Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

εσύ τα φταίς όλα...............:evil:

ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

κάποιος πρέπει να φταίει..........αντε ρε πότε θα σε δωωωωωωωωωωωωωωω....:evil::evil:

Ε βεβαια η γλυκουλα η Εφουλα φταιει παντα...b0403.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

κλάψε μαρή.........δεν σε λυπάμαι............

Τι θες να με δεις....να με πικρανεις κι αλλο?

Εγω σε υποστηριξα για τα σεντονια....και το ευχαριστω...πικρα και πονος! b0415.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ε βεβαια η γλυκουλα η Εφουλα φταιει παντα...b0403.gif

ΣΩΠΑ ΤΖΟΥΤΖΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ..!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock:

ΜΟΡΦΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ...ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ:evil::evil:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Τι θες να με δεις....να με πικρανεις κι αλλο?

Εγω σε υποστηριξα για τα σεντονια....και το ευχαριστω...πικρα και πονος! b0415.gif

που που με υποστήριξες.......που με είπες υπερβολική.......;ε;.......τώρα μας έχει πιάσει η μαμακεία μας αλλά δεν πειράζει .....ας πούμε και καμιά χαζομάρα....

που που με υποστήριξες.......που με είπες υπερβολική.......;ε;.......τώρα μας έχει πιάσει η μαμακεία μας αλλά δεν πειράζει .....ας πούμε και καμιά χαζομάρα....

Σε υποστηριξα κακουργα ειπα οτι εισαι γλυκο παιδακι και δεν πειραζει αν εισαι υπερβολικη...ολες ειμαστε....ετσι ειπα...

ΣΩΠΑ ΤΖΟΥΤΖΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ..!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock:

ΜΟΡΦΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ...ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ:evil::evil:

Μα ειδες ΑΝΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ...παντα το μπελα μου βρισκω..... b0402.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Σε υποστηριξα κακουργα ειπα οτι εισαι γλυκο παιδακι και δεν πειραζει αν εισαι υπερβολικη...ολες ειμαστε....ετσι ειπα...

ΜΜΜΜΜ σιγά την υποστήριψη.......κλάψε

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

αστην να κλάψει δεν παθαίνει τίποτις......

Εγω φταιω που γυρισα γιατι μου λειψατε...επρεπε να μεινω για παντα στο εξοχικο.....

c0220.gifc0220.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΣΩΠΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ....ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.!!!!!!!!!!!

ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ...ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ....ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΕΣΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ....ΕΣΥ...ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΑΣ..!!!!!!!!!!t2416.gif

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

δειτε το!

Ειμαι φαρμακειο...θα μπω το βραδυ απο το σπιτι να μπορω να βαλω φωνη

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΣΩΠΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ....ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.!!!!!!!!!!!

ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ...ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ....ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΕΣΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ....ΕΣΥ...ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΑΣ..!!!!!!!!!!t2416.gif

μμμμμμμμμμμμμ αγγελούδι.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...