Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

To Morfaki μας ειναι ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟ παιδι, ειστε τυχερες οσες θα τη γνωρισετε που τη συγχωρουμε γις τις υπερβολες-βιτσια :tongue::tongue::tongue:

Αλλωστε η καθεμια μας εχει τις δικες της υπερβολες-βιτσια ετσι δεν ειναι??? ;);)

για μένα δεν είναι....:evil:....Αναστασία;

Διαφημίσεις

ΒΡΕ DADA OΜΩΣ ΔΕ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΕΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ..???

Ξέρω και εγώ βρε Ανίτα μου.

Εδώ ο ένας δεν δίνει καθόλου, ο άλλος μετά την θετική χοριακή άσχετα αν έχεις η δεν έχεις, ο άλλος από την ημερα διέγερσης.

Λέω να ακούσουμε τους αιματολόγους σε αυτό το θέμα !!!

Τρελαίνομαι !!!!!!

Yv7Sp2.png

Εδώ ο ένας δεν δίνει καθόλου, ο άλλος μετά την θετική χοριακή άσχετα αν έχεις η δεν έχεις, ο άλλος από την ημερα διέγερσης.

Τρελαίνομαι !!!!!!

Den vgazeis akri re gmt. Mou fenetai mono an exeis tyxh diavaine... ki ola ta alla....

Διαφημίσεις

Τρελαίνομαι !!!!!!

ΕΔΩ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ... ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΙΑΣ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΝΕΣΑΚΙΑ....... ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ:confused:

Γεια σας κοριτσάκια μου...

Τι κάνετε, τελικά πολύ διχασμένο το θέμα της θρομβοφιλίας στους γιατρούς και αν προσπαθούμε να καταλάβουμε τον καθένα εμείς θα τρελαθούμε στο τέλος. Νομίζω ότι είναι καλύτερη η απόψη των αιματολόγων, λογικά κάτι περισσότερο ξέρουν επί του θέματος...

cOiVp2.png

Eγω κοριτσια οταν εμεινα τώρα ειχα 0,27pro/mol ΑΜΗ χαλια δηλαδη ουτε στην χαμηλη γονιμοτητα δεν ήμουν ενω στην κορη μου ειχα λιγο παραπάνω αλλα παλι χαλια αρα Maranth ολα σχετικα ειναι.

Τις αντιπικτικες τις ξεκινησα και τις δύο εγκυμοσύνες στην πρωτη 4ο μήνα και σε αυτην 5ο μηνα αρα ολα παιζουν αναλογα την μορφη της θρομβοφιλιας. Οπως ειδατε δοξα το θεο μια χαρα εγκυμοσύνες εχω με καλή εξέλιξη, πολλοι γιατροι δίνουν προληπτικα ενεσακια αλλα κι αυτο δεν ξερω αν ειναι σωστο μιας και αυτα αραιώνουν το αιμα.

Καλο μεσημερι.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Τρελαίνομαι !!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ....ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...

ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ.........

ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ.........

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου...

Τι κάνετε, τελικά πολύ διχασμένο το θέμα της θρομβοφιλίας στους γιατρούς και αν προσπαθούμε να καταλάβουμε τον καθένα εμείς θα τρελαθούμε στο τέλος. Νομίζω ότι είναι καλύτερη η απόψη των αιματολόγων, λογικά κάτι περισσότερο ξέρουν επί του θέματος...

συμφωνω.....

τι κανεις Ρικακι? κανατε μπανακι? ο κουκλος σου κοιμαται??:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...