Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Sofm είπε:

Φοβάμαι μήπως δεν είναι έγκυρο λόγω οβιτρελ … 😞😔

Άντε βρε και εσύ μην λες χαζομαρουλες ,θεωρώ ότι η οβιτρελ έχει περάσει η δράση της μετά από 7 μέρες ... Μην σκέφτεσαι αρνητικά όλα θα πάνε κατ ευχην 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

το σκέφτομαι αν και το σπέρμα είναι καλό όχι άριστο αλλά καλό... με προβληματίζει το γεγονός που απο τα 5 έμβρυα 3ων ημερών (πολύ καλά) που είχαμε στην κατάψυξη και τα αποψύξαμε κανένα δεν προχώρησε σε βλαστοκύστη ...

Πρέπει να βρω τι έφταιξε ...

κοιτα και εμας ειναι απλα καλο οχι αριστο.... απλα μας ειπε οτι γονιμοποιει φυσιολογικα.... τεσπα.... και εμενα και τις 2 φορες δεν εμεινε τιποτα για καταψυξη..... δεν μου εχουνε πει τον λογο... μαλλον δεν υπαρχει.... και εγω πιστευα οτι φταιει το dna αλλα τελικα δεν ειναι αυτο..... ισως να μην υπαρχει εξηγηση..... δεν ξερω....

Διαφημίσεις

να κάνεις καρυότυπο, θα κάνω και εγώ ... 170? μου είπανε

Εγω θα κανω τζαμπα στην Αθηνα...θα στειλω αιμα...καντο και συ εκει...

Η ντανιελα μου το ειπε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Αν δεχτουμε οτι δεν ηταν τυχαιο που δεν προχωρησαν τα δικα σου, αν δεχτουμε...τοτε να δεις καρυοτυπο και σπερμα....αυτη ειναι η γνωμη μου...

Οταν δεν προχωρανε τα γονιμοποοιημενα μου ειπαν ολοι για χρωμοσομικα και κατακερματισμο...

Τι πω...δεν ξερω.....

και εμενα δεν προχωρανε και εχουμε κανει και καρυοτυπο ζευγους και κατακερματισμο.... ουτε αυτος ειναι ο λογος..... τι να πω δεν ξερω...:evil:

Ναστάζια πήγες στο γιατρό???

Τί σου είπε???

Καλύτερα είμαστε αλλά εντάξει το έχω το άγχος. Την Παρασκευή θα πάμε με τις εξετάσεις στον ουρολόγο και θα μας δώσει-εύχομαι-θεραπεία.

Και από Σεπτέμβρη να αρχίσω και εγώ τα δικά μου.

Με τόσο χαμηλή γονιμότητα φοβάμαι.. αλλά ο Θεός είναι μεγάλος!!!

Και κάνει θαύματα!!!!

Να μη φοβασαι...Η Λαμπρινουλα εκανε 2 παιδακια με χαμηλη ΑΜΗ...ειδα και γω που εχω καλή :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

κοιτα και εμας ειναι απλα καλο οχι αριστο.... απλα μας ειπε οτι γονιμοποιει φυσιολογικα.... τεσπα.... και εμενα και τις 2 φορες δεν εμεινε τιποτα για καταψυξη..... δεν μου εχουνε πει τον λογο... μαλλον δεν υπαρχει.... και εγω πιστευα οτι φταιει το dna αλλα τελικα δεν ειναι αυτο..... ισως να μην υπαρχει εξηγηση..... δεν ξερω....

Πολλες φορες απλα δεν προχωρανε...και συχνα η μητρα ειναι καλυτερη απο το καλλιεργητικο υγρο...γι αυτο αλλοι λενε βαλτα καλυτερα 3 ημερων και αλλοι λενε αστα για βλαστοκυστες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ναστάζια πήγες στο γιατρό???

Τί σου είπε???

Καλύτερα είμαστε αλλά εντάξει το έχω το άγχος. Την Παρασκευή θα πάμε με τις εξετάσεις στον ουρολόγο και θα μας δώσει-εύχομαι-θεραπεία.

Και από Σεπτέμβρη να αρχίσω και εγώ τα δικά μου.

Με τόσο χαμηλή γονιμότητα φοβάμαι.. αλλά ο Θεός είναι μεγάλος!!!

Και κάνει θαύματα!!!!

Δεν πηγα στον γιατρο..... αρνουμαι..... θα δω πως θα ειμαι μεχρι αύριο.... Ευχομαι να ειναι η τελευταια σας ταλαιπωρία..... Σιγουρα ο Θεος ειναι μεγαλος και θαυματα γινονται πολλα:P

Πολλες φορες απλα δεν προχωρανε...και συχνα η μητρα ειναι καλυτερη απο το καλλιεργητικο υγρο...γι αυτο αλλοι λενε βαλτα καλυτερα 3 ημερων και αλλοι λενε αστα για βλαστοκυστες...

Και εμενα ετσι μου ειπε... δεν περιμενουμε να προχωρησουνε ολα.... στην 2η τον παρακαλουσα για βλαστοκυστες ... αλλα επειδη ηταν αριστα και μονο 3 μου ειπε και ο εμβρυολογος να τα βαλουμε και να μην το ρισκαρουμε γιατι μπορει να μην προσωρησουνε... και ετσι πραξαμε.... σιγουρα η μητρα ειναι καλυτερη.... αλλα στην 3η θα επειμεινω για βλαστοκυστες αν παω καλυτερα

:confused::confused::confused::confused:

θα μας σκάσουν ....

Εγω θα κανω τζαμπα στην Αθηνα...θα στειλω αιμα...καντο και συ εκει...

Η ντανιελα μου το ειπε...

ναι μου το είπε και εμένα και έλεγα να το στείλω έτσι ... αλλά επειδή η κολόνα δε θέλει να χάσουμε άλλο χρόνο, θέλει όλες τις εξετάσεις που θα κάνουμε να τις τελειώσουμε μέσα στο καλοκαίρι ώστε να είμαστε έτοιμοι μετά.

url]

e τι να πω? 7 πλυντηρια? :shock:

Εγω βαζω 2...ενα σεντονια - πετσετες και 1 ρουχα αντε 2 το πολυ...και αλλαζουμε εννοειται καθε μερα μπλουζες, εσωρουχα κτλ...

εγω δεν βάζω μαζί σεντόνια και πετσέτες......δεν χωράνε ......μέρα παρά μέρα.....τα αλλάζω.........

Είναι γνωστό ότι μόνο μερικά έμβρυα φθάνουν στο στάδιο της βλαστοκύστης υπό συνθήκες εργαστηριακής καλλιέργειας. Σύμφωνα με διεθνείς στατιστικές, το ποσοστό αυτό υπολογίζεται περίπου στο 20-40% των ωαρίων που γονιμοποιήθηκαν. Αυτό μπορεί να οφείλεται: είτε στη διαφορετική δυναμική ανάπτυξης των εμβρύων, είτε στο ότι τα σημερινά καλλιεργητικά υλικά δεν επαρκούν γιανα καλύψουν απόλυτα τις αυξημένες μεταβολικές ανάγκες (διατροφή-απέκκριση) ενός εμβρύου 60-120 κυττάρων (βλαστοκύστη), ενώ αντίθετα καλύπτουν ικανοποιητικά τις μεταβολικές ανάγκες ενός εμβρύου 2,4 ή 8 κυττάρων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

εγω δεν βάζω μαζί σεντόνια και πετσέτες......δεν χωράνε ......μέρα παρά μέρα.....τα αλλάζω.........

Tι αλλαζεις μερα παρα μερα? ΣΕΝΤΟΝΙΑ? :shock::shock::shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Είναι γνωστό ότι μόνο μερικά έμβρυα φθάνουν στο στάδιο της βλαστοκύστης υπό συνθήκες εργαστηριακής καλλιέργειας. Σύμφωνα με διεθνείς στατιστικές, το ποσοστό αυτό υπολογίζεται περίπου στο 20-40% των ωαρίων που γονιμοποιήθηκαν. Αυτό μπορεί να οφείλεται: είτε στη διαφορετική δυναμική ανάπτυξης των εμβρύων, είτε στο ότι τα σημερινά καλλιεργητικά υλικά δεν επαρκούν γιανα καλύψουν απόλυτα τις αυξημένες μεταβολικές ανάγκες (διατροφή-απέκκριση) ενός εμβρύου 60-120 κυττάρων (βλαστοκύστη), ενώ αντίθετα καλύπτουν ικανοποιητικά τις μεταβολικές ανάγκες ενός εμβρύου 2,4 ή 8 κυττάρων.

Α γεια σου ....

20-40% των γονιμοποιημένων στο 7 σίγουρα δεν μας κάνει 0

ούτε καν στο 5 δεν μας δίνει 0, αν το υπολογίσω με το 5 μας δίνει τουλάχιστον 1 όχι κανένα αν υπολογίσω με το 7 μας δίνει τουλάχιστον 2.

ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ .....

url]

ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΣΟΥΣΟΥΡΔΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!!!!!!!!!!!!!!!b0325.gifb0325.gifb0325.gif

Τι κανεις κοριτσι μου εσυ? Τι αληταρας σου ετυχε ρε κοριτσι.....κοιτα να βρειτε μια ακρη ή να αλλαξεις σπιτι...σε θελω ηρεμη να δεχτεις τα παιδακια σου! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...