρήξεις.......ακούς έφηηηηηηηηηη;

Nα ψηφίσουμε!

ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΟΥ 4 ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ??? :shock::shock::shock::shock:

ΕΓΩ ΝΑΙ!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΈΜΠΑ.... πως είσαι ??? οι ορμόνες δουλεύουν ??? καρπουζάκι έφαγες ????

και έτσι να το λένε ... στη τσιρι μπιμ τσιρι μπομ βρήκε κι αυτή να το πει ???

Αν έφαγα λέει. ....

Το τσάκισα σήμερα!

Έφαγα και μια μπανάνα ΤΟΣΗ με το συμπάθιο!

Εσύ τι μου κάνεις?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Nα ψηφίσουμε!

ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΟΥ 4 ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ??? :shock::shock::shock::shock:

ΕΓΩ ΝΑΙ!!!!

4 φορές τα ίδια σεντόνια? :shock:

Δηλαδή τα πλένει, τα απλώνει και μετά παλι πλύσιμο και απλωμα και αυτό 4 φορές? :shock:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Οχι δεν θα πιάσω τις χλωρίνες...έκανα τα μισά χθες και τα άλλα μισα σήμερα...χιχιχι

Θα έρθω και εγώ στην διαδήλωση....

Ωραία κλείσαμε αύριο μετά τη νάρκωση κατευθείαν .... Δε θέλω να χάσω τπτ απο τα κορυφαία που ενδέχεται να πεις ....

Εγώ πάντως ζητούσα τσιμπιδάκι και καθρεφτάκι να βγάλω τα φρύδια μου και κατά διαστήματα τους ρωτούσα "καλή είμαι" ??? :tongue::tongue:

Βέβαια δεν μου έφεραν τσιμπιδάκι... :cry::cry:

url]

το ήξερα..........εσένα περίμενα όοοοοοοοοοολη μέρα να με υποστηρήξεις.......ακούς έφηηηηηηηηηη;

Με τα σεντόνια έχω και εγώ μεγάλη λόξα...μπορώ να μη βάλω τα πιατα στο πλυντήριο αλλά δεν μπορώ να ξαπλώσω σε σεντόνι 3 ημερών...με τίποτα....

οχι οχι αυριο δεν θα κάνει τίποτα μετά.....ούτε στην δουλειά θα πάει....εντάξει...Αναστασώ;

Σιγά μην πάω για δουλειά....3 μέρες θα αράξω σπίτι...θα έρθει και η μάνα μου και η αδερφή μου και θα μου κάνουν παρεα...

I81rp3.png

4 φορές τα ίδια σεντόνια? :shock:

Δηλαδή τα πλένει, τα απλώνει και μετά παλι πλύσιμο και απλωμα και αυτό 4 φορές? :shock:

Ε ναι αυτο ειπε το πρωι γι αυτο την κραξαμε με τον Ντανιελα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Με τα σεντόνια έχω και εγώ μεγάλη λόξα...μπορώ να μη βάλω τα πιατα στο πλυντήριο αλλά δεν μπορώ να ξαπλώσω σε σεντόνι 3 ημερών...με τίποτα....

Σιγά μην πάω για δουλειά....3 μέρες θα αράξω σπίτι...θα έρθει και η μάνα μου και η αδερφή μου και θα μου κάνουν παρεα...

ΝΑι αλλα τα πλενεις 4 φορες?

Το καλυτερο θα κανεις! Να σε περιποιηθούν!!! ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ωραία κλείσαμε αύριο μετά τη νάρκωση κατευθείαν .... Δε θέλω να χάσω τπτ απο τα κορυφαία που ενδέχεται να πεις ....

Εγώ πάντως ζητούσα τσιμπιδάκι και καθρεφτάκι να βγάλω τα φρύδια μου και κατά διαστήματα τους ρωτούσα "καλή είμαι" ??? :tongue::tongue:

Βέβαια δεν μου έφεραν τσιμπιδάκι... :cry::cry:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:θα λέω ασυναρτησίες??????????????????????

I81rp3.png

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:θα λέω ασυναρτησίες??????????????????????

Εγω δεν ελεγα...ξυπνησα φυσιολογικα....;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Οκ ANASTASIA μου, θα μπω να διαβάσω τα νεάκια σου αυριο. Καλή τύχη και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Σίγουρα θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα με την υστεροσκόπιση. χχχ

leuta

Nα ψηφίσουμε!

ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΟΥ 4 ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ???

ΕΓΩ ΝΑΙ!!!!

4 φορές, κάθε πόσο δηλαδή? Τα πλένεις και τα ξαναπλένεις αμέσως δηλ? Δεν κάταλαβα! Η 4 φορές το μήνα, πχ κάθε βδομαδα?

Αρτεμισάκι, αποφασίσατε τα ονόματα ???

Πως θα τα πείτε ???

Αχ ωραια Πέμπτη θα ξαναδεις τους άντρες σου .... Να τους δώσεις φιλιά και απο εμάς...

Zetaki μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Θα τους δώσω, θα πάρουν τα ονοματα των παπούδων.Σολωνας-Κλεανθης.;) Παραδοσιακα πράγματα. χχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Αν έφαγα λέει. ....

Το τσάκισα σήμερα!

Έφαγα και μια μπανάνα ΤΟΣΗ με το συμπάθιο!

Εσύ τι μου κάνεις?

Μπράβο ζουζού μου, να τρως μπανάνες τώρα να ξεχνιέσαι .... χιχιχι (πλακίτσα)...

Καλά κάνεις να τρως φρουτάκια απλά προσοχή στη μπανάνα γτ ανεβάζει ζάχαρο και πρέπει με μέτρο στην εγκυμοσύνη, μη τις τσακίζεις κι αυτές....

Καλά είμαι ..... ψάχνω την αιματολόγο και δεν τη βρίσκω ..... Δεν απαντάει ... αύριο ξανά .....

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...