Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δικιο εχεις, δεν μπορω να κανω και πολλά. Αν φτασω τις 32 εβδομαδες καλα θα ειμαστε αλλά δεν ξερω αν θα φτασω εκει. Θα δουμε, βημα βημα και μπορει να μην προχωρησει ουτως η αλλίως.

Ελα τώρα pink hat!

Μην ακούω τέτοια!

Μην προδικαζεις την κατάσταση κοριτσάκι μου...

Καταλαβαίνω οτι φοβάσαι αλλα μην προδικαζεις την κατάσταση γιατί ειναι κρίμα.

Να χαίρεσαι που είσαι έγκυος και να κανεις οτι καλύτερο για να πανε καλά τα μωρά!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια βοήθεια:

Όταν πάρουμε τις απαντήσεις τι θα κάνουμε? Οεο?

Α) πάμε σε ουρολόγο?

Β) πάμε στον Τσίλι-μπιλι?

Γ) πάμε στο νέο μου γυναικολόγο τον μαντουδη?

Δ) όλα τα παραπάνω?

Ψηφίστε! :tongue:

Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε.

Και αυτοί στο λυμπερόπουλο που ρώτησα δεν συνεργαζονται λέει με κάποιον.[/quote

Δυσυτχως δεν εχω καθόλου αποψη για το θεμα καθως το κομματι του ανδρα δεν το εξετασαμε καθολου.. εγω λεω να πας στο γυναικολογο μιας που ειναι και καινουριος για να σε κατευθυνει. Νομιζω οτι αυτοι βοηθανε

kOZcp3.png

Κοριτσάκια βοήθεια:

Όταν πάρουμε τις απαντήσεις τι θα κάνουμε? Οεο?

Α) πάμε σε ουρολόγο?

Β) πάμε στον Τσίλι-μπιλι?

Γ) πάμε στο νέο μου γυναικολόγο τον μαντουδη?

Δ) όλα τα παραπάνω?

Ψηφίστε! :tongue:

Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε.

Και αυτοί στο λυμπερόπουλο που ρώτησα δεν συνεργαζονται λέει με κάποιον.

Mia erotisi vre agaph ... Giatti alazeis to ginekologo meta tin proti prospathia;; Afou me auton emines egkios ...

Auto pou tha kaneis einai na vgaleis ta 16 pou exis na ta afisis na proxorisoun vlastokistes kai na ta vales !!!!!!! Afou einai emvria auta ...

Kai meta vlepis kai trexis stous giatrous. Giatti na dinis leuta ;;; Den einai krima ;;;

Yv7Sp2.png

Mia erotisi vre agaph ... Giatti alazeis to ginekologo meta tin proti prospathia;; Afou me auton emines egkios ...

Auto pou tha kaneis einai na vgaleis ta 16 pou exis na ta afisis na proxorisoun vlastokistes kai na ta vales !!!!!!!

Kai meta vlepis kai trexis stous giatrous. Giatti na dinis leuta ;;; Den einai krima ;;;

α! μαλιστα. Τωρα εχω ολα τα στοιχεία. Λοιπον συφωνω με την προλαλησασα λοιπόν και ρωτώ κι εγω: κριμα δεν ειναι;

kOZcp3.png

α! μαλιστα. Τωρα εχω ολα τα στοιχεία. Λοιπον συφωνω με την προλαλησασα λοιπόν και ρωτώ κι εγω: κριμα δεν ειναι;

Ela nte !!! An eixa egw 16 den tha to skeutomoun ... Kathe mina tha ta evaza (pou lei o logos).

Makari na ta valei mia fora mono kai telos !!!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Auto pou tha kaneis einai na vgaleis ta 16 pou exis na ta afisis na proxorisoun vlastokistes kai na ta vales !!!!!!!

Kai meta vlepis kai trexis stous giatrous. Giatti na dinis leuta ;;;

Ρε αγάπη έχασα την εμπιστοσύνη μου...

Δυστυχώς. ..

Οταν το σπέρμα έχει πρόβλημα, ΔΕ του κάνουν θεραπεία πριν την εξωσωματική, μου μου βάζουν έμβρυα με φούσκες (κακα), κανω μυλη κύηση (σημάδι οτι ηταν κακα τα εμβρυα) και το αποκορύφωμα μετα την εμβρυομεταφορα μου λενε " την επόμενη φορά θα αποψυξουμε πιο πολλα " λες και ήταν σίγουρος ότι θα αποτυχω και δε με παίρνουν ουτε ενα τηλέφωνο να κανονίσουμε πως θα παμς παρακατω ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΈΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩ!!!!

Αφού το το πρόβλημα μας είναι στο σπέρμα εκει πρέπει να κανω φοκους.

Αυτό πιστεύω.

Εγω εχω ταλαιπωρηθεί πολυ κι εχω κανει δεκααααααδες εξετάσεις.

Τίποτα σπουδαίο , μόνο η θρομβοφιλία που ελέγχεται με salospir.

Τώρα εστω και καθυστερημένα, ηρθε η ωρα να κανει κατι και η αγάπη μου. Επιτέλους.

Ουφ. Τα είπα! !

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Mimitroula θα απαντήσω εγώ για σένα...

Η Δημητρούλα ως γνωστόν είχε μια ανεμβρυ"ικη κυηση και αυτό μάλλον οφείλεται στο σπέρμα, είναι λίγο δύσκολο μετά από όλα αυτά που πέρασε να πάει να βάλει τα έμβρυα που έχει στην κατάψυξη γιατί μπορεί να είναι ίδια με τα προηγούμενα αφού είναι από την ίδια φουρνιά, και να ρισκάρει άλλη μια ανεμβρυϊκη κύηση.Με λίγα λόγια θα πρέπει πρώτα να θεραπευτεί το σπέρμα και να μαζέψει εμβρυάκια από την αρχή.

Πρόεδρε καλά τα λέω?

Εγώ κούκλα σου έχω πει την γνώμη μου, κάνε το σπερματοδιάγραμμα, πήγαινε και την φωτογραφία στον Τσίλι να τα δεί και μετά πήγαινε Μαντούδη έχοντας όλα τα στοιχεία στα χέρια σου.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Δυστυχώς. ..

Οταν το σπέρμα έχει πρόβλημα, ΔΕ του κάνουν θεραπεία πριν την εξωσωματική, μου μου βάζουν έμβρυα με φούσκες (κακα), κανω μυλη κύηση (σημάδι οτι ηταν κακα τα εμβρυα) και το αποκορύφωμα μετα την εμβρυομεταφορα μου λενε " την επόμενη φορά θα αποψυξουμε πιο πολλα " λες και ήταν σίγουρος ότι θα αποτυχω και δε με παίρνουν ουτε ενα τηλέφωνο να κανονίσουμε πως θα παμς παρακατω ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΈΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩ!!!!

Αυτό πιστεύω.

Τώρα εστω και καθυστερημένα, ηρθε η ωρα να κανει κατι και η αγάπη μου. Επιτέλους.

Ουφ. Τα είπα! !

Συμφώνω με τα κορίτσια. Βγαλτε και τα 16 αφηστε να δειτε ποια θα πάνε βλαστοκύστες..

Και γω στον 1ο μου γιατρο δεν ήθελα να ξαναπάω αλλα ειχα τα κατεψυγμένα μου και δεν του τα αφήνα...ετσι ξανακανα σε αυτον την 2η...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Φοβάμαι μην ξανα αποβαλω κατάλαβες?

Αν όλα τα εμβρυα ειναι με φούσκες. ...

Δε θα προχωρήσει κανένα.

Άσε που και αυτοί με έγραψαν κανονικά!

Εν τω μεταξύ μετα την εμβρυομεταφορα που μου είπε έτσι η εμβρυολογος τα είχα πάρει παρα πολύ!

Ουσιαστικά μου ειπε " δε θα πετύχει αυτη η προσπάθεια παμε για επόμενη"!!!

Τα νεύρα μου...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δυστυχώς. ..

Αυτό πιστεύω.

Ουφ. Τα είπα! !

Τώρα είδα ότι απάντησες...χιχιχιχι, αλλά σε πιάνω στο περίπου...Ετσι έρωτα??

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ναι ρε κοριτσι αλλα κι εσεις για πρωτάθλημα πηγατε; 3 εξωσωματικες σε ενα χρονο; Απορω με το κουράγιο σου. Μην το βλεπεις ετσι, αυτο που πρέπει να σκεφτεσαι ειναι οτι χρειαζεσαι μια προσπαθεια ακομα να κανεις παιδακι...ας ειναι απο το Σεπτεμβρη αλλα μην το δεις παλι σαν αγωνα...μια προσπαθεια και βλεπεις τι γινεται...

1η πέρυσι τον Φλεβάρη...αρνητική..περιμέναμε μετα 7 μήνες...κάναμε τη 2η με κατεψυγμενα που δεν παιρνεις ορμόνες πολλες...βιοχημική...και σε 3 μηνες καναμε τώρα την 3η...βιοχημική...τώρα θα αφήσω πάλι 7 μήνες και μετά οκτώβρη..νοέμβρη :cool::cool::cool:

Εδώ άλλες που καναμε μαζι περυσι τον φλεβάρη, μέχρι το καλοκαίρι ειχαν κάνει ήδη τη 2η...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Δικιο εχεις, δεν μπορω να κανω και πολλά. Αν φτασω τις 32 εβδομαδες καλα θα ειμαστε αλλά δεν ξερω αν θα φτασω εκει. Θα δουμε, βημα βημα και μπορει να μην προχωρησει ουτως η αλλίως.

Λογικό που αγχώνεσαι...αλλα μην προδικάζεις τίποτα..;););) βήμα βήμα και που ξέρεις....μπορει να ειναι η πιο ευκολη εγκυμοσυνη του κόσμου.......;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κορίτσια δεν σημαίνει ότι επειδή έχουμε κατάψυξη πρέπει να τα βάζουμε απαραίτητα, αν τα έμβρυα δεν είναι καλά το θέμα έχει τελειώσει, δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος να πάρει το ρίσκο και το θέμα είναι ότι συνήθως αυτές οι περιπτώσεις είναι πολύ επικύνδινες να προχωρήσει μη ομάλα η εγκυμοσύνη και να υπάρχει πρόβλημα με το μωρο.

I81rp3.png

Κοριτσάκι γιασεμί έχεις λευκό ή μπλε, αν έχεις λευκό πάρε και ένα μπλέ γιασεμί το οποίο είναι και αναριχόμενο, εχει και ωραίο χρώμα και μυρίζει και τέλεια.τώρα όσον αφορά θάμνο με πυκνό φύλλομα και λουλούδια είναι λίγο δύσκολο, μια καλή επιλογή είναι η αζαλέα η οποία όμως θέλει τα δικά της για αντέξει, χωρίς λουούδι έχω να σου προτείνω πολλά όπως το ευγώγιμο το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό και μπορείς να κρατήσεις και σαν θάμνο ή να το κάνεις και δεντράκι.Και επειδή της προάλες διαβασα ότι έχεις βάλει και οπωροφόρα σου ευχομαι καλή σοδειά, εχώ και εγώ διάφορα δέντρα στο σπίτι μου.

Μπλε γιασεμι λες ε? Καλή ιδέα....

Για θάμνο με αρωματικη άνθη ειναι και το βιβούρνο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Έρωτα, αυτό θα κάνω.

Αφού το θέμα είναι στο σπέρμα (τουλάχιστον απο τα στοιχεία που έχουμε- μη λεω και μεγαλα λογια), γιατί να ρισκάρω ΑΚΟΜΑ μια αποβολή?

Ας φτιάξει πρώτα ο Θεός το σπέρμα και εχει ο θεός.

Για εμβρυομεταφορα δε το συζητώ καθόλου. .

Ναι μεν τα μωρά αξίζουν την την ευκαιρία στη ζωή, αλλα κι εγω πρέπει να προσέξω τον εαυτό μου.

Και οι αποβολές δεν είναι οτι καλύτερο για τη γυναίκα.

Αρα το πρόγραμμα εχει:

Λυμπερόπουλος

Τσιλι- μπιλι

Μαντουδης?

Οχι ουρολόγος?:?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...