Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

][/size]

ΜΟΡΦΑΚΙ ΜΟΥ' date=' ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ...ΑΛΛΑ....ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ...ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ..!!!;);)

[/color']

Σωστη!!! ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΜΟΡΦΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ...ΑΛΛΑ....ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ...ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ..!!!;);)

To Morfaki μας ειναι ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟ παιδι, ειστε τυχερες οσες θα τη γνωρισετε που τη συγχωρουμε γις τις υπερβολες-βιτσια :tongue::tongue::tongue:

Αλλωστε η καθεμια μας εχει τις δικες της υπερβολες-βιτσια ετσι δεν ειναι??? ;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

εμενα κοριτσι η αιματολογος μου ειπε οτι με την θρομβο... μενεις κανονικα φυσιολογικα εγκυος... δεν εμποδιζει την συλληψη.... εχω και φιλη με θρομβο.. και καποιο προβλημα στα αιμοπεταλεια και εμεινε εγκυος γρηγορα.... οταν το εμαθε εκανε ενεσακια.... αυτα....

εχει κανει καμια σας την εξεταση συμβατοτητας σπερματος-τραχηλ.βλεννης?αυτη που την θεωρουνε πολλοι ντεμοντε και δεν την ζητανε? εγω όχι...

Άλλο είναι να μείνεις έγκυος φυσιολογικά εννοώ eheis την θρομβοφιλία.

Το έμβρυο αυτό είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από το έμβρυο που γίνετε με ICSI.

Οποτε στην φυσιολογική σύλληψη μόλις μάθεις, ξεκινάς τις ενέσεις. Είναι δυνατά αυτά τα έμβρυα.

Στις εξωσωματικές το δίνουν από την ημερα εμβρυομεταφοράς να είναι σίγουροι επειδή τα έμβρυα δεν είναι και τόσο δυνατά.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου είχαμε τόσο πολύ καιρό να βρεθούμε όλες μαζί και δεν βάζετε γλώσσα μέσα....

Το καρδιογράφημα ήταν καλό...πέρα από κάτι μικρές αρυθμίες που πάντα τις έχω και που μεγαλώνοντας πρέπει να τις παρακολουθώ.

Δεν έχω όμως όρεξη για τίποτα...θέλω να πέσω για ύπνο και να ξυπνήσω μετά από 10 μέρες....σπαρίλα......

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κοριτσάρες μου είχαμε τόσο πολύ καιρό να βρεθούμε όλες μαζί και δεν βάζετε γλώσσα μέσα....

Το καρδιογράφημα ήταν καλό...πέρα από κάτι μικρές αρυθμίες που πάντα τις έχω και που μεγαλώνοντας πρέπει να τις παρακολουθώ.

Δεν έχω όμως όρεξη για τίποτα...θέλω να πέσω για ύπνο και να ξυπνήσω μετά από 10 μέρες....σπαρίλα......

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΚΡΗ ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΚΟΠΕΛΙΑ...!!!!!!!:P:p:p

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΡΝΗΣΕΙΣ....ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΩ..!!!!:evil::evil::evil:

ΑΝΑΣΑ..!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

To Morfaki μας ειναι ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟ παιδι, ειστε τυχερες οσες θα τη γνωρισετε που τη συγχωρουμε γις τις υπερβολες-βιτσια :tongue::tongue::tongue:

Αλλωστε η καθεμια μας εχει τις δικες της υπερβολες-βιτσια ετσι δεν ειναι??? ;);)

Αυτό ακριβώς !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Άλλο είναι να μείνεις έγκυος φυσιολογικά εννοώ eheis την θρομβοφιλία.

Το έμβρυο αυτό είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από το έμβρυο που γίνετε με ICSI.

Οποτε στην φυσιολογική σύλληψη μόλις μάθεις, ξεκινάς τις ενέσεις. Είναι δυνατά αυτά τα έμβρυα.

Στις εξωσωματικές το δίνουν από την ημερα εμβρυομεταφοράς να είναι σίγουροι επειδή τα έμβρυα δεν είναι και τόσο δυνατά.

Σορρυ κοριτσι αλλα δεν καταλαβα... τί δινουνε την ημερα της εμβρυομεταφορας?

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥΣΟΥ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!

Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΒΙΤΣΙΑ.!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΚΡΗ ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΚΟΠΕΛΙΑ...!!!!!!!:P:p:p

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΡΝΗΣΕΙΣ....ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΩ..!!!!:evil::evil::evil:

ΑΝΑΣΑ..!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

Βρήκες το δάσκαλο σου Αναστασία μου !!!! :tongue::tongue::tongue:

Χαχαχαχαχαχαχ !!!!

Δεν είμαι σε άρνηση....σε ανορεξία είμαι....

Αλλά που θα πάει θα μου περάσει....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...